![]() |
Re: Topic pt provocari!
dak astea ..sunt asha..prin orash...sa zicem...k se pun...
|
da...cel de 131 ma depaseste chiar la final...adik eu sunt cu botu masinii la bara lui...la start in schimb pierde cam 2 lungimi de masina fata de mine
|
majoritatea sunt pe bulevard..de la rondu 1 pana la rondu de la SUD..bine cu timp si pt franat...adik vreo 400 de m masurati dupa bord
|
ma gandeam yo...dar din kte zici u ...fuge dci`u asta al tau....sa vdm knd o fi cazu sa te vdm in actiune...sper sa nu se intimideze:D
|
Quote:
Nu mai dati mah detalii de genul asta ca e garda cu okii pe noi ca pe butelii, mah. Nu va mai laudati unde faceti prostii, spuneti ce-ati facut si gata..., lasati zona in pace pe forum. Chestiile astea nu se spun pe net. Da-o-n ma-sa de treaba. :evil: |
eu nu stiu despre ce masini e vorba aici.
poate imi zice si mie cineva cam ce e la nivelul clasei mele.adik din ce am vazut aici clasa A pt raport kg/cp |
Iti gasim o Solenza de 75 CP benzina...., o Corsa 75 CP benzina..., avem ceva..., avem si motorina sub 80 CP...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Super Loganul de 16v?cu asta eram curios...am incercat o data"pe undeva prin oras" dar nu a vrut sa colaboreze baiatu
|
hop si eu....curios din fire? pe mine nu ma aveti? :D
|
putin mai inkolo bogdane:D....feryboy...deokmdata doar 1,6 normal....16v ink nu...dar poate reushim ceva...:)
|
Nu are nimeni nici o poveste despre acest SuperLogan?
pt ca eu nu il vad in stare de mare lucru |
ok, eu astept. ... ca oricum, tre sa astept :)))
buey, cu Logan as vrea si eu sa vad ce si cum. ala de 1.6, 16V. sau se da priuml alt TDI, eventual dinu si vedem dupa aia? |
il manank dinu` pe paine iti dai seama...degeaba are el 107Cp benzina......131CP diesel il manank lejer!!!zic yo...knd om aveam un 16v o sa vdm cum sta tb:D
feryboy...trage mha....deci trage mashina...dar ink n`am apukt s`o vad ...la o rigla:D |
Il chemam pe Rasvan cu Loganu de 1.6 16v (Bombonelu lui Alice) !
|
intai vdm dak se da...k si yo tot la el ma gandeam..dar dc sa arunc vorba...vdm ce zice el...k shtiam k nu prea vroia sa se bage
|
eu am avut 2 lungimi fata de cel de 1,6 normal...CYD parca...nu mai stiu..asa ca cel de 16v ar treb sa fie acolo aproape
|
Vrea sa se bage, nu e problema, nu sa dat cu TRE cu autobuzu ?
|
tre cu busul nu e un standard...stati sa aduca jucaria mica...sa vedem atunci...
|
Quote:
|
Quote:
Te-ai dat cu platon ca sa poti demonstra teoria ta de mancator de diseluri ? |
Quote:
|
Quote:
eu nu imi fac probleme cu nimic sub 100 de cai...fie diesel sau benzina.:-) |
Ah..., de ce ai vandut Pitule Nexia ca-i scoteai si lu baiatul asta harfele!!!...
Te dai cu un Vento diseara? |
:-) ma gandeam eu ca o sa sune aiurea dar eu vb din experienta...intradevar poate nu am dat de cine trebuie pana acum
|
si cielo a pierdut si de pe loc si din a 2-a din mers asa ca nu sunt harfe:-)
|
Vento visiniu cu 1.9tdi de 90 de cai te dai?:lol:
|
nu e tdi de 90 pe vento ala:))) la cum suna eu zic ca are 74 stock si aucm vreo 92-93 :))
|
Quote:
dar nu cred ca il faceai... avea a 3-a aia criminala.....:rolleyes2 |
La vara cu cea mai mare placere orice masina...
momentan doar vroiam sa iau pulsul comunitatii din ploiesti...pt ca am vaz de multe ori pe la sala reuniuni de masini mai mult sau mai putin modificate. si eram curios |
Quote:
|
AML-u e Dj e-Jai ;) ii zicem asha dupa numarul de la masina ;)
pai la intalniri poti sa vii oricand , noi mereu suntem in sezon - liniute , intoarceri , "drifturi" , demaraje paralele si nu in ultimul rand forjele.. twutwututuwutuwutwuw..... :mrhappy: |
nu o sa pot s particip decat de la vara...oricum abia astept...si asa trebuiau schimbate cauciucurile de la masina
|
Quote:
|
Quote:
|
Mah cu Cielo care l-a avut DOn-u sau Pitu nush ! Dar cu Astra aia de 60 de cai nu cred ca e de joaca !:lol:
|
Quote:
|
si.... EU l-am facut..
si un clio diesel..model scurt...nu stiu ce putere avea... si tot l-am facut :D care e cel mai puternic diesel pus pe clio de prin 2000-2003? asta de 80? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:03. |
- Copyright 2026 4Tuning