Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Curse (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33612-curse.html)

raza 20-03-07 20:09

Re: Curse

Quote:

Originally Posted by adioperator (Post 808620)
Stiu ca aici sunt putin offtopic :D, dar daca voi insistati...
Bineinteles sunt din Tulcea, pe mikafly il cunosc, posesor de 307 cu cea mai puturoasa motorizare :| dar si cea mai economica ;) si lucrez la un anume magazin de piese auto langa Casablanca. Mai trebuie ceva? :D

Bine ai venit! Catzi CP are 307?8)

alextutunaru 21-03-07 00:26

alecule adu ma si butelia de nox sau cum ii zice ca eu nu stiu...si te dai si cu mine...

mikafly 21-03-07 06:48

Quote:

Originally Posted by alextutunaru (Post 809339)
alecule adu ma si butelia de nox sau cum ii zice ca eu nu stiu...si te dai si cu mine...

Butelia de mox.....am si eu butelie e mox.....

KAB 21-03-07 09:02

Quote:

Originally Posted by alextutunaru (Post 809339)

Mai bine imi aduc cheia franceza... Ce zici?

mishaRS 21-03-07 14:13

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 794735)
Irelevant timpul pe ruta Ct -Tl...nu asa se masoara performantele unui sofer.....ca e posibil dintre 2 soferi unul bun si unul mai prost..sa castige ala mai prost.....de ce?...pt ca ala bun a avut ghinion si a prins coloana....sau tren....sau pur si simplu a nimerit in spatele unei masini de politie.Deci niciodata nu mi-am masurat performantza asa....oricum mai putin de 50 de min nu am facut.....pt ca eu merg regulamentar in localitati....si de obicei nnu am atata benzina sa o calc continuu pana la Ct.Si in plus imi este mila de masina sa o tin continuu blana.....sa o turez sa ii sara mintile......eu nnu sunt asa.Masina mea nu are abilitati de tourer...adik nu ii place sa inghita kilometrii multi,este f incomoda la drum lung foarte zgomotoasa,si are un regim mai stresat de mers...si sincer..imi e mila de ea si de munca mea.Nu pot sa compar la drum lung masina mea nici cu un TDI de 90 de cai.Nu zic ca nu se duce,se duce chiar destul de tare...atinge viteze respectabile in timp destul de scurt,dar nu le mentin pt ca ...repet..imi e mila de masina.Ma mai iau in mers cu cate unu.....ii arat cum sta treaba....si il las sa se duca.......
Am deja un motor distrus din cauza vitezei excesive continue......si nu mai vreau sa repet figura.......cine ma cunoaste stie cat de rusinoasa a fost faza in mijlocul autostrazii...dupa ce 80 de km pusesem la respect masini muuuult mai scumpe.Si pe deasupra....sincer....imi este un pic frica dupa ce am vazut ca se intampla pe sosele....imi e frica sa o calc....prefer sa merg mai incet...ca am numai de castigat...fiabilitate..benzina...si lipsa stress.

apropos de curse ... eu ma refeream la traseu organizat, nu asa in oras, ca si liniutele sunt organizate, NU ?, doar nu te dai pe 400 m de la patria la egreta... vorba tatalui meu(fost campion national de karting - prin '74-'76) cand ma apucase pe mine sa ma dau pe curbe in padure la babadag : ''da ma da vezi tu ??? la raliu nu vine numeni din fata ...'' chestie cam adevarata

Cosmin255 27-03-07 14:50

nimic nou pe aici ? :)

mikafly 27-03-07 20:41

Ce dreq sa fie nou....forumu musteste de baieti cu sapca.....
Este un oras linistit....nimeni nu se da cu nimeni.....nu mai exista nici un fel de cursa......sa estompat fenomenu

Cosmin255 27-03-07 20:44

=)) corect....

Eugen_TL 01-04-07 13:19

rugati-va de cosmin sa urce filmuletele ce le-am facut sambata ...2 la numar undeva unde nu te deranjeaza nimeni

raza 01-04-07 17:08

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 827662)
rugati-va de cosmin sa urce filmuletele ce le-am facut sambata ...2 la numar undeva unde nu te deranjeaza nimeni

? vs ??:???:

Eugen_TL 01-04-07 17:33

mertz B klasse automatic vs peugeot 406 diesel

raza 02-04-07 12:33

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 827973)
mertz B klasse automatic vs peugeot 406 diesel

mai multe date la motorizari. Cine a cashtigat?

Cosmin255 19-04-07 17:07

Opel Vivaro 1.9 DTI vs Cielo Executive pe TL - CT , neasteptat....Vivaro mai avea o treapta...a venit din spate domnul cu cielo , flashuri impresii....si pana la urma a cam ramas in fum....:):):)

adioperator 20-04-07 12:51

Era cumva un Vivaro alb? Daca era modelul cu 80 cp nu avea nici cea mai mica sansa, sa nu uitam ca totusi Vivaro e o autoutilitara.

mikafly 20-04-07 13:12

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 860393)
Opel Vivaro 1.9 DTI vs Cielo Executive pe TL - CT , neasteptat....Vivaro mai avea o treapta...a venit din spate domnul cu cielo , flashuri impresii....si pana la urma a cam ramas in fum....:):):)

Depinde cati cai avea Vivaro.....dar pot sa pun pariu ca cel cu Cielo nu sa dedicat scopului ....nu sunt fan Cielo...dar daca era si executive.....nu as paria pe Vivaro.
Si eu am dat ceatza la un s600......dar el nu si-a pus mintea cu mine..cand a vazut ca eu is inconstient cu troaca mea si fug cu 180....ma lasat in lumea mea...deci...castigator....eu.....desi...se stergea cu mine in dos daca era vreun nebun la volan.

flmoise 20-04-07 16:58

am facut si eu una dinasta! vene-am eu cu 140 spre tulcea de la constanta si am depasit doua mondeo(model 19..) si unu dintre ei s-a luat dupa mine! asta era dupa ovidiu! a mers tipul si a depasit exact dupa cum mergeam si eu iar in Baia m a depasit! la iesire din baia am accelereat din spatele lui si m am pus in dreptul lui(eu accelerand in continuare) continuind sa l depasesc. nu aveam eu mare demaraj fata de el dar urma o curba ...iar tipul a pus frana ca sa trec in fata lui(ii multumesc pe calea asta... ) .

raza 20-04-07 19:58

Cunoscand personal ce poate face un sielo ader shi io la ideea lui flay ca omu nu shi a pus mintea cu vivaro...Iar pe traseu un SHOFER ADEVARAT cu sigurantza nu are nevoie de mai mult de un sielo pentru a da ceatza la mashini cu mult, MULT mai scumpe! Unde mai pui ca demarajul e pur shi simplu sublim, iar in a patra la 6 mii jumate, la executiv, ai (daca nu ma nshel) 175 sau 180/h, daca i dai a 5 ai (mai greu, ce i drept) 200...I LOVE THIS CAR! :>

Cosmin255 20-04-07 20:12

Vivaru varianta de 100 si pun de cp park , cea in 6 trepte , si nu cred ca cielo nu si-a pus mintea ca dadea flashuri si a incercat sa se tina ( Vivaro era goala :) )

mikafly 20-04-07 20:28

Fa rost de un Vivaro nou si gol.....si vin eu cu un Cielo......si facem un .....Nu Tl-Ct...facem doar pana la Babadag...ca o sa te plictisesti de stat in spate.
Parerea mea.....si mai e ceva.....e posibil sa fi fost cretin soferu..sau uzata masina.....am mers si cu un Cielo daramat...il facea si un Matiz nervos.
Dar eu am o parere destul de buna despre Cielo.....deci....

mikafly 20-04-07 20:30

Quote:

Originally Posted by raza (Post 862580)
Cunoscand personal ce poate face un sielo ader shi io la ideea lui flay ca omu nu shi a pus mintea cu vivaro...Iar pe traseu un SHOFER ADEVARAT cu sigurantza nu are nevoie de mai mult de un sielo pentru a da ceatza la mashini cu mult, MULT mai scumpe! Unde mai pui ca demarajul e pur shi simplu sublim, iar in a patra la 6 mii jumate, la executiv, ai (daca nu ma nshel) 175 sau 180/h, daca i dai a 5 ai (mai greu, ce i drept) 200...I LOVE THIS CAR! :>

Nu mi se spune "flay"...ci fly.......as aprecia daca ai respecta asta...*****ie si pe nr de la masina.

Eugen_TL 20-04-07 20:48

cielo 200? unde mama draq ! 170 merge dar nici la vale nu prinde 200 nici cu inca 2 magari putere

DaViD TL 20-04-07 21:43

eu am prins in drumu spre cta cu un cielo executive 190 km/h asa ca poate masina asta, nush 200 daca ia e a unei prietene de familie cam vitezomana de fire si very loco,asa ca poate multe aceasta masina !!!

vlad_Mafiotu 21-04-07 11:41

si eu sunt de parere ca cielo ala nu si`a pus mintea cu vivaro . asta vara eram la suceava cu unchimiu si coincidenta sau nu tot un cielo are . si am trecut pe langa un toareg v10 cu 170 am stat cam 20 de secunde in fata la touareg pana a calcato si ala oleaca mai tare si ne`a dat fum la nas de nu stiam pe unde sa ne ascundem ...

raza 21-04-07 15:31

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 862686)
cielo 200? unde mama draq ! 170 merge dar nici la vale nu prinde 200 nici cu inca 2 magari putere

Auleeeeeeeeeeuuuu frateee! Te invit la mine in mashina sa vezi cu ochii tai...nu e chiar asha de incredibil! Am vazut shi sielo normal sa ia 200 nu mai vb de exec...

Eugen_TL 21-04-07 16:47

are 220 in bord...pe autostrada i-am dat 170 am schimbat normal nu sa fac performanta dar nu mi-a dat de gandit ca ar putea ajunge la 200 in fine ...daca voi ati atins eu mai am :)

adioperator 21-04-07 21:15

Bag de seama ca aici topicul se transforma in Cielo vs. _______
An un coleg cu Cielo si dupa ce a mers pe autostrada cu 180 si masina incarcata la maxim, in doua saptamani a bagat motorul in reparatie capitala :D

raza 21-04-07 23:43

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 863829)
are 220 in bord...pe autostrada i-am dat 170 am schimbat normal nu sa fac performanta dar nu mi-a dat de gandit ca ar putea ajunge la 200 in fine ...daca voi ati atins eu mai am :)

Scuzoaiele mele dar are 200 in bord.:-)

Eugen_TL 22-04-07 00:57

sau 200 nici nu mai stiu :)))) nu m-am mai uitat in bord de mult ..in fine eu tot raman la parerea ca nu prinde atat acum fiecare cu ce-l doare

mikafly 22-04-07 11:41

kids........can't live without them!......

Cosmin255 22-04-07 13:27

poate era cielo normal cu masca de executive , oricum , nu s-a tinut dupa noi

mikafly 22-04-07 23:45

Concluzie....1.Vivaro is the best car in the world....2 Soferul de pe Vivaro era the best driver in the world....3Cielo is the shitiest car in the world......oricum toate au ceva cu world......repet....nu si-a pus mintea cu voi.
Si va rog sa incetati cu chestia asta....in the world

Cosmin255 23-04-07 01:35

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 865928)
Concluzie....1.Vivaro is the best car in the world....2 Soferul de pe Vivaro era the best driver in the world....3Cielo is the shitiest car in the world......oricum toate au ceva cu world......repet....nu si-a pus mintea cu voi.
Si va rog sa incetati cu chestia asta....in the world

Cum spui tu frate

mikafly 23-04-07 12:11

Pe 29 pasionatii sunt rugati sa vina la Constanta la cursa.....doar pasionatii....tastaturistii sa stea acasa.

vlad_Mafiotu 23-04-07 13:22

legal racing ceva ?

KAB 23-04-07 14:46

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 866449)
Pe 29 pasionatii sunt rugati sa vina la Constanta la cursa.....doar pasionatii....tastaturistii sa stea acasa.

Frate da si tu detalii k eu is interesat. Poate ma prezint cu forester-ul din dotare. Si daca exista cielo stock care sa ia 200 in linie dreapta io ii fac la baiat un full...;)

Eugen_TL 23-04-07 15:46

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 866449)

pasionatii includ si "tastaturistii" cum le spui tu :rolleyes2

mikafly 23-04-07 15:48

Adevaratii pasionati.........nu automobilisti doar din tastatura....

Eugen_TL 23-04-07 18:07

adica ce inseamna asta ... pasionati pot fi multi dar din cauza la fonduri nu-si pot face o masina cum trebuie ! deci asta nu-s pasionati? pasionati sunt si cei care se ocuta de virtual tuning ...de design.. etc etc ! cu totii suntem pasionat altfel nu ne-am fi aflat aici ...punct

vlad_Mafiotu 23-04-07 18:07

fly o sa concurezi si tu ?

mikafly 23-04-07 19:21

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 867043)
fly o sa concurezi si tu ?

Logic....cum sa nu.....abia astept...

All times are GMT +2. The time now is 08:35.

- Copyright 2026 4Tuning