![]() |
Re: Curse
Quote:
|
alecule adu ma si butelia de nox sau cum ii zice ca eu nu stiu...si te dai si cu mine...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
apropos de curse ... eu ma refeream la traseu organizat, nu asa in oras, ca si liniutele sunt organizate, NU ?, doar nu te dai pe 400 m de la patria la egreta... vorba tatalui meu(fost campion national de karting - prin '74-'76) cand ma apucase pe mine sa ma dau pe curbe in padure la babadag : ''da ma da vezi tu ??? la raliu nu vine numeni din fata ...'' chestie cam adevarata |
nimic nou pe aici ? :)
|
Ce dreq sa fie nou....forumu musteste de baieti cu sapca.....
Este un oras linistit....nimeni nu se da cu nimeni.....nu mai exista nici un fel de cursa......sa estompat fenomenu |
=)) corect....
|
rugati-va de cosmin sa urce filmuletele ce le-am facut sambata ...2 la numar undeva unde nu te deranjeaza nimeni
|
Quote:
|
mertz B klasse automatic vs peugeot 406 diesel
|
Quote:
|
Opel Vivaro 1.9 DTI vs Cielo Executive pe TL - CT , neasteptat....Vivaro mai avea o treapta...a venit din spate domnul cu cielo , flashuri impresii....si pana la urma a cam ramas in fum....:):):)
|
Era cumva un Vivaro alb? Daca era modelul cu 80 cp nu avea nici cea mai mica sansa, sa nu uitam ca totusi Vivaro e o autoutilitara.
|
Quote:
Si eu am dat ceatza la un s600......dar el nu si-a pus mintea cu mine..cand a vazut ca eu is inconstient cu troaca mea si fug cu 180....ma lasat in lumea mea...deci...castigator....eu.....desi...se stergea cu mine in dos daca era vreun nebun la volan. |
am facut si eu una dinasta! vene-am eu cu 140 spre tulcea de la constanta si am depasit doua mondeo(model 19..) si unu dintre ei s-a luat dupa mine! asta era dupa ovidiu! a mers tipul si a depasit exact dupa cum mergeam si eu iar in Baia m a depasit! la iesire din baia am accelereat din spatele lui si m am pus in dreptul lui(eu accelerand in continuare) continuind sa l depasesc. nu aveam eu mare demaraj fata de el dar urma o curba ...iar tipul a pus frana ca sa trec in fata lui(ii multumesc pe calea asta... ) .
|
Cunoscand personal ce poate face un sielo ader shi io la ideea lui flay ca omu nu shi a pus mintea cu vivaro...Iar pe traseu un SHOFER ADEVARAT cu sigurantza nu are nevoie de mai mult de un sielo pentru a da ceatza la mashini cu mult, MULT mai scumpe! Unde mai pui ca demarajul e pur shi simplu sublim, iar in a patra la 6 mii jumate, la executiv, ai (daca nu ma nshel) 175 sau 180/h, daca i dai a 5 ai (mai greu, ce i drept) 200...I LOVE THIS CAR! :>
|
Vivaru varianta de 100 si pun de cp park , cea in 6 trepte , si nu cred ca cielo nu si-a pus mintea ca dadea flashuri si a incercat sa se tina ( Vivaro era goala :) )
|
Fa rost de un Vivaro nou si gol.....si vin eu cu un Cielo......si facem un .....Nu Tl-Ct...facem doar pana la Babadag...ca o sa te plictisesti de stat in spate.
Parerea mea.....si mai e ceva.....e posibil sa fi fost cretin soferu..sau uzata masina.....am mers si cu un Cielo daramat...il facea si un Matiz nervos. Dar eu am o parere destul de buna despre Cielo.....deci.... |
Quote:
|
cielo 200? unde mama draq ! 170 merge dar nici la vale nu prinde 200 nici cu inca 2 magari putere
|
eu am prins in drumu spre cta cu un cielo executive 190 km/h asa ca poate masina asta, nush 200 daca ia e a unei prietene de familie cam vitezomana de fire si very loco,asa ca poate multe aceasta masina !!!
|
si eu sunt de parere ca cielo ala nu si`a pus mintea cu vivaro . asta vara eram la suceava cu unchimiu si coincidenta sau nu tot un cielo are . si am trecut pe langa un toareg v10 cu 170 am stat cam 20 de secunde in fata la touareg pana a calcato si ala oleaca mai tare si ne`a dat fum la nas de nu stiam pe unde sa ne ascundem ...
|
Quote:
|
are 220 in bord...pe autostrada i-am dat 170 am schimbat normal nu sa fac performanta dar nu mi-a dat de gandit ca ar putea ajunge la 200 in fine ...daca voi ati atins eu mai am :)
|
Bag de seama ca aici topicul se transforma in Cielo vs. _______
An un coleg cu Cielo si dupa ce a mers pe autostrada cu 180 si masina incarcata la maxim, in doua saptamani a bagat motorul in reparatie capitala :D |
Quote:
|
sau 200 nici nu mai stiu :)))) nu m-am mai uitat in bord de mult ..in fine eu tot raman la parerea ca nu prinde atat acum fiecare cu ce-l doare
|
kids........can't live without them!......
|
poate era cielo normal cu masca de executive , oricum , nu s-a tinut dupa noi
|
Concluzie....1.Vivaro is the best car in the world....2 Soferul de pe Vivaro era the best driver in the world....3Cielo is the shitiest car in the world......oricum toate au ceva cu world......repet....nu si-a pus mintea cu voi.
Si va rog sa incetati cu chestia asta....in the world |
Quote:
|
Pe 29 pasionatii sunt rugati sa vina la Constanta la cursa.....doar pasionatii....tastaturistii sa stea acasa.
|
legal racing ceva ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Adevaratii pasionati.........nu automobilisti doar din tastatura....
|
adica ce inseamna asta ... pasionati pot fi multi dar din cauza la fonduri nu-si pot face o masina cum trebuie ! deci asta nu-s pasionati? pasionati sunt si cei care se ocuta de virtual tuning ...de design.. etc etc ! cu totii suntem pasionat altfel nu ne-am fi aflat aici ...punct
|
fly o sa concurezi si tu ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning