Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Nova GTI-DMY-PITESTI (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/33611-nova-gti-dmy-pitesti.html)

sco211 21-03-07 12:33

Re: Nova GTI-DMY-PITESTI

nu tot c zboara se mananca...iar c indica acul ala nu e deloc adevarat...mai ales dupa 150km/h
cred ca d prosti au zis aia o fit maxima constructiva...

SirNenea 21-03-07 15:35

sal si eu sunt posesor de nova gti
am vb si eu cu mai multi de cip si mi sa spus ca nu se poate monta asa ceva dar daca u ai reusit bv tie sa imi zici sa ma duc si eu
referitor la exteriorul masinii bara fata e ceea de bazar care se gaseste peste tot la 1.5 mil modificata cu o buza chiar nu imi place si mi se pare kitch
sunt curios ce motor ai pe masina de necesita 3 prize din care una dastul de mare pe capota
cam pe acolo trebuie sa te uiti mai atent
si mai vreau sa il intreb ceva pe gabi
il cunosti pers pe baiatul cu nova aceea ca m-ar interesa si pe mine niste stopuri de genu daca poti sa ma ajuti da-mi un pv merci si scuze de off

Ciupanezu_1987 21-03-07 16:41

Cum oare se poate face chiptuning pe o masina fara ECU?

sco211 21-03-07 22:46

fac astia la firme...daca ii vede asa...le da si lor avansu mai inapoi si le ia banii...
daca omu vrea...are.
;)) =))

bobby_gsi2 21-03-07 22:53

Cre`ca are si bov dar deocamdata nu l-a gasit :). Personal sunt tare curios ce forta de apasare exercita eleronu` ala la uimitoarea viteza de 150 km/h.
Edit: la uimitoarea viteza de PESTE 150 km/h.

Dumy 22-03-07 08:15

Ma care e ala ma de e asa de opsedat sa vada poza cu permisu meu ma ??
Ma Kumetre ce te intereseaza ma daca am sau nu am permis poate ca nu am si sunt smecher si am relatzii si merg asa fara teai lamurit :!: Si ka satzi bag una si mai tare acu 2 saptamani sau ceva mai mult mam dat cu un u la o liniutza pe oras si nu mau mai tzinut franele si am intrat intrun gabor :!: Am lovit un pic faru
si capota dar leam facut imediat la lok ce vrei mai mult de atata nu uita ca eu eram la volan si nu sa intamplat nimik :D Si ala cu ochelari tot eu eram imi pusesem asa la misto ochelari :D

aborigenu 22-03-07 08:28

Quote:

Originally Posted by Dumy (Post 811402)
Si ala cu ochelari tot eu eram imi pusesem asa la misto ochelari :D

ochelari...seara pe la 8 prin tudor??? si in drepta probabil mami....caci era o femeie pe la vreo 40 de ani. sigur nu te-a rugat mami sa pui ochelarii cand conduci?:?:
ramane in picioare u vs me?

Dumy 22-03-07 08:32

Te inseli amarnik mama na mers niciodata cu mine in masina si itzi garantez eu ca niciodata poate era nevastamea si tzi sa parut tzie ka avea 40 de ani

sco211 22-03-07 11:05

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
=)))))))))) =))))))))))
frateee las-o naibii d treaba...
daca nu t tineau franele...trebuia sa franezi ca in Flinstones...ca de...esti eshmecher si t dai p oras...si mai intrii si intr-un gabor...=))))))))

fiderzen 22-03-07 13:43

=))..ok...vad ca degeaba cer dovezi..sincer nu`mi pasa de zmeii care circula fara permis si se dau drept schumacher ;)....mai rau e ca de cele mai multe ori ,oameni nevinovati sufera din cazua acestor zmei..si liniutele sau ce faceti voi,patratele sau etc...se fac in afara orasului,pe o strada pustie,fara circulatie si pe unde nu sunt trecatori..sau poate tie iti place sa te lauzi ca faci curse ilegale,in oras,sa te vada lumea si eventual sa mai si lovesti o masina sa fi mai smecher..:))..scz de off topic..nu mai zic nimic de acum la topicul asta ;)

Gabi 22-03-07 19:39

Figurant ca-ntotdeauna !

Roshu 24-03-07 19:27

e plina lumea de zmei si de smecheri.......si mai ales de "street racer-i" din astia.....aa si scuze de off topic....

Ciupanezu_1987 25-03-07 00:14

Quote:

Originally Posted by Dumy (Post 811402)
Ma care e ala ma de e asa de opsedat sa vada poza cu permisu meu ma ??
Ma Kumetre ce te intereseaza ma daca am sau nu am permis poate ca nu am si sunt smecher si am relatzii si merg asa fara teai lamurit :!: Si ka satzi bag una si mai tare acu 2 saptamani sau ceva mai mult mam dat cu un u la o liniutza pe oras si nu mau mai tzinut franele si am intrat intrun gabor :!: Am lovit un pic faru
si capota dar leam facut imediat la lok ce vrei mai mult de atata nu uita ca eu eram la volan si nu sa intamplat nimik :D Si ala cu ochelari tot eu eram imi pusesem asa la misto ochelari :D

Da ma acum 2 sapt ai lovit masinutza, cand o sa te joci si cu trenuletzu?:lol: Lasa-te frate de abureli d-astea ca nu te crede nimeni..

ncs_balauru 25-03-07 01:24

da chear are permis , cel putin eu am mers cu el in masia prin oras si el a mers la volan

Dumy 25-03-07 16:49

Oricum pe mine nu ma intereseaza comentariile voastre care sunt pe dinafara si hai va rog sa fitzi on-topick ca batetzi campii :!:

Roshu 25-03-07 16:52

sigur.....macar ai reparat "sorcova"?.....daca ai reparat-o cu piese stock las-o asa....ca sa poti sa faci ceva tuning la ea..

Dumy 25-03-07 16:57

pai ce sa repar ca nu am avut ce sa repar ca a fost decat un pic de tot capota si bara zgariata aia stock si am puso pasta de fibra iar farul lam schimbat atata tot :D

SirNenea 25-03-07 21:22

dar mie tot nu mi-ai zis ce e cu prizele alea pe capota folosesc la ceva sau sunt doar asa de dragul de a fi ???

Dumy 25-03-07 22:40

Ma ce sa spun la ce sa foloseasca am un filtru sport si ma gandesc eu ca trage mai bine fiind asa aerisit motorul si de e si mai ventilat nu stiu .....

Blast3R 25-03-07 22:41

Foarte tare...sa o stapanesti sanatos ;)

sco211 25-03-07 23:34

trage trage...ia si nos p acolo...

aborigenu 26-03-07 08:38

Quote:

Originally Posted by Dumy (Post 817561)
Ma ce sa spun la ce sa foloseasca am un filtru sport si ma gandesc eu ca trage mai bine fiind asa aerisit motorul si de e si mai ventilat nu stiu .....

mosu.....plizz dai un add la messenger talibanu83 vedem si noi cand incingem niste roti , am si eu filtru sport vedem care e mai performant

am vorbit cu niste baieti sa stea pe santz si sa filmeze ;)

mikkai 26-03-07 12:05

Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 817699)
trage trage...ia si nos p acolo...

:)))))) iti dai seama

Ciupanezu_1987 26-03-07 15:01

Quote:

Originally Posted by Dumy (Post 817561)

E mai aerist si mai ventilat:shock: Ce chestie, cat traiesti inveti:lol:

Dumy 26-03-07 19:39

La tras ma referam ca trage aer mai bbine avand gaurile alea isi ia direct aer rece din inertzie si cat despre tine ciupanezule te rog sa nu mai fii off-topick pls ca nu ma intereseaza comentariile tale aiurea

sco211 26-03-07 20:26

ia aer din inertie...
si faza cu inertia si autobuzu de la scoala...cum mai e??

ar trebui sa deschidem un topic: Perlele Utilizatorilor...
=))

saraca masina...

Kasp3r 27-03-07 23:26

ce sa mai zic ma dumy...hai sa dam cartile pe fata.... nova asa ai cumparato de la bun inceput...asa era facuta...decat eleronu` i la`i pus si tu de cand ai luato..si cand ai cumparat`o era o masina dragutza care atragea priviri..o sa pun cateva poze..dar de cand o ai tu a ajuns un foraj...stii bine cand ai plecat cu bara taras....ca ti`a cazut...sau ca ai lovito...stii bine ca iti place sa te lauzi cu munca altora...apropo ce filtre ai tu pe ea??? pkt de masina aia ce`a fost si ce a ajuns...apropo ce ziceai ca nu s`a urcat maikta in viata ei in masina ta..?? ai uitat cand te duceai mereu la tara ?? si il luai pe taikatu sa mearga cu ea si o luai si pe maikta..?? ofof fof vrajela vrajerala...ai uitat cand ziceai sa zic si eu lucruri bune despre masina?? adevaru ca a luat si ea 140 dar greu...dardaia volanu de zicea cipi ca o sa ramana cu el in brate..vai de masina aia...si vai de tine...si gata asta e ultimu lucru care`l mai zic la topicu asta.Ciao

Ciupanezu_1987 27-03-07 23:39

Quote:

Originally Posted by Dumy (Post 818992)
La tras ma referam ca trage aer mai bbine avand gaurile alea isi ia direct aer rece din inertzie si cat despre tine ciupanezule te rog sa nu mai fii off-topick pls ca nu ma intereseaza comentariile tale aiurea

Nu e nici un off-topic...cumva on-topic inseamna sa ascult aberatiile tale si sa nu zic nimic? Cum sa traga motoru aer din inertie? N-ai nici o treaba...

Dumy 28-03-07 09:22

Bai kaspere tu vorbesti ma cand tu esti vai de mama ta ....... tu nai avut niciodata masina ta mna te rugai de tacto satzi dea si tzie nova aia verde sau SUper nova ce dreq era acu sia luat tacto un ford si la fel tzil da asa cu vtzaraita cand i se face mila de tine . Ba baiete tu nuj uita ca eu la 16 aniu akm avut masina mea cumparata pe banii jei intreabal pe cipi si la 17 am avut calibra cumparata pe banmii mei si nu mia zis nicioodata mama sau tata ca numi da masina si acuma miam luat nova asta si fac ce vrea muschiu meu cu ea ca mie numi zic parintzii ce sa fac :!::!::!::!:

CocoT 28 28-03-07 10:22

Kasp3r!... 140 eu zic ca e cam putin pentru o NOVA 1.6!... Si o Dacie BERLINA 1.3 se duce la 130-135, greu dar se duce!... Eu zic ca pe undeva pe la 155-160 se duce o NOVA 1.6 stock.... aaa!... m-am uitat la u la "My Photos", Calibra aia nu este una din fostele masini a le lui Dumy?...:lol:

sKyNeT 28-03-07 10:46

CocoT nu conteaza numai motoru ca o masina sa ajunga la viteza aia, iti arat cielo 1.5 16V dohc care nu i-a mai mult de 130 si alta masina cu motor de 1.0 care merge si cu 140-160. i-ati si tu permisu si dupaia zi de viteze maxime.:rolleyes2

CocoT 28 28-03-07 10:55

1 Attachment(s)
Cu permisul ai dreptate ;).... Acum depinde si de cat e intretinuta respectiva masina :)....

sKyNeT 28-03-07 10:58

pai exact la aia ma refeream, la cat de intretinuta e masina

bobby_gsi2 28-03-07 14:40

Da ...e Calibra lui aia turbo :)))))) . Cu ocazia asta....."varule" Dumy tin sa te anunt ca motorul ala nu e turbo taty....e varianta c20xe sfi de 148 de cai....nu 190 cat ziceai tu. Dar ma rog......cand te-ai vazut in masina de 148 de cai ai zis ca e turbo pe langa nova si alte cele.Deci pana la urma usor cu aberatiile ca iese la lumina adevarul pana la urma. Si ca sa fiu ontopic...ii ajunge la masina asta 140 chinuita...avand in vedere cati km de taxi a facut.

Kasp3r 29-03-07 00:46

CocoT 28 ai uitat de eroarea de bord..din cauza jantelor ,tata in poza aia cu 160 nu are mai mult de 140...si in leg cu pozele de acolo de la my photos asa e chiar e calibra lu dumy..dar din cate`mi aduc eu aminte..na`m zis nimik de calibra ..ok?? asa k nu te mai baga in seama asa aiurea..ca nu stii ce vb..vb asa sa faci si tu cat mai multe posturi..si poate ca tu scrii ce te pune dumy :)) ca asa`mi facea si mie...imi zicea sa intru sa`i laud masina :D daca esti sclavu lui..baga tata..stiu ca tie si tie drag sa te plimbe cu masina :)asta e.

Kasp3r 29-03-07 01:07

1 Attachment(s)
care masina ai luat`o pe bani tai ma?? bani de la tacto si de la mata..de unde ai tu bani sa`ti iei masina?? poate te duci prin gavana pe la popanari aia...sa ti`o dea in C*R si faci rost de bani :))) apropo pun eu o poza cu motoru de la calibra aia..sa vedem ce era de fapt..de unde naiba 148 de cai??? sau poate avea nush io pun poza..si cunoscatori sa`si dea cu parea ca eu nu ma pricep asa ca...mai bine tac..

SirNenea 29-03-07 01:16

eu unu sincer nu inteleg va e ciuda ca el are cu ce si voi nu ???
si sincer nu cred ca are importanta de unde are el bani si doar ca voi sunteti prea nesimtiti
lasati odata invidia si posturile aiurea doar de dragul de a mai avea un post
rog un moderator sa vina si sa faca curat aici ca sa facut fff mult offtopic
si apropo cati km are nova aia de ziceti ca e asa de obosita ???
ca eu am avut la nova mea vreo 500.000 si de fugit fugea dastul de bine

Kasp3r 29-03-07 01:35

yo na`m nici`un pik de ciuda..dar prea se da in figuri si se leaga de toti nu ti se pare?? ia uita`te mai pe la pagina 10 ce zice de mine de ex...

B-83-DAC 29-03-07 01:38

pentru ca vad ca de cand a fost creat acest topic o tineti numai in certuri si daca s-ar incerca "curatarea" lui de toata nebunia creata am decis sa il inchid...cel care l-a creat daca are vreo nelamurire sa discute cu mine

All times are GMT +2. The time now is 13:47.

- Copyright 2026 4Tuning