Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Masina mea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33608-masina-mea.html)

Eugen_TL 12-04-07 18:31

Re: Masina mea

1 Attachment(s)
uite o poza sa vezi cum arata sita mai inchisa( de preferat e negru dar nu prea mi-a iesit ) in fine .... iar ca sfat : nu dau bine luminitzele de la stergatoare (intra la kitch)

DaViD TL 12-04-07 18:37

cel mai tare oltcit din toata tulcea,bv flmoise si pacat ca a fost cum a fost cu paintu,oricum e foarte reusita,sa faci si ceva poze mai clare cu spatele si pune plase negre peste tot cum a zis si eugen ,numai bine si respect !!!

Cosmin255 13-04-07 00:11

da, da jos cat mai repede luminitzele alea de la stergatoare ca nu e pom de craciun . Pare sa iasa ceva destul de interesant , multa bafta si din partea mea si imi permit sa imi dau si eu cu parerea : incearca sa mergi pe ceva finutz care sa nu iasa in evidenta sa nu iasa kitch, eventual niste jante frumoase ... Asteptam sa ne mai tii la curent

flmoise 13-04-07 02:26

plasele sunt negru mat :)deocamdata masina la cum e vopsita e un kitch iar luminitele sunt cireasa de pe tort! sunt programae jante de aliaj pentru ea dar nu acum ca nu mai am material! in rest...o noua vopsea !

DaViD TL 13-04-07 10:26

la masina la spoileru din fata numai pe mijloc ai pus plasa,in laterale vad ca nu sunt deloc ,sau in acel moment nu era inca plasa ?!? si la noua vopsea tot neagra va fi masina ?!?

flmoise 13-04-07 10:58

bara din fata are in toate locurile goale, plase! masina este un gri hematit(nuante de verde) iar plasele toate sunt acum negre! momentan masina e la "nicu" pentru inchidere centralizata si alarma!

DaViD TL 13-04-07 12:11

si noua vopsea cam cand va fi gata,ce sunet vrei sa ii pui pe masina ,mult noroc la terminarea proiectului !!!

flmoise 13-04-07 13:58

trebuie sa astept o luna pana se intareste "ca lumea" vopseaua! dupa care o sa caut pe cineva care sa imi faca masina asa cum vreau eu
deocamdata mi am luat un mp3 player (default) elta cred ca e, am un amplificator de sunet pe spate de 200 de w si doua boxe de 70 w in spate + doua mici pe fata! in proiect un subwoofer ca sa pot folosi amplificatorul la maxim

Eugen_TL 14-04-07 13:18

te-am vazut ieri urcai pe langa piata civica pe babadag ... e de efect culoarea sa stii plange rau dupa jenti :)

ps: ai vb ceva cu leo?

flmoise 16-04-07 09:39

jentile vor veni putin mai tarziu! dar mi am montat muzica....si am vazut ca trebuie sa mi prind mai bine placutele de inmatriculare in ceva ca mi vibreaza de la bas!

mikafly 16-04-07 20:22

te-am vazut la service-ul maradona.....eu eram la cel de langa la nea Sandu...imi scoteam tobele.....

flmoise 17-04-07 08:08

salut! mergeam sa vad daca e cineva pe acolo! din pacate nu am retinut prea bine cine era pe acolo si poate ne intanlim si noi odata in tulcea asta ....:) ca sa stim cine cu cine sta de vb. :)

adioperator 20-04-07 12:58

Quote:

Originally Posted by flmoise (Post 848214)
oltcit 11RL, motor 1.3 l, 65 hp
viteza maxima atinsa cu motor de 56hp : 160 km\h si 180 km/h la vale inspre constanta
motorul de 65 il am de 3 saptamani si inca nu am apucat sa-l testez
desi din pacate masina nu e asa cum imi doream eu(dar o sa fie) e totusi a mea iar daca o s o vedeti in oras sa fiti intelegatori cu mine(nu e vina mea ca arata asa)!
aveam si fotografii dar nu pot sa le postez

Hmm, la puterea asta cred ca pot sa te provoc la o liniuta ca eu am pe 307 doar 68 cp in schimb e cam grea fata de Oltcit-ul tau, cred ca nu prea am sanse :), oricum a mea nu trece nici s-o omori de 165 km/h :???: , probabil din cauza limitarii.

flmoise 20-04-07 16:48

ar fi interesant :) . dar o sa mai cer un rastimp ca s o pun la punct! deocamdata masinuta se comporta bine peste 4000r/m! numai ca am carburator de motor mai mic! il schimb maine cu unul competent ;) si mai trebuie lucrat la frane ...alea...alea :) eu am vazut la un matiz ...la vale...nu trecea de 160 nici sa-l impingi !

adioperator 20-04-07 17:09

Si sa ma faci sa vezi atunci ce articol pun pe forumul peugeot :)

flmoise 20-04-07 17:15

:lol: nu mi fac sperante! cred numai in ce vad! :)

MauS 23-05-07 11:06

Salutare.

M-am mutat in Tulcea cu job-ul din nou, am avut un Logan rosu cu un vinil pe laterale, poate o parte din voi il stiti. Acum am un Cielo 1,5 16v stock si multe piese comandate pentru el. :-)

Poate ne vedem la un suc... sau imi spuneti voi pe unde umblati si ne gasim sa mai schimbam o vorba.

Numai bine.

vlad_Mafiotu 23-05-07 13:17

welcome MauS

adioperator 23-05-07 20:38

Masina mea:

Leutul meu la pascut :))

https://img266.imageshack.us/img266/3...0196gu4.th.jpg

Aici se masura cu o instalatie eoliana :D

https://img523.imageshack.us/img523/9...0065bu4.th.jpg

DaViD TL 28-05-07 21:03

flmoise tiam vazut olteanu sambata in fata la ambiance ,arata destul de bine ,m-am uitat vreo 30 de minute la el ,a si sunat alrma de vreo 2 3 ori insa nu a iesit nimeni ,insa are nevoie de jenti parca nu e un intreg fara ele ,si unde ai pus banda aia rosie in loc de negru nu arata bine ,mai bine o lasi neagra sau o faci la fel precum culoarea masinii ,numai bine si spor la masina ,s-o vedem cat mai repede incaltata !!!

flmoise 28-05-07 22:59

cand a sunat alarma am iesit la geam si am oprit o! de fapt te am si urmarit pana cand ai intrat in club. cu jantele o sa trebuiasca sa mai astepte un pic! merci pentru apreciere!

DaViD TL 28-05-07 23:01

da tu unde erai ,stai la blocurile de pe faleza ?!?

flmoise 29-05-07 11:58

aha...stau chiar la blocul turn vis a vis de select! in legatura cu banda rosie...ziua nu arata rau, pentru ca e grena ca si interiorul si pe gri se estompeaza puterea culorii, abia se vede !!!

Tboy 29-05-07 13:58

eu spun sa-ti iei o luneta si sa te apuci de sport :) si eu ma uitasem la ea tot acolo.. si la Banca Transilvania

Cosmin255 29-05-07 14:28

Quote:

Originally Posted by adioperator (Post 916402)
Masina mea:

Leutul meu la pascut :))

https://img266.imageshack.us/img266/3...0196gu4.th.jpg

Aici se masura cu o instalatie eoliana :D

https://img523.imageshack.us/img523/9...0065bu4.th.jpg

Unde e eoliana asta?

flmoise 29-05-07 14:41

:lol: bun sfat! :D

adioperator 05-06-07 13:33

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 923804)
Unde e eoliana asta?

Undeva in drum spre Agighiol.

Mjeefo 29-06-07 17:35

4 Attachment(s)
Cu Loganul la arat.

Tboy 29-06-07 18:03

lol ... 1 ce-s cu filmuletele astea? 2 mare jmecherie .. aici se prezinta masina! filmuletele tale mergeau puse la divertisment nik mai mult ;)

jipy_4u 03-07-07 01:59

flmoise frumos oltcit.de fiecare data cnd trec prin spate pe la select ma uit dupa el :) ..da las ca o sa urmeze si al meu :P....iti pui jante in 4 prezoane :D???

flmoise 03-07-07 10:20

sunt ceva probleme cu tehnologia la flansele astea in 4! nimeni nu a investit intr un proiect viabil si este periculos sa iti pui 4 prezoane la nea' mitica la atelier.( si asa mi am pus flanse in 3 de dacia ca sa pot gasi si eu niste jante de aliaj...si pe fata a trebuie sa caut flanse mai groase decat cele pe spate)
daca ai nevoie de ceva sfaturi( ca e cele mai bune :) ) vorbim

webcathos 04-07-07 16:00

de ce nu incerci sa vb. cu baietii de pe forum oltcit pt. flanse in 4..sigur te vor ajuta!Am avut oltcit si de fiecare data cand am apelat la ei am rezolvat problemele!

jipy_4u 04-07-07 18:00

sau chiar cu butuci modificati..e cea mai sigura metoda(parerea mea :) )

flmoise 05-07-07 10:22

merci pentru sfaturi! am sa incep sa caut!

jipy_4u 06-07-07 21:43

Quote:

Originally Posted by webcathos (Post 981513)
de ce nu incerci sa vb. cu baietii de pe forum oltcit pt. flanse in 4..sigur te vor ajuta!Am avut oltcit si de fiecare data cand am apelat la ei am rezolvat problemele!

tot mai siguri sunt butucii modificati :D ... o sa vezi ca la viteze mai mari o ia roata inainte :???: (doamne fereste)

ps:baietii dp oltcit.ro si cei de aici https://forum.4tuning.ro/251-oltcit.html stiu mai bine :D

webcathos 16-07-07 09:00

7 Attachment(s)
Asta e Cielito meu dupa niste investitii(in partea mecanica mai mult)!Imi pare rau pt. calitatea pozelor,sunt facute cu telefonul!!!Ne vedem pe strazi...

Cosmin255 16-07-07 10:59

Masina per total arata bine dar o sa fiu sincer si o sa iti spun ce nu imi place la ea: in primul rand nu imi place de nicio culoare albastrul ala la interior,cel putin in poze , poate live da mai bine , si nici abtibildurile alea reflectorizante de pe bara spate.
Succes cu ea

webcathos 16-07-07 20:13

Abtibildurile o sa fie date jos!Asa am cumparat masina si nu le-am dat jos pana acum...am fost la Paul (baiatul cu fibra )si de maine ne apucam de ea,spoilere inclusiv polish si tinichigerie).Albastrul ala in realitate e mult mai inchis la culoare.Am vrut putina culoare in masina pt. ca griul ala era super anost....

Eugen_TL 16-07-07 20:47

sper sa faci ceva calumea la masina ! atentie sa nu fie bara prea mare..adica sa nu dea impresie de masina cu garda joasa din bari! daca pe viitor o vei lasa vei da cu ele de pamant :| si nu te complica la bari.. pe barile originale fa niste fuste ( continuare la partea de jos - finute ) niste praguri simple si gata! cauta pe net gasesti si ii arati dupa ce scoti la imprimanta ... daca tot faci ceva sa faci cu cap si cu rabdare stii :) bafta :)

webcathos 17-07-07 08:23

pai exact asa am vorbit cu el...sa faca doar niste prelungiri finute si sa las bara la acelasi nivel ca nu vreau sa le rup pe strazile noastre pitoresti!Tai jumatate din bara originala si in loc de forma ei consacrata sa faca alta forma!!!!

All times are GMT +2. The time now is 14:27.

- Copyright 2026 4Tuning