![]() |
Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri
just my job:bat:
|
Quote:
|
salut fly ce mai faci?
mihai sunt laur de la piese auo de la clopotel.apropo daca va pot ajuta cu piese auto cu cea mai mare placere numai import |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
la jante nu am buni furnizori
doar pe rial italiene nu sunt calitative,dar itipot face un pret la ele savb diseara in germani sa vedem vrei sa pui pe golf distanta 5x112 |
clopotel e punctul de reper acolo toti smekerii din spiru (directoru . profesori ) isi petrec timpul la un paharel de alcool :)) cine stie cunoaste .. by the way .. wellcome laurica . sper sa respecti "legile" de pe aici
|
Nu e nimic mascat......toata lumea cunoaste magazinul...si pe cel de pe babadag..care e unu si acelasi...deci nu e nici o publicitate...
|
Glumesc:) (Sa nu ne vada CNA-u`...totusi)
|
Quote:
|
:lol: ce mai zici fly
|
Quote:
|
Quote:
|
girafa cred ca iti stiu passatu' ! unu albastru inchis dragutz as putea spune! la central in fata il mai vad uneori eu stand deasupra ;)
|
nu ala este a unui coleg de al meu este benzina
ajutati-ma cu o parere de jante pt passat care va plac o sa pun niste poze cu ele |
intra la depozituldejante.ro si vezi ai multe modele ..preturi ..poze ... si asteptam si poze cu masina ta la topicul MASINA MEA ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
o fi avand GATU' lung :poke:
|
Quote:
|
era gluma...:shakefist
|
Asa Miau Pus Porecla Un Mecanic Din Tulcea Vali Turla Sly Il Stie Si De Atunci Asa Mia Ramas Si Merg Cu Ea Ca Nu Ma Deranjeaza Si Pt Ca Sunt Destul De Inalt
cum sa pun pozele ?? |
Quote:
|
laure, hai ma ca am facut caterinca ... sunt misha de la cta - bine ai venit pe forum de tulcea! si asa toata ziua te joci pe calculator la munca ... doar esti patron acuma ...
|
Ce liniste e azi pe Tulcea........parca a cazut netu.....loool
|
hahahhaaahhaaaaaaa =))))))))) mie nu doar netu mi-a facut POC ...ci si calculatorul dupa..procesa cica..dar draq stie ce =))) i-am dat doua peste ceafa si-a revenit :)
|
pt fly :daca mai pleci prin europa poti sa te interesezi despre un motor ca al tau ??? il vreau pt o supernova
|
Quote:
|
da ce gata,va pierit cheful de discutii,sau aveti treburi mai importante de facut ?!?
|
Quote:
Ba fratilor da ce draq e cu atata politie in tulcea asta de 10/10? parca au iesit dupa ploaie... nu mai poti dai o talpa un pic k te trezesti cu girofare dupa tine pe la 1 noaptea... |
In mare....se poate pune pe berlina....nu e nici o problema....adik nu te apuci sa tai din masina sau mai stiu eu ce.......merge cu sigurantza.
|
Intrati si voi pe http://www.tvneptun.ro/ si votati NU la intrebarea zilei daca vreti sa ma ajutati . Va multumesc
PS : si dati si voi mai departe daca aveti cui si vreti sa ma ajutati . Multumesc mult . Respect |
dar poate au alta parere =)))) daca aveti nu mai votati deloc :)))
|
am votat :D
|
si eu am votat,sper sati fie de ajutor,ps am mai spus si au mai votat aprox 10 pers q nu !!!
|
va multumesc tuturor :)
|
ba baieti am luat filmul taxi 4 varianta franceza care a fost lansata anu asta dar nu am subtitrarea :( daca puteti si voi sa ma ajutati cu o subtitrare la filmul asta ar fi perfect :D
|
Eu am avut varianta in limba rusa...si era cam de kaka.....oricum si filmul e de cacao....deja nu mai are haz......
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning