![]() |
TNos: am inteles. Cand le ai, ma anunti :P
|
asa am sa fac!doar am promis!
|
Nu e problema expedierea lor! am sa postez si modelul de stiker care deja exista, dar exista o singura bucata si aia e pe masina mea. :)
|
2 Attachment(s)
modelul de stiker
|
arata frumos ...sincer cred ca pe aporape orice mashina ar arata frumos semnu asta cu cel de la No Speed Limit si cel de la Legal Racing..serios vorbind
|
:twisted: Prea multe vorbe... Da-ti drumul la treaba ! :twisted:
|
Quote:
Putetzi sa le scoatetzi la imprimanta si sa le facetzi la o firma care se ocupa cu productia publicitara ... sa nu mai fie nevoie de posta , etc ... ce zicetzi ? :lol: |
2 Attachment(s)
X-Ray: stickerul cu NSL cred ca e...
Sunt curios care va fi cel cu Legal Racing |
legat de stikerul cu No Speed Limit v-am spus ... nu sunt sigur ca ei vor ca toata lumea sa le poarte sigla, ei sunt asociatie si cred ca mai mult vor acorda stikere doar membrilor, nu am reusit sa discut pana acum cu nimebni din NSL problema aceasta dar cand dau de Micutzu am sa vb cu el.
|
Apropos de membrii. Noi am intrebat ce tre' sa facem pentru a devenii membrii ( chiar si cotizanti ). Florica a zis ca o sa discutam despre asta... da' nu se stie cand.
K_gula: daca dai de Micutzu, intreaba-l si de asta. |
sa nu ma uitati pe mine ca si eu vreau stickere
este ceva site cu no speed limit? |
N-au site... inca!
|
ar trebui sa isi faca pt ca deja ei sunt un fenomen(cred)
|
UFO: prin ce-au facut, cel putin in sufletele noastre au devenit un fenomen. Cel putin pentru mine !
|
asa ar trebui sa sa mai facem macar vreo cateva asociatii din acestea si la legal race sa fie intrecere intre ei
apoi la o bere sa povesteasca din cate stiu eu doar o asociatie este de acest fel in bucuresti ar trebui sa facem si la noi in cluj una si la craiova si tot asa |
Sambata cine vrea stikerele cu 4tuning sa ma caute am facut o comanda de cateva bucati. Pretul e de 15.000/buc .... La etapa de la Prisma intrebati de Adi sau oricine de la 4tuning
|
nu le putetzi expedia si prin posta? ca ash dori si eu unul
|
da pot sa le trimit si prin posta nu e o problema! da-mi adresa!
|
oke tziam trimis un mp cu adresa.. mersy
|
K_gula: vreau si eu. Ai mesaj privat cu adresa mea :)
|
Putem cumpara cate vrem sau sunt limitate???
|
Vreau si eu stickere cine poate sa imi dea un mesaj cu pretul
fiecaruia... K_gula vreau si eu !!Chiar e 15.000 mii un sticker cu 4 tuning?? Dk iti dau adresa imi trimiti si mie 2!! |
3 Attachment(s)
e o problema... ideea e ca noi am facut 20 de stickere dar cel care le-a facut in loc de 4tuning a gresit si a scris 4tuninig. Oricum eu le-am avut la Prisma cu mine dar culmea nu s-a prea interesat nimeni de stickere. Petru cei din provincie Gabi, Espinoza am primit adresa si imediat ce se remediaza greseala am sa le trimit. Atasez aici alte modele poate va plac mai mult
|
Eu vreau cu Craiova, nu Bucharest! :P
|
ce frate ca eu lam barait pe micutzu la cap o gramada de stikere
so el mia zis ca nu ati facut ca o sa strangeti bani pt chestia asta :? :? :? |
K_gula eu am fost la Prisma dar nu stiam de stickere..primul model din cele puse de tine acum e supar tare ..vreau sa stiu si eu la ce pret sunt..si cand sunt gata...presupun k acum sunt in stadiul de proiect !
|
eu ash vrea daca se poate fara nici un oras trecut acolo
|
Ar fi mai bine sa nu mai scrii numele orasului acolo pt k nu sunt toti din bucuresti si o sa trebuiasca sa faci... 3 cu Craiova, 7 cu Bucuresiti..5 cu Sibiu si tot asa ..eu zic ca ar fi mai bine sa nu apara numele orasului ( parerea mea..) :) ... si e si mai usor cand le faci k sunt toate la fel.. :D
|
Nu numele orasului se schimba in functie de orasul din care sunteti! Craiova, Cluj , Brasov... Ideea e ca aceste modele vrem sa le facem prin serigrafie si asteptam preturile pentru ele!
|
is super faine stikerele dar sa nu fie mari ca arata naspa
sa fie de dimensiuninu mari intelegi?oricum cine a lucrat la ele a stiut ce face |
si eu zic ca fara nume de oras e mai bine
|
ok atunci asteptam pretul...:)
|
Io astept direct stickerele!!!
|
bine hai ca scot orasul!
|
ok!! ..e mai bine asa ..si mai simplu :D (parerea mea)
|
:twisted: Ar trebui sa ne luam toti dar... Hotarati-va sa avem toti la fel ( model UNIC). Si ar trebui sa stim si dimensiunile !SA NE FACEM O IDEE UNDE LE APLICAM. EVENTUAL TOTI IN ACELASI LOC ?! :twisted:
|
1 Attachment(s)
eu as alege-o pe asta ...dar fara nume !!
Ce ziceti ??...hai sa votam !! :):D :peace: |
Si eu tot pentru asta am mers, da' in loc de Bucharest vreau Craiova :peace:
|
cum pot deveni membru NSL :?: :?: :?: Vreau si stickere cu sigla lor :!: :!: :!: astept raspuns(NSL Florica) :peace:
|
Vad ca nu mai zice nimeni nimic in legatura cu stickerele.
vxg: membrii nu se primesc in No Speed Limit. Asta poate sa ti-o confirme si Florica. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning