Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Masina Mea ..! (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/33583-masina-mea.html)

cristi_ctz 11-03-07 23:50

Re: Masina Mea ..!

da asa se pare...oricum eu cred ca acest topic se refera la masina fiecaruia asa cum o are: stock, in curs de modificare, modificata..in drum spre Remat..dar daca pe unii ii deranjeaza faptul ca avem masini stock si le aratam asta e...eu ma mandresc cu ce am chiar daca sunt sute exact ca a mea...ca si eu am planuri pe care nu le pot pune in aplicare momentan...

CaDDy 11-03-07 23:50

golf3 nu .... golf4 / leon / octavia :) deocadata ... astea imi fac cu ochiu .. si nu`sh spre care sa optez :)

cristi_ctz 12-03-07 00:01

...hmm...golf 4 sau leon...eu nu as cumpara o octavia ...parerea mea este ca e o masina urata si doar cu modificari multe poti face ceva frumos din ea:twisted:

trafy-vr6 12-03-07 06:04

@CaDDy octavia am auzit ca sunt proaste ...dupa putin timp se duce alternatoru mai ales alea diesel sunt lenese rau.

@TIR frate repet asta e comunitate 4tuning. Deci putem sa postam si masinile stock care in viitoru apropiat vor arata altfel...apropo te-am vazut de multe ori zilele astea si nu aveai praguri si eleron de care ai zis :-s.....poate vi si tu la intalnirea 4tuning viitoare sa o vedem si noi mai bine ca la cealalata ai ,,chiulit'' ...bafta

TIR 12-03-07 09:17

am spus ceva de eleron ? dak te utiti mai bine sunt la fel ca la r-line pt ca momentan inafara de ABT nu exista nimic pe piatza pt passat... eleronul il am da o sa il pun cand mai vine caldura

cristi_ctz 12-03-07 11:18

Ce eleron ai ..cumva de la Caractere...cat ai dat pe el :D

trafy-vr6 12-03-07 12:41

e belea rau....bv...bafta in continuare ;)

Adytzu_JerrY 12-03-07 13:23

si numele topicului spune exact MASINA MEA....adica nu conteaza cum sa fie...e masina proprie...unii nu au situatie materiala sa o tuneze...:rolleyes2

trafy-vr6 12-03-07 14:19

poate ne faci o vizita si dumneata la urmatoarea intalnire 4tuning:)

kukuletz 12-03-07 14:20

care va fi ........... ? cand?

trafy-vr6 12-03-07 14:25

pe 24-25 martie

kukuletz 12-03-07 14:29

oke.....cred k o sa vin

trafy-vr6 12-03-07 14:31

mai vb pana atunci..o sa se anunte oricum data si locatia exacta in curand:)

recBeat 12-03-07 18:23

pt "kukuletz":am citit mai sus ca vrei sa-ti modifici evacuarea la borla. Ce ai in plan?ai vb cu ei?ti-au recomandat ceva?sau vrei sa schimbi doar finala si gata?

kukuletz 12-03-07 19:52

ei mi-au oferit mai multe solutii printre care se numara si o tubulatura marita, schimbare de catalizator si implicit si racordul flexibil schimbat....sincer la catalizator nu renunt sub nici o forma iar la tubulatura nu-mi scoate mie motoru atatea gaze incat sa fie nevoie sa maresc tubulatura...cred k pana la urma o sa optez pentru finala schimbata+ornament si gata. un sfat: dak nu ai motor mare care sa aiba nevoie de "respiratie" buna nu vad necesar schimbarea intregului traseu de evacuare... parerea mea.am vazut k ai nelamuriri referitoare la corsa ta.am un prieten tot cu o corsa de avea intreg sistemul de evacuare schimbat (de la galerie la finala) si imi zicea k la motorul de 1,2 nu prea s-a simtit mult schimbare.n-am intrebat exact catzi cai i-a dat in plus dar dak omu a zis k nu se simte diferentza prea mare ma gandesc k nu prea multi....ramane la alegerea ta ce vrei sa faci.dar in locul tau as schimba doar finala si restu de bani i-as investi in altceva.bafta si sa ma tzii la curent cu ce ai facut pana la urma

recBeat 12-03-07 20:10

In primul rand ms pentru sfat. Cred ca dupa sfatul tau, galeria cade ca oricum e mmuuult prea scumpa.La tubulatura o sa ma mai gandesc (poate 10 mm in plus nu ar strica, dar sa vad).Eu sunt constient de faptul ca masina nu isi va lua zborul dupaia dar dupa ce o sa reglez motorul cu un flash bine facut, sigur va fi alta masina. Fara flash, ma gandesc k se va simti ca si admisia(de la k&n), va fi putin mai nervoasa masina si atat. Banuiesc k prietenul tau dupa ce a schimbat evacuarea, nu i-a reglat chip-ul.. O sa fac tot posibilul sa o pun pana inainte de urmatoarea intalnire :)

TigerGTS 12-03-07 21:10

oooo...kukuletz vecinul meu :D .Respect pentru om va rog, e unul din pionierii si devotatii ASTRA :D

kukuletz 12-03-07 21:36

omu avea in gand planuri mult mai mari...pe care cred k le-a si realizat.a schimbat motoru (nush ce a pus in loc), i-a pus un chip si normal la schimbarile astea s-a facut simtita si evacuarea facuta anterior.probabil k dak vrei sa-i faci un flash la ECU sa-i modifici cum trebuie parametrii e perfect

kukuletz 12-03-07 21:41

salut TigerGTS .... acum imi dau seama cine esti de fapt :) si stai linistit k pionier nu sunt....devotat FARA DISCUTIE ..... apropo sa stapanesti sanatos masina noua

TIR 12-03-07 21:50

Quote:

Originally Posted by cristi_ctz (Post 793507)
Ce eleron ai ..cumva de la Caractere...cat ai dat pe el :D

Nu e de la caracter am vrut sa iau... da nu se poate lua decat tot kit-ul de *** face vreo 1500 EUR si nu imi place deloc bara fatza...

Eleronul e de la ABT a costat 1100 RON vezi ca mai au astia de la nurvil unu pe stoc.

trafy-vr6 13-03-07 06:01

TIR pune si dumneata te rog niste poze ziua cu masina

recBeat 13-03-07 13:28

Pt TIR: Ce marca sunt jantele de pe golf, ce dimensiuni au si ce cauciucuri ai pe ele (dimensiuni). In plus, daca nu sunt indiscret, cat te-au costat (jantele) :)

trafy-vr6 13-03-07 15:06

TIR are passat, cel cu golfu lorentzo:)

CaDDy 13-03-07 17:35

@ kukuletz... frumoase poze :) ... o sa pun in curand poze si cu passatu meu .. dar mai intai sa`l spal.. si daca e mai cald.. sa vopsesc niste ornamente.. kam pe sapt viitoare.. :)

TIR 13-03-07 18:22

care golf ca eu am 2 golf-uri... 11TXT si 22TXT si au amandoua jante

lorenzobtb 13-03-07 19:16

jentile de le ai vazut tu in pozele puse de TIR acum sunt negre si daca iese banul orice e de vanzare de pe masina :D

recBeat 13-03-07 20:09

offf, deja am ametit :P
deci era vb de jantele de pe golful IV cu vl XX Lux (nu st exact nr.)
iar pozele cu acel golf au fost postate de TIR, nu stiu exact a cui e masina (erau postate la rubrica "masina mea"). In fine, se pot obtine acele inf sau nu? ms.:)

TIR 13-03-07 20:11

daca ai citi cu atentie ai intelege daca nu poti nasol...

recBeat 13-03-07 20:18

am inteles care si cum, ale cui sunt golfu-rile, ce ma intereseaza pe mine ie simplu: Ce marca, ce model, ce dimensiune erau/aveau acele jante din poze in plus, ce cauciucuri erau pe ele (dimensiuni) si cat au costat (jantele noi).
Nu ma intereseaza a cui ie masina ce jante are acum si alte cele.
Dc se poate afla inf asta e ok, dc nu, la fel de ok :)

CaDDy 13-03-07 22:34

gata .. ai iesit din ceata ;))

lorenzobtb 13-03-07 23:32

16x9j spate 16x7,5j fata cauciuc toyo proxes s 215.40.16

recBeat 14-03-07 08:02

Ooooo, merci! Si ce marca erau? ( cred ca deja devin obraznic:) )

CaDDy 17-03-07 23:55

4 Attachment(s)
cateva poze noi cu passatu` meu ... in curand tre sa`mi lipesc stkeru` .. Atentie ! Sofer Nebun " :)) :lol:

legat de poza cu girofaru`...

niiiiiinooooooooooooo ninooooooo ..... prin tot Olaneshtiu` =)))

trafy-vr6 18-03-07 07:16

O Da:))))))

CaDDy 18-03-07 21:56

ashtept momentan poze.. cu un corrado` mik si nervos .. a lu` Kalu` :D.. l`am admirat eu destul cat locuia langa mine .. da vreau sa vad poze cu interioru` :D

TIR 18-03-07 21:58

sa vina masiniile tunate... nu stok...

CaDDy 18-03-07 21:59

da TIR .. e modificata ;) .. e vrb de corrado ala rosu` .. cu dungile alea albe ;)

TIR 18-03-07 22:05

da stiu m-am prins... ma refeream sa o lasi pe a ta deoparte... :)) pe bune chiar nu va dati seama ca nu intereseaza pe nimeni sa vada ceva banal;)

Aaronnel^ 18-03-07 22:20

Quote:

Originally Posted by TIR (Post 805087)
sa vina masiniile tunate... nu stok...

TIRule intelege si tu ca nu toti au bani sa-si tuneze masinile. Numele threadului zice clarMasina Mea Nu specifica cum trebuie sa fie masina... poate fi Trabant,Dacie,BMW,VW .... etc ... poate avea tuning, poate sa nu aiba tuning. Importanta e ca fiecare isi prezinta masina lui ....
Ca unii au tuning si ca altii n-au... asta e partea a2a... cinste lor, dar trebuie sa intelegi ca nu toti au masini tunate ca tine

:peace:

TIR 18-03-07 22:23

a mea nu pot spune ca ca e... da pe bune acuma... e aiurea... sa vorbiti de ceva... daca nu aveti cunostitinta de cauza ma uit si eu in alte comuntati... cine prezinta o masina ceva.. are ceva facut la ea ceva special...

intelege ca stok o vad pe strada in fiecare zi... arata-mi ceva special...

All times are GMT +2. The time now is 16:44.

- Copyright 2026 4Tuning