Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   15/16 septembrie Tulcea - etapa internationala Drag si demoDrift (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/334457-15-16-septembrie-tulcea-etapa-internationala-drag-demodrift.html)

SEBASTIAN 17-09-12 10:13

Re: 15/16 septembrie Tulcea - etapa internationala Drag si demoDrift

Quote:

Originally Posted by geti (Post 5176557)
Sebastian, am tot citit atat cat am putut ce ai scris pe aici, sfatul meu este sa nu mai traiesti in trecut, tocmai tu ai spus si amintesti in continuare de 2004 ok, dar sunt vremuri apuse. Ca sa nu mai spun ca acele curse ilegale erau si la noi in Iasi, alea oldschool si stii de cand? nu din 98 ci din 95, cand aparuse cielo si era la putere Olcit-ul. Singura problema in ziua de azi e ca bugetul de cele mai multe ori nu ne permite sa ne dezvoltam asa cum dorim.
Daca nu tolerezi acest gen de curse si vrei curse oldschool organizeaza tu un astfel de concurs si vei avea parte de sustinerea multora, dar asa cu vorbe si cu aruncat cu noroi nu cred ca va merge.

Vom trece si la fapte, dar e important sa stiu ca lumea sustine ca e interesata si ca vrea altfel nu misc nimic in acest sens.
In plus hai sa lasam topicul asta in pace pentru ca vad ca 25% din el fara sa am vreo legatura ma vizeaza.
Oamenii sunt buni au facut treaba asa cum au stiut ei mai bine. Numai de bine in acest sens.

bmw_fear 17-09-12 10:15

DGH ce timp a avut?

vcsomin 17-09-12 10:27

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 5176570)
Vom trece si la fapte, dar e important sa stiu ca lumea sustine ca e interesata si ca vrea altfel nu misc nimic in acest sens.
In plus hai sa lasam topicul asta in pace pentru ca vad ca 25% din el fara sa am vreo legatura ma vizeaza.
Oamenii sunt buni au facut treaba asa cum au stiut ei mai bine. Numai de bine in acest sens.

Cea mai sigura metoda de a afla , este sa organizezi o cursa, si dupa vezi feedbackul. Cred ca si mai usor ar fi daca ai participa la cursele DRE, ca sa ai contact direct cu pasionati.
Si on topic, timpi buni , foarte buni zic eu, cu sau fara vant au fost acelasi conditii pentru toti, felicitari pentru participanti si la organizatori pentru consecventa !
Probabil ca la anul o sa fim in aceasi clasa cu restul EU, daca se misca lucrurile tot asa, :D

Radu. 17-09-12 10:28

Quote:

Originally Posted by bmw_fear (Post 5176573)
DGH ce timp a avut?

11.8 parca a fost cel mai bun.

Catalin_br 17-09-12 11:04

Quote:

Originally Posted by gaju (Post 5176517)
Decat atat :

Felicitari pilotilor pt pasiune,nervi si performanta

ASA DA !!!!!!!

Si de ce nu si noua, pt ca obscura Tulce ofera o pista pe care se poate face performanta.

1,3 - 60 ft pe 4x4
1,5 - 60 ft pe RWD
1,6 - 60 ft pe FWD

Cateva exemple:
Nisan pulsar 8,88
Nissan gt-r 8,9
Nissan Skyline - 9,06
Nissan Gt-r 9,8
Audi 90 - 9,9
Porsche - 9,9
Nissan gt-r - 9,9
Audi S2 - 10,3
Golf vr6 - 10,3
Golf 4 - 10,4
Audi S2 - 10,4
Bmw m5 turbo - 10,5
Bmw m3 turbo - 10,6
Bmw m5 turbo - 10,6
Audi Rs7 - 10,7
Audi S3 - 10,7
Lupo - 10,8
Golf 2 - 10,9

Corsa 2.0 NA - 11,3
Clio 2.0 NA - 12,7

Nu pot sa mai scriu cate masini de 11 si 12 secunde avem,dar sunt 50 de masini sub 12 secunde.e mult , e putin voi decideti

Noi dorim performanta si aceasta nu se scoate pe strada

Cred ca Romania e suficient de mare sa inghita 2 organizatori , si fara nici cea mai mica urma de gand ascuns , te rog Sebastian sa reincepi ce ai facut f bine acum cativa ani

Ca tulcea si arad , nu aduc public , e problema mea , nu am cerut bani de la nimeni ca sa suport ca si costuri un campionat care il fac doar de placere

De ce 2005-2009 a fost pauza????

Acuma cand s-a redeschis "apetitul" , au aparut masini potente , brusc se deschide apetitul ........

De ce numai fac si altii? Nu mai continuu ca am pus intrebari pe topic dedicat si tot fara raspuns.

Felicitari DRE!!! Ce-a mai reusita etapa la care am participat sau asistat pana acum.

SEBASTIAN 17-09-12 11:23

In doi ani Ungaria devine o gluma.

highboy_97 17-09-12 11:31

urca cineva lista cu clasamentul final pe etapa asta?

cris.cristi 17-09-12 12:15

https://www.youtube.com/watch?v=1PH6b...3&feature=plcp
Golf 2 turbo laur

bitnet 17-09-12 12:58

Nadir, putin a fost si am fi cautat piese si din tine pe pista!!

pokemon 17-09-12 13:32

Filmare cu honda civic awd din GL are cineva?

Alyn93 17-09-12 16:02

30 Attachment(s)
Si ceva poze de la mine+ceva filmari sper sa va placa!:D Felicitari participantilor si organizatorilor a fost foarte frumos:D:D:D https://www.youtube.com/user/Alyn93ro?feature=mhee

Manasel 17-09-12 20:24

Quote:

Originally Posted by pokemon (Post 5176879)

Acelasi lucru astept si eu!!

Toyboy 17-09-12 20:51

Quote:

Originally Posted by Manasel (Post 5177431)
Acelasi lucru astept si eu!!

+10:rolleyes2

scociu 17-09-12 21:33

Poze/filmulete cu alfa daca aveti, va rog. Mersi.

Gaby B 17-09-12 23:47

Multumesc baietilor cu platforma din Arad care mi-au adus Honda in Bucuresti dupa ce am ramas fara ambreiaj. Super de treaba !

CT-82-PWR 18-09-12 02:35

Quote:

Originally Posted by pokemon (Post 5176879)

Vezi AICI.
Daca nu este acuma, o sa apara in cursul zilei de azi.

maryna maya 18-09-12 08:36

ceva imagini cu pisik de buzau 17LIV

dragos1801 18-09-12 09:00

Nissan GT-R AMS Alpha 12 - Syvecs ECU

https://www.youtube.com/watch?v=azglU8k6040

Felicitari!

Provenzano 18-09-12 11:03

cateva :

https://www.youtube.com/watch?v=t4hsrlztu1o

https://www.youtube.com/watch?v=2dGdIy29eMM

https://www.youtube.com/watch?v=hwq5VMnHOdQ

https://www.youtube.com/watch?v=9hEbnmiCE_Y

https://www.youtube.com/watch?v=Pe8qkhwPQVQ

https://www.youtube.com/watch?v=F6qwSk6dFgE

https://www.youtube.com/watch?v=sCQ--xVqzYM

https://www.youtube.com/watch?v=HMeocw5TcGQ

cristi_407 18-09-12 12:19

Superba crusa dintre BOH si ARO.. istorie.. foarte tare..

luci4n_vl 18-09-12 12:35

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 5178146)
Superba crusa dintre BOH si ARO.. istorie.. foarte tare..

si tot nu am inteles cn a castigat cursa

T@zMania 18-09-12 13:01

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 5175922)
Ma refeream la alt cielo, mai vechi asa... ;)

clegule cielo ala ti se parea ca fuge de rupe ptr ca acum ani buni cand erau curse pe baneasa,nivelul era mult mai jos....la vremea aia nu multi stiau ce inseamna un engine swap si probabil din aceasta cauza au ridicat acel cielo in slavi ;)

SEBASTIAN 18-09-12 13:11

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 5178210)
clegule cielo ala ti se parea ca fuge de rupe ptr ca acum ani buni cand erau curse pe baneasa,nivelul era mult mai jos....la vremea aia nu multi stiau ce inseamna un engine swap si probabil din aceasta cauza au ridicat acel cielo in slavi ;)

Cat timp a fost la mine cel mai bun timp cronometrat pe 402m a fost 13.6 timp care includea si timpul de reactie.
Masina era la 402m cot la cot cu un M5 V8 de 400cp. Chiar putin in spate cu botul la usile BMW-ului.
Intre timp lucrurile au evoluat s-a ajuns cu Cielo la 13 fara timp de reactie, iar eu lucrez la un STI care la un moment dat era cea mai rapida masina in zona 0-402m.

T@zMania 18-09-12 13:21

sebastian am fost la aproape toate cursele organizate de tine pe vremea aceea.cele de pe baneasa le-am vazut pe toate...am venit pana si la timisoara[cu un matiz]....doar ca spectator.erau alte vremuri,erau frumoase si cursele nu pot nega .dara anii au trecut si am evoluat.
acum merg la curse si fac parte din staful organizatoric DragRacingEvents...lucrurile nu mai sunt cum au fost si nici nu vor mai fii...
spiritul competitiv a ramas acelasi.in schimb oamenii s-au schimbat in bine si ma refer la participanti si la echipele lor de sprijin.exemplu concret:am vazut piloti care au renuntzat la piesele lor de pe maina doar ca sa ajute un alt pilot....am vazut oameni[boh]care a lucrat la masina aproape doua zile pe pista ca sa se poate da in finale....acum la ultima cursa am vazut cum un concurent din bulgaria cu un audii 100 a mers pana la sofia sa ia o cutie,s-a intors a lucrat toata noapte ca a doua zi sa fie din nou pe pista...
eu zic ca suntem pe drumul cel bun,pasiunea a atins noi limite si daca se va continua asa totul va fi super ok.
cum spunea si cristii gaju,pune umarul la treaba si e loc ptr inca un organizator...
ce a fost a fost,conteaza acum doar ce este si ce va fi.multa bafta in tot ceea ce iti doresti sa faci...faptele vorbesc ;)

C T 19 K R A 18-09-12 13:51

Am si eu o intrebare pe biletele cu timpii care erau inmanate participantilor scria jos in stanga Drag la Bucuresti 28 - 30 septembrie daca nu ma insel in fata la Palatul Parlamentului sau Casa Poporului numai stiu exact... Poate da cineva mai multe detalii sau sa faca un topic nou daca se concretizeaza aceasta etapa?:lol:

gaju 18-09-12 14:47

Quote:

Originally Posted by C T 19 K R A (Post 5178257)
Am si eu o intrebare pe biletele cu timpii care erau inmanate participantilor scria jos in stanga Drag la Bucuresti 28 - 30 septembrie daca nu ma insel in fata la Palatul Parlamentului sau Casa Poporului numai stiu exact... Poate da cineva mai multe detalii sau sa faca un topic nou daca se concretizeaza aceasta etapa?:lol:

toate la timpul lor

xfactor 18-09-12 15:11

Quote:

O sa urmeze si detaliile rabdare abea am terminat o cursa!

Sebastian stai linistit nu ai dat tonul la nimic! Tu dai tonul numai la balacareli!

C T 19 K R A 18-09-12 16:57

Quote:

Originally Posted by xfactor (Post 5178351)
O sa urmeze si detaliile rabdare abea am terminat o cursa!

Sebastian stai linistit nu ai dat tonul la nimic! Tu dai tonul numai la balacareli!

Eram doar curios daca se face :D .... asteptam nu-i problema.Apropo felicitari echipei DRE pentru inca o etapa extrem de reusita:lol::lol:

luci4n_vl 18-09-12 19:03

aro vs boh? cn a castigat?

plopyyy 18-09-12 19:03

21 Attachment(s)
Am si eu cateva poze,,,

lalyus 18-09-12 21:31

Gajule si poate la anu Bulgari care sunt la Profi vor purta si iei casca ;), daca era vreun roman fara casca erau descalificati .

bitnet 18-09-12 21:51

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 5178613)
aro vs boh? cn a castigat?

Am vazut intr-o filmare ca "masina de teren" a castigat.

Manasel 18-09-12 21:53

civic type-r vs civic eg 4x4 https://www.youtube.com/watch?v=N1B7jaYlZzg

MIHAI_NEBUNU 18-09-12 22:12

Quote:

Originally Posted by lalyus (Post 5178820)
Gajule si poate la anu Bulgari care sunt la Profi vor purta si iei casca ;), daca era vreun roman fara casca erau descalificati .

aici te contrazic , au fost multi romani fara casca

mosos 18-09-12 23:28

Si nici unul descalificat, ci atentionat si rugat sa-si faca rost de casca.

roli 18-09-12 23:58

Quote:

Originally Posted by Manasel (Post 5178868)
civic type-r vs civic eg 4x4 https://www.youtube.com/watch?v=N1B7jaYlZzg

ce timp a reusit honda?

Radu. 19-09-12 00:57

Quote:

Originally Posted by roli (Post 5179013)
ce timp a reusit honda?

12.9 parca a mers

SEBASTIAN 19-09-12 06:58

Quote:

Este foarte simplu.
In acea perioada se incearca la Bucuresti organizarea unui eveniment auto cu mai multe probe, drift... si se incearca introducerea pentru umplerea programului si a curselor de drag, stiut fiind interesul publicului pt aceste manifestari automobilistice.
In acest sens Deme fiind contactat de Nic Serbu(organizatorul) care a purtat cateva discutii personale fata in fata si telefonice si cu subsemnatul.
Exista intentia sa se faca ceva insa nu sunt aprobarile si avizarile gata.

C T 19 K R A 19-09-12 08:50

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 5179093)
Este foarte simplu.
In acea perioada se incearca la Bucuresti organizarea unui eveniment auto cu mai multe probe, drift... si se incearca introducerea pentru umplerea programului si a curselor de drag, stiut fiind interesul publicului pt aceste manifestari automobilistice.
In acest sens Deme fiind contactat de Nic Serbu(organizatorul) care a purtat cateva discutii personale fata in fata si telefonice si cu subsemnatul.

Am inteles ... Multumesc pentru raspuns Sebastian:lol:

JimGod 19-09-12 10:35

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 5179093)
Este foarte simplu.

de unde sti ca nu sunt aprobarile si avizarile gata?

All times are GMT +2. The time now is 15:59.

- Copyright 2026 4Tuning