![]() |
Re: Care sunt anvelopele de iarna folosite?
Quote:
M+S mud&snow. |
Quote:
|
Quote:
Toate marcile de anvelope au si modele bune si modele slabe. BFG care e trecut la mid range, de ex, este una dintre cele mai bune in domeniul anvelopelor de 4x4, modelele lor BFGoodrich AllTerrain TA KO fiind referinta in materie de AT-uri de foarte multi ani, iar BFGoodrich Mud Terrain TA KM fiind referinta in materie de MT (mud terrain). Poate ca la turisme sunt mai mid range, dar am dat doar un exemplu... Ca sa raspund la subiect, anvelope de iarna Nexen Winguard pe una din masini si Nokian Hakkapeliitta pe cealalta. Multumit de Nexen, si foarte multumit de Nokian. |
Vanzari Jante, Anvelope, Second-Hand sau Noi Orice Dimensiune Pentru Orice Autoturism
Vanzari Autoturisme Second Hand sau Noi, Import Germania Autoturisme Second Hand sau Noi , Comanda Germania Jante Noi - 17", 18", 19", 20", 21", 22" Se pot aduce la comanda din Germania Service Auto & Vulcanizare Adresa - Calea Vacaresti Nr.277 Site : www.anvelopejante.ro Anunturi Vanzari - Jante, Anvelope, Roti Complete : https://anunturi-auto.4tuning.ro/maga...-200570-1.html Service Auto & Vulcanizare DESCRIERE : Service Rapid Executam lucrari de intretinere periodica pentru toate tipurile de autoturisme: inlocuit ulei, filtru combustibil, filtru aer, filtru polen, filtru ulei, curele transmisie, placute, discuri frana,saboti, tamburi franare, componente articulatii etc. Totodata, comercializam piese noi de origine sau producatori agreati la preturi minime asigurand montajul in atelierul nostru dotat cu echipament performant si avand ca lucratori mecanici specializati. Interventiile la autoturismele dumneavoastra se executa in regim de urgenta, pe baza unei programari telefonice facuta in prealabil sau contract cu firme care detin un parc auto. Vulcanizare Automata Sistem de vulcanizare ultra modern, aparatura de ultima generatie aparat echilibrat aparate jantat si dejantat pana la 20" , inclusiv runonflat sisteme de ridicare moderne: elevatoare hidraulice si perne de aer. |
Quote:
iar jantele de tabla sunt mult mai usoare , 2 costurile de eventuale reparatii mult mai mici , 3 capace ieftine si pe toate drumurile , le schimbi aspectu saptamanal :D:D:D |
Nankang 205/50/16 M+S pe Renault megane 1 Break, pot spune ca dupa 15000km si vara+iarna nu s-au uzat si nici nu au zgomot de fond ridicat, prefer sa le tin pe toate 4vara+iarna 40000km si sa iau altele dupa aceea.
|
Bridgestone Blizzak 196/65/r15 pe Renault Megane 2 , momentan sunt multumit , nu (prea) scot sunete ciudate , vom vedea la iarna , consumul pe CB a ramas cam acelasi.
Astept prima ninsoare. |
Eu am incercat sa raman in zapada acum 2 ani(sau 3 nu mai stiu exact oricum erau zapezi foarte mari...) cu o pereche de Nexen noi noute puse pe un Peugeot Partner si nu am reusit,trageu incredibil pe zapada.
|
Goodyear Ultragrip cu tinte de vidia 195/65/15" pe renault megane 2
|
Quote:
|
Foarte , foarte multumit de Kleber Krisalp HP2 !!
|
kleber am incercat si eu...si sunt foarte multumit
|
FALKEN EUROWINTER 195/65/15 pe Golf IV 1.6 16V
|
Ma nu stiu ce folositi voi, insa o caracteristica generala pentru anvelopele de iarna bune e ca trebuie sa aiba acele cute marunte in profil, si aceste cute sa nu fie tocmai rigide. Pentru anvelope noi eu parsonal recomand o firma mica din Brasov care le livreaza gratuit de pe o zi pe alta in toata tara. Au anvelope noi si import rusia, deci si la preturi sunt acceptabili.... va hotarati voi si singuri pe site-ul lor http://www.anvelope-rusia.ro
|
Quote:
Daca va intereseaza anvelope bune puteti intra aici: www.cauciucuri-second.ro Vara, iarna si bineinteles all season |
Quote:
Spor la condus! |
Eu folosesc de 8 ani anvelope de iarna Sava Eschimo S3 si sunt ff multumit. Dupa parerea mea sunt cele mai moi anvelope de iarna (adernta f buna pe ghiata si polei).:D
|
Mi-am cumparat in iarna trecuta Debica Frigo 2, nu am dat pea mult pe ele...Se comporta foarte bine pe zapada ! :-)
|
Gasesti anvelope vara ieftine sau iarna si jante la preturi foarte bune la vadrexim
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:47. |
- Copyright 2026 4Tuning