![]() |
Re: Vand FLAME THROWER KIT
Quote:
Iti zic eu ca bussines o sa-ti zica "nu" acuma nu vreau sa zic ca te minte dar de unde sa stie el cum vine la tine bara si cat de iesita e toba ??? |
Quote:
bafta |
Quote:
Toate masinile la care am dat si am montat eu acest kit, nu am primit nici un repros pt. o asemenea problema. Oricum, gandestete ca este un aruncator de flacari in toata regula... In primul rand, arunca flacara - o sufla pe evacuare (nu arde ca o lumanare) In al II-lea rand, flacara aceea incinge capatul final al evacuarii, asta depinde numai de tine , cat de mult vrei sa dai flacari. Daca dai in limite rezonabile... nu trebuie sa ai probleme. Danny are dreptate, depinde si ce spoiler ai (daca ai ascund evacuarea cumva prin spate lui, imaginatia omului fiind f. bogata... De montat, se monteaza f. simplu, vezi si un post mai sus sau pe celelalte cateva pagini, primesti instructiunile si scris + poti sa ma intrebi si pe mine, dupa ce achizitionezi sistemul. bafta |
Vreau si eu un kit pentru evacuare dubla. Am tot traseul pe 50 mm inox facut la Borla, inclusiv serpisorii.
Motor reno 1,4 - 2004. Nu mai am nici catalizator. Contactati-ma va rog pe ym [email protected] |
Quote:
|
hai cu poze cei care au montat...
|
Quote:
|
Quote:
poti monta fara probleme. |
Quote:
|
up, sus, up, sus de tot :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Sal,
Atasez si eu 2 filmuletze. Sper sa va placa. Scanteile sunt din tobe, pt ca abia montasem kitul si inca mai erau diverse resturi prin site. Acum nu mai da cu scantei. 3gp-ul e filmat kiar imediat dupa ce-am montat kitul, cand tobele erau "virgine". Ah, si inca ceva: evacuarea e din inox, integral, iar finala este o Borla Spit Fire. |
deci, esti multumit...
multam' de filme. |
Quote:
in textul in engleza pus de tine se vorbeste de 2 variante, cea cu active... si cea cu bypass... tu pe care o vinzi? merci de raspunsuri, ti-am trimis si un pm. |
spining,
ramane cum am stabilit la telefon. bafta man. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
pe dacia supernova merge ? daca da ma ai de client
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
audi a3 1.8T toba finala data jos trase tevi pe o parte si alta ... finale inox ... merge sa pun ... si daca da cum luam legatura ...
|
Nr de telefon care este postat in paginile anterioare si pe prima pg.
|
dar se poate pune ?
|
Quote:
|
Pai am sunat la numaru ala si nu raspunde persoana respectiva ...
|
Quote:
0723.49.57.66 si se rezolva! bafta |
hai cu poze cei care ati montat.
|
sus cu tine,
meriti. |
am montat pe ATV,
am sa revin cu poze cand imi va trimite proprietarul. |
Quote:
tzi-au luat foc masinile??? |
apropo...
acum am si sisteme pt. masinile cu calculator. putin mai scumpe, dar merita. |
bai din cele 11 pagini am inteles in felul urmator>
kitul asta care il vinzi tu nu se alimenteaza separat, practic el aprinde, in evacuare, gazele ramase nearse? avand evacuare sport automat ai shi gaze ramase nearse intrebare mea... daca ii pui o bujie in toba nu se intampla acelashi lucru? da'mi un motiv cat de mic sa nu fac asta shi sa'l cumpar de la tine. (chiar te rog sa imi dai unul sa nu imi distrug mashina :P) |
Quote:
pune-i tu o bujie in toba si sa ma anunti si pe mine cand vei avea "flame", lol cu modulul meu, iti garantez ca nu ai cum sa distrugi masina. E bine asa? |
In 80$ e inclus si montajul,da? Daca da, da-mi un pm si zi-mi cum ne vedem sa facem un cielo sa scuipe flacari (nu este dohc si nici euro 3). :D
|
Quote:
ti-l poti monta si singur, nu este deloc complicat. daca nu te descurci am pe cineva care contra cost 50Ron iti monteaza. |
Quote:
Hi frate ... unde traiesti ? Vrei 10000 de poze cu masini arse ? cauta pe www.wreckedexotics.com ... Eu am sistemul asta de 2 ani si nu am avut problemele afisate in pozele respective ... Daca nu ai evacuare sport iti crapa tobele ... toate ... daca ai atunci e Ok .. |
1 Attachment(s)
Flame thrower kit instalat pe ATV KAWASAKI motor in 2 timpi.
|
Vreau si eu 2 kituri ! Poti sa-mi dai detalii ? Un nr. de tel ai? Ma gasesti la 0747047800 sau [email protected]
|
Quote:
bafta |
poze montaj
3 Attachment(s)
poze montaj flame thrower kit ATV
in poze nu se vad modulul si butoanele. am uitat sa pozez. |
am un hyundai pony, 1.3 carburatie, fara nici un fel de toba... tseava tseava...
vorbind cu mai multi, mi-au spus ca orice scanteie in toba ar trebui sa imi aprinda gazele (deja am o gramada de rateuri f f puternice pe decelerari)... daca voi ziceti ca nu exista nici o sansa (kiar si fara nici o toba) sa scot flacari doar cu bujii, atunci as merge si eu pe varianta flame thrower kitului... ce ziceti!? |
Quote:
NU SE COMPARA FLACARILE OBTINUTE DIN RATEURI CU CELE OBTINUTE FOLOSIND FLAME THROWER KITUL. CU FLAME THROWER KITUL SCOTI SUPER FLACARI. MAI AI SI POSIBILITATEA SA TE JOCI CU ELE, REPRIZE MAI LUNGI SAU MAI SCURTE, FLACARI LUNGI SAU SCURTE SUNT NISTE FILMULETE MARFA PRIN PAGINILE ANTERIOARE |
| All times are GMT +2. The time now is 09:23. |
- Copyright 2026 4Tuning