![]() |
Re: Sambata 31 martie ora 9.30 plecarea - 4tuning day's
aaaa..... acum am inteles....
treburile aste cred ca o sa le discutam joi/vineri ;) |
Re: Sambata 31 martie ora 9.30 plecarea - 4tuning day's
Quote:
facem ce am vorbit aseara la sala si ce o sa filmam knd facem deplasarea la bucuresti o sa fie alta mancare in alt vas ;) numai de bine |
Re: 4tuning day's [29martie - 1 aprilie]
ziceti-mi si mie pe pm ce ati vorbit?
|
Care Stie O Spalatorie Deschisa Pe La 6 Jumate Dimineatza E Urgent Va Rog Mult De Tot Nu E Pt Mine E Pentru Masinile Care Vor Veni De La Oradeaaaa
Va Rogggg |
OMV-ul de la km parca era deschis non stop...tre sa gasesti pe cineva acolo care sa se ocupe de masini
|
mai bine ajungi zilele astea akolo..sa vb cu lumea...makr sa shtii o tb k`lumea...
|
eventual vorbim la tel cu baietii din oradea in seara asta si vedem de o posibila "rezervare" la o spalatorie la ora aia ...
|
Quote:
|
sigur gasiti spalatoria de la OMV la km6 deschisa.... k au program non-stop....
|
le spal io la mine in parkre 100 mii de masina cu sampon belea......kidding......park si Petromu are deskis si MOL....
|
Ba voi atzi innebunit?
Credetzi ca baietii din Oradea s-au tzicnit la cap sa spele masinile la spalatorie cu perii??? Peria zgarie vopseauaaa! La ora aia nu e deschisa absolut nicio spalatorie. Nici macar OMV. Aia inkid pe la 22-23 si mai deschid de dimineatza la 9. Oricum au spalatorie cu perii... Toate spalatoriile se deschid la ora 9. |
le spala in bucuresti mha nu`i bai....sau kred k le`au spalat deja la ora asta:D....oficial a inceput 4T????
|
Pai oficial cam asa ar trebui. Adica azi e ziua presei..., vin astia, tv, ziare, reviste..., interviuri. Ca la SIAB... :peace:
|
jumatate au ajuns dimineatza(din cate am inteles de la nesomn)... iar alti cativa, aprox jumate... au ajuns pe la 3 si ceva ptr ca au avut mici probleme pe drum, din cate am inteles de la daflayer a facut pana si s-a mai intarziat ....
cred ca e totul ok acuma ;) |
Care are sambata un loc si pt mine intr-o masina???......dak nu cer prea mult
|
Am eu mah si pentru tine............eu unt salvare pentru voi! ;)
|
ok man......ms mult........deci o sa merg cu tine!!!...pun la benzina la tot ;)
|
mai are cineva 2 locuri in masina pentru maine ? stiu ca e tarziu . dar abia acum am aflat ca nu mai am cu ce sa merg ...pls ! :-s
|
Mah mai am eu fix doua locuri! :D Cauta-ma pe mess sau vino maine si intreaba pe acolo!
|
veniti maine si poate cu putin noroc se gaseshte...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
- Copyright 2026 4Tuning