![]() |
Re: Tuning DAYS - 29 Martie-1 Aprilie 2007
abea astept sa merg ..:X......anu trecut a fost sooper marfa:X:X
|
si cred ca ar fi urat sa lipseasca un concurs "MISS 4TUNING" :D
|
Quote:
|
tz clar ca trebuie :D e necesar acest concurs
|
Eventual un concurs de tricouri ude.
|
eeeevidentt!!!!!!
|
Am si eu o rugaminte sa le spuneti participantilor la acest show adika cei care vin sa si vanda produse sa le si aduca numai sa ni le arate ca anul trecut am vrut sa imi cumpar jante si nu am putut ca nu le aveau deci sa nu le mai prezinte ca mi se pare aiurea sa vi sa vezi un lucru frumos si sa nu poti sa il cumperi si mai e o chestie anul trecut s-a folosit doar o singura intrare, poate anul asta reusiti sa faceti sa se intre prin 23 parti ca sa numai stam la coada o gramada
|
Doamne....abia astept sa merg...din pacate anul trecut nu am fost :sad: ...dar anul asta o sa fiu prezent :twisted:
|
nici eu nu am fost anul trecut din motive medicale...anul asta nu o sa lipsesc 8)
|
o sa trec si eu prin parcare nu cred ca masina mea este de expus acolo
|
Inca o luna!!! perfect .. ;) Si cica abonamentul pentru toate zilele de expozitie si de evenimentele auxiliare .. vor fii 25lei ( grei ) ?? cum si de und epot achizictiona abonamentele ... ??
ms ! B 06 DAN |
daca anul trecut.. ne-au cantat cei de la b.u.g. mafia anul asta.. ceva formatii.. sau..
|
Quote:
|
am inteles ca tine de pe 29 pana pe 1.
Care va fi ziua cea mai speciala ? 1 Aprilie ? Ca eu atunci as dori sa vin |
toate zilele sunt speciale ... potzi sa faci un efort, e doar cateva zile pe an .
|
deci anul asta se anunta foarte promitator, astept cu nerabdare sa vad ce jucarii vor mai fi expuse...
|
Quote:
|
Eu o sa vin pe 1 aprilie....crek o sa fie cea mai tare zi dintre cele 3 :shock:
|
eu o sa vin atc cand o sa fie show off :)))))
|
eu o sa vin in toate alea 4 zile :lol:
|
Abia astept ziua aia,am mai fost la siab si la expo de motoare si stiu ca este ce sa se vada.Deci pe 01.04.2007 sunt in Otopeni...............
|
as veni si eu dar costa prea mult intrare...:))
|
am si eu cateva intrebari...
in "reclama" evenimentului scrie si ceva de Racing . La ce se refera acest Racing? va fi un show de burn-out / drift & restul? si daca da..in ce zi ? as mai avea cateva intrebari dar dupa ce imi adun ideile le forumulez si le adresez celor care imi vor raspunde cu respect ! |
masini , tuneri si tuning racing....
cat despre show, detalii o sa vina ce si cum... studiem |
Toate 4 zilele trebuie savurate. :D :D
|
Am si eu o intrebare poate ii off topic ca o pun aici dar masinile expuse pot pleca seara de la expozitie si dimineata sa vina iarasi ? sau trebuie sa ramana acolo peste noapte ...
|
trebuie sa ramana acolo cele 4 zile! :)
|
o sa vin si eu cu mashina ... cred ca pot concura la cea mai varza mashina :))
|
nu stiu daca v-ati gandit dar cred ca ar fii o idee , sa imprejmuiti cumva o bucata din parcare in care sa fie masinile vizitatorilor care sunt cat de cat modificate :)anul trecut am vazut prin parcare cateva masini f frumoase ;)
|
Si eu zic sa se dea voie sa se scoata masinile din hala ... peste noapte pentru cine vrea poate unu a venit ... cu o masina nu stiu de unde si este singur acolo sau na daca vrea sa mearga si el poate in bucuresti cu ea !!! Trebuie sa mearga cu taxi nu mi se pare corect sau cu autobuzu
|
masinile nu se vor scoate de acolo pe parcursul celor 4 zile.... asa a fost si an utrecut
|
Quote:
|
Quote:
|
d-asta ti-era tie ca merg propietarii masinilor cu autobuzul sau cu taxiul ? dak au avut bani de facut masina au 200 de mii sa dea la taxi ;)
|
Quote:
Nu stiu daca la show-urile internationale se pleaca seara cu masina acasa. Si nu stiu daca va ganditi ce-nseamna sa se scoata seara macar 20 de masini, iar dimineata sa fie bagate la loc. Anu' trecut au venit multe masini de la Oradea (nu mai stiu exact cate), da' nu stiu daca vreunu' dintre bihoreni a facut tam-tam pe chestia asta. Si... din cate-mi amintesc, erau cazati undeva pe langa Tancabesti, adica la cativa kilometrii de Prisma. |
nu stiu de ce va stresati voi, legat de acest subiesc ne descurcam noi....
|
Quote:
|
Am si eu o nelamurire, pe care sper sa ma ajutati sa mi-o clarific. In afara pretului biletului, de 10 ron, daca vreau sa pozez/filmez inauntru, masinile exponate, samd ..... mai este nevoie de alta taxa, sau este gratis chestia asta !?!?!?!?
|
Nu mai e nevoie de nicio alta taxa.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning