Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - teo93dinu (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/333828-machete-lucru-teo93dinu.html)

teo93dinu 04-06-13 17:17

Re: Machete in lucru - teo93dinu

4 Attachment(s)
:-)
De plictiseala m-am apucat sa sparg evazarile la Merc :lol: Urmeaza sa fie si el revizuit.
Cine nu are scaune scoica sa-si cum.. aaasta sa-si faca , e criza ,deh! :D

Reme 04-06-13 19:16

Quote:

Originally Posted by teo93dinu (Post 5491389)
:-)
De plictiseala m-am apucat sa sparg evazarile la Merc :lol: Urmeaza sa fie si el revizuit.
Cine nu are scaune scoica sa-si cum.. aaasta sa-si faca , e criza ,deh! :D

sper sa termini proiectul cu cls-ul dar si cel cu scirocco. Inceputul e promitator la CLS

teo93dinu 04-06-13 21:16

Cls-ul o sa ramana cam la fel doar ca o sa fie finisat bine , dar baza e body-kit-ul existent (fara evazarile alea oribile). Culoarea va fi alb lucios sper sa gasesc si metalizat , mat nu mai vopsesc in viata mea mai ales cu vopsea de la Motip(e fooooaaarte subtire).
Am mai lucrat la acel scaun maine sper sa il termin si sa ma apuc si de al doilea , la bancheta probabil voi renunta. Caut un fel de autocolant vinilin maro (cognac) , daca gasesc sa fac scaunele asa voi face bordul argintiu. Am taiat si intercoolerul la o dimensiune "mai potrivita" , mai am de pus doua furtune si sa gauresc bara.

teo93dinu 05-06-13 13:55

3 Attachment(s)
Inca putin :D

teo93dinu 15-06-13 16:49

12 Attachment(s)
Am mai facut cate ceva...

teo93dinu 19-06-13 09:53

5 Attachment(s)
M-am apucat de o diorama... Mai am de facut furtunul intercooler-admisie motor si e "functional" turbo-ul :lol:

Reme 20-06-13 20:31

bun! bun! imi place ceea ce vad aici!

teo93dinu 21-06-13 16:11

4 Attachment(s)
Ma bucur ca iti place :D
Mai am mici detalii la DYNO , dupa ma apuc de "atelier" , trebuie sa fac un elevator , un compresor , o masa cu sertare pentru scule si sa vad ce mai gasesc prin casa pentru "recuzita" :lol:

Reme 21-06-13 21:42

misto, imi faci pofta sa fac si eu asa ceva :D eu am in plan o statie ITP :D 1/24

teo93dinu 21-06-13 21:53

Vezi sa nu ii lasi pe aia cu xenoane si folii sa treaca :lol: fac si eu itp-ul la Passat la tine , ca e 1/24 :lol:

Reme 22-06-13 18:50

Quote:

Originally Posted by teo93dinu (Post 5507551)
Vezi sa nu ii lasi pe aia cu xenoane si folii sa treaca :lol: fac si eu itp-ul la Passat la tine , ca e 1/24 :lol:

cat dai? :lol:

teo93dinu 22-06-13 21:39

Iti fac un DYNO gratis la mine :lol:

teo93dinu 03-07-13 09:37

2 Attachment(s)
Sciroccoul e gata de vopsire , la diorama mai am putina sa termin elevatorul. Si cum ma plictiseam ieri am zis sa relacuiesc portbagajul la Pejos pentru ca avea coaja de portocala insa cand am izolat pe acolo am reusit sa cojesc vopseaua :evil: asa ca urmeaza sa il revopsesc . Unde sarise vopseaua am dat cu chit , nu aveam cum sa curat vopseaua la metal asa ca am incercat sa aduc vopseaua la nivel.

teo93dinu 17-08-13 17:02

3 Attachment(s)
Gata cu leneveala , m-am pus pe treaba si am rezolvat jantele pentru Scirocco. Dupa 4 ore de munca sunt relativ multumit , nu sunt perfecte dar mor dupa ele :joy:

Reme 18-08-13 11:27

chiar arata bine, are si el cu ce se misca!

arctix 20-08-13 00:11

respect pentru munca depusa

passat-ul ce mai face?

teo93dinu 20-08-13 10:32

Multumesc frumos baieti , Passatul e 80% asamblat , o sa il rezolv si pe el cat de curand :D . Ieri am rezolvat 90% si suspensia la Scirocco , mai am de rezolvat sistemul de prindere la usi si intra la boit :lol:

teo93dinu 21-08-13 15:00

3 Attachment(s)
Stiu ca scaunele nu se pupa foarte bine cu roll-cage-ul dar altele nu am...

Reme 21-08-13 15:22

fa-i si niste poze din lateral la scirocco, sa vedem fittmentul

bmwh548 21-08-13 17:36

Rollcage-ul e luat de pe o macheta facuta dauna totala? De ce a iesit asa stramb?

teo93dinu 21-08-13 22:24

Rollcage-ul e facut din fludor , care era "rulat" deci nu avea cum sa iasa perfect , eu sunt destul de multumit de cum a iesit.
O sa fac maine poze din toate unghiurile , cand o asamblez.

Reme 21-08-13 22:55

Quote:

Originally Posted by teo93dinu (Post 5554434)
Rollcage-ul e facut din fludor , care era "rulat" deci nu avea cum sa iasa perfect , eu sunt destul de multumit de cum a iesit.
O sa fac maine poze din toate unghiurile , cand o asamblez.

dar cum ti-a venit ideea sa faci rollcage-ul din fludor? Nu aveai alte alternative? eventual niste sarme imbracate cu copex?

bmwh548 21-08-13 23:24

Fludorul e mai greu de indreptat, dar puteai face din sarma de cupru care se poate indrepta perfect, e maleabila si se poate cositori usor. Stiu ca esentialul e sa-ti placa tie, dar daca te vei multumi intotdeauna cu rezultate mediocre nu vei progresa niciodata.

teo93dinu 22-08-13 13:16

6 Attachment(s)
Multumesc pentru sfaturi, baieti. Am vazut la cineva din sarma de cupru si intr-adevar ar fi iesit foarte bine , dar nu m-am gandit pe moment. La macheta asta a lucrat doar de drag , nu am avut ambitia sa iasa perfecta dar sincer mi-a depasit asteptarile. Stiu ca sunt combinate mai multe stiluri de tuning dar per total mie imi place. Am cam lasat tuningul ep machete de o parte , m-am apucat sa mai lucrez la cea mare si am vrut doar sa nu las proiectele neterminate. Din afara se vede foarte ok rollcage-ul , voi merge cat de curand la o sedinta foto cu macheta (am un prieten fotograf :D) si atunci veti vedea cu adevarat ce a iesit . Totusi pun pozele acestea pentru a va forma o idee .

PS. in poza din laterala era roata un pic virata dreapta...

2010 22-08-13 13:28

Macheta asta arata perfect cand a ajuns la tine!
Mare pacat ce a ajuns...

teo93dinu 22-08-13 13:49

Asta e , soarta...

Reme 22-08-13 17:41

hmmm, daca tie iti place e ok! Se putea si mai bine, insa e/a fost alegerea ta...

teo93dinu 22-08-13 18:35

Multumesc pentru sustinere Reme. Mie imi place foarte mult asa cum e , nu e nimic masiv pe ea , e finisata relativ bine , vopseaua e ok dar gusturile nu se discuta. Cum era inainte nu imi place (barele alea mari) dar acum mi se pare mai mult decat ok.

petryy 23-08-13 02:12

A iesit bine....fata de cum era inainte, jantele vopsite alb poate dau mai bine :8)

maximix 23-08-13 12:25

1 Attachment(s)
1. Scaunele sunt prea inalte si prea drepte.. probabil ai vrut sa faci scaune tip scoica dar rezultatul lasa de dorit.

sfat: cauta niste scaune scoica pe care doar sa le adaptezi

2. prelungirea barii din fata se vede urat asa.

sfat: confectioneaza niste prinderi gen telescoape care sa plece din bara pe ea.. imi e greu sa cred ca o prelungire de genul ala la o masina va sta prinsa doar de jos.

3. buza jantei este extrem de prost facuta.. e suprapusa si se vede spatiu intre janta si ea.

sfat: cauta flacoane din plastic pentru medicamente.. sunt perfect rotunde si cred ca poti gasi dimensiunea corecta.

*ai o poza atasata sa iti faci o idee despre ce vorbesc

teo93dinu 23-08-13 16:15

5 Attachment(s)
Scaunele sunt cele originale , am umblat doar la suportul lateral , sunt de acord cu tine , niste scoici ar da superb.
Buza nu e chiar asa mare , nu imi place cum s-ar incadra telescoapele. La buza de la janta ai foarte mare dreptate , chiar se vede urat insa e mult mai bine decat cele stock. O sa caut diverse flacoane sa vad ce pot face .O mica parte din pozele de astazi , astept sa fac rost si de celalte.

bmwh548 23-08-13 16:29

Deosebita macheta, excelenta alegerea peisajului. Felicitari!

2010 23-08-13 16:57

CLAR! La lumina zilei si in copaci se vede toata frumusetea ei!!!

Miria 23-08-13 17:45

Asta nu este masina de strada, cred ca se potriveste foarte bine in concursurile acelea americane in care masinile se lovesc si dupa aceea sunt calcate de un monster truck.Eu nu as fi incercat pe o macheta noua, poate pe una dauna totala, dar respect pentru curaj si munca depusa.

teo93dinu 23-08-13 22:46

Cu aceasta mostra de intelepciune din partea dvs. acest topic poate fi inchis. Multumesc tutror pentru criticile constructive. Daca doreste cineva sa vada poze cu experimentul esuat prezentat astept mesaj privat. Numai de bine sa auzim!

All times are GMT +2. The time now is 21:54.

- Copyright 2026 4Tuning