![]() |
Re: Intalniri Pitesti...
Baietii cu cashcheta e la noi din oras mi se par cam .. prosti .. sapt asta am trecut pe langa ei prin diferite locatii din oras fara centura .. si n-au zis nik.. si nu cred k nu au vazut .. de vreo 2 ori am incercat sa le atrag atentia k nu port .. si .. nik. Mi se pare mie sau ati patit si voi?
|
Eu nu i-as numi prosti ci indulgenti. Am vazut o faza legata de centura in care un pustan blocase circilatia la semaforul din Tg din Vale. A venit "nenea" , a descongestinat traficul si l-a grabit pe pustan cu niste cuvinte de genul "hai ba' ca vad ca dupa ce ca esti propst nu porti nici centura! Pune-o drq odata ca mori de prost!" dupa care l-a lasat sa plece, desi putea sa-l traga pe dreapta si sa-l "arda"...
|
Chiar asa,e prea mult sa ii numesti prosti pentru simplu fapt k nu te-au ars cand au avut ocazia.Cu toate astea mai sunt si unii...:lol:
|
Maine se anunta ceva? S-a inlocuit cutia de viteze....deci sunt "disponibil" :p
|
ajung si io de data asta... :P
|
SALUTARE BAIETI cum vi sa parut masinuta lui BBI cu maodificatrile care le zice el fata de DEM foarte putin modificat?
|
nene sa nu zici ca ma atac dar daca nici a ta nu e modificata atunci nush ce sa zic...eu nu am umblat in bloc...nu am umblat in cutie...asa ca orice comentariu e de prisos! deocamdata am doar chiulasa,toba aia finala goala si jiglere oleak mai mari! astea nu mi se par modificari care sa o ajute enorm...nu fac nici macar cat aprinderea aia electronica! ;) poate facem si sapt viitoare si vdm!
deocamdata e 1-1! ;) |
cocot baga tata un cartof pe teava k ma trezesti din somn cand treci pe langa blocu meu
|
18 Attachment(s)
poze de la ultima intalnire din Pitesti 12 Aug 2007 :
|
periculos rau tico asta... ;))
|
vaiiii apar si eu in pozeeee :))))
|
Ala e un masterblastertico!!! supertare si superrea masina!!!... si masina si soferul!!!... mai ales soferul!! e rrrrrau, rrrrau de tot!!!:x
|
in sfarsit cineva care a avut chef sa faca asa ceva! toata stima SCO!
:joy: :dance: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
:P daca aveam camera mea personala...erau mai multe...dar abea o fac rost din joi in pasti...si atunci...fara cablu :)) |
Quote:
|
Da a fost destul de dragutz dar pakt k am plecat devreme ....
|
ce ziceti dak am face noi mai interesante intalnirile???? spre ex: sa mergem pe undeva unde sa nu ne deranjeze nimeni sa ne dam cu masinile printre jaloane si chestii sa invatam mai multe a? ??? si ar fi si mai misto asa ce farmec are sa ne int discuta toti si se 2 asa la liniutza, plm eu am dat cu parerea ast si parerile voastre k sper k ati vazut si voi k ne int degeaba
|
Data viitoare vin si eu cu masina mea cea mik rau :P ... 6 metri lungime, 2 latima si aproape 3 inaltime :D
|
Quote:
|
ar fi interesanta idee cu jaloane...dar gasesti tu loc? unu e ocupat de circ deja! :))
|
Da ce in parcarea de la finante nu merge?? :D Imi dati mie nijte creta si va umplu toata parcarea de jaloane :D
P.S. Cotot frate te-am vazut mai aku cva vreme prin prundu, ai trecut pe langa mine exact in prima statie din prundu cum mergi spre arpechim .. a dreaq toba ai .. nici n-a trebuit sa ma uit sa stiu k tu esti :lol: |
Quote:
|
o toba goala pusca !!!
=)) |
venim io si badea ku duba:D ce ca si aia e masina si poate o liniuta cu kreva:)))
|
Quote:
|
nu baga mana in foc ca suna bine....tare este adevarat ca suna! ;) :))
|
Quote:
Si k tot veni vorba de draci .. azi am luat prima amenda .. pt centura cik. Mai degraba s-a ofticat ala cu radaru k mi-a facut cineva semn si am incetinit. Io tot nu pot s inteleg care e rationamentu legii asteia. Dak nu vreau sa o port, nu o port. E viata mea in joc, nu a lui. |
da da ei tre sa scrie dup-aia constatarile luuungi in caz ka mori si toate cele si le e lene:)))
|
Quote:
|
la cat de modest esti...
|
Quote:
P.S. Fac eu ce fac si niciodata nu ajung la intalniri. Nush cum reusesc. |
daca mergi prea repede...nu mai vezi in stanga si in dreapta... :P
|
"Subtire" rau intalnirea de aseara!... Poate a fost prea racoare sau, poate, au fost filme bune la TV?!...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
...Mda, ai dreptate... Insa, am mai observat un "fenomen": de fiecare data cand ne strangem mai multi, se fac "bisericute" si "gashcutze" intemeiate pe baza relatiilor mai vechi de prietenie. Ori, din punctul meu de vedere, asemenea intalniri au ca scop, printre altele, si "inchegarea" de noi legaturi de amicitie bazate pe pasiunea comuna din domeniul auto, nu?!
|
'bisericutele' asa sunt ele...aici chiar nu ai c face...poate ar trebui sa n mutam undeva sa stam jos...ca acolo parca ar fii altfel...
poate pici langa cineva nou :lol: nush vb duminica c si cum sa facem...pana atunci, n gandim la optiuni... |
1 Attachment(s)
Articol din Curierul Zilei de astazi. :lol::lol:
|
da ma au pus la stadion si in prundu. si? :)) pe-acolo n-avea oricum farmec sa-i dai tare. io ii dau tare intotdeauna pe dumbravei, pe la odobescu, prin fata pe la zinca, pe la finante pana in ire, si dupa ire pana in camera daca ma provoaca cineva la semafor. atata ma oftica damburile alea ca tre' sa incetinesc pe la 30 km/h sa le iau... da daca pun si pe fratii golesti imi iau un pikamer si le scot cu tot cu strada x(
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:14. |
- Copyright 2026 4Tuning