Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/3333-club-renault.html)

_2FaST4U 10-01-06 18:45

4 Attachment(s)
Salut. Poze cu gargarita vreti? :) Pozele astea sunt facute intr-un Agip cand veneam de la Timisoara, si masina era jegoasa de pe drum.

Gabi 10-01-06 19:03

_2FaST4U: e foarte frumoasă maşina! O singură obiecţie am: pragurile, care sunt inscripţionate cu GTI. Vezi ca, la secţiunea Bazar auto - Oferte Extinse e un topic al unui tip din Tg-Jiu care face ornamente din fibra de sticlă. Poate te īnţelegi cu el pentru ceva mai frumos.

Baftă multă şi ai grijă de maşină!

PS: cum te cheamă?

_2FaST4U 10-01-06 19:58

Gabi, tu esti cumva \"tataee\" de pe vechi, am impresia ca ne stim de mult!?! Mitza Cretzan ma cheama - aveam acelasi ID pe forumul de la autoshow. Masina exact asa am cumparat-o si ma enerveaza grav pragurile alea. Intr-adevar, sunt din alea de Dacia cu Gti si de cand am luat-o le-am pus gand rau, de fapt dinainte ca stiam masina de vreo 3-4 ani :twisted: . Dar ... fiind frig acum, nici sa mor, nu ma apuc de nimic. Sper din tot sufletu` sa se puna troiene de zapada si turturi grei si mari de gheata pe ele si sa se sparga in iarna asta. Masina o am de prin octombrie si de la inceput am facut planurile. La primavara o vreau vopsita sau macar lacuita ca s-a cam matuit vopseaua. Atunci o sa pun si praguri si eleron. Pragurile le-am mai atins eu prin borduri si cu cricul si s-au mai crapat, ca e foarte joasa masina. Merci oricum de sugestie. Numai bine!

Gabi 21-01-06 15:07

Da, Miţă, eu sunt :wink:

Salut-o pe Danţa din partea mea (că n-am mai vorbit de mult cu ea) şi... ai grijă de buburuză. Din ce se vede, maşina e destul de īntreţinută, la modu' că n-are găuri de rugină, nu cade tabla de pe ea, ş.a.m.d.

Un motor 1.4 turbo īn stare buna de funcţionare e foarte şmecher. Uite nişte filme cu R5GTT īn acţiune:
Renault 5GTT vs. Honda Accord;
Renault 5GTT vs. Opel Calibra;
Renault 5GTT vs. Renault 5GTT;
Renault 5GTT vs. Renault 5GTT;
Renault 5GTT vs. Opel Kadett;
Renault 5GTT vs. Volkswagen Golf V GTI;
Renault 5GTT vs. Volkswagen Golf II GTI;
Renault 5GTT vs. Opel Astra GSi
.

Astea sunt doar cāteva filme cu R5. Mai multe găseşti īn galeria foto ( www.4tuning.ro/gal/index.php ), secţiunea filme.

BH-15-RIC 06-02-06 22:31

2 Attachment(s)
Am si eu un renault si incerc sa fac ceva cu el ca toti i-si iau calibra ,golf sau bmw . am incercat sa vad ce iese dintr-un renault.

vsa 09-02-06 00:20

vsa

Quote:

Originally Posted by \"BH-15-RIC\"
Am si eu un renault si incerc sa fac ceva cu el ca toti i-si iau calibra ,golf sau bmw . am incercat sa vad ce iese dintr-un renault.

am si eu o intrebare cit a ajuns aerograful pt toata masina????cu tot cu manopera,lac si ce a mai trebuit???si te mai intreb ceva desenul l-ai ales tu??? :shock: :shock:

Toto - BOD 09-02-06 18:37

pune niste jante mai mari la laguna aia si te-ai scos!

BH-15-RIC 11-02-06 21:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
pune niste jante mai mari la laguna aia si te-ai scos!

Urmeaza sint pe drum !!!!!!!!!!!!! de la MB ITALIA pe 17\" cu spite

varu21 12-02-06 13:22

niste idei pt un renault megane...din asta nou cu curul ala shake it.
eu nu pot sa-mi dau seama. m-i se pare foarte greu de tunat. :( :( .
nici macar un eleron calumea nu pot sa gasesc.
e naspa masina pt tunat

Toto - BOD 12-02-06 13:27

da`i un google search pe imagini dupa megane II tuning si o sa vezi ca se poate!

sau intra aici

NightRider 12-02-06 15:12

ceva extrem ar fi kit-u carzone specials ...pt cine gusta asa ceva...vezi aici http://www.carzonespecials.com/

dragonelu' 14-02-06 13:37

4 Attachment(s)
ne putem inscrie undeva in acest club renault???
daca DA , atunci vreau si eu , apropos , am un r5 gtt in stare perfecta de functionare , si cat de cat modificat :oops:

yknot 14-02-06 14:00

bine ai venit!

dragonelu' 14-02-06 14:11

multumesc si bine v-am gasit(in sfarsit)

BH-15-RIC 14-02-06 21:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dragonelu'\"
ne putem inscrie undeva in acest club renault???
daca DA , atunci vreau si eu , apropos , am un r5 gtt in stare perfecta de functionare , si cat de cat modificat :oops:

Faina masinuta sa o folosesti la viteza maxima !!!!!!!!!!!!!!!!!

SUN 02-03-06 03:17

Ce se mai aude cu acest club Renault?

dog 06-03-06 22:46

Re: Club renault

Salut boys ma intereseaza cat m-ar costa un nou motor pt un r19gts,vreau ceva mai mare.eu am 1,4.a-si vrea un 1,6-1,9,ceva de genu,oricum cat ar costa?
Cine are idie ma poate gasi si pe mess: metallseall
astept niste variante,sau daca are cineva de vanzare,sa zica ceva.

bula_cheef 11-03-06 01:38

Club renault

am si eu o intrebare....spunetim si mie va rog frumos .....acum am luat si eu carnetul ....mi-am luat si eu o masinuta renault 9 si are un defect .....nu merg macaralele de pe fata:(( de unde pot gasi si eu ca am fost si la dezmembrari si nu aveau ajutati-ma si pe mine va rog mult

bula_cheef 11-03-06 01:40

oricum masinuta merge super ...la motor nu am nici un defect doar la usi macaralele atat....si nu stiu ce sa fac ...cine poate sa imi dea si ie sfaturi sunt bine venite:P

dog 24-03-06 15:18

super tare cu clubu asta

cj98czh 31-03-06 12:52

1 Attachment(s)
Salut,
Ca si voi imi place Renault asa ca pana acuma am avut: un Renault 18 1,6 turbo (o racheta de masina); un Renault 25 GTX 2,2 125cp iar acuma am un Renault Megane I bicorp 1.9 dCi 102 cp si un Renault 25 TD 2,1 (original 90cp acuma undeva pe la 100 zic eu)
Atasez si o poza cu 25-ul, din pacate este facuta in concediu si nu se vede masina prea bine...

sonic_alpha 29-04-06 10:29

toate raspunsurile voastre le gasiti http://www.reno.ro

ZanDer 03-05-06 16:35

Quote:

Originally Posted by bula_cheef
oricum masinuta merge super ...la motor nu am nici un defect doar la usi macaralele atat....si nu stiu ce sa fac ...cine poate sa imi dea si ie sfaturi sunt bine venite:P

ce motor ai pe ea ? merg cam aproape orice macarale de la reno ...

accord2.0ex 01-06-06 15:33

salut! am un renault twingo 16v si am nevoie de o planetara dreapta! stiti cumva ceva importatori ce aduc ieftine? eu sunt din timisoara! merci

Anto 06-06-06 23:53

Ar merge un club renault, nu e greu doar putina vointa. Eu sunt din Iasi si suntem o gashca de prieteni care avem renaulturi. Ar merge unele intalniri si alte chestii aferente uni club. Cine ar avea initiativa si putin timp, contact me: messenger: [email protected]. Chiar ar fi interesant, mai ales ca numarul posesorilor de renault creste vertiginos in toate zonele tarii

ionutz_ubh 07-07-06 19:19

O intrebare as avea Zender pt renaultul meu identic k a ltau k si marca,unde gasesc si eu spoiler fata si km la ce bani?ms ;)

ionutz_ubh 07-07-06 19:20

aaaaa si apropo se face club reno 9 pana la urma?vreau sa fiu si eu membru:D

ZanDer 13-07-06 12:10

Quote:

Originally Posted by ionutz_ubh
O intrebare as avea Zender pt renaultul meu identic k a ltau k si marca,unde gasesc si eu spoiler fata si km la ce bani?ms ;)

pei pt majsina ta io zic sa cautzi ceva mai coltzuros, io mi l'am schimbat recent, dupa ce vopsesc masjina o sa pun poze sa se vada ...

ionutz_ubh 13-07-06 19:01

Aham astept pozele cu noua "fatza";)

tarnafes 06-08-06 21:34

Domnilor dezmembrez renault 19 hatchback,europa,laguna si multe altele.Care plange de piese pm me sau post here.

CrisTurbo 14-08-06 21:48

Salut.Stie careva pe unde pot gasi si eu piese de renault 21 turbo cu motor williams, am nevoie de piese de la modelul acela...175 de cai...dati un mesaj plzz

body81 30-08-06 22:57

renault 18

Salut pasionatii de masini, as avea nevoie de cateva sfaturi si detalii tehnice.
Am un renault 18 motor de 1.6 benzina din 1981. Cu motorul nu am treaba(inca) dar exterior si interior este in curs de modificare. In primul rand oglinzile originale sunt prinse pe tabla de pe usa ceea ce e depasit acum. Am posibilitate sa-i schimb oglinziile, sa-i pun model mai nou cum sunt la masinile de dupa 2000.
A 2 A intrebare caut stopuri lexus sau ma rog.... clare. Este ceva care sa potriveasca cat de cat ca pt acest model nu sunt sigur.
A 3 a intrebareunde pot gasi un bord de renault 18 turbo (an `84-86) si daca are cineva la ce pret. Eu am chiar primul model de bord, fara turometru, a mai fost un model intermediar si asta ultimul te cele turbe de care am nevoie.
Astept respunsuri si daca am noroc intr-o luna e gata masina cu tot ce trebuie pe ea.

andruska 07-11-06 20:32

va salut!!! stie cineva cum sa fac sa scot un cd din cd player-renault megane sedane....cd playerul functioneaza ok dar comanda eject nu raspunde....

Toto - BOD 07-11-06 22:16

nu sunt sigur, dar daca se scoate la fel ca la clio pot sa te ajut eu! Iti dai seama de treaba asta dupa prezenta a 4 gaurele simetrice in apropierea colturilor unitatii! Acestea functioneaza 2 cate 2 pe verticala si trebuie sa introduci o sarma de grosimea unei gaurici simultan in amandoua gaurelele (sarma trebuie sa ia forma unui "U" si trebuie sa fie mia rezistenta)...

Asta e varianta usoara... varianta mai dificila e sa iei fiecare gaurica in parte cu o surubelnita subtire... pana la urma vei reusi, dar nu uita ca trebuie sa faci treaba asta pe verticala (adica incepi cu o gaura, dupa ce reusesti sa scoti putin unitatea trebuie sa te duci la cealalta gaurica de pe verticala)...

Sper sa intelegi ceva!

yknot 08-11-06 07:22

Quote:

Originally Posted by CrisTurbo (Post 519565)
Salut.Stie careva pe unde pot gasi si eu piese de renault 21 turbo cu motor williams, am nevoie de piese de la modelul acela...175 de cai...dati un mesaj plzz

ce te intereseaza?... am pt motorul ala(2.0 turbo) modulul de aprindere cu bobina, idle air valve(IAC)...

dog 17-12-06 15:58

salut am si eu un r19 motor de 1,4 si am probleme.Nu mai trage si nu stiu ce sa-i fac.Daca o reglez acuma si merge bine,peste juma de ora iar nu mai merge.Ce ma socheaza e faptul k nu are un mers specific,sa zici kai inecata sau altele,nu frate merge la fiecare minut alt fel.
nu mai stiu ce sa-i fac sfatui-ti-ma si pe mine va rog sunt disperat

leear 22-01-07 12:35

salutare am un ren 19 si problema mea este in felu urmator vreau sa maresc cai si dar nu stiu daca merita la motoru asta care il am acum e un multi punct de 1,8 si 90 de cai dar mici probleme bat 2 tacheti si daca ii dau fosja multa imi urca ulei un galerie, am facut si un test cand am luato am prins viteza de 200 km/h cu ea bine si consum pe masura de 13L/100 kmdar nu atsa e baiu, faza e ca se merita sa il modific sau tre sa iau un motor de 1,8 cu 16 valve ca e mai bun decat al meu.
astept sfaturi de la cei care ses stiu
vreau sa fac masina pt curse de ocazie

DVDValy 03-02-07 02:00

anutz important pt posesori sub marca reno - sunteti invitati la
prima intalnire din 2007 care se va tine circa jumatati luni martie
va fi organizat de 4 speed squad, club clio , 4tuning, renoclub ,dacia renault team .... vom reveni cu amanunte cat de curand si asteptam si alti parteneri

va asteptam in nr cat mai mare

DVDValy 12-02-07 09:01

1 Attachment(s)
si ia-ta si .............................

Dino 12-02-07 09:08

Quote:

Originally Posted by DVDValy (Post 728448)
anutz important pt posesori sub marca reno - sunteti invitati la
prima intalnire din 2007 care se va tine circa jumatati luni martie
va fi organizat de 4 speed squad, club clio , 4tuning, renoclub ,dacia renault team .... vom reveni cu amanunte cat de curand si asteptam si alti parteneri

As veni si eu cu Willy sa va cunosc. Unde si cand se tine exact?

All times are GMT +2. The time now is 23:50.

- Copyright 2026 4Tuning