Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   VolF Mk3 G E K (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/332610-volf-mk3.html)

gekvr6 11-10-11 21:02

Re: MK3 - G E K

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4639193)
felicitari pentru locul ocupat la grand prix te asteptam cu un trofeu si o diploma !

Nu cred ca este cazul sa vb despre asa ceva pentru ca mai este de munca ca sa fie "impecabila" estetic , oricum e binevenita invitatia pentru ca am acces mai aproape de circuitul de drift din spusele celui care ma sunat de la 4tuning ......:shock:

b08ygs 11-10-11 21:22

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 4639203)
Nu mai am o masina dar ca sa zic asa cum se zice in popor "nu m-am nascut in masina" si nu imi este rusine sa merg cu mijloacele de transport in comun .

Da corect, dar se nu compara cu confortul din masina personala... Caldura, muzica personala, te duci unde ai nevoie, nu stai sa schimbi 3 autobuze...

Bafta la Expo;)

gekvr6 11-10-11 21:25

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4639276)
Da corect, dar se nu compara cu confortul din masina personala... Caldura, muzica personala, te duci unde ai nevoie, nu stai sa schimbi 3 autobuze...

Bafta la Expo;)

Mdaaa si asta este adevarat totusi o sa incerc sa imi strang niste bani pentru un Tico sincer imi plac foarte mult si chiar mi-asi dori unu pentru a merge cu el zilnic , mi se pare o masina foarte ok practica si chiar simpatica , cel putin asta este parerea mea :lol::lol:

Dementor 12-10-11 15:21

Costul mersului cu mijloacele in comul e acela ca si cand ai merge cu un Tico, poate mai mare:lol:Dar cum a zis si b08ygs ai alt confort in masina si te duce exact unde vrei tu.

gekvr6 24-10-11 17:01

5 Attachment(s)
Cam asta o sa fie ultimul post , cel putin pe anul acesta , masina a fost pregatita pentru a intra la garaj urmand saptamana asta sa fie bagata in garaj , cam atat pentru anu asta sa ne vedem la anu cu bine si multa bafta la toti cu proiectele lor , o sa va tin la curent cu ce update-uri o sa mai fac la masina chiar daca va fii in garaj :D
Uploadez niste poze mai recente si cam atat numai bine si sa ne vedem la anu .....:D

Dementor 24-10-11 19:03

pana la urma ai mers cu masina la DGP la Expo?

bogdy.ghetto 25-10-11 00:20

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 4639285)
Mdaaa si asta este adevarat totusi o sa incerc sa imi strang niste bani pentru un Tico sincer imi plac foarte mult si chiar mi-asi dori unu pentru a merge cu el zilnic , mi se pare o masina foarte ok practica si chiar simpatica , cel putin asta este parerea mea :lol::lol:

Si eu de zi cu zi tot un Tico am! Merge foarte bine consum ok car cu el tot ce vreau de la bari la jante si anvelope!

gekvr6 25-10-11 09:41

@dementor : nu am mai fost pentru ca nici ZAK nu a mers si cum suntem prieteni buni nu mergem unu fara altu + ca am eu niste nebuni si consider ca pentru a te prezenta la asa ceva masina trebuie sa fie IMPECABILA , la anu o sa vada bucuresteni un semi Rat impecabil
@bogdy.ghetto : foarte adevarat ar trebuii sa facem o fratie , fratia Tico-ului :lol::lol::lol:

bogdy.ghetto 25-10-11 14:06

Facem mare brigada=)) Frumos mk3 imi place si culoare o prinde f bine. Seamana cu aia de la Caddy firma Vaillant daca nu chiar aia este. Spor!

gekvr6 28-10-11 18:17

3 Attachment(s)
Am decis sa renunt la "reclama de mobila" dupa parbriz si de acum este clean ..... :twisted:
Sa mai facut si una alta la motor ca doar mnah e vremea frumoasa .....:D

Pitic|V| 31-10-11 03:37

Foarte frumoasa !

Keep up the good work ! :)

Bafta si sper sa ne vedem pe strada cand ies ghioceii :)

stefiPJJ 31-10-11 09:27

1 Attachment(s)
Geks, ia uite aici, suntem vecini :lol: In ce cartier al Californiei stai ? :lol:

mk3gti 31-10-11 13:59

Noroc ca mai sunt unii care rup norma si fac ceva mai diferit . Daca ar fi sa imi fac un golf 3 pe placul meu s-ar apropia destul de mult de ce ai realizat tu aici , ma plec in fata ta pentru asta . Bafta si ai grija de ea :yes:

gekvr6 31-10-11 14:05

@Pitic|V| : Multumesc frumos , bafta si mult succes si tie si ne vedem la primavara !
@stefiPJJ : Da man am vazut numarul la tine pe topic frumos si adevarat se pare ca suntem vecini :lol::lol: Bafta si succes mult cu LOWganu !
@mk3gti : Mersi de aprecieri dar totusi mai este mult de munca pentru moment eu zic ca e ok masina , succes !
Va multumesc tuturor pentru aprecieri :D

gekvr6 08-11-11 17:42

3 Attachment(s)
Se pare ca am mai fost prezent la o ultima intalnire VW GOLF care a avut loc la Junior unde m-am mai intalnit si eu cu Zak , Razvan 2GTI :)) astia cu care mai ma cunosc si eu :lol::lol:
Ps: Nu-s facute de mine pozele asa ca scuzati calitatea :rolleyes2

gekvr6 10-11-11 14:20

Rog cei care vizualizeaza topicul si stiu ceva de 2 scaune "scoica" FIXE sa imi zica si mie .
Va multumesc:rolleyes2

gekvr6 12-12-11 15:30

1 Attachment(s)
O poza inainte de venirea zapezi si implicit si a sarbatorilor .... :lol:
Urmeaza sa fie vopsita bara grila sa speram va suferi niste modificari si va fii si ea vopsita
Bafta tuturor si sarbatori fericite !
Ne vedem la anu in fortza MAXIMA :lol:

dog99 12-12-11 15:34

superb exemplar.sa vina primavara :-)

gekvr6 12-12-11 15:39

Mersi , sper sa vina mai repede primavara :D cred ca toti vrem acelasi lucru :D

Devu 12-12-11 16:26

Sarbatori fericite, sa revi in forta, cu surprize.

retro_renault 12-12-11 18:30

Vazusem poza asta la avatar la tine si nu stiam ce e cu ea, arata bine ca intotdeauna ! Si eu astept primavara rau de tot, si cand ma gandesc ca nici n'a inceput iarna bine... :(

gekvr6 12-12-11 23:14

Ehhh e deja trecut decembrie cred ca 3 luni le suportam pana in martie cand incepe sa fie vremea cat de cat buna :lol:

gekvr6 17-12-11 18:27

3 Attachment(s)
Daca tot mi-am luat si jante de tabla desi nu merg cu masina am zis totusi sa ma apuc de jante ca presimt ca o sa fie un drum lung ..... pana ajung unde vreau dar cel putin inceputul este bun ..... zic eu :D

Devu 07-01-12 18:10

Ah, ce frumoase sunt...esti norocos :D.
La multi ani, multa sanatate, un an nou mai bun pentru tine si masina.

chyryCRY 07-01-12 18:12

sunt extrem de frumoase sa le folosesti cu placere si cu cap :d ai grija de ele bafta

stefiPJJ 07-01-12 18:26

https://i994.photobucket.com/albums/a...JcD1qixpoz.gif

gekvr6 11-01-12 20:14

3 Attachment(s)
Cateva poze din 2012 ....
Jantele in curand intra la reconditionat si urmeaza sa urc si interiorul recaro gti/vr6 ....

_Cox_ 11-01-12 21:01

Arata exceptional!
Nu iti plange lumea de mila ca ti-a ruginit capota?:lol:

gekvr6 11-01-12 21:11

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4821452)
Arata exceptional!
Nu iti plange lumea de mila ca ti-a ruginit capota?:lol:

Nu prea are cand ca sta mai mult in parcare are mai mult de 2 luni de cand nu am miscat-o pana astazi .....:lol:

valitataye 11-01-12 21:13

Dar grila unde e?

gekvr6 11-01-12 21:19

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4821488)
Dar grila unde e?

O am in masina nu am mai pus-o ca mai am de munca pe fata si se da cam greu jos si nu vreau sa ii rup urechile asa ca am preferat sa o las in masina pana la primavara !

chyryCRY 12-01-12 13:40

Ai scoso la plimbarica :D

Roly94 12-01-12 16:09

E la moda sa ai chestii lipsa pe masina ?:D Fieru ala care e chiar in spatele grilei,bucatelele alea n-ai putea sa le vopsesti in negru?Sau macar sa le cureti?Daca tot vei merge cu ea asa un timp.Daca nu,e bine si asa.

koala_boy 12-01-12 20:10

am si eu o curiozitate...cum speli masina la jet? (ma refer la capota) sau o speli "manual" ? :D

gekvr6 12-01-12 21:21

@roly94 dupa cum am mentionat mai sus nu merg cu masina si botul este in lucrari o sa fie curatat in cel mai mic detaliu inca este frig afara astept caldura ca sa ma apuc de ea
@koala_boy o spal la OMV la jet atata timp cat nu e apa cu sare nu este nici o problema este ok capota

cristea_rotitza 13-01-12 22:53

sal,abea astept sa iti vad masinuta anul asta pe transfagarasan,banuiesc ca vi.frumoasa rau

gekvr6 14-01-12 14:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 4825644)
sal,abea astept sa iti vad masinuta anul asta pe transfagarasan,banuiesc ca vi.frumoasa rau

O sa ma documentez sa vad cam in ce stare este drumul , daca este ok drumul o sa vin in functie si de prietenii astia ai mei care mai vor sa mearga ! Vom vedem in primavara ce si cum ! Ms de apreciere ! Bafta

bib_andrey 15-01-12 00:37

Deci masina e...BLANAAAAAAA !!!!!!!!

Picinell 15-01-12 13:03

anu trecut a fost ok drumu ... au venit masini la fel de joase ca a ta si au putut trece ... deci nu ar fi o problema, oricum traseul se va face cu aprox 1-2 saptamani inainte sa vedem ce si cum ... mai multe detalii vedeti pe topicul transfagarasan 2012 pe golf-club :)

gekvr6 15-01-12 13:57

Quote:

Originally Posted by Picinell (Post 4827925)
anu trecut a fost ok drumu ... au venit masini la fel de joase ca a ta si au putut trece ... deci nu ar fi o problema, oricum traseul se va face cu aprox 1-2 saptamani inainte sa vedem ce si cum ... mai multe detalii vedeti pe topicul transfagarasan 2012 pe golf-club :)

O sa vedem ce si cum la momentul respectiv dar sti ca eu vin cu fratii mei din rahova si se cam perconizeaza ca vom fii la mare anu asta :))

All times are GMT +2. The time now is 15:26.

- Copyright 2026 4Tuning