![]() |
Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?
Quote:
|
sa vad masina, si ma doare-n pix ce mecla are aia... io raman cu nevasta-mea, conduc masina proastei... si cine stie, poate ma fac cu 4 roti...
|
si eu platesc consumatia de obicei... dar nu strica un cadou din asta uneori :P
|
Quote:
|
mei ... mie o singura data mi-a platit fata consumatzia ... si si aia .. daor pentru ca am castigat un pariu ..
da` totusi .. ce aiurea m-am simtzit ... da` cu umpic de efort ... m-as putea obisnui cu asa ceva ... :) :) :) |
uite in ultima vreme prietena mea mi-a cam platit consumatia, si nu e asa de rau...
nu conteaza conjunctura, ideea e ca nu-i un capat de tzara... |
lasa...ca si ele cateodata vor sa fie egale cu barbatu' si unele sunt chiar ofensate daca nu platesc MACAR O DATA consumatia ta + a ei ;)
|
.......bai deci e logik k vrem sa si platim k in general suntem facute materialiste si cele care nu sunt nush permit sa le plateask noul iubit consumatzia k imediat dupa " mah a naibii nici nu sa oferit sa plateask...klar e dupa bani" "uite mah si la asta nu poate sa isi plateask"......sti de park noi am avea interese la ei nu ei la noihttp://perso.wanadoo.fr/atil/forum/jupe.gif
|
no no no... u'r wrooong reihan :D
noi avem interese... la fel de mari ca ale voastre, e un skimb corect si reciproc avantajos ;) |
.....in general sa stii k in afara tipelor pe interes(bani si masini) fetele nu au un interes knd stau cu un baiat la o cafea sau ii acorda o sansa ;)......
|
adik... nu le intereseaza un iubit, sau o partida de sex reusita...
toate fetele sunt frigide si autiste dupa parerea ta senorita? eu spun ca atunci cand ies cu un baiat isi doresc si ele ca orice om normal pe cineva cu care sa poata sta cu care sa poata vorbi, pe care sa se poata baza, cu care sa faca dragoste, ce-i asa extraordinar ca si fetele isi doresc asta? |
.....uneori sa sti k spre uimirea ta chiar nu exista nici makar interesele alea...sunt destule fete care lasa baietii "sa se desfasore" kum pot ei mai bine de pliktiseala ori asa de amuzament sa vada ce e de capu` lui...putine sunt care atunci knd vad un barbat si stau cu el la o cafea se gandesk k ar iesi din el o partida buna de sex...:rolleyes2
|
Discutia a deviat un pic de la cea initiala , in fine , cred ca pe un barbat valabil , gentlemen ... nu l-ar interesa sa ii fie platita consumatia atat timp cat i-a facut placere compania persoanei respective (de sex opus :) )...si ca sa fiu ontopic , doar pt masina unei tipe , care sa fie eventual si proasta rau(fata nu masina :) ) , sa nu stie pe ce lume traieste ... nu cred ca m-ar putea interesa
PS : Daca esti distrus dupa o masina tare , sa te afiri ... te duci la rent a car si te ajuta cei de acolo:D |
da` la rent a car ... tre` sa platesti .. la fel si la curve ... opsy
da` in cazu` de fatza ... nu patesi nik ... te faci si cu masina .. si cu o partida in cel mai rau caz ... ;) |
Pai da,platesti ... dar daca esti atat de terminat sa conduci o super masina doar ca sa te afirmi...nu e demn sa te combini cu aia doar pt o tura prin oras cu masina ei...mai demn e sa te combini cu una frumoasa pt ca e frumoasa:)
|
mda ... corect ...
si pe aia frumoasa o plimbi pe jos ... si te vede mai multa lume cu ceva fain langa tine ... ;) |
Quote:
|
te simti mandru knd mergi pe strada cu o super gagica si din 10 in 10 metri iti iau toti tzaranii gagica la fluierat si la texte d'alea de manelishti...nui asa?
si sa nu-mi zici k sari la bataie tu fiind unu si aia in general mai multi... |
SUN! fluieraul ca fluieratul.... dar daca dai in bucuresti de un grup dinala jmeker si vin aia ii ridica fusta, pipaie,injura plm... se poarta am vazut! logic ca sari ca baiat... dar apoi intalnirea va continua la spital! :)
|
SI tu preferi sa faci pe superman si sa stai o sapt in spital decat sa iei chestia respectiva k p ceva inevitabil....
d'aia alea bune le vezi prin mashini si mai bune si mai rar vezi una p jos...din proprie experienta iti zic k e putin zis crima sa ieshi la plimbare cu una buna...nu scapi nici pe magheru...sa nu ma zic de parcuri sau cine stie ce strazi mai "necentrale"... |
frate atunci .. ii pui pe gat o reclama gen: pasarica misto cu gripa aviara.. atingerea e gratuita! :) :) :) ! daca tot n-ai masina sa o tii bine in masina( cu toate ca risti sa ramai si fara masina in cazul asta)... eventual o faci posta cu baietii si plm.. negocieri si totul e bine! :) :)
|
mey ... eu nush` cum ii in buc. da` nah` ...
aici ... nu o ajuns sa fie chiar asa .. :-P :-P :-P sau eu nu stiu sa fie .. :) asa ca de aia as putea merge lejer la o plimbare cu o bunoaca .. ;) nu zic ca nu ar fi ceva coemntarii ... da` nu chiar grosolanii |
Deviati fratie:)
|
eu sincer da..:D dacare are masina belea ho pa' ea
|
Nu m-as cobina cu o tipa pentru masina ei. Sincer stau cu persoana respectiva nu cu masina ei. Insa daca persoana imi place si are si o masina tare se schimba datele problemei, masina fiind un bonus :)
|
bine leutzule, nici nu vrei multe... eventual o vila in monaco, te-ar multzumi? :D
|
Quote:
|
just fratie ... masina ca bonus,asta e altceva:)
|
intrebarea era in ce conditii v-ati combina cu o tipa, doar ca sa conduceti o masina tare...
|
io chiar am facut.mai demult am vazuto pe una cu un rx-8 si bla bla si neam imprietenit pt o saptamana ca am dat cu masina intro groapa si ..
|
:lol: ce ai facut tu mai? :))) :lol: :lol: :lol: eu la 14 ani agatzam directoare de banca ;)
|
:)...moama ce depasita sunt!!!Tineretul d azi ma uimeste...:) :) :)
|
si atunci tineretu` de maine ? :lol: :lol: :lol:
a fi plin de casanova si don juani ... :D |
wow!ce curve masculine sunteti.am avut si eu un prieten asemanator...
|
nu-i asa?
si-mi place asta... ;) fac si alte kestii contra cost... nu-i o problema , nu? ;) |
Quote:
cel mai bine pe cuv meu....sa aiba ea masina...daca are si masina tare..esti sef...faci economii substantiale de combustibil :)))))))))))))))) |
sebi, ma stii, crezi k as putea sa ma dau jos din masina mea doar k sa ma plimbe o pee$da cu bentley ul de exemplu?
tu ai face-o? ;) |
Quote:
bine...celalalt taish al lamei e faza ca una cu bani nu s-ar uita la unu ca mine ;) nu am cu ce sa ma afisez....o ibiza sau un leon...?ce naiba cand ea conduce un 307cc sau mai stiu io ce....are si pretentii.... oricum,io spre deosebire de altii imi constientizez "defectul"si anume faptul ca nu-s d-ala care sa stea 7 ore pe zi in baie,sa ma imbrac asortat,etc io primu tricou pe care pun mana il arunc pe mine,apoi o pereche o pantaloni,jap si adidasii si gata. app de chestia asta,ma uit la un prieten d-al meu...pfoai de capu meu cat sta omu ala sa se arajeze...ma apuca si foamea si setea pana plec de la el.. ete io nu-s genu asta...io ma consider un tip simplu.....mai toate tipele cu care am iesit in orash le cunoscusem cu o alta ocazie unde ram neinteresant etc,pana am deschis gura ;) si le-am spus ce vroiau sa auda.chiar nu vreau sa ma laud ca am femei etc pt ca acum chiar nu am,dar vreau sa stiti si voi ca imi cunosc defectele si lucrul asta reprezinta un avantaj ;)...pt ca nici nu vreau sa ma schimb ;) |
...needbrain...tot respektu'!!!...eu totusi cred k ai cu ce te mindri...;)
|
si io mi le cunosc si recunosc cu mana pe inima .. o am pana la genunchi si fetele fug de mine >:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning