![]() |
Re: B-45-LCP
Quote:
|
Daca nu montezi cautatorul pe stanga cind ai sa montezi bieleta cv nu o sa fie in pozitie dreapta o sa fie spre dreapta si nu ai poti regla vitezele corect
|
Quote:
|
Dar de ce pui 8x33 pe un motor turbo?
|
Dar va tine cutia de papuc pt. Ce vrei tu?!??
|
Quote:
Quote:
|
Sfatul meu e sa pui din prima ua de reno ca tot e masina gaoaca. Faci acum tunelul si nu te mai doare capu.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Operatiunea monstru. Lasam lenea :workout: si ne facem timp sa curatam sa mai schimbam si noi una alta.
|
Imi place ce vad :D
|
3 Attachment(s)
Am terminat de curatat de schimbat garnituri simeringuri etc intre timp a ajuns si adaptorul t25-t3 si am facut o proba:-). Acuma mai ramane sa imi fac curaj sa schimb garnitura la chiuloasa cu una mai groasa dar "to be continued.."
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce garnitura de chiulasa vei folosi?
|
Pe comanda o fac ori multistrat ori din cupru e pe viilor in bucuresti un atelier dar cam scumput 200 euro vrea nenea dar mai vorbesc cu el ca nu cred ca e sanatos la cap.De lucrat lucreaza bine am mai facut cateva garnituri de pe la turbina la el .
|
Pistoale forjate pt motorul asta cu rap de comprimare 8.5-1 .. Sunt450e ... E foarte mult 200e pt o garnitura fie ea si de cupru !
|
Quote:
Si da 200 euro asa am zis si eu e cam mult chiar si pentru o garnitura din cupru dar il mai las vreo luna si il trimit pe al batran sa mai vorbeasca ca o fi zis ca eu sunt mai fraier . |
M-am uitat la Iapel pe site si nu au pentru f7r decat de compresie inalta ....tin minte ca anul trecut erau pana in 500E pistoanele de turbo la ei ..imi spusese un prieten care isi luase pt un k4m .
Eu am cautat si am gasit la 550 E http://www.dragtimes.com/parts/JE-Pi...729005818.html http://www.ebay.com/itm/JE-Pistons-3...-/130973005750 Daca vrei Wossner sunt intre 800-1000E ..asta stii si tu cred ! |
2 Attachment(s)
Si azi il indesaram pasta micu la locul lui ca sa facem buba la masina.
|
Quote:
Felicitari pentru taietura :D |
Quote:
Nu ma felicita pentru taietura ca imi tremura mana de ciuda cand am taiat. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Gata mii de scuze pentru intarziere dai cu zoom si vezi si noul suport al alternatorului. Oricum e ft voluminos suportul ala al lui si rola intinzatoare este o cheltuiala in plus. Am reusit sa montez cutia si etc. Ca si mentiune vezi ca gaurile de pe suporti de pe lonjeroane trebuiesc modificate in functie de cat de mult te arunca flansele pentru suporti.
Bafta multa in continuare ! |
Ok am vazut suportul de alternator eu il am pe cel de aluminiu de papuc diesel e asemantor cu ce ai facut tu .
Iar in legatura cu suportii eu nu ii mai fac tip sendvis in acest fel imi permite sa modific gaurile de la suportii si sa ma las mai jos cu motorul poate nu imi mai atinge in capota, asa la tine nu e problema ca ai capota de cn4 dar la mine capota e mai joasa. |
2 Attachment(s)
Hristos a inviat
|
salut!ce ai mai facut la masina?ai reusit cu garnitura?
|
Am fost cam ocupat la servici si nu prea am avut timp de ea mai am de finisat aripile fata ca sa o pot trimite la vopsit.
Pentru motor am cumparat injectoare de 346cc si cam atat astept prima oara vopsitoria. |
Spor la lucru atunci!
|
La tine atinge baia in bara de torsiune?
|
Si la mine atingea bara de torsiune in baia de ulei originala. Am luat o baie de papuc diesel si am montat-o dar nu e plug&play. Baia iese in afara blocului in fata la fulia de accesorii.
|
La mine sa zic ca este o distanță de 0,5 cm īntre baie si bara de torsiune.masina mai trebuie ridicată puțin pt ca este foarte joasa.ma gāndesc ca daca fac asta poate se va mari si distanță aceea.tu ai tot f7r?si cum ai făcut sa fie treaba ok?
|
Quote:
|
Gabi,mi-au spus ca la tine nu era nicio problema.daca nu atinge nici la el poate rezolvam altfel treaba.asta era ideea.
|
Quote:
Poti sa modifici gaurile din suportii de motor care vin pe caroserie si sa vii cu motorul mai in fata pana la limita de a atinge in electroventilator sau in traversa mastii de fata. |
4 Attachment(s)
Am fost in pauza in ultimul timp dar ne mai facem timp si pentru trocarici.
Am cumparat iarasi o pompa de benzina de frica sa nu am surprize dar acum am luat walbro si filtru de benzina mann. Si oare o fii noul look.( inca una negru mat ?) |
1 Attachment(s)
Peek preview..
|
Ai terminat cu echipatul?motorul este gata?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning