![]() |
Re: Interior Cielo cu vopsea
Dacă aveam alta mai bună, o postam pe aia. Stopuri ca ale mele sunt si la www.rxm.ro şi la magazinul din Piaţa Muncii in Bucuresti. ;)
|
La asta ce ai atasat tu ma refeream cu chestia cu ,,clean".Daca e sa gasesti becuri dalea sa ne dai de veste cu un eventual pret ca eu am gasit da la 60 de ron si......
|
Ooooooooo LOL....daca sunt asa scumpe raman la semnalizarile portocalii.Acum haide sa fai seriosi pentru 60 ron un bec e cam exagerat,cu 40 ron imi iau semnalizare fata cu geam clar.Si daca le las eu cu becurile galbene ,cele originale are ceva ?? S-o lua politia de mene?
|
Pai nu prea cred sa se ia...pana acum pe mine nu m-a oprit nimeni sa-mi zica de semanalizari....eu am scos bilele alea galbene si am pus becuri galbene si gata....e adevarat ca sa mai vede acolo o picatura de galben dar merge....
|
Am mai aparut si eu pe forum......Am facut o gramada de modificari masinii,din pacate acum nu am poze dar o sa fac cand prind aparatu.Apropo de semnalizari albe.Am facut si eu doar pe fata pentru k pe spate nu am reusti.Daca a reusit cineva plss sa imi spuna si mie cum.Si sincer nu as mai repeta operatiunea "semnalizari albe" pentru k sunt foarte incapatanate.Voi modificari pe la ale voastre.Si mi-a promis cineva niste poze cu stalpii negri de la usi.Bafta si mult noroc.
|
1 Attachment(s)
Uite cam cum ar arata stalpii negrii la masina:
|
Vine super misto.Dar eu ma gandeam sa fac negru si "ramele" da la geamuri (daca ma intelegeti).Oricum e misto tare
|
Acum am vazut ca in poza nu era pus autocolant si pe spate.Am si in spate si arata si mai bine.
|
9 Attachment(s)
Am promis nishte poze....Ashtept comentarii si sugestii.....
|
4 Attachment(s)
Frumos....arata bine.Dar am o intrebare:de unde ai luat pleoapele alea ca si eu cat un model asemanator dar nu am gasit? Uite cum arata interiorul meu:
|
ale mele sunt facute de mine din autocolant negru....dar cunosc pe cineva care face modelul ala la 50 ron.daca te intereseaza id meu d mess k_gula_0
|
ce scrie pe capota?
ai traducerea la literele alea chinezesti sau nu? |
Power este raspunsu.....plus k imi place cum vine (nu e prea saritor la ochi)
|
mno daca sti ce scrie este bine.
mai erau poevsti cum ca unu avea tatuat ceva pe el si niste chinezoaice au inceput sa rada ca ce avea ala tatuat pe el insemna carne tocata sau asa ceva |
Lol.....ce chestie.....mai astept comentarii....si sugestii.
|
3 Attachment(s)
cine intreba de stopuri ca ale lui lao
pun yo ca le am la fel numai ca ale mele asa au venit pe masina ca e cumparata din Libia : |
Misto tare bara ta de spate,dar cu numarul cum ai facut sa ti-l dea asa ? ( cred k e de motocicleta)
|
Nu e de moto, e model B. Multe jeep-uri au forma asta de numar pe spate si de-aia se confectioneaza si forma asta de numar.
|
asa le-am comandat numerele asa au venit 1x tip A 1x tip B cum zice si Lao.
bara spate si stopurile au fost multa vreme (2000 de cand o am pana in 2005) decat 2masini cu ele asa apoi am mai vazut 2 una galbena si una alba. |
2 Attachment(s)
Azi am terminat de vopsit interiorul(imi mai ramasesera ceva in cap).Ast pareri.
|
Eu acum lucrez la un Cielo. Dar in nici un caz , inainte sa vopsesc interiorul, nu m-am gandit la gri. Lasa in frast griul. Daca tot vrei sa iti faci tuning pe masina, combina culori. Nu te du' pe gri ca nu se merita. Nu stiu...Portocaliu cu negru. Violet cu alb (interiorul)...baby-blue cu alb...anything....da' nu gri!!!!
|
TOT a Cielo arata! Tu stii...
|
eee...pai in caz ca nu ai vazut eu am ales negru pentru ca nu vreau sa sara in ochi.Negrul da o eleganta aparte cum cred eu ca a facut-o si la mine.
|
Quote:
cel mai important sunt detaliile la o masina. |
Abia astept ;)
|
Vreau sa imi schimb culorile in bord.Ce culori sa aleg ?Ma gandeam la :Alb mat in combinatie cu un baby blue.Sau Portocalui cu negru.Ce ziceti ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning