![]() |
Re: Un Cielo
Turbo electric adica electric supercharger?
|
Da...scuze. Asta e numai ca al meu arata diferit.Cu prima ocazie ii fac poze.
|
ok, la viteze mici am inteles ca ii ok, dar de la 120km/h am inteles ca mai rau face.
ce parere ai pana acum de el? serban o mai avut asa ceva acum 2 ani paremise |
...si a zis ca e o mare panarama. se ard foarte repede din cate am inteles. intr-un timp vroiam sa imi iau si eu unu de pe ebay dar m-au razgandit parerile. acum sa nu intelegi ca sunt carcotas, e doar o simpla parere extrasa din alte parerile altor fosti posesori.
|
|
1 Attachment(s)
Pai ce sa zic....pur si simplu nu am observat diferenta la nici o viteza.Nu spun ca esti carcotas...sincer si asta e parerea mea(ca sunt "petarde") dar mi-a picat in schimbul unui serviciu.Asa arata turbina mea.
|
2 Attachment(s)
Devil eye in my headlights !
|
1 Attachment(s)
New upgrade:
Jante ATS |
ATS Cup "15
Bravo! Arata foarte bine! cred ca vor veni bine si pe masina!! le vopsesti alta culoare? |
Nu cred ca le voi vopsi alta culoare.Imi plac asa cum sunt.Dar acum depinde cum vin pe masina.Daca nu imi va place am de gand sa fac interiorul negru si buza un gri cat mai spre crom.
|
sal ce se aude cu jantele :D
|
salut.din pacate jantele a trebuit sa le dau inapoi pentru ca era o buna bucata sarita dintr-una.Asta e....acum aspir la altele.
|
:( nasol
|
1 Attachment(s)
Salut! Mai nou am pus jante pe masina....MOMO asa se numesc.Ce parere aveti? Mai ales cu vopseaua data pe ele.Scuze de claritetea pozei....dar alta nu am deocamdata.
|
Modelul e frumos, insa pe masina ta par cam mici pe cat sunt?
|
Pe 13 pentru ca nu vreau sa am probleme cu talonul a 2-a oara.
|
Stiu si eu ce inseamna sa umbli pe jos dupa certificat, pe la RAR:rolleyes2 eu am umblat pentru folie;)Bafta in continuare si am o slabiciune pentru culoare ta de pe masina,asa aveam eu oltcitul:ballbounc
|
Quote:
|
Da.Am auzit de chestia asta....si ma bate gandul rau de tot sa o fac.Dar e sigura faza ca nu mai scrie dimensiunea rotilor?Sau tot din auzite stii asta ?
|
Quote:
|
Quote:
P.S. In legatura cu faza la noul TALON...eu nu prea cred ca nu are rubrica...poate nu este repede vizibila...nu are cum sa scoata din TALON o rubrica atat de importanta:) |
Quote:
si asa e, in certificatele noi nu mai scrie DELOC dimensiunea jantelor/anvelopelor. |
Da-m voie sa te contrazic. Sunt Cielo-uri care au iesit din fabrica cu jante pe 13" si altele cu jante pe 14". Legat de noul talon, este adevarat. Am vazut talonul unui Logan nou si nu are dimensiunile gumelor trecute. Sapt asta sper sa rezolv si eu aceasta problema.
|
ff tare, ma duc si spun ca am pierdut talonul :)) si imi da altul fara dimensiunea rotilor?
|
La cielo din 96 se puneau jante pe 13.Si faza cu talonul nou asa este ! Azi am fost de am vazut un talon nou si nu scrie dimensiunea rotilor:D
|
Quote:
|
MAi simplu e sa te duci la politie si sa ceri preschimbarea talonului de inmatriculare.Taxa e de 50 RON si dureaza cam...2 zile daca nu ma insel.
|
acum oricum sunt fara permis :)) asa ca...timp am.
|
Frumoase jantele , mie unu imi plac ,acum faza cu RAR-u asa e , militianu nu poate verifica dimensiunea rotilor pe cand cei de la RAR da , daca esti prins de cei de la RAR si te urca pe standul acela mobil , iti baga seria de caroserie in calculator si ii arata tot. Acum de tine depinde ce dimensiune vrei sa iti iei. Daca o mai cobori putin o sa arate frumos si cu jante pe 13 , parerea mea . Spor la modificat in continuare .
|
Tu vezi ca nu s-a mai scris aici de 2 ani, nu? :rolleyes2
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning