![]() |
Re: Faruri cu lupa
Cand vei lua tu faruri cu lupa din Bulgaria sa ma anunti si pe mine..am prieteni care fac Bulgaria de 2 ori pe luna si aduc numai accesorii auto si nu exista la bulgari faruri cu lupa ptr. cielo (daca stii tu de unde sa luam te rog sa ma anunti si pe mine ca sa aduc eu de la bulgari).
Nu ma laud cat am dat pe ele + montajul (nu sunt genul)..cat despre luminat vorbesti ca sa te afli in treaba..dupa reglajul la acel aparat special de reglat faruri bat foarte bine+ ca vor primi in viitorul apropiat si xenon ambele faze :idea: Sincer nu ma intereseaza masiniile altora, nu sunt eu in masura sa spun daca este bine sau nu ceea ce a facut respectivul la masina lui..deocamdata nu prea se compara nimeni cu AMY, sper sa il vad pe 17 la "event" la Craiova :!: L.E Tunig adevarat au facut AMY si DUN (aici ma refer doar la cei pe care-i stiu din Craiova cu Cielo) |
Nu exista tuning adevarat sau fals, exista tuning exterior, interior, pe la motor si de ce nu si audio. Sunt mai multi cum sunt AMY si DUN (bravo lor ca le-a iesit ceva frumos si mai rar) dar nu vor sa iasa in evidenta (un exemplu: ERD-ul, care a facut si tuning exeterior si la motor (doar schimbat din cate stiu eu)), deci sunt. Acum tine de fiecare cum vrea sa-si ,,tuneze" masina, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne suparam sau sa jignim cand cineva spune ca nu-i place ce am facut eu sau altul...este parerea lui si sa fie sanatos. Sper ca nu te-ai suparat dar vorbeam mai sus de pareri si asta este parerea mea.
PS: cred se pretau si cele de Vectra A, din ce am vazut in poze mi-au lasat impresia ca se potrivesc cat de cat. |
Quote:
|
Mai... farul in sine este ok ! ideea este ok , problema : E PATRAT , chiar se merita pentru un far sa modifici grila bara si aripile ?! Costurile se ridica la prea multi bani sa nu arate ca nuca-n perete !
Daca vei modifica botul masinii in jurul farurilor va arata bine , ! Zi-ne sincer lumineaza mai bine decat cele originale de cielo ?;ca eu nu cred...? |
fara suparare dar si pareream mea este ca nu se potrivesc adica ideea este ca nu mai urmeaza linia msinii astea sunt dreptunghiulare numai daca tai din capota poate s-ai dea un aspect mai drept dar nuprea se potrivesc am zis fara suparare e doar parerea mea
P.S. tu esti patronu de la superstreet |
din cate am inteles, exista in Sofia. a zis cineva tot pe aici, pe forum, ca a oprit un cielo pe undeva pe langa granita cu bulgarii si l-a intrebat pe om de unde are faruri cu lupa pe cielo... nu prea cred ca avea de ce sa minta si nici sa le ia din china nu putea.
nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba. eu nu am zis ca nu lumineaza, am intrebat! si mi se pare o intrebare pertinenta, tinand cont ca le-ai pus cu modificari si cativa milimetri mai spre stanga sau spre dreapta conteaza. cu asta am incheiat, ca vad ca sari in capul tuturor care nu sunt de acord cu ceva. bafta in continuare, sper sa-ti iasa ceva. |
Nu "sar" in capul nimanui..serios..ma deranjeaza comentariile aiurea, gen: " nu bat farurile, nu se vede bine cu ele"..cat timp eu le am pe masina si stiu cum se vede, am motiv intemeiat sa "ma supar"...niciodata nu poti compara un far/lupa de BMW cu Daewoo :!:
Cand voi termina modificarrile care mai trebuie facute voi pune poze inclusiv cu capota deschisa, oricum sincer nu vad relevanta pozelor cu capota deschisa :?: Daca sunt in Sofia eu iti aduc saptamana viitoare si nici bulgarii nu au de unde sa le ia, tot din China le au :idea: Grila o modificam oricum, deci un lucru bun, spoilerul trebuie lucrat putin cu fibra, capota trebuie alungita(aici este putin de lucru, dar va merita)..sincer nu stiu daca sa o lungesc sau sa tai din ea pe forma farurilor (aici imi puteti da sfaturi) Nu sunt eu eu patronul de la Superstreet..il cheama Flavius in colaborare cu un tip Razvan ;) |
2 Attachment(s)
cautand nu stiu ce poza prin calculator am dat peste o poza cu un cielo din bucuresti cred dar oricum sigur romania care are faruri tot de bmw nu stiu daca sunt exact la fel dar sunt aproape la fel si mi-am permis sa iau ceva de la masina aia si sa pun la masian ta si sa sti ca trebuie sa modifici doar grila nu si capota deci faci o grila care sa fie lipita de spoiler si care sa vina putin peste far incat sa taie putin din el sa vina linia oblic ca sa nu se mai vada ca farul este dreptunghiular si este ok acum din pozele pe care le ai facute arata super naspa dar daca iti vei face astfel grila eu zic ca va iesi super bafta in continuare si asta e parerea mea u poti sa iti daci grila cum vrei dar eu consider ca asa da cel mai bine bafta
|
imi cer scuze dar nu stiu prea bine sa lucrez in photosoh tiam facuto asa ca sa iti dai seama cam ce vreau sa zic dar tiam pus si poza originala ca sa vezi exact cum trebuie facuta bafta
|
Daca as gasi faruri ca cele de pe cielo`ul verde maine le-as pune !
Nu este decat o lucrare intr-un program 3d sau chiar photoshop... |
:lol: ma baieti ma... cielo ala verde e facut in photoshop. poza este facuta in Politehnica, daca nu ma insel.... si am vazut si poza originala, adica aia cu masina normala... care nu e cine stie ce, doar ca au fost adaugate spoilere, faruri, capota, jante... totul in photoshop.
alea va seamana cu farurile de bmw? :lol: ia uitati-va mai atenti la forma lor... sunt exact cele de cielo. TOTUL E IN PHOTOSHOP. |
La Cielo ala verde este facut tuning virtual..nu are faruri de BMW..oricum mercy "tiolik"..in 2 saptamani o sa fie gata masina (asta din cauza ca m-au programat peste 2 sapt. la Fibrocom :sad: )
|
cu placere dar chiar daca este facuta in photoshop nu conteaza eu am pus-o doar pentru model am si specificat asa daca bogdan vrea sa o faca asa bine daca nu iarasi bine si inca ceva este un baiat in bucuresti care lucreaza foarte bine in fibra daca te intereseaza sa vorbesti cu el si sa faci la el il gasesti aici https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/72047-ghetto-tuning-bucuresti.html
|
Quote:
|
Quote:
|
exista in craiova firma care lucreaza cu fibra fac si spoilere ????
|
Quote:
|
Si de unde imi pot achizitiona si eu faruri cu lupa sau clare..
Si proiectoare cu angels se gasesc?? |
5 Attachment(s)
faruri clare pe www.rxm.ro cu lupa doar daca pui ca bogdan de bmw iar proiectoare cu angel eyesuri nu exista doar daca iti iei u proiectoare clare si angel eyesuri separeat si ti le montezi dar numai in cazul in care vei folosi doar angelsurile daca ai aprins becurile ai terminat cu ele iti zic din propria experianta
|
Da dar alea ale lui bogy de bmw costa 900 ron ele + 300 ron montaj..
Si alea clare nu stiu cat de bine dau pe masina si cat de bine vezi cu ele....ca nu prea sunt scumpe.. |
alea sunt prea scumpe... alea prea ieftine... pai tu ce vrei acum? se vad bine, sunt destule cielo cu faruri clare. iti iei faruri + xenon si ai rezolvat problema.
|
Quote:
|
Quote:
Geo u de care ti-ai pune.... |
momentan pastrez farurile stock si o sa iau o instalatie xenon (nu bi-xenon, fiindca merg 99,999% in oras si nu-mi trebuie lunga pe xenon, ma multumesc si cu halogen). pe viitor, probabil ca voi lua faruri clare, presupunand ca intre timp nu voi face "rost" de faruri cu lupa... slabe sanse.
Bogy, daca imi faci un pret bun, poate discutam... stiu cat ceri tu pe xenon si te anunt ca s-au ieftinit: 300ron xenon si 400ron bixenon la prima strigare... daca mai caut, gasesc si ceva mai ieftin. si sa nu aud ca "aia e naspa, ca bune sunt Siemens, Bosch...". Siemens, Bosch si mai stiu eu ce alte firme de renume NU PRODUC ASA CEVA. sunt facaturi, tot chinezarii, dar cu firma pe ele... gen adidasii pe care ii gasim peste tot. |
Quote:
|
nu vreau sa iti fac anti-reclama, dar ceri exagerat de mult pe ele... si eu vorbesc tot de produse noi, cu garantie si factura. intr-adevar, garantie de 1an au majoritatea, dar si daca iti cumperi un lcd sau un mp3 pt masina, tot 1 an ai.
bine, e treaba ta, ceri cat crezi tu de cuviinta... |
bogy felicitari farurile vin casi turnate iar restul comentariilor se bezeaza pe invidieeee!
|
Quote:
|
Geo pe unde ai gasit bi-xenon la 400 ron ca m-ar tenta si pe mine? Si apropo, cine stie unde exact se gasesc faruri in Bulgaria?
|
eu stiu unde gasim faruri in BG si tot cu mine te poti cupla la un kit de xenon intr-o sapt.
|
Quote:
|
ce pret au farurile in bg?
|
intrebare pt "serban pc": pe unde ziceai tu ca gaseti faruri cu lupe prin bulgaria????????
|
oricum felicitari bogy inca o data pt curajul de a te apuca de o asemenea lucrare , pe langa unii ca mine care doar vorbim ma bucur ca mai sunt si altii care macar incearca...
da..., eu sunt unul care pot sajur cu mana pe inima ca am vazut un cielo de bulgaria cu faruri cu lupa ,.... simai pot sa jur ca am facut si drum pana la sofia si degeaba ... la fel cum am mai scris, NIMIC NOU peste tot mi s-a spus, e un model vechi , nu se mai fabrica si nu este cerere, de ce credeti voi ca nu se incurca nimeni sa aduca in tara acele faruri din china..nimeni nu e nebun sa investeasca 10000 si sa scoata cine stie daca mai scoate investitia.... eu unu as da si 200-250 Euro pe pereche pt ca chear tin la masina mea, si poate chear in scurt timp si o a doua pereche pt neprevazut,, asa ca spor la munca bogy , si ne fa o surpriza cu lucrarea terminata.... |
scuzati deranjul, dar in ce data ziceati de marea noastra intalnire din CRAIOVA?????
|
Quote:
|
si eu am fost in bulgaria si am intrebat si probabiul sambata viitoare ma duc iar si nimic despre aceste faruri cu lupa. cat despre xenon intradevar cu garantie un an dar este 400 ron pe forum pe craiova iar de intalnirea de la Pic eu stiam ca e pe 16 17 poate ma insel sigur o sa vin si eu acolo sa va vad si sa vb. poate veniti si de prin bucuresti si alte orase ca eu sunt dornic sa vorbim fata in fata si sa va cunosc pe toti
|
Quote:
si app. ca un pont..azi am aflat si eu ca s-ar gasi in Turcia la 150 euro setul :shock: |
ms pt informatie. sambata nu sunt in localitate dar duminica sigur vin si eu. vreau sa vad si eu acolo masini adevarate si in general Cielo-uri sa vad si sa ma inspir. pacat ca n-am 18 ani ca as fi concurat si eu dar asta e, or mai fi concursuri si peste 2,3 ani
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning