![]() |
Re: Vand telefoane mobile noi si folosite. Update zilnic al ofertei!!!
Nokia 6230 negru, stare estetica buna, urme normale de utilizare, carcasa originala, functioneaza ireprosabil, nu este blocat, nu s-a umblat in el si nici nu a fost resoftat si este insotit de incarcator original si card de 32 Mb - 279 Ron
|
uuuupppppppppppppp
|
In cazul in care te razgandesti vreodata si accepti W900i + dif pe P990i da-mi un PM te rog :)
|
Flint tata ... vezi cum te invarti de un mio 701 si zi-mi in ce bani faci rost ;)
|
addict nu obisnuiesc sa ma bag la astea, dar daca aud ceva intamplator te anunt.
|
suuuuuuussss
|
Nokia 6234, telefonul arata foarte bine, functioneaza fara probleme si este insotit de incarcator si card de 64 Mb - 469 Ron
|
6230 a fost vandut.
|
N93i a fost vandut.
|
Lg Shine, telefonul arata foarte bine, nu este blocat si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard (cutie, manuale, cd soft, incarcator, cablu de date si casti cu jack) - 799 Ron
Sony-Ericsson P990i, telefonul arata foarte bine, usoare urme de folosire, nu este blocat, functioneaza ireprosabil si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard + incarcator auto (cu mufa cu iesire ptr headset) + CARD 1 Gb - 1099 Ron Samsung Z520 argintiu, neblocat, impecabil, model 3G, 2 Mpx, 2 camere, mobile TV, inexistent pe piata in momentul actual - 599 Ron Sagem MYx-1 stare foarte buna, blocat Orange insotit de incarcator - 49 Ron Contact: 0720 007 363 / 0740 242 746 |
du-te tare...
|
Nokia 6233, telefonul este absolut impecabil, folosit foarte putin timp, culoarea neagra, functioneaza in orice retea si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard + CARD 2 Gb - 599 Ron
|
Lg Shine a fost vandut...am uitat sa precizez
|
UPDATE
Nokia N80 silver, telefonul arata bine, functioneaza ireprosabil, nu este blocat si este insotit de incarcator si card 128 Mb - 769 Ron PRET INCREDIBIL DE MIC!!! Nokia 6233, telefonul este absolut impecabil, folosit foarte putin timp, culoarea neagra, functioneaza in orice retea si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard + CARD 2 Gb - 599 Ron PROMOTIE !!! Sony-Ericsson P990i, telefonul arata foarte bine, usoare urme de folosire, nu este blocat, functioneaza ireprosabil si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard + incarcator auto (cu mufa cu iesire ptr headset) + CARD 1 Gb - 1099 Ron Sony-Ericsson K750i, telefonul arata foste bine, nu este blocat in nici o retea, functioneaza ireprosabil si este insotit de cutie, manuale, cd soft, incarcator, casti si CARD 256 Mb - 349 Ron PRET IREZISTIBIL !!! Samsung Z520 argintiu, neblocat, impecabil, model 3G, 2 Mpx, 2 camere, mobile TV, inexistent pe piata in momentul actual - 599 Ron NOUTATE !!! Sagem MYx-1 stare foarte buna, blocat Orange insotit de incarcator - 49 Ron Contact: 0720 007 363 / 0740 242 746 |
K750i a fost vandut.
Nokia N80 Internet Edition black, telefonul arata ca nou, fara urme de folosire, functioneaza excelent, nu este blocat si vine insotit de toate accesoriile din pachetul standard (cutie, manuale, cd soft, incarcator, casti, cablu de date, CARD 256 Mb) - 849 Ron |
Ai vre-un Nokia E90 ..la ce pretz?
|
caut un Nokia S50 .. ai? faci schimb cu un D600?
|
nameless E90 nu stiu sa fi aparut
bontzay nu am |
Quote:
|
daca nu vii prin Bucuresti nu ma pot combina
|
N80 silver a fost vandut.
Sony-Ericsson W800i, telefonul arata ca nou, a fost tinut numai in husa, nu este blocat, functioneaza ireprosabil si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard (cutie, manuale, cd soft, incarcator, casti cu jack, cablu de date, card 512 Mb) + HUSA - 449 Ron |
W800i si N80 internet edition au fost vandute
Nokia N90, telefonul arata ca nou, a fost tinut numai in husa, functioneaza ireprosabil si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard (cutie, manuale, cd soft, incarcator, casti, cablu de date, card 64 Mb) + HUSA. Este insotit de garantie reala 2 ani la Vodafone, incepand cu 10.02.2007 - 699 Ron |
P990i a fost vandut.
UPDATE: Nokia N93 silver, telefonul arata foarte bine, nu este blocat, functioneaza in orice retea si este insotit de incarcator, casti si CARD 1 Gb - 1049 Ron Nokia N90, telefonul arata ca nou, a fost tinut numai in husa, functioneaza ireprosabil si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard (cutie, manuale, cd soft, incarcator, casti, cablu de date, card 64 Mb) + HUSA. Este insotit de garantie reala 2 ani la Vodafone, incepand cu 10.02.2007 - 699 Ron Nokia 6233, telefonul este absolut impecabil, folosit foarte putin timp, culoarea neagra, functioneaza in orice retea si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard + CARD 2 Gb - 599 Ron Samsung Z520 argintiu, neblocat, impecabil, model 3G, 2 Mpx, 2 camere, mobile TV, inexistent pe piata in momentul actual - 599 Ron Sagem MYx-1 stare foarte buna, blocat Orange insotit de incarcator - 49 Ron Contact: 0720 007 363 / 0740 242 746 |
Nokia n95 ai ? ala cu camera de 5 megapixeli?
|
am un v630i cu machet full card 256 2 mp 3 g cablu de date incarcator hand free 2 luni folosit 5mil 500 sau e50 si dau dif
|
cat oferi pe un N70 codat?
|
6233 a fost vandut.
nameless nu am N95 Rares ti-am rasp la Pm Liviu ai report bad post pentru offtopic si reclama pe topicul meu teddy pe ce retea e codat? cum arata? ce mai ai la el? |
vodafone, arata bine are mici urme ca a mai fost folosit dar doar ca si camera -- n-are vorbite decat 3 minute pe lifetimer, mai am doar incarcator.
eu l-am luat de cand nu mergea deocdat, acum merge si costa un milion vizavi de agip muncii la service - dar nu ma intereseaza sa-l decodez, am alte 2 telefoane de care sunt multumit. |
cat ai vrea pe el?
|
un LG choko alb,nou sau folosit indiferent d accesorii,dak e fara nimk la el nici aia nui problema,sa fie alb k iam strikt telu la tanti si......sau dak ai unu strikt si ala ma intereseaza
|
N90 a fost vandut.
nu am momentan Lg Choco. sry |
up...........
|
Dau un notebook
Mobile AMD ATHLON(tm) XP-M 2800+ 2.12GHz.225mb of Ram HDD 30 GB Il vand cu tot cu geanta. Cd-rw/dvd-rw WebCam Genius ..sper ca am scris tot[era sa uit are si microfon incorporat] Pentru un nokia 7390 (nou)cu un card de 1 giga ...ce zici?:lol: |
nameless nu ma int laptop. sry
Sony-Ericsson W900i alb, Telefonul arata foarte bine, functioneaza ireprosabil, nu este blocat, si este insotit de cutie, manuale, cd soft, incarcator, cablu de date, card de 512 Mb, casti HPM-80 (cele cu adaptor si telecomanda cu display) - 799 Ron |
te intereseaza un e50?:P card 1 gb hands free incarcator cablu date cutie cd husa plastik si o dif .. pune-o tu
|
Rares ce tel te int? W900-le? daca vrei W900-le mai dai 3 mil daca arata f bine
|
ce alte telefoane...mai ai o oferta nu vreau sa dau mai mult de 2 mil dif...si ori sa fie symbian ori sa fie muzik edition
|
poi nu prea mai am acum decat W900i, N93, Z520 si sagemu ala
|
cat costa n93`u` ?
|
10.5 mil..........
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning