Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Fiesta mk5 Zetec' - Low Fiesta (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/328433-ford-fiesta-mk5-zetec-low-fiesta.html)

Low Fiesta 11-09-12 09:25

Re: Ford Fiesta mk5 Zetec' - Low Fiesta

Quote:

Originally Posted by catarsis (Post 5169552)
faine jentile, daca te intereseaza am un set de 4 bucati Wolfrace Black Yamato cu anvelope marangoni zeta linea pe 15"

Mersi pt oferta,dar caut alt gen de jante!

Kedy 11-09-12 10:36

Quote:

Originally Posted by Low Fiesta (Post 5169783)
Pai asta e si faza,cand va fi sa le schimb trec la ceva mai lat,sunt multe modele care se potrivesc si la fiesta ,inafara de modulare,eu de ex.as opta pe viitor pt powertech 15,8j-9j,sau sa trec pe 16 powertech,7.5 cu 9 j.

Eu am un pitic pe creier cu modularele dar cred ca vor fi la urmatoarea masina.

P.S. vezi ca sunt un set powertech pe 16 de vanzare aici pe forum

Low Fiesta 11-09-12 13:50

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 5169841)
Eu am un pitic pe creier cu modularele dar cred ca vor fi la urmatoarea masina.

P.S. vezi ca sunt un set powertech pe 16 de vanzare aici pe forum

Imi poti da linkul te rog?

Kedy 12-09-12 12:34

Quote:

Originally Posted by Low Fiesta (Post 5170031)
Imi poti da linkul te rog?

Done

https://forum.4tuning.ro/502-anunturi...buza-lata.html

Low Fiesta 12-09-12 12:49

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 5171164)

Mersi mult!

888 21-09-12 11:12

Salut. Din cate am vazut ai revopsit partea din spate + multe altele.
Am si eu un MK4, ma intereseaza daca stii cumva un vopsitor bun (sa fie si pret bunicel, am si ceva rugina la aripi)

[email protected]

Daca ma poti ajuta, pot trimite poze pe mail sa vezi cam despre ce este vorba.

Multumesc, si foarte frumoasa masina, sa ai parte de ea!

Low Fiesta 21-09-12 11:50

Quote:

Originally Posted by 888 (Post 5181955)
Salut. Din cate am vazut ai revopsit partea din spate + multe altele.
Am si eu un MK4, ma intereseaza daca stii cumva un vopsitor bun (sa fie si pret bunicel, am si ceva rugina la aripi)

[email protected]

Daca ma poti ajuta, pot trimite poze pe mail sa vezi cam despre ce este vorba.

Multumesc, si foarte frumoasa masina, sa ai parte de ea!

Am sa vorbesc cu baiatul care mi'a facut mie ,si daca e de acord,am sa te anunt,si vei vorbii mai multe cu el.
P.s:Mersi pt aprecieri!

888 21-09-12 12:55

Quote:

Originally Posted by Low Fiesta (Post 5181993)
Am sa vorbesc cu baiatul care mi'a facut mie ,si daca e de acord,am sa te anunt,si vei vorbii mai multe cu el.
P.s:Mersi pt aprecieri!

Ok, astept un raspuns de la tine dupa ce vorbesti.

Multumesc frumos.

Low Fiesta 21-09-12 13:18

Nu stie nimeni vrun set de jante powertech pe 15. 8 cu 9 j,4x108 de vanzare?

Madaras.Rudi 23-09-12 00:40

Ce misto arata din spate. 8)

Low Fiesta 23-09-12 13:39

Quote:

Originally Posted by Madaras.Rudi (Post 5183860)
Ce misto arata din spate. 8)

Mersi mersi!

Low Fiesta 08-10-12 12:52

Sti'ti pe cineva in Timisoara,care indoaie teava normala pt.evacure (sa faca un traseu)?

Kedy 09-10-12 11:11

Quote:

Originally Posted by Low Fiesta (Post 5201802)
Sti'ti pe cineva in Timisoara,care indoaie teava normala pt.evacure (sa faca un traseu)?

In Timisoara nu dar poti sa incerci la Arad la Criss are user si aici pe forum daca nu ma insel are si un Ford

Low Fiesta 09-10-12 12:55

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 5202947)
In Timisoara nu dar poti sa incerci la Arad la Criss are user si aici pe forum daca nu ma insel are si un Ford

Mai am gasit pe cineva,bine face din inox,si am sa merg la sfarsitul saptamanii sa vada despre ce e vorba.Oricum mersi mult!

catarsis 09-10-12 17:33

de ce vrei sa faci alt traseu la evacuare?

Low Fiesta 09-10-12 19:10

Quote:

Originally Posted by catarsis (Post 5203395)
de ce vrei sa faci alt traseu la evacuare?

Da as vrea sa fac cap coada,nu stiu voi ce parere ave'ti de inox?Cum suna?Eu vreu sa raman la diamentrul original nu vreu sa fac modicari,dooar ''teava goala'' fara cat fara nimic

antonio_ultras 09-10-12 19:43

Inoxul se aude tare cand se incalzeste, intra in rezonanta, fata de alt material. Daca vrei sa pui teava pana in capat si ai o finala sport nu prea o sa mai poti sta in masina. Daca scoti catalizatorul ai probleme cu politia (teoretic) si nu iti mai ies nici noxele (daca iti ies cumva acum), iar daca dai jos intermediara sunetul o sa fie foarte mare pt ca ea reduce zgomotul. Sfatul meu este sa scoti catalizatorul (daca cumva nu iti ies noxele acum, daca iti ies sa-l lasi acolo) si sa iti iei o intermediara direct flow + o finala de inox daca nu ai acum. Sper ca te-am ajutat :)

Low Fiesta 09-10-12 20:02

Quote:

Originally Posted by antonio_ultras (Post 5203553)
Inoxul se aude tare cand se incalzeste, intra in rezonanta, fata de alt material. Daca vrei sa pui teava pana in capat si ai o finala sport nu prea o sa mai poti sta in masina. Daca scoti catalizatorul ai probleme cu politia (teoretic) si nu iti mai ies nici noxele (daca iti ies cumva acum), iar daca dai jos intermediara sunetul o sa fie foarte mare pt ca ea reduce zgomotul. Sfatul meu este sa scoti catalizatorul (daca cumva nu iti ies noxele acum, daca iti ies sa-l lasi acolo) si sa iti iei o intermediara direct flow + o finala de inox daca nu ai acum. Sper ca te-am ajutat :)

Hai sa iti explic asa in mare ce as vrea.Evacuare de pe masina,e cea orginala dintr'o bucata tot tot,as vrea sa o dau pe asta jos,si sa fac alta separat doar sa fie de sunet,rateuri si alte chestii de genul,iar cand e de noxe de rezolva,si plus ca o am si pe cea orginala (cu cat cu tot tot) daca e o pun imeidat inapoi,dar vreu sa fie un sunet frumos,nu vreu sa fie un sunet dinaia de sa nu stau in masina,m'am dat cu un audi cap coada inox si dupa 3000 rpm chiar era insuportabil,deaia am zis sa intreb toate la altii e mai ok,deaia intreb ce as putea face (sa nu umblu la evacuare originala a masinii)ce material ,ca sa sune bine.Chiar sunt putin nedumerit ,multii spun ca nu suna prea bine inoxul,altii spun ca suna bine.chiar nu stiu,sa fie si sunet frumos,si nici sa nu ma omoare in masina.Si probabil ca finala va fi din inox+silent,Astept sa sugestiile voastre!

catarsis 09-10-12 20:30

eu unul te sfatuiesc sa-ti pastrezi banii pt altceva;eu am avut tot traseul cap coada schimbat(serpi,traseu,finala,renuntat la catalizator) si mare lucru nu pot spune ca rezolvi in afara de faptul ca nu prea o sa mai poti sta in masina;castigi si cativa ponei dar oricum banuiesc ca pe tine nu te intereseaza aspectul asta ci doar sunetul asa ca mai bine alege o finala mai de calitatte si ai rezolvat partea cu sunetul,rateurile etc

Low Fiesta 09-10-12 20:49

Quote:

Originally Posted by catarsis (Post 5203656)
eu unul te sfatuiesc sa-ti pastrezi banii pt altceva;eu am avut tot traseul cap coada schimbat(serpi,traseu,finala,renuntat la catalizator) si mare lucru nu pot spune ca rezolvi in afara de faptul ca nu prea o sa mai poti sta in masina;castigi si cativa ponei dar oricum banuiesc ca pe tine nu te intereseaza aspectul asta ci doar sunetul asa ca mai bine alege o finala mai de calitatte si ai rezolvat partea cu sunetul,rateurile etc

Si da raterui doar asa cu finala sport?Bine cum spui tu ceva de calitate

Quote:

Originally Posted by Low Fiesta (Post 5203688)
Si da raterui doar asa cu finala sport?Bine cum spui tu ceva de calitate

Ave'ti ceva sugestii pt.finale mai de calitate?

Low Fiesta 22-10-12 17:25

Caut o grila radiator pt. Ford Fiesa din 2001(pt modelul meu),daca ave'ti.sau sti'ti pe cineva(miezul grilei poate sa fie si saprt)am nevoie doar de rama sa fie in stare buna!

Low Fiesta 24-10-12 20:15

2 Attachment(s)
Am spus sa mai schimb ,asa ca azi am pus folie galbena pe proiectoare +banda galbena pe rama de la masca(parte de sus).Si cat de curand grila va fi schimbata!

Low Fiesta 27-10-12 13:21

3 Attachment(s)
Dupa multe cautari,am gasit intr'un final grila pe care mi'o doream .In una dintre poze am vopsit emblema cu Ford in negru ca si plasa!

Low Fiesta 29-10-12 16:27

1 Attachment(s)
2 poze cu ultimele modificari !

Devu 31-10-12 20:11

Nice and clean!

Low Fiesta 02-11-12 20:25

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 5230109)
Nice and clean!

Mersi mult!

TM93AVO 04-11-12 19:47

Quote:

Originally Posted by Low Fiesta (Post 5110380)
Salut tuturor pasionatilor de masini,in special Ford.Am un Ford Fiesta mk5 Zetec's ,un model mai rar gasit pe la noi.Am achizitionat masina in vara lui 2010,masina neavand nici o modificare.Masina are un motor de 1.6 16v ,motor stock are 105 cp,dar din cate am inteles s'a mai umblat prin softul masinii si s'a ajuns la mai multi cp, avand destul de multi cp raportat la greutatea ei,930kg.
Incep sa regret ca nu am deschis acest topit la achizitionare masinii pt a va arata pas cu pas modifcarile masinii.Am sa postez fotografii cu masina asa cum arata in prezent.Pentru mai multe detalii va rog sa nu ezitati sa ma intrebati.:D

frumos domnu CAF ! respectele mele ...masina ii bestiala...ce o fost ..si ce ii acuma <3 FELICITARILE MELE de la Grupul Audi si va dorim multi km cu aceasta masinuta si sa fie mereu curata si ingrijita pentru ca sunteti cel mai tare din TIMISOARA

Low Fiesta 04-11-12 19:50

Quote:

Originally Posted by TM93AVO (Post 5234844)
frumos domnu CAF ! respectele mele ...masina ii bestiala...ce o fost ..si ce ii acuma <3 FELICITARILE MELE de la Grupul Audi si va dorim multi km cu aceasta masinuta si sa fie mereu curata si ingrijita pentru ca sunteti cel mai tare din TIMISOARA

Mersi mult Vlad pt. aprecieri,incerc sa fac tot posibilul sa fie bine,mai cel mai tare nu sunt.dar incerc sa fiu si eu printre cei cu masini ''mai altfel'' .Mersi inca odata si multe bafta si tie in continaure!

TM93AVO 04-11-12 19:59

Quote:

Originally Posted by Low Fiesta (Post 5234847)
Mersi mult Vlad pt. aprecieri,incerc sa fac tot posibilul sa fie bine,mai cel mai tare nu sunt.dar incerc sa fiu si eu printre cei cu masini ''mai altfel'' .Mersi inca odata si multe bafta si tie in continaure!

AMIN !! :)):*

Low Fiesta 19-11-12 15:43

2 Attachment(s)
2 poze inainte de a trece la modul de iarna

Devu 23-11-12 13:37

1 Attachment(s)
:arrow:

mareo 23-11-12 14:52

Exact poza asta i-am dat si eu exemplu pe facebook. Foarte bine arate cu jante modulare pe 15. OZ turbo...rare dar extrem de frumoase!

Low Fiesta 29-11-12 16:18

4 Attachment(s)
Cu multe noroc,am reusit sa fac rost pe sfarsit de an si de o prelungire de bara,pe care azi am pus'o sus.:D

catarsis 29-11-12 17:24

se pare ca vrei sa maturi asfaltul cu ea ;)

Low Fiesta 01-12-12 15:39

2 Attachment(s)
2 poze mai clare cu prelungirea pusa :D

TM93AVO 01-12-12 15:40

Quote:

Originally Posted by Low Fiesta (Post 5269357)

asa da:>

westsideracer 06-12-12 10:12

Quote:

Originally Posted by Low Fiesta (Post 5269357)

Foarte frumoasa bestia asta mica:twisted:
imi place,e facuta cu foarte mult bun gust!! am citit fiecare postare,pagina cu pagina:D bafta in continuare cu ce mai vrei sa'i faci si ai mare grija de ea!

Low Fiesta 06-12-12 14:47

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5275418)
Foarte frumoasa bestia asta mica:twisted:
imi place,e facuta cu foarte mult bun gust!! am citit fiecare postare,pagina cu pagina:D bafta in continuare cu ce mai vrei sa'i faci si ai mare grija de ea!

Multumesc mult pt.aprecieri,chiar ma bucur ca iti place.Multa bafa si tie in continuare!!:!:

Low Fiesta 10-12-12 09:01

4 Attachment(s)
Cu ceva intarziere am intrat si eu in modul de iarna.:D

cipi_SKG 11-12-12 11:50

Asa cum mi-ai spus pe facebook cafule , masinuta ta se bucura de zapada doar in poze :))

All times are GMT +2. The time now is 11:26.

- Copyright 2026 4Tuning