![]() |
Re: Un BMW e34 525 TDS
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Cosminele ce planuri de viitor ai cu 5-u... ? pina acum imi place cum arata si mai ales ca,ai grija de intretinerea sa ;)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
Din pacate vad ca lumea nu prea posteaza, sunteti cam lenesi :lol: Lasa ca postez eu.
Am schimbat furtunele de la returul de la injectoare, erau crapate/arse si se faramau la cea mai mica atingere, si curgea motorina intr-o veselie pe acolo, am schimbat supapa de sens, si furtunul de la filtrul de motorina, catre pompa, inca un furtunas de la un vacuum care duce la admisie. Si am curatat traseul de la intercooler, teava aia si furtunele, putin ulei pe ele.. Nu foarte mult, deci nu este foarte ingrijorator 8) Si o poza cu noile achizitii, de care aveam nevoie de mult timp :D |
Cred ca esti una din putinele exceptii cu pompa in stare de functionare la parametri! Faina masina.....adica imi place si te invidez. Sper sa ajung sa pot pune poze cu dricul meu....
|
19 Attachment(s)
Quote:
Te astept si pe tine sa-ti deschizi un topic cu Touring-ul tau :D Sa mai postam si noi ceva pe aici: Am schimbat suspensia pe spate arcuri+amortizoare, dar nu s-a schimbat mare lucru, decat faptul ca a disparut efectul acela de "barca pe valuri" Garda la sol fiind aceeasi, ma gandesc ca sunt probleme si de pe fata.. Daca are cineva arcuri de 535i Astept oferte !!! Si m-am jucat putin cu comanda de la clima 8) Am montat doua module cu leduri SMD, si s-a imbunatatit iluminarea, se vad complet, am incercat sa fac si la manetele care deschid clapele de la geam, picioare, si interior dar nu se mai aprind...:lol: O sa le schimb, si voi pune altele originale, sa lumineze portocaliu :D A trebuit sa facem ceva si cu capitolul audio :???: Am demontat+montat ieri cablurile, si azi restul de interior:lol: E munca dracu de tras firele astea.. :lol: Montat statie audiu Jensen+ Subwoofer Magnat XXL, nu e cine stie ce, dar nu se mai aude asa sec bassul.. Am facut curatenie peste tot in interior, am aranjat toate cablurile sa vina totul ca la carte :D Prea multe poze nu am apucat sa fac, ca m-a prins noaptea :rolleyes2 Apropo : Daca este cineva interesat de ceasurile cu MPH sunt de vanzare :D As mai vrea daca are cineva, suruburile alea de plastic de prin portbagaj, care prind placajul acela unde am eu prinsa statia, si clipsurile care prind mochetele de pe laterale, mie imi lipsesc, si ma enerveaza ca se misca aiurea pe acolo, contracost desigur :D Si as mai vrea, daca are cineva, tweetere din alea care vin acolo la oglinda :rolleyes2 pe bord am mediile de pe fata, si pe spate am langa difuzoarele masinii, si as vrea si inalte :D Acum, o intrebare, masina mea are filtru de polen ? Daca da, semnati va rog pe fotografia aceea in care apare partea de jos a bordului.. Cateva poze: |
1 Attachment(s)
daca tin io minte bine de cand mi-am pus bordul parca aici undeva era si are capacul alb cu un torx de 15 sau 20 incearca sa desfaci torpedoul sau capacul de sub poate dai de el
|
apropo de arcuri de 535 am eu tot setul fata+spate dar nu ma despart de ele decat daca imi faci o oferta atractiva :-)
|
1 Attachment(s)
Un mic detaliu, sa vedem cine isi da seama ce mi-am comandat ? Abia astept sa soseasca :paper:
Scuze db_85_amd ca ti-am furat poza :))) |
Inele?
|
Quote:
|
Si eu am comandat un set-50 lei. Ieftin si practic! Schimba aspectul intrumentarului de bord dramatic....in bine! Bravo..
|
pentru 50 de lei as desface ceasurile sa-mi pun sie eu:D
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Azi am profitat de ziua frumoasa, zi de primavara sa zic asa :lol: Am spalat masina, am facut curatenie in interior, si am dat bandourile de la bari jos, si cu putina crema de pantofi(nu radeti, vorbesc serios :)) ), faci minuni, e si rezistenta la apa, si da un aspect foarte frumos, bandoului, nu este nici lucios :D Am folosit acelasi tratament si la husa de la schimbator, care este din piele. In curand, ma apuc de curatat la jante 8) |
Eu cu crema de pantofi faceam inainte cauciucurile la papuc, ies frumoase si negre:D. Acum mi-am luat o solutie speciala pentru asa ceva...cand am ocazia fac o poza si-ti arat.
|
ba frate cat timp au unii...isi demonteaza bandourile sa le dea cu crema de pantofi......esti pericol ma cosmine :lol: dar la final arata bine bv....dar tot nu as face asa ceva:lol::lol:
|
sa va mai dau si eu un pont pt plasticaraia matuita sau imbatranita? Ulei de masline si vorbesc cat se poate de serios..iese plasticul de zici ca este absolut nou..crema de pantofi se ia..ba mai mult ristinsa te murdaresti oe maini haine...
|
salutare cosmine, arata bine 5.aru si vad ca proiectul avanseaza frumos, parca imi pare rau ca nu mai am mertul....:)))
|
12 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Salutare si tie Sonny™ : Multumesc foarte mult, am reusit cat de cat sa o aduc pe drumul cel bun:D A fost destul de chinuita pana sa ajunga la mine, si daca nu ajungea la mine, apuca drumurile dezmembrarilor:rolleyes2 Oricum, acum e pe calea cea buna.. Cateva noutati, daca posta p*** intarzie de 2 saptamani, am cheltuit banii pe alte chestii :lol: Acestea sunt urmatoarele: -Pasta lustruit cu ceara -Carpa pentru sters masina -Modul de inchidere centralizata cu doua chei+telecomenzi(masina mea are inchidere de fabrica, si alarma, dar nu am telecomanda, si o sa-i montez acest modul pentru a putea incuia masina din cheie) -Antena de pe spate, cea originala era rupta de la jumate si nu prindea bine posturile:rolleyes2 Asta pare ca e de Golf 4 sau ceva de genul:lol: Daca tot a fost cald afara, am si lustruit-o da e de munca nu gluma :lol: In poze nu se vede chiar asa mare diferenta, dar in realitate este o diferenta enorma8) Si m-am apucat in sfarsit de jante, sa le curat bine de tot de vopseaua aia de rahat, si apoi sa le duc la roluit/indreptat, sau intai sa le duc la roluit/indreptat, si apoi sa le curat, sunt indecis :lol: Cateva fotografii: |
IA ZI CE ITI DAU PE STOPURILE ALEA???
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Si uite ca in week-end am ajuns si pe la TOP WHEELS cu jantele mele, le-am indreptat+roluit, firma foarte buna, recomand, au iesit super, acum m-am apucat sa le pregatesc de vopsit 8) Iar azi, ca a fost vreme frumoasa, ne-am organizat, si am facut o Intrunire in Gaesti8) Foarte frumoasa masina lui db_85_amd :>
|
am inteles ca o dezmembrezi :))) da-mi mie masca , nasul si capota:))
|
Quote:
:lol::lol::lol: Daca dadeam anunt ca o dezmembrez, cred ca erai primul, nici nu apucam sa dau anuntul si tu erai primul :)) Ghinion ! Nu o dezmembrez, te astept la o sedinta foto 8) |
iesim , iesim dar momentan e in service si pe la sfarsitul lunii cred ca o scot, dar n-am reconditionat jantele si am rezerva pe masina , asa ca mai dureaza , sau iesim si nu pozam partea cu rezerva
|
haide ca prinde forma man... nu ca nu avea deja.. :lol:
|
11 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Nu prea am mai facut cine stie ce la masina, am dat bara jos, era trosnita pe partea stanga la proiector, am lipit-o putin cu Poxipol, pana iau alta, si o vopsesc.. Am spalat intercooler-ul, si am impresia, sper doar sa am impresia, am gasit doua pete de ulei cu praf, umede, pe el, una pe partea de plastic, si unul sub elementii aia:rolleyes2 am spalat acolo bine cu benzina, si am mai prins si eu bara aia mai bine, dar ma enerveaza la aripi, ca nu pot apropia bara de ele, stie cineva cum sa fac sa o ridic de colturi mai sus ? P.S: Am inmatriculat-o :)):lol: |
vezi ca sinele alea de plastic pe care culiseaza bara au reglaje de acolo poti ridica bara de colturi...cred ca daca o mai demontezi de trei ori nu o sa mai ai ce pune pe masina :lol:
|
Quote:
|
nu sunt chiar patrate dar la alea ma refer din plastic
|
48 Attachment(s)
Sa mai postam si noi noutatile, si in acelasi timp, pregatirile pentru intalnirea de la Sighisoara :D
De cand am luat masina, avea probleme cu stergatoarele, ansamblul de la stergatoare era uzat, coclit, si stergatorul de pe partea soferului avea foarte mare joc, si nu mai stergea deloc bine ... Zis si facut, ne-am apucat sa desfacem, surpriza a fost ca ansamblul nu iesea din cauza aerotermei, nu-i nimic, de mult imi doream sa desfac un bord la e34 :lol: Am desfacut bordul, complet, am dat si aeroterma jos, am scos ansamblul la stergatoare, care a ajuns direct la fiare vechi, am cumparat unul impecabil de la BMW-SEX caruia ii multumesc pentru piesele de calitate care mi le-a dat mereu:D L-am pus pe cel bun, apoi am desfacut si scaunele fata, impreuna cu banchetele, am curatat mochetele spalat cu o solutie pentru mochete/covoare, parfumata, am gasit si 20 de euro centi :lol: a iesit impecabil, foarta multa mizerie stransa in ea.. Am gasit si modulul de la alarma/inchidere centralizata, trebuie sa ma duc cat de curand sa-mi leg modulul celalalt cu cheile :D Am descoperit ca am trase fire+mufe pentru parasolarele cu lumini, lampile le am, dar imi trebuiesc parasolarele.. Daca are cineva unele ieftine, le cumpar. Si mai este o mufa acolo cu 6 sau 8 pini, aia pentru ce o mai fi ?:lol: S-au facut urmatoarele la bimmer: -Schimbat ansamblul stergatoare -Schimbat antigel -Schimbat filtru aer -Schimbat filtru polen -Achizitionat filtru combustibil -Spalat mochete fata+spate -Spalat scaune+banchete -Spalat stalpi fata -Spalat stalpi lateral -Spalat capacele din spate, cele cu lampile pe ele -Spalat placa aceea de la boxe -Curatat aeroterma, si pus burete nou la clapele de caldura8) Dupa cca 1 saptamana jumatate, i-am auzit glasul aseara :D baga caldura foaaarte bine, si aerul este mult mai puternic, inainte trebuia sa tin aeroterma la maxim ca sa se simta putin, acum la treapta a2a baga caldura de te ustura ochii, pana si pe gurile centrale baga caldura foarte bine, atentie la filtrul de polen ! Se murdareste foarte repede, si nu mai trece aerul prin el, ceea ce rezulta, caldura slaba:rolleyes2 Acum si pozele, inca nu am terminat cu interiorul, mai am de montat plasticele apoi scaunele si banchetele. |
Felicitari maestre pentru munca depusa de tine,mai pe scurt esti dat draq :lol::-P
|
Cand nu ai de lucru iti faci singur! Bravo.....mufa aia stinghera din zona parasolarelor sa nu fie de la oglinda/senzor de alarma sau centralizata!
|
1 Attachment(s)
daca zici de mufa asta cu 2 pini e de la lampa de sub parasolar si aia de langa cu mai multi pini e de la oglinda
|
am vazut ca ai dat volanul jos ...mare grija cand il pui inapoi la panglica de la airbag
|
21 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri, nu am facut-o singur, a fost si fratele meu, care m-a ajutat, si caruia ii multumesc:D
Dragomirtibi@: Nici o problema, cu volanul, vad ca nu s-a aprins nimic prin bord, deci inseamna ca e bine :lol: Suntem in pregatiri pentru Sighisoara :joy: -Reparat evacuare -Pregatit jante de vopsit -Achizitionat anvelope -Capace pentru jante -Achizitionat frane 525i discuri ventilate, etrieri, port etrieri, si placute in stare impecabila. -Arcuri fata, sa o las in bot8) Pentru acestea, ii multumesc lui Alexandru (BMW-SEX, sau B 25 BUZ) pentru piesele de calitate, om de incredere, recomand ! O poza de Duminica, cu masina si cu amicul ei Loganul :lol: Si o poza de azi, cand lenevea batrana la soaare8) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning