Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Noi il sustinem pe EvlSant0s pentru a castiga noul Peugeot 208! Sustine-l si tu! (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/326963-sustinem-evlsant0s-castiga-noul-peugeot-208-sustine.html)

nonic 12-07-12 23:37

Re: Noi il sustinem pe EvlSant0s pentru a castiga noul Peugeot 208! Sustine-l si tu!

Quote:

Originally Posted by nonic (Post 5098201)
Succes... eu zic ca locul 1 este al tau sigur!!! Doar cu SMS-uri am putut sa te ajut!

Se pare ca am avut gura aurita ;) Felicitari si cat mai multi km fara incidente!!!

wehityou1 12-07-12 23:44

Re: Noi il sustinem pe EvlSant0s pentru a castiga noul Peugeot 208! Sustine-l si tu!

Bravo
Sut in c.r pt aia care au votat Nu.
Felicitari sa o stapanesti sanatos.

adibose 13-07-12 01:19

bravo gogule! sa te bucuri de masinuta! cred ca nici prin cap nu-ti trecea ca o sa pui cracii in ea atunci cand te-ai inscris la concurs!
Masina e buna de pastrat! cu noroc ai luat-o, noroc sa-ti aduca!
inca o data felicitari sis a fiti fericiti :)

GTA 13-07-12 01:54

Domnu' cameraman...daca-mi permiteti o parere proprie si personala(daca nu sa se stearga).

Sincer,masina este o mizerie,vinde-o acum noua cat are pret...daca trec 2 ani peste ea abia daca mai poti lua 5kE...probabil stii si tu la fel de bine ce pret au frantuzestile sh si asta nu ca ar fi foarte proaste ca masini ci din cauza costurilor de intretinere.Am avut un 206 si un 407,206-le a plecat pe la 60k km iar 407-le tot cam pe acolo insa la o cunostinta...vai mama lui cate a tras cu masina aia...

Albert_Sky 13-07-12 04:39

Felicitari ptr masina ! S-o stapanesti sanatos :) !

EvLSant0S 13-07-12 05:46

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 5100787)
Domnu' cameraman...daca-mi permiteti o parere proprie si personala(daca nu sa se stearga).

Sincer,masina este o mizerie,vinde-o acum noua cat are pret...daca trec 2 ani peste ea abia daca mai poti lua 5kE...probabil stii si tu la fel de bine ce pret au frantuzestile sh si asta nu ca ar fi foarte proaste ca masini ci din cauza costurilor de intretinere.Am avut un 206 si un 407,206-le a plecat pe la 60k km iar 407-le tot cam pe acolo insa la o cunostinta...vai mama lui cate a tras cu masina aia...

Ceea ce spui tu e cat se poate de adevarat, bine argumentat, valid, etc.

Acum...

Am avut fel si fel de pareri, multi au spus s-o tin...

Cativa, afaceristi buni de fel :) mi-au zis clar, s-o vand, acum, cat e ... gen noua, calda, etc....

Poate n-ar trebui sa fac eu calculele astea publice pe aici dar nah.. nu ma ascund de nimeni...

Pretul masinii pe care am castigat-o, daca vrei s-o iei din reprezentata... costa 13.500 de euro :)

daca o pun luni pe 4tuning la 10.000 s-ar putea, s-ar putea... zic eu, s-o vand :)

minus 2000 impozitu si inmatricularea si etc, sunt 8000 de euro profit...

care ce crezi, mi-ar prinde bine, bine rau de tot...

insa nu prea-s eu asa... inima rece :) m-as simti prost.... rau, cum ar veni, fac bani pe spatele ... unor oameni, prieteni, cunostinte, care au venit, au stat in caldura, au votat, s-au zbatut... ca sa ? fac eu 8000 de euro ? nu stiu cat de corect e :)

Oricum banii in mare parte tot in urs s-ar duce, trecand peste asta...

Cred ca cea mai corecta varianta e sa iau masina...
sa merg cu ea... sa vad cum ma inteleg cu ea, sa vad cat consuma... etc etc etc...
Daca ma inteleg bine cu ea, ma satisface si-mi place... nu vad de ce n-as tine-o ...
Daca nu incap in ea si consuma mult si nu-mi place neam si nu ma inteleg cu ea si n-apuc sa incep s-o iubesc.... (ca doar toti suntem pasionati, cand te ia capu pe-o masina... nu prea mai scapi :) ) si sincer sa fiu, imi cam place asa... e mica, albastra... e draguta :D

oricum... vedem :) s-ajung eu s-o conduc sa vad cum e si etc, sa vad consumuri si astea... apoi vedem ce-o fi ...

momentan chiar nu vreau sa fac o miscare de genul asta bisnitareasca ... afacericeasca.... ca nu m-as putea ierta eu pe mine insumi c-am facut asa ceva...

daca doamne fereste n-o sa am alta varianta si-o sa fie nevoie de bani ca nah, la toata lumea in mare parte e nevoie de bani si etc.. si daca n-o sa ma inteleg bine cu ea, o sa iau in considerare varianta asta de a o vinde...

doar ca nu pot... n-ar fi .... felul meu, stilul meu...

la sfaturile afaceristilor... cu vinde-o scoate banii pe ea acum cat e calda, nu dupa 2000 de km, si 2 luni de zile ca-i scade pretu...

eu le-am raspuns clar, cum s-o vand ? e urat, ce-o sa zica lumea ? si asa e ...

ei mi-au raspuns, ce-ti pasa tie ma de ce crede lumea ? dai in **** mea/ta/noastra/voastra....

ori... cred ca daca eram genul asta de om, nu mai veneau 150 de oameni la sustinere la baneasa... si nici 1555 de sms-uri ... :)

eh, om vedea...

momentan e 7 dimineata, e n-am dormit, n-am mancat.....

am ca.cat de undeva 1800 de euro.... cu chiu cu vai, la ora 9 o sun pe tanti de la autobis, organizatoarea, cred, sa vad cum rezolvam, vreau sa le iau masina gen .... AZI ! :D

va multumesc din nou, din suflet, pentru tot deranjul/sustinerea/suportul ! :D

p.s: vali, scoate banner-ul, se supara cei care au votat cu nu, poate chiar e deranjant pentru unii... nu fac misto sau ceva, nu-s sarcastic, vorbesc serios :)

va multumesc c-ati suportat banner-ul si ati votat si m-ati sustinut si tot asa ! :D

si nu in ultimul rand, in primul rand, MULTUMESC DIN SUFLET 4tuning.ro !!!!

Fara voi CLAR nu reuseam !! :)

p.s: atentie sporita, urmeaza video review cu toyota gt 86 :D

speram sa va suprindem placut :D

rover_cabrio 13-07-12 08:23

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 5100816)

Acum...

Cativa, afaceristi buni de fel :) mi-au zis clar, s-o vand, acum, cat e ... gen noua, calda, etc....

Poate n-ar trebui sa fac eu calculele astea publice pe aici dar nah.. nu ma ascund de nimeni...

Pretul masinii pe care am castigat-o, daca vrei s-o iei din reprezentata... costa 13.500 de euro :)

daca o pun luni pe 4tuning la 10.000 s-ar putea, s-ar putea... zic eu, s-o vand :)

insa nu prea-s eu asa... inima rece :) m-as simti prost.... rau, cum ar veni, fac bani pe spatele ... unor oameni, prieteni, cunostinte, care au venit, au stat in caldura, au votat, s-au zbatut... ca sa ? fac eu 8000 de euro ? nu stiu cat de corect e :)

sa merg cu ea... sa vad cum ma inteleg cu ea, sa vad cat consuma... etc etc etc...
Daca ma inteleg bine cu ea, ma satisface si-mi place... nu vad de ce n-as tine-o ...
Daca nu incap in ea si consuma mult si nu-mi place neam si nu ma inteleg cu ea si n-apuc sa incep s-o iubesc.... (ca doar toti suntem pasionati, cand te ia capu pe-o masina... nu prea mai scapi :) ) si sincer sa fiu, imi cam place asa... e mica, albastra... e draguta :D

oricum... vedem :) s-ajung eu s-o conduc sa vad cum e si etc, sa vad consumuri si astea... apoi vedem ce-o fi ...

momentan chiar nu vreau sa fac o miscare de genul asta bisnitareasca ... afacericeasca.... ca nu m-as putea ierta eu pe mine insumi c-am facut asa ceva...

daca doamne fereste n-o sa am alta varianta si-o sa fie nevoie de bani ca nah, la toata lumea in mare parte e nevoie de bani si etc.. si daca n-o sa ma inteleg bine cu ea, o sa iau in considerare varianta asta de a o vinde...

la sfaturile afaceristilor... cu vinde-o scoate banii pe ea acum cat e calda, nu dupa 2000 de km, si 2 luni de zile ca-i scade pretu...

ei mi-au raspuns, ce-ti pasa tie ma de ce crede lumea ? dai in **** mea/ta/noastra/voastra....

ori... cred ca daca eram genul asta de om, nu mai veneau 150 de oameni la sustinere la baneasa... si nici 1555 de sms-uri ... :)

eh, om vedea...

am ca.cat de undeva 1800 de euro.... cu chiu cu vai, la ora 9 o sun pe tanti de la autobis, organizatoarea, cred, sa vad cum rezolvam, vreau sa le iau masina gen .... AZI ! :D

p.s: vali, scoate banner-ul, se supara cei care au votat cu nu, poate chiar e deranjant pentru unii... nu fac misto sau ceva, nu-s sarcastic, vorbesc serios :)

va multumesc c-ati suportat banner-ul si ati votat si m-ati sustinut si tot asa ! :D

NU-TI pune mintea cu OMU asta ca m-a intrecut si pe MINE ..si automat te INTRECE si pe TINE !!!

REPLICA lui la adresa mea pe PRIVAT : nu ai avut doar o litera pusa gresit...ai scris cum se pronunta si fara cratima,iar asta inseamna canibalizarea limbii tale materne !

AM scris PEUGEOT cu "j" (PEUJEOT) ... IN FINE omul este 100% unul din cei care au dat nu MERITA MASINA ..astia nici nu merita ATENTIE !!!

SK_RS 13-07-12 09:28

Felicitari !! Nu conteaza daca o vei pastra sau nu...eu ma bucur pentru ca ai castigat-o...Mai lasa sa treaca cateva zile, apoi vei gandi la rece ce vrei sa faci cu masina...

AnDrEiCa 13-07-12 09:52

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 5100816)

Acum...

eh, om vedea...

Parerea mea sa tii masina.E mica,consuma putin si cel mai important e NOUA,si e aproape pe moca:) 2000 de euro e impozitul?

chyryCRY 13-07-12 09:53

ieri am ajuns primii eu chelie si inca un prieten haha :) am baut circa 2-3 litri de cola din doze de cola una dupa alta (erau promotori care imparteau,saracii erau obligati sa spuna la fiecare persoana in parte "buna,bucurate de muzica alaturi de cola" pe deasupra m-ai trebuiau sa le si desfaca ....) au fost si tricouri circa 10-15 tricouri eu am obtinut unul :D dar cel m-ai mult ma bucur ca am putut sal sustinem pe acest om care era foarte buimac nu stia cum sa se m-ai imparta acum din cate stiu azi trebuia sau trebuie sau deja i-a dus pe morar si buzdugan in costinesti cu noua lui achizitie 208-ul genial de fel ... Felicitari Santos meriti din plin castigul ! ar fi grozav sa postezi filmul in care au fost numarati sustinatorii ! sti ce zic ...FELICITARI

ady` 13-07-12 09:54

poti sa o pastrezi pt vremurile cand mergi la cumparaturi cu sotia si duci copii la scoala :lol: cine stie cand vine si vremea asta..in plus daca o fi si dotatata cat de cat si are niste dracovenii..dc sa nu te bucuri de ea daca tot ai castigat-o. In caz ca iti e antipatica, nu iti place cum se conduce si alte chestii persoanle..e dreptul tau sa o vinzi. Pana la urma cei care te-au sustinut sa o castigi o sa te sustina sa o si vinzi daca nu iti e pe plac :rolleyes2
De astia care o sa zica, mai bine mi-o dai mie...noi te-am ajutat si acum o dai..vai..copii din africa nu au de mancare si tu bagi banii in masini si vinzi o masina castigata..o sa apara mereu :) Pana una alta parerea mea e ca merita sa o conduci o perioada, sa faci niste plimbari la munte-mare si dupaia vezi tu ce si cum..pana la urma e a ta 8)

rover_cabrio 13-07-12 10:06

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 5100991)
ieri am ajuns primii eu chelie si inca un prieten haha :) am baut circa 2-3 litri de cola din doze de cola una dupa alta (erau promotori care imparteau,saracii erau obligati sa spuna la fiecare persoana in parte "buna,bucurate de muzica alaturi de cola" pe deasupra m-ai trebuiau sa le si desfaca ....) au fost si tricouri circa 10-15 tricouri eu am obtinut unul :D dar cel m-ai mult ma bucur ca am putut sal sustinem pe acest om care era foarte buimac nu stia cum sa se m-ai imparta acum din cate stiu azi trebuia sau trebuie sau deja i-a dus pe morar si buzdugan in costinesti cu noua lui achizitie 208-ul genial de fel ... Felicitari Santos meriti din plin castigul ! ar fi grozav sa postezi filmul in care au fost numarati sustinatorii ! sti ce zic ...FELICITARI

.....intai ati devastat IKEA :)) :P:P:P

GTA 13-07-12 13:52

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 5100880)
NU-TI pune mintea cu OMU asta ca m-a intrecut si pe MINE ..si automat te INTRECE si pe TINE !!!

REPLICA lui la adresa mea pe PRIVAT : nu ai avut doar o litera pusa gresit...ai scris cum se pronunta si fara cratima,iar asta inseamna canibalizarea limbii tale materne !

AM scris PEUGEOT cu "j" (PEUJEOT) ... IN FINE omul este 100% unul din cei care au dat nu MERITA MASINA ..astia nici nu merita ATENTIE !!!

Du-te ma si otraveste-te...cum draq sa nu ma kc pe tine de ras cand aberezi ca esti din Paris si tu scrii "Peujeoturi" si cu majuscule...dupa ce ca bubui mai si semnalizezi...

BR96FLR 13-07-12 14:23

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 5100991)

Ar trebui sa-i duca cu"rabla"... sa vada si ei ce poate face acea "rabla"
Felicitari pentru masina !!

gbrheaton 13-07-12 16:23

Felicitari santos!

calibrazor 13-07-12 16:36

Pentru filmele pe care le faci meriti din plin premiul. Felicitari. Chiar ma bucur ca un pasionat de masini poate avea astfel de surprize/bucurii.

rover_cabrio 13-07-12 18:17

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 5101315)
Du-te ma si otraveste-te...cum draq sa nu ma kc pe tine de ras cand aberezi ca esti din Paris si tu scrii "Peujeoturi" si cu majuscule...dupa ce ca bubui mai si semnalizezi...

esti BOLNAV de tine omule dute la doctor ..esti lider acolo in oras !
ai noroc ca mi-am luat 2 banuri in ultima perioada pentru REPLICA care le-am dato celor ca tine si am ajuns concluzia sa nu mai ma pun la mintea voastra ca ma bateti prin experienta acumulata !

cu aceasta okazie poate termini si tu cu aberatiile si vedeti de jegul din fata ta si numai te baga in seama cu japca aiurea ...te-ai gasit la si cine sa comentezi si sa corectezi INTELIGENTULE ..nu cumva ai si vreo 2 mastere ?

StickerBOMB 18-08-12 12:11

Si masina a ajuns la vanzare, asa cum era de asteptat.

www. autovit .ro/peugeot-208-C25585232.html

Brian 18-08-12 16:53

Foarte bine :D

AnDrEiCa 19-08-12 16:46

Foarte rau,nu foarte bine.In fine e decizia lui.

Andreynyo 19-08-12 16:56

De ce e foarte rau, a cumparat-o din banii tai? :D
E FIX masina lui, e FIX problema lui ce face, poate sa o tina/vanda/abandoneze/modifice/ii dea foc.

GTA 19-08-12 17:07

Un moderator sa inchida acest topic...

AnDrEiCa 19-08-12 20:52

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 5143624)
De ce e foarte rau, a cumparat-o din banii tai? :D
E FIX masina lui, e FIX problema lui ce face, poate sa o tina/vanda/abandoneze/modifice/ii dea foc.

Da,a cumparat-o din banii mei.Am dat 11 centi pt masina asta daca e sa o facem pe desteptul.

GTA 19-08-12 21:04

Interesant...andreica se cearta cu andreyno...ucideti topicul va rog.L-am sustinut...a luat masina...topic closed.

aalex691 26-08-12 22:49

Da, santos da-le cei 11 centi la baieti inapoi. Cum iti permiti ?
Doamne cum pot fi unii. Andrey si restul, nu v-a bagat nimeni mana in buzunar si nici nu v-a furat nimeni telefonul si a dat mesaj de pe el. Ati dat de bunavoie si nesiliti de nimeni.
Din moment ce a castigat-o si e a lui, cu sau fara ajutorul vostru, e treaba lui ce face cu ea.
Macar de ati sti de ce a pus-o la vanzare... dar asa e romanu', mananca substanta maronie ca-i place

chyryCRY 26-08-12 23:06

close this fkn' topic !

AnDrEiCa 27-08-12 17:56

Quote:

Originally Posted by aalex691 (Post 5152492)
Da, santos da-le cei 11 centi la baieti inapoi. Cum iti permiti ?
Doamne cum pot fi unii. Andrey si restul, nu v-a bagat nimeni mana in buzunar si nici nu v-a furat nimeni telefonul si a dat mesaj de pe el. Ati dat de bunavoie si nesiliti de nimeni.
Din moment ce a castigat-o si e a lui, cu sau fara ajutorul vostru, e treaba lui ce face cu ea.
Macar de ati sti de ce a pus-o la vanzare... dar asa e romanu', mananca substanta maronie ca-i place

daca tot stii de ce o vinde zine si noua .App nu pap substante maronii,tin post,insa iti pot oferi tie o portie dubla:-)

bmwm5 30-08-12 16:01

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 5153396)
daca tot stii de ce o vinde zine si noua .App nu pap substante maronii,tin post,insa iti pot oferi tie o portie dubla:-)

doresc tuturor care comenteaza punerea in vanzare a masinii sa aiba aceleasi motive pentru care Santos o face.nu vad de ce nu ne vedem de treburile noastre, de sanatatea noastra si asa mai departe.nu a fortat nimeni pe nimeni sa voteze in fond

luci4n_vl 30-08-12 16:30

cred ca si eu as fi vandut`o!!! si oricare de aici,in romania tot ce inseamna mai mult de 7 eurocenti sunt BANI!!!
nu stiu cati ar fi tinut maisna aia,eu unu nu! as aprecia ca ma`ti ajutat s-o castig,dar la urma urmei EU am castigat`o!!! fac ce vreau cu ea.(asa gandesc eu)

chyryCRY 30-08-12 21:33

Inchide-ti fratilor topicul :) !

OchoSB 31-08-12 16:35

Ce saracii de oameni,de ce ati mai dat sms daca va atacati in asa hal?

BMnWA 01-09-12 10:08

Fiti seriosi,nu vrea sa o vanda! Daca vroia sa o vanda nu o punea la pret de reprezentanta :-)

DEVIL's Style 01-09-12 17:46

Hai sa fim seriosi , cand spui SANTOS te gandesti la BMW nu la o "cutie de peugeot" :)))))). Revenind la subiect , si eu as fi procedat la fel , as vinde masina aia !

All times are GMT +2. The time now is 20:03.

- Copyright 2026 4Tuning