![]() |
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
Quote:
mult respect pentru cine il merita!!! si multa m**e la toti gaborii!!!!!! |
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
Astia chiar nu mai au ce face? Li s-au urcat legile la cap :evil:
|
Nu stiu cate operatiuni de genul asta au fost organizate in Cluj, dar eu imi aduc aminte cum in 2003 politia a blocat podul de la Bolintin (sensul spre Bucuresti) si au fost legitimati in jur de 50 de soferi, din cei 150 care se aflau acolo intamplator ;), si s-au dat amenzi si au fost amenintati cu dosare penale si bla, bla, bla.....sau pe DN1 cand ne-au alergat pana la Ploiesti, ce naiba, ca faceau filtre de-astea in fiecare weekend dar nu a facut nimeni un topic sau mare caz din asta.
|
Quote:
|
Quote:
cel mai simplu acum ? avand in vedere ca tot ce se suna la 112 este si inregistrat ... USE IT 112... "sunt hartuit de politistul garcea vasilica in zona cutare" se va trimite un alt echipaj de la o alta sectie de politie care va investiga cazul pe loc ;) |
mari bulangi gaietzi astia!!!!!
la noi in mures nu suntem multzi cu mashini tunate shi faorte putzini cu masini modificate serios dar politzia are in evindentza pe fiecare(stiu de la un priten politzist) deci suntem trecutzi totzi in "carnetzelu negru" de ce? pt ca mie imi place sa imi bag ficare banutz in mashina? sau ce cred rahatzi ca io cu motoru meu de 1.4 o sa ma duc cu 400la ora prin centru ?? sa ca imi pun spoiler pe mashina sa pot arunca mai sus babele care merg incet pe trecerea de pietoni? de ce tre sa se intample toate rahaturile? shi va zic din proprie experintza momentan sunt fara permis (recunosc am greshit am depashit pe trecere de pietoni shi in panta dar ce sa fac daca ala cu o dacie din 1900 toamna nu putea sa urce dealu?)li se citea fericirea pe fatza ca mo lasat fara permis! asta este peste o luna il iau inapoi alta data so legat de neoane mo pishcat de vreo cate sute de mii numa ca noi avem noroc cu baitzi de la R.A.R. ca is de treaba! daca ma dau cu muzica mai tare ma atntzioneaza "voi astia nebunii trebuie sa va datzi rotunzi ca nu avetzi ce face cu bani! ia sa nu te mai prind ca o incurci! rar trec pe langa un filtru(sau cum ii zice cand belesc ...... in langa dulap ) fara sa ma opreasca shi chiar daca nu sunt in regula tot tre sa suflu in fiola ca lui i se pare ca am baut!!! ma dispera !!!!!!!! dar sunt shi baitzi de treaba printre ei! am patzit odata o faza de care am ramas surpins : mo oprit sa le arat muzica !!!!!!! shi o shi zis ca fain!!! dar tot sunt impotriva lor cand abuzeaza de unniforma aia urata!!! deci daca reushiti sa organizatzi orice forma de protest eu aluturide vreo inca cateva zeci de "baietzi" va suntem alturi |
Quote:
zici ca mai erai cu cnv pune frate mobilu pe bord si dai sa faca un video si gata ce mama naibi filmai tot,filmati mah sa ii facem,ce mama naibi nu mai ai voie sa mergi cu masina prin oras ca se pun ei in curu tau si nu te lasa in pace incercati si voi sa faceti vreo faza sa opritzi la o benzinarie sau ducetziva la un restaurant si va uitati la ei si le faceti in ciuda sa ii omoram ca doar asa reusim le declaram razboi:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: a da si sa vedem cum am putea sa facem un prostest ca vad ca ia amploare ideea asta poate vede vreun moderator cnv si incep sa se miste un pic rotitele:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
cum hatarati sa faceti orice forma de protest va rog sa ma anuntati si pe mine. suntem ceva ceva in slatina care va sprijinim si va sunntem alaturi.Contati pe sprijinul nostru(sau cel putin pe al meu)!!! RESPECT pentru cei ce iubesc tuning-ul si multa, multa MUJE la caschetarii cu dulapuri de la rutiera.
|
haha deci daca nu o sa fiti voi opriti voi astia ce ati postat aici si aveti masinile expuse,ca atat ii duce capu
Bafta PS:cat mai repede un meeting |
Joi seara, catre orele 22.00, chiar inainte de sosirea politistilor, un racer tocmai aprinsese cauciucul unui Opel, invartind masina in jurul axului sau, in limbaj specific facuse un “drifting”. Altii au inviorat atmosfera legand o sanie de o masina care apoi a demarat. Pentru ca nu era urma de zapada, saniuta lasa in urma o dara lunga de scantei.
lol...saniuta drifting si scantei si limbajul specific facuse un ''drifting'' si Opel cu gume aprinse ROFLOL |
Quote:
hai ma sa o dam dracu de treaba ai zis ca erai parcat regulamentar cu motorul oprit nu?? pai si cum sa-ti dea amenda de centura?? mai ramane sa mergem cu autobuzu si sa ne ceara permisu de conducere .... in loc de protest hai sa le propunem o organizata intre noi si ei dak e sa castige sa-si continue treaba (si noi facem protestu) dak e sa castigam sa ne lasa in mm in pace de corupti ce sunt ..... apropo numai dati actele ca nu au pt ce sa iti dea amenda dak nu ai actele la tine pt ca nu este specificata nici o contraventie pt asta (regulament de ***) in schimb suntemm obligati sa le dam datele ei sa le verifice si sa plecam la drum ....sursa sigura un gabor corupt de rutiera:)) |
eu am trecut pe langa ei cu 10,20 la ora si nu m-au oprit dar m-am dus in zona metro si m-au oprit cica de ce nu mi-s trecute rotile in talon,dar rotile mi-s trecute in carte la mentiuni asa ca nu a avut ce sa-mi faca
eram acolo parcate vreo5 masini si garcea a intors pe linie dubla continua deci el are voie sa incalce regulile nu m-am luat in gura cu el ne-a luat datele si a plecat ca oricum nu aveau ce sa ne faca |
2 Attachment(s)
Quote:
PS:cat despre faza cu saniile si cu opelul, is vrajeala curata, am fost acolo si stiu ce am vazut, nici nu stiu cum s-or gandit sa scrie ca s-o tras o sanie dupa masina:lol:. Ne-or si dat la tv-u :lol: la antena 1 cluj,cica, dar eu n-am vazut :sad:. Cat despre sticletzi, au mai fost ei pe la sala, dar nu prea comentaum, se dadeau doar cu "golanele" |
Quote:
|
ai de capu meu!!!! :))))))))io am crezut ca gabori is cei mai prosti oameni da uite ca ziaristi se apropie tare:)) astia cred ca fac liniutze la prostie!!!!:))
tare articolu!!!!!incredibil!!!!:))))) |
Quote:
4 puncte daca nu prezinti actele :) deci ... |
penal rau.. articolu... departe rau de realitate... si intradevar.. la sala nu vine nimeni.. cu masini intradevar lucrate pt liniii.... prea putine exemple... si oricum mai nimeni nu se da acolo la linii care are masina pt asa cea.. no comment...
all the best from SmokeDesign , Smoke out |
jeg total am vazut la TV ... acum cateva zile vreo 3 sau 4 faze cu gabori beti la volan sau facand jaloane cu 120 kmh pe linie continua in localitate fara avertizoare ... pe ei cine ii amendeaza ? sunt jigodii totale .cred ca as fi banat daca as zice direct ce am de zis ... in alte cuvinte pt gabori d fiecare data cand va vad va injur cate cel putin juma d ora fara sa ma repet.
|
lasati, ca si eu am avut o intilnire cu un profesionist in albastru: m-a intrebat dak pot sa jur cu mina pe biblie ca nu am facut. alta dovada nu avea. acum am contestatia pe rol. si sunt cu mina pe tel sa ii prind in offside
|
fratilor, daca aveti pile la RAR se pot obtine autorizatii pentru orice.
cat despre gaborii aia...este jenant! chiar foarte jenant! bine ca se dau la niste amarati care schimba si ei dou impresii si-si ambaleaza putin motoarele da' cu grangurii aia mari ce fac!? la aia nu ridica ciocu' ca o iau peste bot! sa-l vad eu pe ala care stie ca sub o caroserie stock stau mult mai multi cai decat scrie pe certificat! cand treci pe langa ei si dai o pedala stau si se uita ca oaia la termopan (pe asta n-o stiati :D ) dupa masina. am experimentat si eu sentimentul. este ceva.....deosebit! :lol: |
de mine s-a legat ca am cauciucurile prea late pe spate(205/13) la dacie.... ce frate, cu ce deranjeaza, omor pe cineva daca sunt mai late? in fine, a stat s-a gandit putin si s-a legat de folie(nu era autorizata) ...uite asa m-am chinuit sa dau eu folia jos in fata lui sa nu imi ia talonu....mai si zambea carnatu.....chestia e ca dupa o saptamana l-am vazut ce masina are....culmea, tot o dacie 1300, tot cu folie si tot cu cauciucuri mai late(nu chiar atat de late da se observa diferenta)toate 4 chiar....si mai avea si pozitiile colorate....unde e legea aici?
|
m-am documentat in privinta unui lucru
daca e sa il filmezi/inregistrezi pe politist nu poate sa fie proba deci...........ce ne facem?????????? dam filmarea la tv si radio:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
solo....oricum dak nu e proba... o dai la tv k abia asteapta aia de la tv asa ceva... si ii face pe gabori de kko!!! si chiar dak nu rezolvi nimic poate se mai potolesc si ei.... k au ajuns cam departe... li s-au urcat codul rutier la cap.....
|
daca inregistrarea sau filmarea unui militian nu e considerata proba atunci eu zic sa incepeti sa va ganditi la un tip de protest si la o modalitate de a aduce tuningul in legalitate si simplificarea metodelor de omologare pentru ca sa fim serios multe dintre acele taxe sunt absurde si stupide doar un exemplu legat de cauciucuri www.DiscountTireDirect.com acolo cand iti alegi o masina anume iti arata de la marimea stock a jentzi pana la ce marime maxima poti iti pui pe masina fara sa afectezi cu ceva parametrii , tot ce este acolo sunt dimensiuni date de producatorii de autoturisme deci mai lasati-o moarta ca daca pui roti mai mari pe o masina se modifica ceva ! voi aveti impresia ca fabricantul a teastat masina doar cu jante de 14 tabla inainte sa o scoata pe piatza ? hai sa fim seriosi .Si sunt multe alte chestii care doar in europa vietii sunt bagate in seama din foame de bani
|
daaaaaaaaaaa lasa-i sa sunt baieti buni ai dracului mi-au luat azi permisul(dar pe drept)
|
da ce-i facut ? o liniuta cu vre-o skoda s100 ?
|
Astia nu au ce face noapte si se trezesc ca nu au dat amenzi si nu le iese salariu si rpd hai sa facem si noi o spagoasa sau sa prescriem cateva retete...si atunci dincolo cum e frate cand 50% din masini au ceva special pe ele...Frate pe zi ce trece imi dau seama ca exista 2 feluri de lumi:ROMANIA SI RESTU LUMII!!!!
|
Quote:
dar poporu' acelashi... plebe condusa de nishte lupi. :evil: |
Quote:
lu` pia i-au luat carnetu k l-ai prins cu 107 Km / H in Orash :D |
1. Problema e ca la noi tuningu se face de capul fiecaruia din cauza lipsei sau a ambiguitatii legislatiei cu privire la omologari de piese. Poate cu UE asta o sa inteleaga si romanii ca neamtzu, dupa ce da 1000 de E pe un set de rotzi jmechere de 19 pt golfanu lui, mai baga mana in poznar si pt 350 E omologare TUV! La noi se modifica, dar multi habar n-au ca trebuie si ceva acte pt asta sau stiu ca exista dar sunt imposibil de obtinut, sau stiu si nu vor sa accepte ca trebuie sa plateasca pt asta...
Asta ar fi una. 2. Orice grup de oameni aflati pe domeniu public dupa ora 10 seara este subiect de verificare a actelor de catre politie, e LEGE! Nu conteaza ca esti la samanta, la liniuta, la violutza sau la ja***z, tot au dreptu sa te ia la intrebari! 3. Poti sa acuzi politia de orice, si ai avea dreptate, dar din pacate legea e lege. Daca cuiva nu-i convine ceva, poate apela la un avocat si la un proces ca sa-si faca dreptate, pt ca discutiile pe forum nu vor aduce nimic constructiv in privinta asta decat observatii de genu: "fuck da' police" sau, in cazul de fata, injurii la adresa mea... Pueril si complet inutil din pacate... Injurati-ma cat vreti pt postu asta dar nu l-am pus aici pt ca "tzin cu ei". NU! Si eu sunt la fel de nemultumit de modul in care se injosesc si trimit mascatzii pentru a prinde marii "infractori" care se aduna la colt ca sa discute de o roata, un shurub, o toba; lucruri care pt mine inseamna mai mult de 2/3 din viata! Vreau doar sa intelegeti ca situatia trebuie privita din ambele perspective, pt ca daca totul era legal, politistii veneau, verificau acte, isi muscau limba si plecau! Si nu va mai plangeti de mila ca sunteti romani atata! Voi credeti ca afara nu se fac raiduri d-astea!? Voi credeti ca afara e ca-n FnF!? De ce credeti ca un program complet de tuning de la un producator cu nume poate costa mai mult de jumatate din pretul masinii!? Pt ca si omologarile COSTA! Vorba lu Badea: "Suntem romani, si asta ne ocupa tot timpul!" Dovada suprema: chiar postu de fata... |
Quote:
actele dumneavoastra ... Nu vreau .. ( greshit .. poate sa iti dea puncte ;) ) varianta a 2-a actele dumneavostra ... imi pare rau dar le-am uitat acasa ( varianta corecta .. nu are ce sa iti faca .. sa iti dea puncte .. pentru k nu este refuz ;) .. de asta e frumoasa limba romana ;) ) |
Parerea mea este ca au stat destul de mult acolo si nu cred ca au fost chiar cumintzi probabil daca faceau ce aveau de gand si plecau repede nu se mai intampla oricum e nasol rau ce au patit la faza cu permisele
|
totusi parerea mea este k ar trebui sa organizam un mitting! intr-o zi cu soare sa ne dam intalneala peste 200 de protestanti si ...continuati voi
|
Quote:
|
Da acum si politia a inceput sa iasa la plimbare cu noile loganuri.Dar unde au fost cand mi-a fost sparta masina?!! Ce daca am masina tunata ? Daca vreau sa particip la curse de strada o fac pe riscu meu.......
|
ce drepturi ai in fatza unui politzai:
1. Trebuie sa se prezinte (ai dreptul sa-I ceri legitimatia, sa ti-o arate. Pe care este inscris numarul sau… E foarte folositor acesta…). 2. Sa-ti spuna motivul opririi(care este motivul: filtru organizat si cauta ei, sa zicem, alcool, benzina sau dude). 3. Daca este filtru, ai dreptul sa ceri ordinul de serviciu in care trebuie sa se regaseasca data si intre ce ore au voie sa faca filtru, strazile pe care actioneaza si numele persoanelor care participa din echipaj. 4. Actele se cer pe un motiv(legea nu mai permite sa se opreasca masini si apoi sa se caute motive de amenda). 5. Deci, la oprire, se comunica soferului motivul si nu poti fi sanctionat decat pe acel motiv(asta daca nu cumva ai portbagajul plin cu arme si doua cadavre legate la spate). Hm… Logic! 6. La amenda ai doua locuri unde semnezi: unul prin care recunosti fapta si al doilea ca iei la cunostinta de amenda. Sooo… puteti sa semnati ca luati la cunostinta de amenda… Dar sa nu recunasteti fapta, si sa-l convocati la Tribunal sub asistenta juridica pe dumnealui. 7. CEL MAI IMPORTANT: ori de cate ori aveti un necaz cu politia, fie noapte, fie zi, puteti sa sunati la 112(Apel National de Urgenta) si sa spuneti ca sunteti <abuzat> de echipajul cutare. In maximum 10 minute( in Capitala) apare un echipaj de la “Capitala” si astia nu se uita ca sunt colegi de-ai lor, vor face imediat un raport. Care poate fi totusi util la Tribunal… 8. Fiti intelegatori cu politaiul… Totusi, sta pe strada de atata timp (asta daca nu incepe sa abereze), sunt, mai nou. Politistii de pe radqare nu mai au voie sa dea filmul inapoi. Deci, daca va opresc si stiti ca nu ati comis-o prea rau, le cereti ferm sa va arate: A. Legitimatia care atesta ca au dreptul de a lucra pe masina de radar… Sa aiba vizele la zi. B. Copie dupa certificatul metrologic al aparatului radar cu modelul si seria aparatului. C. Legitimatia care atesta faptul ca are dreptul de a conduce masina Ministerului de Interne… Sa fie vizata. D. Daca mai fac scandal, le cereti sa va arate “ordinul de serviciu”… Este un fel de foaie de parcurs in care scrie unde au voie sa isi desfasoare activitatea respectiva. Aceste acte trebuie sa fie intotdeauna asupra agentului de pe radar… Dar faptul ca-I mai intrebi de ele de cele mai multe ori duce la un… simplu <Avertisment>… Pentru tine, pentru ca… Ghiciti? De multe ori, aceste acte nu prea se gasesc la “Nea ECHIPAJ-ul”… |
Nasol nasol fratilor? ba da cate puncte se iau si care e "penalizarea" pentru organizarea curselor ilegale?
|
cred ca dupa ce le ceri atatea acte se plictisec si ori iti dau drumu ori sa vezi belele pe urma:)))
|
deci baietzi dati un print la ce a zis B Boy si puneti in masina foaia si cand va opreste un politist va uitati pe ea si incepeti sa recitati de acolo:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
|
am facut aia de mult! shtiam shi eu cateva dar nu pe toate!:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning