![]() |
Re: PH 96 K R S
Prea marfa :D... bv,evazarile cu ce ... cum le`ai facut ?
|
Quote:
|
Quote:
|
imi place masinuta ta, este ce trebuie :D
|
Mai pune niste poze mai clare.. cu toata masina..:) din mai multe unghiuri
|
1 Attachment(s)
Quote:
am facut azi una in graba :D |
aoleo ai julit verzica in colt :D
super tare prietene tine-o tot asa ca e ce trebuie |
Quote:
o sa o vopsesc o data cu evazarile...dar mai stau putin sa se incalzeasca vremea mai bn ms pt apreciere |
Arata bine jantele pe masina, sa nu uiti insa de pasaje sa le tratezi anticoroziv!
|
Quote:
cu ce ma sfatuiesti sa le tratez pasajele???stiu ca este un spray antirugina Sonax sau solitia Kelfos(dar numai la 5l :sad:) |
Stiu ca mai este un spray si de la BRUNOX, tot antirugina si il gasesti prin hypermarketuri. Ar fi bine sa cureti bine inainte evemtual cu o perie rotativa, dat cu inhibitor de rugina, dupa care grung, mastic pensulabil daca este nevoie, antihon cauciucat si nu in ultimul rand vopsea dupa!
|
Quote:
|
nu lua "rust in peace", "rust remover", "rust...". am incercat eu, sunt bani dati degeaba. mai curand iei feruginol. si de la loctite parca era ceva bun...
brunox stiu ca a folosit un amic si a fost bun. pe termen lung nu stiu... o sa iau eu la finalul lunii ceva...o sa vad atunci ce. si iti spun rezultatele. |
Acum 2 ani am curatat rabla mea pe dedesubt la luciu metalic cu peria de sarma,si am dat cu protecta(3in1) si pe unde a fost rugina,daca ma apuc sa curat e ca atunci cand am vopsit,adica impecabil ;) plus ca se gaseste in mai multe culori,si se poate vopsi peste ea fara probleme...
|
ms pentru sfaturi baieti :-)
|
1 Attachment(s)
|
Quote:
|
Au iesit bine jantele si evazarile ! Wide cielow !
Pune un suport de numar pentru matiz pe fata ! Arata mult mai bine ! |
Quote:
|
felicitari pentru munca depusa chiar ti-a iesit super :) ce nuanta e culoare? ca imi place la nebunie
|
Quote:
|
Am promis ca revin cu impresii despre solutii anti-rugina, deci...
Am luat Feruginol (de la Policolor), sticla de 1l a costat 21 lei (fata de 39 lei tubul mare de spray Brunox, cantitate mai mica parca) si iti ajunge sigur sa faci tot ce ai nevoie la masina. Eu am folosit la bascula spate de la moto, dar procedeul e acelasi la orice fier... si chiar a fost bun. Perie de sarma pe flex, curatata tabla la luciu, cat se poate, perie de sarma sau smirghel in zonele mai greu accesibile, pt a curata pe cat posibil cat mai bine rugina si vechea vopsea. Dupa ce tabla e curatata cu peria, se da cu pensula un strat generos de Feruginol (agitat in prealabil in sticla, dar scrie si pe ambalaj cum se foloseste) si se lasa 20-30 min, in functie de temperatura. Ideal e sa fie peste 20 grade. Dupa uscare, se repeta... inca 2 straturi. La final se spala cu apa si se degreseaza cu diluant, dupa care se lasa sa se usuce bine si se da cu grund. Eu am folosit grund auto gri, la spray (Duplicolor), dat in 2 straturi, fiecare lasat sa se usuce (cam 20 min). Dupa ce s-a uscat bine si grundul... chit, smirghel, finisaje... si vopsea. |
Quote:
Ms mult Geo.O sa-mi cumpar si eu tot Feruginol,am inteles ca este bun nu doar pentru o luna sau doua,isi face treaba si pe termen lung |
asta nu stiu...nu iti pot spune cat de bun este pe termen lung. am mai folosit in trecut la vechea dacie dar a ajuns conserve...
totusi cred ca e bun, pt ca face un strat peste metal...peste care dai si grund....si vopsea... eu am incredere ca va tine rugina departe. eu o sa-l folosesc si la masina, la vara. bidonul ala imi ajunge si pt mobra si pt masina. spor la treaba :) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
s-a cam pus praf pe forum aici la mine,asa ca am revenit cu cateva poze:D:D
|
3 Attachment(s)
si inca 3 poze "in oglinda" ;)
|
Quote:
frumos e! |
Quote:
asa cum ai zis,trebuie sa mergem sa le tragem si pe ele in poze:D |
felicitari pt masinuta,imi place cum arata cu jantele alea si low,unde sunt facute pozele de la postul 16? ca este interesanta locatia,bafta in continuare!
|
Frumoasa foc! Imi placea si mie culoarea asta la al meu!
|
Quote:
Quote:
|
Una dintre cele mai frumoase masini din Ploiesti!
O vad mai mereu cand ies de la scoala, ultima oara saptamana asta, marti parca:rolleyes2... M-am holbat putin la jante, nu stiam ca le-ai schimbat :D |
Quote:
|
si astazi putina munca pe la KRS,am facut ceva poze dar nu-mi place cum au iesit.o sa fac altele maine de dimineata si o sa le postez:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
asa cum am promis,am revenit cu pozele.luminile stopurilor au fost modificate.pozele nu sunt de cea mai buna claritate:sad:
1.lumini de pozitie 2.lumini de pozitie + ceata 3.stop pe frana fara pozitie 4.lumini pozitie + stop pe frana |
Ce tare asta,exact asa le-am facut si eu acum vreun an.
App,frumoasa masina.... |
Quote:
Si al tau arata frumos si ingrijit |
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning