![]() |
Re: Dgh
cat baga la ora?
|
cat vrea :))
|
nasi.tu ce ulei folosesti in m5???eu am auzit castrol tws 10w60.ce zici?
|
Dgh
da,e cel mai bun......
|
Salut Dgh .... sunt YDX , sunt onorat sa vad pe fiecare zi pozele de la Dgh.N-am mai tinut legatura , mai ai bmw?
|
Sa mergi de la universitate-romana si sa intorci capu dupa DGH, si din 100 persoane, 150 intorc capu sa admire bolidu.
NASY ai cel mai tare urs, cum ziceai tu FRAM |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Este foarte adevarat DGH-ul este senzatie ...nu numai ca aspect dar si ca motorizare ....este unul dintrei cei mai puternici ursi din buc......vb de cei pe aspirat nu turbo sau cu nos ...mult respect pt nasi ca are foarte mare grija de masina iar pt cei care nu cunosc masina sa se abtina de la comentarii inutile.....numai pt cunoscatori.......https://www.youtube.com/watch?v=cOa57WYgtEI .............https://www.youtube.com/watch?v=29MoAplBYgI iar pt cei care nu stiu EVO-ul are in jurul a 400cp asa spune propietarul.....pamfletarii sa se abtina de la comentarii!
|
Quote:
|
foarte tare , deci NO COMENT
|
Quote:
|
Quote:
acum DGH-ul e al tau? |
nu are cum sa fie a lui ...este inca a lui nasi ....ca sa cumperi o masina ca asta ai nevoie de ceva banet..masina a costat destul de mult ..iar in Germania nu gasesti una sub 10.000 E cel putin ...masina dupa cum am zis este senzatie si merita toti banii sper ca nasi sa nu o vinda!!! eu cred ca s-a referit la faptul ca sunt de la acelasi club ...zic eu :shock:
|
Foarte tare ;) . EVO-ul zici ca sta pe loc...
|
SUUUUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEEERRRRR FRUMOS este criminal nemaipomenit extraordinar l-am vazut acum 5 minute la tv la b1tv,e smeker rau :D:P
|
a aparut la emisiunea tuning show de pe b1tv?....daca da sa puna cineva reportajul...
|
o intrebare am si eu ,, pt. dgh . ... te-ai dat cu txa?? acum cat timp...? eventual un rezultat ... scuzati-ma daca a mai fost scris pe undeva
|
Quote:
|
Nu exista nicio inregistrare a emisiunii de pe b1?Daca stie cineva vreun link ceva...puneti aici sa vedem.Salut.
|
o masina pe kre nimeni no va uita ,esti tare dgh ,urmeaza sai mai faci ceva?
:D |
Fra-M
Sal,daca ajuta D-zeu,va iesi pe strazi un Fra-M turbat,am comandat ceva dar se pare ca atunci cand iti doresti ceva f mult,nu primesti sau primesti prea tarziu.Eu sper ca in scurt timp sa-mi termin proiectul si sa ne miscam cu mai mult talent....
:D |
sa ati ajute dumnezeu cu proiectu :D atuncea va fi NO1 fara dubii :> bafta
|
de ce ???...aveti cumva impresia ca exista un dubiu in privinta asta???
|
Re: Fra-M
Quote:
|
frumos ursu asta pustan ank are placere si chef de joak ,si destept k nu se lasa batut sunt sigur k va mai ramane nmr1 mult timp chiar dak nu ai bate pe totii
|
Quote:
|
bafta la proiect am zis eu k nu se asteapta lumea de la tine decat cu srpraiz
.boss vreau si eu sa ami pun 35 turbo ,si va antreb si eu pe voio dak merge cutia aia de la tine ,?so pun pe mot asta ? merci si ce sa ati spun BAFTA |
Re:L A F
cu 1 in jos?daca da merge,bafta!
|
Quote:
|
exista mai multe modele de cutii alpina ?? adica mai scurte mai lungi ??
|
nu stie nimeni?
|
Dgh
Sal,sunt 2 tipuri din cate stiu eu,una scurta si una lunga,eu aveam scurta si Wrc-u lunga ....important e ca tin mai bine ca una normala,nu se sparg asa repede si daca stii ce grup sa pui faci o treaba destul de buna:D
|
Tu ce grup aveai Nasi cand aveai cutia alpina?
|
Dgh
Sal -2.93 era foarte lung dar cu cutia alpina scurta,parca trebuia mai lung
|
ce se mai aude cu piesele? cand o upgradezi?
|
pai asa am si eu grupu si cutia alpina
|
Nasi mai pune si tu cu Fram :> !!! a inceput sa turbeze? :D
|
daca se tin astia de cuvant facem cateva victime vara asta.dintr-alea mai mari,cu cateva herghelii
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:29. |
- Copyright 2026 4Tuning