![]() |
1 Attachment(s)
iata si varianta mea ..
|
1 Attachment(s)
drifting style , vrei s`o fac si ... normal tng`ule ? :)
astept raspu tau :lol: |
Pai la normal se vede adevarata valoare... :lol:
Faci cum vrei..oricum nu o faci pt mine...yo fac mai mut asa pt concurenta :lol: |
1 Attachment(s)
...
|
nu stiam ca a aparut noul model AUDI IS30 :P
|
1 Attachment(s)
is incepator :roll:
|
Re:
2 Attachment(s)
ok...so...am vazut si eu ce faceti voi pe aici si am zis \"vreau si io!\".noroc ca l-am gasit pe Stuey care m-a invatat basicu` si am reusit sa fac ce-am facut!ei...?ce parere aveti?
|
jentile originale dar vopsite...bine ca-s vopsite bine :wink:
spoileru din fata parca are ceva sters pe el..nush ce e acolo... :? capota imi place mult cum e facuta. E chiar misto...sa inteleg ca esti incepator? bafta :peace: Cel mai incepator e Piry :lol: :lol: :wink: |
Re:
Am devenit invatzator....tng..la ce te refereai cand ai zis la bmw cum am facut capota????la fibra de carbon sau la ce?
|
2 Attachment(s)
:lol:
|
Re:
Quote:
|
|
2 Attachment(s)
:cry: :cry: nu mi-a iesit supra cum vroiam ,
si .. ptr aia care o sa zica ca`i stramba , nu`i stramba in pm , hidraluliX ;) |
aaa :) ba nu ... chiar e stramba .. nu trebuia sa dau disort... :(
haida` .. omorati-ma cu pietre... e stramba .. stiu :( :( :cry: |
Misto .... mie imi place:P
imi place si Opel Vectra C :P ma rog nu prea seamana delok :) |
1 Attachment(s)
Si acum una de la un incepator total.....Lambo cu faruri schimbate :roll: ..mai stiu sa pun airbrush pe masina si sa fac stopuri clare..acu citesc tutoriale in draci pe net :D
|
santos tu chiar ai facut o pasiune sa faci masinile pick up?
lasa-le si tu normale :P |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
da cohones.... asa e... ;)
pana atunci suge`o pe asta... =)) te astept cu ceva... de talia asteia... si .. guess what ... NU E GATA =)))))) sper ca nu ti-ai taiat unghiile ca sa ai ce sa-ti bagi in gatlej.... ;) |
Re:
Quote:
cate feluri de jante avea ? 1 fel pe fatza / alt fel pe spate ? sau .. toate 4 jantele la fel... ?! mersi... ;) |
deci inseamna ca daca masina aia avea un **** pe ea,trb sa pui si tu pe a ta,nu ?
Suna ca o provovocare-amenitare ceea ce ai facut tu aici...sa vedem daca am timp. |
:roll: :roll: bla bla bla
hai .. putina vba ... multe poze ;) TE ASTEPT :twisted: :twisted: |
1 Attachment(s)
am facut si yo supra! nush daca a ieshit bine :P
|
evoluezi..
|
1 Attachment(s)
Si din ciclul \"uite ce a facut tampitul cu Lambo\"..va prezint ultima mea creatie frankensteiniana.Lambo 2 cu femei pe el :D
PLEAAASEEEE.. SPUNETI-MI SI MIE CUM POTRIVESC CULOAREA LA BODIKIT CA IAU DINTR-O PARTE..LE POTRIVES..DA' NU REUSESC SA POTRIVESC CULOAREA....... a...si sa-mi spune-ti daca a evoluat fata de celalat lambo :) |
1 Attachment(s)
sexxxxy CONGRATZ ... arata chiar bine ... !
putina culoare ptr.... mazda.. :arrow: |
cine ma provoaca? :)
|
hai ... hai ... fugi cu calu ....
ia-te de ai tai ... nu de .. princhidei ca noi ... HUUUUUOO omorati-l cu pietre pe PIRY !!!! modestu` =)) |
1 Attachment(s)
Si acum ca sa o dau in bara total :D, o masina modificata \"pe bune\", remodificata de mintea mea bolnava...again..ALE DRACU CULORI.....cum le potrivesc si eu...un link....un sfat ceva
contributia mea : priza de aer de pe capota, bara din fata si pragurile laterale, care sunt o combinatie dintre cele reale si cele virtuale...da' din nou..nu stiu cum sa potrivesc culorile si tonalitatile :roll: Nu am avut poze care sa fie din aprox acelashi unghi..deci imbinarile si formele ar putea sa para un pic cam trase de par :D |
Re:
Quote:
EvLSant0S, imi permiti sa imi incerc mana pe Mazda ta? :D |
1 Attachment(s)
daca nu ma provocati va provoc eu pe voi
REPARATI MASINA ! vreau ca rezolutia pozei sa ramana aceasi si marimea ei sa creasca nu sa scada ... smecherilor astept rezultate pina sambata / duminica viitoare , sa vad cum am chef ! ... pampasilor |
2 Attachment(s)
Prima mea masina modifcata in photoshop...ce ziceti?
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
am facut si eu Opel vectra C
Uitatzi ce a ieshit Ps: A iesit frumoasa? Va place? |
inloc sa reparatzi mashina va tzinetzi de prostii :lol: :P
|
1 Attachment(s)
Si acum industriile de facut muci fotografii \"Cirozel\" va prezinta solnitza \"tunata\" :oops: :roll: :lol:
|
e mishto facuta da cnetreaza si tu aerisirea si potriveshte culoarea la prag!
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
mmmmm m-am mai jucat.. cu cacatu asta de masina, cam asta a iesit.. o perla stricata |
ciro_zel aia ii generatzie mai noua de 911 turbo de la care ai pus curu... compara pozele
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning