![]() |
Saab forever...
10 Attachment(s)
Saaabbbbbb :):chainsaw::chainsaw:
|
re: Saab - discutii diverse
Quote:
A fost cumparat integral de Koenigsegg eu stiu ca n-au nicio treaba chinezii la Saab, Volvo va fi cumparat de chinezi daca nu se gaseste nimeni altu, Ford o da pe 2,5 miliarde de dolari mai putin de jumatate de cat a dat in 1999 6 miliarde de dolari. Eu sunt curios cum va arata viitorul 93, eu cu 95 nu prea am fost impacat e o masina deosebita, dar totus 93-u mi-a placut cel mai mult. |
3 Attachment(s)
Initial GM semnase un pre-acord cu Koenigsegg si Banca Europeana pentru Investitii. Dar puna la urma Koenigsegg va cumpara Saabul cu ajutorul chinezilor de la BAIC :???:
Abia astept noul 9-3... 9-5-ele e frumos, dar inca e prea GM-izat :lol: Ce imi place Saab-ul 9-3 Viggen (ala albastru in poze) :love: PS: Ceva poze :rolleyes2 |
Pozele astea sunt KoenigSaab:D
|
Quote:
|
Am facut un thread pt usergroup.. postati acolo ca vreti sa se faca grupul. Ca asa poate facem ceva.
Il gasiti aici. |
Re: Comunitatea Saab - Discutii diverse
Va salut, de luni sunt moderator si aici. Vreu sa dezvoltam sectiunea.
Obiectivul meu pe termen scurt este crearea usergroupului si impartirea sectiunii in subcategorii. Pentru asta trebuie sa o dinamizam, sa fim cat mai activi posibil, nu ezitati sa ne vizitati si sa postati! |
Power to the people!
|
cine e moderator ar putea face sectiunile si subcategoriile in Sectiunea Saab, daca eram moderator le faceam eu :D Cu toate ca nu suntem multi pasionati Saab si detinatori, eu nu mai detin Saab din alte motive :D tin in continuare cu marca.
|
Ma bucur ca aceasta sectiune are moderator. :) primele masuri sunt incurajatoare. sper sa se schimbe situatia, intrucat sectiunea Saab este putin dezvoltata.. poate reusim sa schimbam acest lucru :-)
|
Daca ne implicam, sigur se va ameliora situatia. Cu Ionut(_Cluj) vom face tot ce ne sta in putinta ca moderatori :)
|
Mă bucur că în sfârşit e un moderator pe aici.
Mersi mult Evo. Dacă ai nevoie de ajutor ceva.. te ajut cu ceea mai mare plăcere. Sperăm să se adune lumea cu Saab-urile că merită. |
Speram.
Daca aveti cont pe forumuri unde sunt comunitati de saabisti, ar fi super sa-i invitati sa-si prezinte masina aici :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Va multumim tuturor, sper ca aceasta sectiune sa devina o sursa de informare si de ajutor concreta pentru multi dintre noi.
Deasemenea, sper sa ocolim inevitabilele dispute, si sa fim constienti de faptul ca nu avem nimic de demonstrat nimanui, cu atat mai putin "vecinului cu passat tdi", cum le place altora sa spuna despre impatimitii Saab. |
am incercat pe Saab Romania.com clubul posesorilor de Saab daca vor sa intre si pe 4tuning si marea majoritate au refuzat prin faptul ca daca exista totusi un forum Saab, ce rost mai are 4tuning......mi-au spus mai bine sa recomand Saab Romania.com sa intre acolo posesorii de Saab ca sa fie comunitatea cat mai mare..nu stiu ce sa spun, e alegerea lor, eu am incercat :)
|
1 Attachment(s)
Mda, pai, nu-i putem obliga, daca stiti oameni pe forum care au Saab sau le place... stiti unde sa-i redirectionati ;)
Ia uitati ce am gasit la mine prin sertare... Un ecuson SAAB 8) |
Quote:
|
L-am cumparat la Rétromobile 2010... si am uitat de el. L-am gasit acuma cautand un drapel :lol:
|
Quote:
|
Doar Saab si Maserati... Restul (nu prea se vad) sunt de la Armata, Jandarmerie si tarile unde am stat in vacanta 8)
Asteptam sa dau de Ionut, dar... Idea ar fi sa facem topicuri unde cei care nu au Saab sa poata participa activ totusi. Adica topic de prezentare a marcii. Un topic pentru fiecare model, un topic de consiliere (achizitie Saab sau sfaturi pentru modificari/reparatii). Ce ziceti? |
Personal sunt de acord, si obligatoriu ne trebuie un topic cu istoria si inovatiile aduse de Saab.
|
exact, si eu sunt de acord cu ceea ce a mentionat Evoluzione si Ionut Cluj...:D daca am putea face asta ar iesi ceva frumos si ordonat fata de celelalte sectiuni.
|
Salutare la toata lumea... :) Long time no see
9000ù meu drag va primi o vopsea nou nouta ( Negru metalizat ) si o noua tapiterie !... in momentul de fata are 255CP testat pe Dyno ( un simplu chip tuning + filtru sport Supercharge ) dar am o problema in momentul de fata... acea problema are legatura cu scaunul electric al pasagerului. Atunci cand se actioneaza butonul de reglare al spatarului ( Inainte si inapoi ) se misca doar jumatate din el .. cealalta jumatate de scaun sta pe loc... :( Aspectul Twisted Seat ! .. ma puteti ajuta cu niste sfaturi ? Multumesc |
Sa ne areti. Nu stiu ce sa zic de scaun, ciudata treaba...
Oh, uitati, un nou argument ca sa va luati un Saab. Dotare stock excluziva :lol: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1458823_n.jpg |
woow ce tare, mai nou asa pot lua mai multe fete...4 in masina 2 in portbagaj :)
|
Ma alatur si eu comunitatii Saab, ce i drept am cont si pe forum ul dedicat marcii, dar nu cred ca este o problema.
Am un 900 turbo N.G. din 1994, motor 2.0 si 185 cp. Masina trebuie un pic aranjata in rest este ok. |
Bine te-am gasit, iti propun sa deschizi un topic de prezentare si sa ne pui si poze :-P
|
Multumesc. :-)
Gata, ma conformez si voi deschide un topic, numai ca fotografii am sa pun dupa ce o cosmetizez putin pt ca este pe ici pe colo atinsa (tabla infundata). |
1 Attachment(s)
Ce am primit azi :D
Un an 2011 plin de indepliniri tuturor userilor de aici! |
buna tuturor.sunt nou pe forum si as avea nevoie de ajutorul vostru.vreau sa mi achizitionez o masina si m am oprit la saab model 93(eu cred ca am facut alegerea potrivita)nu stiu prea multe despre aceasta masina si asi dori sa ma ajutati.ma intereseaza model 93-motor 1.9.an2006-2008-care sunt mai bune cele cu 150,179 cv si ce semnifica(aero)ce are in plus de celelalte?cum sunt la intretinut,consumul...etc.multumesc anticipat si astept parerile voastre!
|
Quote:
Motorul nu este de provinienta Saab, ci facut de GM-Fiat si echipeaza Opel Vectra si Saab 9-3 SS. Ambele variante de motorizare 150 sau 180 cp sunt la fel de bune si cu consum relativ scazut, fata de benzinarele turbo. Intretinerea este un pic mai scumpa, dar nu foarte mult, e doar diferenta de coduri intre Opel si Saab ca sunt construite pe aceeasi platforma, dar mai ieftin ca Volvo la intretinere. Aero este pachetul de dotari de la Saab, cel mai premium, aproape ca are tot si il face si un pic mai sportiv, ca look exterior, celelalte sunt mai putin dotate si look-ul lor de sportivitate pare mai scazut fata de Aero. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Nu, exista si modelul Vector cu varianta de motorizare 180 cp dar pe cea mai echipata versiune Vector. iti atasez o poza daca chiar asa arata modelul de care spui. |
Quote:
|
nu merge link-ul pus de tine...pune-l din nou sau poza.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning