Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea?? ... TLX... '88... KND :D (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/31753-dacia-mea-tlx-88-knd.html)

adu89 04-02-07 22:31

Re: Dacia mea?? ... TLX... '88... KND :D

te credem :))))))))) =)))))) :lol:

B-69-TAU 04-02-07 22:32

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 731294)
:D gata... faceti off topic si veti face cunostinta cu forta palariilor de paie ... ;;) :D

uuuu imi este teama....:lol:

Magos 04-02-07 22:54

...pai cum sa nu va fie??? :D

Ja_Rule 04-02-07 23:00

Quote:

Originally Posted by manciur (Post 731271)
aeroterma nu-tzi face fatza? vrei sa te ajut eu sa o repari? la asta cred ca ma descurc am lucrat la o firma de asa ceva in batranete! :oops:

si te`au dat afara?

Magos 04-02-07 23:03

...pai altfel ce mai cauta pe aici??

Ja_Rule 04-02-07 23:05

prietenul nostru Manciur, are o placere deosebita sa se bage peste tot ... Manciure pe unde`ti place sa te introduci? :D:D

Magos 04-02-07 23:06

....doar el stie... 8->

Ja_Rule 04-02-07 23:07

sfat: faci ce vrei, dar sa sti ce faci? LOVE +

Magos 04-02-07 23:09

=)) si iar s-a facut o tona de off topic... :D centralizati-va pe masina :D

Eagleee 04-02-07 23:13

Prima oara cant de am vazut pe forum...vredeam ca poza din avatar este despre o prietena...dar ma bucur ca este macar o fata intre noi careia nu-i jena de ce are.
Despre masina...stoc, macar ai muzica sa nu auzi cum se chinuie, cred ca toti de aia punem ceva in masina.

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 731272)
...prblema e ca se aburesc imediat geamurile la mine... :( mai ales cand e frig afara...

Dai pace, macar oameni nu vad ce se pertece in masina ;)

Bafta in continuare

Ja_Rule 04-02-07 23:15

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 731426)
=)) centralizati-va pe masina :D

vrei sa fac ceva pt tine? sa ma bag sub masina ca manciur?:lol::lol:

Magos 04-02-07 23:20

=)) nu ja_rule... nu ... masina inca se tine bine, abea am dat-o acum o sptamana sau doua cu vaselina pe dedesubt... a stat saracutza pe rampa... :(

@Eagleee , eu sunt de ceva vreme pe forum, dar am tacut ... :P

Cristy 05-02-07 00:14

cu vaselina?! eu stiam ca se da cu ulei ars :) ar merge si ulei bun, dar se scurge repede :( eu am vaselina in praguri si se infunda tot timpu :(
Apropo, daca vrei sa nu mai rugineasca aripile pe interior, pune aparatori de fibra de sticla! Daca incerci sa antifonezi si deja e ruginit si cureti, oricat ai curata, oricum se face rugina dedesubt, asa ca mai bine ulei ars+aparatori :D
si pune-i panou de ala cu sigurante cu 2 picioruse, ca e mai sigur. La fostul panou, erau slabe clemele alea si ma trezeam cu o siguranta cazuta peste cealalta de dedesubt, bine ca nu am luat foc:D

Cristy 05-02-07 00:16

P.S.: Oricat mi-ar edita robert posturile, culoarea bleu a masinii tale NU IMI PLACE :D it's kinda 80's :D

Magos 05-02-07 00:31

i like 80'S :D

caphonne 05-02-07 19:57

uleiul ars sia cam pierdut vascozitatea nu prea mai are sanse sa protezeje tabla de rigina cred ca mai mult ii face rau deoarece dupa uzura devine cam acid (parerea mea)vasilina e buna sau uleiul nears care nu se scurge daca dupe ce il dai dai o tura cu masina prin putin praf

Cristy 06-02-07 12:08

Uleiul ars nu are ce sa strice, parerea mea. E gros si se prinde bine pe tabla, daca pui ulei nou in prima balta se spala :) Batraneii aia cu dacii 1300 din 70 care le-au dat cu ulei ars tot timpul si acu tabla arata ca noua au stiut ei ce fac:D
Si de recomandat sa il dai cu pistol de antifon si sa incalzesti inainte uleiul ca sa fie mai subtire.

Uleiul nou merge sa il bagi in usi, intre tablele de la portbagaj, capota, praguri pe unde sunt imbinari de table, ca sa se poata scurge intre ele. Daca pui vaselina, degeaba pui :) Sau cum am vazut la unii interiorul usilor dat cu vaselina, degeaba, ca nu o sa apara rugina pe interiorul fetei de usa, ci jos, unde se imbina tablele!
Pe dedesubt, interiorul aripilor, zic ulei ars!

Asta-i tot, ne vedem pe sträzi.
Te las sä îti ungi masina cu ce crezi. :))

manciur 06-02-07 12:44

orice ulei e bun, nu vasilina_tine apa!

mikkai 06-02-07 14:52

Nustu cum esti tu cristy dar eu nu intentionez sa mor cu masina de gat sau sa o las mostenire la vreun nepot.Ce rugineste se poate repara sau schimba si gata.

Ja_Rule 06-02-07 22:46

Quote:

Originally Posted by manciur (Post 734061)
cineva imi baga cuvinte in gura!

si tie? :) eu unu` nu mash baga niciodata sub o dacie!! :D:D

Cristy 07-02-07 11:41

Tu crezi ca m-am bagat vreodata? Daca aveam garaj, faceam totul singur, asa apelez la mecanicu' meu :D

Magos 07-02-07 15:39

rusineeeee....!!!! adica m-am bagat eu, fata/// si voi... uhhhh

caphonne 07-02-07 16:09

vai ce harnicutza esti tu si cat de mult iti iubesti masinutza vai vai 10 x pt asta bravo .

za_kar 07-02-07 18:52

mda...ce sa mai zic! cu intarziere ... postul tau e ceva deosebit,adica ma rog,fata...dacie ... cam mult pt unii! ai grija de masinutza si multa bafta Magos!

Cristy 07-02-07 20:04

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 736502)
rusineeeee....!!!! adica m-am bagat eu, fata/// si voi... uhhhh

Iti cazuse ceva pe sub masina?

mikkai 07-02-07 21:55

da probabil cheile sau telefonul.

Ja_Rule 07-02-07 23:06

in cazu` asta ... se explica :D:D

B-69-TAU 08-02-07 00:18

off, cat of-topic ori incep sa steg sau mai las asa? ce zici magos?

umf_student 08-02-07 01:19

Baieti apropo d geamuri, aveti idee kt costa sa pui folie?(si omologata si neomologata)Mie unu nu-mi plac ionizate k dau in oglinda si park sunt tiganesti(ma scuzati parerea mea)Se pot face si altfel, fara tenta d oglinda.
Voi c ziceti?

Magos 08-02-07 10:29

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 737444)
off, cat of-topic ori incep sa steg sau mai las asa? ce zici magos?

STERGE!!! :D

Si nu imi cazuse nimic... Doar ii faceam pregatirea pentru iarna... Stii tu Cristi, cand a ramas masina la fratimiu pentru toba... :D

Magos 08-02-07 13:41

...si degeaba ziceti voi... cu totii ati vazut ce bine intrtinuta e masina asta, si de cand e ea a fost "tratata" semestrial cu vaselina... ;) Si-a luat portia, acum asteapta cumintica sa ma bag sa facem curatenie pe la motor, iar eu la randul meu astept caldura!!!!

Cristy 08-02-07 18:21

ma, depinde ce intelegi tu prin intretinuta... intr-adevar, fata de altele arata mai bine.. tot are lipsurile ei :) nu imi zice mie ca iti merge brici, ca nu te cred! mai bate o planetara, mai troncane o bucsa, un pivot, mai pica franele, mai o toba,etc :)
o sa afli tu cum e cu dacia, schimbi ceva, pica altceva... sau mai rau, te duci sa repari ceva si mai gasesti inca 10 chestii de inlocuit cand desface mecanicu' pe acolo.

caphonne 08-02-07 19:31

Quote:

Originally Posted by Cristy (Post 738785)
ma, depinde ce intelegi tu prin intretinuta... intr-adevar, fata de altele arata mai bine.. tot are lipsurile ei :) nu imi zice mie ca iti merge brici, ca nu te cred! mai bate o planetara, mai troncane o bucsa, un pivot, mai pica franele, mai o toba,etc :)
o sa afli tu cum e cu dacia, schimbi ceva, pica altceva... sau mai rau, te duci sa repari ceva si mai gasesti inca 10 chestii de inlocuit cand desface mecanicu' pe acolo.

daca nu sti si lasi mecanicul ala bulangiu de la service sa te pacaleasca normal ca mai gasesti inca 10 chestii de inlocuit trebuie si ala sa traiasca :twisted:

Magos 08-02-07 21:10

...eu nu las mecanicii de service sa isi bage nasul in vaporul meu... ;))

Cristy 08-02-07 23:24

Quote:

Originally Posted by caphonne (Post 738933)
daca nu sti si lasi mecanicul ala bulangiu de la service sa te pacaleasca normal ca mai gasesti inca 10 chestii de inlocuit trebuie si ala sa traiasca :twisted:

nu e vb de prostit, dar cred ca stii si tu cum e la bucsaraie si partea mecanica: desfaci sa schimbi o planetara, gasesti T-ul varza, bieletele, bucsile de la bascula varza. ce faci? le lasi asa? nu poti sa zici la o masina clar ca aia are, ca sigur cand desfaci sunt mai multe :)
De regula eu sunt ala care spune : hai sa schimbam ceva. mecanicul zice " mai tine, n-are joc asa mare...", ca sa termine si el mai rpd :)

Cristy 08-02-07 23:25

Quote:

Originally Posted by Cristy (Post 739474)
nu e vb de prostit, dar cred ca stii si tu cum e la bucsaraie si partea mecanica: desfaci sa schimbi o planetara, gasesti T-ul varza, bieletele, bucsile de la bascula varza. ce faci? le lasi asa? nu poti sa zici la o masina clar ca aia are, ca sigur cand desfaci sunt mai multe :)
De regula eu sunt ala care spune : hai sa schimbam ceva. mecanicul zice " mai tine, n-are joc asa mare...", ca sa termine si el mai rpd :)

Crede-ma ca am mecanicul meu, unde ma duc tot timpul si sunt extra multumit!
Ce imi lipseste insa... un electrician :(

caphonne 08-02-07 23:27

ai dreptate problema la puntea fata dacia este ca o piesa defecte afecteaza la randul ei si celelate piese si cand schimbi ceva e bine sa schimbi tot si pe o parte si pe cealalta :) dar raman cu ideea ca unii mecanici sunt jepcari mai ales cand vad ca nu te pricepi

caphonne 08-02-07 23:28

electrician stiu eu un mos maniac de la care am luat masina omu stie super meserie dar e cam scump

UniculSGM 09-02-07 01:44

e hot mare nea simion asta. a?

adu89 09-02-07 14:41

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 739199)
...eu nu las mecanicii de service sa isi bage nasul in vaporul meu... ;))

scz k ma bag,da tu shtii sa faci kiar totul?shtii sa segmentezi motorul?sa skimbi toata bucsaraia,sa shtii toate zgomotele pe care le face mashina,sa shtii d c tzi se opreshte motorul cateodata,etc?
ps: ai de gand sa pastrezi mashina?k intrun alt topic ziceai k vrei satzi iei oltcit.sau am citit yo prost?

All times are GMT +2. The time now is 07:24.

- Copyright 2026 4Tuning