![]() |
Re: Cora Tuning & Sound la Targul Auto Cora - 12-13 Mai 2012!
am fost azi si chiar am ramas placut surprins,frumoase masinile si lumea f ok,muzica f cool , as fi curios sa vad cine a castigat competitia la diferitele probe, bafta in continuare si la cat mai multe evenimente.
|
Quote:
Cine mai are sa le posteze aici ! https://forum.4tuning.ro/384-sistemul...to/page-9.html |
mda....anul acesta foarte foarte slab...putine masini,putin de vazut...sunt chiar un pic dezamagit...
|
Evenimentul in sine a fost unul de chill out. Atmosfera calma, discutii, suc, soare etc. Sunt bune si "intalnirile" astea din cand in cand. Eu sincer vreau sa il felicit pe baiatul cu laguna cu numere de bulgaria daca nu insel. Are ceva muzica si se aude extrem de bine ;) Cand te mai vad pe la vreun eveniment o sa te trag de o maneca sa ascult si eu putin inauntru :lol: Si nu in ultimul rand baietiilor din Ghetto`u` pentru participare si voie buna. :lol:
|
A fost extrem de placuta atmosfera si in general cam totul. Nu stiu cat de mult se ridica pretentiilor unora dar per ansamblu a fost un week-end frumos !
Felicitari pentru initiativa !;) |
Quote:
|
a fost ca o intalnire de club...sau cam asa am perceput-o eu...partea cu masinile la reparat e spusa asa...ca zici ca sunt 10-20 care au acum masinile la refacut ...dar restul pana la 80-100 de masini ca alta data...
|
65 Attachment(s)
Chiar daca evenimentul, la prima vedere, nu a fost unul f mare, pot spune ca in aceste 2 zile totul a fost mai mult decat frumos ( din punctul meu de vedere ). Vremea a tinut cu noi, muzica de calitate , masini ok , discutii interminabile cu toata lumea etc. Tot ceea ce vreau sa mai adaug, este surpriza f placuta pe care am avut-o, cu privire la caracterul celor prezenti, ca spectatori. Au dat dovada de multa civilizatie, bun simt si nu s-au manifestat cum eram obisnuiti in trecut: maini/degete pe masini, c*ruri pe capota , zgarieturi cu/fara intentie , slalom printre masini etc !
Poze de la mine, cu a doua zi a competitiei.. |
frumos...ms Devu, Mitza93 si KYS ca ati publicat poze cu toate masinile ;)
in rest...a fost destul de ok... pacat a fost doar 2 premii la best paint...poate eram si eu pe 3 :P cu orangina mea :)))) bafta all |
Multam de poze KYS, nu a prea pozat lumea pe PAK cel mic :)
M-am distrat de minune tot week-endu, mie unu mi sa parut mai misto asa la o mica amicala sa ne mai vedem sa mai beam ceva :lol: |
numai copiii care stau toata ziua si se uita pe youtube au fost azi si ieri la Cora????
pai voi vreti sa vedeti ce vedeti pe youtube? este greu oameni buni....... pun pariu ca nici macar nu stiti de ce ati venit acolo , nici ce ati vrut sa vedeti ! eu vorbesc din punctul de vedere al unui competitor audio ... stiti cat de mult se munceste pentru un 0,1 db??? stiti cate scule arzi si cate difuri le dai peste cap doar pentru simplu fapt ca vrei sa ajungi la 140 sau 145 sau sa incerci sa dai jos recordul national (ma refer la decibeli). pun pariu ca multi dintre cei care au scris aici (nu generalizez) nici macar nu stiu ce este acel faimos decibel, si cat de greu se obtine cu munca si pasiune si nervi ...dar mai ales .....cat te costa??? bun intalnire in parcare ...dupa parerea mea foarte reusita ....insa am citit mai sus ca spunea unul de un concurs de fete atarnate pe masini ...pentru asta ai venit? iti trebuia material? este plin netul , pentru ce ai cheltui bani pe metrou sa vezi fetite in chiloti , cand pe net sunt exact asa cum vrei tu blonde , brunete, roscate care fac exact ceea ce ti-ai imaginat noaptea in vis... asta dupa parerea mea este o prostie ...dar ma rog fiecare cu gustul lui :D nu stiu daca vreunul dintre voi a platit sa isi vopseasca o masina ....(ma refer la cei mici care vor sa vada supershow si se joaca nfs si vor sa vada masini ca in joc)....sa vedeti cat de greu se ajunge doar pana a ajunge la a da vopseaua, si mai ales cat te costa .... nu ma omor dupa tuningul auto , dar apreciez munca omului .... probabil, daca ar fi fost inca odata numarul masinilor prezente ieri si azi ..tot s-ar fi gasit mucosi sa comenteze ca nu au fost fete , sau ca au avut aia de la nu stiu ce club de tuning aceleasi masini si la alte "intalniri de parcare" sau poate chiar :"aaa sunt putine masini, hai sa mergem".... voi intrati in detaliu ? incercati sa intelegeti ce va prezinta acei oameni ? daca nu va intereseaza ... de ce veniti ? tineti bani de metrou , poate va ajunge de o paine ;) este criza !!! sa fim multumiti ca inca mai avem ce prezenta ...probabil va veni vremea cand o sa va fie dor de astfel de intalniri ....si poate chiar sa se ajunga acolo incat sa spunem ca acest eveniment se numara printre cele mari .... combustibilul anul asta a crescut cu 20-25% (din ianuarie 2012-mai 2012) salariile au ramas la alt nivel cu multi ani in urma.... si cu toate astea au fost vreo 6-7 masini de la arad ....faceti socoteala cat benzina au consumat doar , nu mai vorbim de hotel, mancare si alte mizilicuri... asta trebuie sa apreciati ... iar este parerea mea !!! cati stiati ca s-a doborat un record national azi la competitia car audio? dintre cei ce au scris ...prostii.... niciunul !!! deja stiu ce se va comenta ...si ma doare-n p.... de comentariile voastre. |
Am fost si eu azi, chiar nu imi pare rau ca am fost:)
Stie cineva cand o sa fie urmatoarea expozitie in Bucuresti? |
Observ foarte multi "critici de arta" aparuti peste noapte...fratilor masinile voastre unde sunt? A nu exista...ati venit ratb la eveniment...aspectul asta l-am lamurit.
Intradevar a fost un eveniment de restrans...a fost un prilej bun de a mai schimba un pahar de vorba la un suc/bere. Avand in vedere ca particip de 7-8 ani la evenimente in capitala am observat un anumit progres al publicului. Vorba lu' KYS-u -ne-am mai civilizat (in afara de cativa papuasi spargatori de seminte). Per total a fost un eveniment reusit, asa cum a fost el restrans.;) Quote:
|
Quote:
iar cu recordul national..asta nu am auzit :D...si eram acolo...foarte tare! in orice caz bravo tuturor pt calitatea sunetului si decibeli dusi cat sus! tot respectu! |
eu cred ca nimeni nu a comparat youtubeul cu ce a fost la cora...toata lumea a comparat ce era expozitia asta inainte si ce este acum !
eu cred ca in loc sa gasim scuze si sa ne complacem in situatie mai bine am gasii solutii sa refacem ce a fost odata... sa stii ca exista si masini mai putin ``tunate`` dar care nu sunt luate in seama..ca daca nu ai 7000 de boxe pe masina sau 0,1 mm de la sol nu prea te baga nimeni in seama...asa ca sa nu se mai gaseasca acesti ``critici ai criticilor `` sa comenteze...nu toata lumea are bani cu galeata sa bage in masini fiecare baga cat poate ... |
33 Attachment(s)
Cateva si de la mine!!!
@KYS-ule parca mai merge ceva fum,cateva pungi de seminte si putin mai multa caterinca:lol::lol: .Ce cupa ai luat? |
Ce de comentarii tampite vad pe aici. Nu toata lumea s-a apucat de masina, dar totusi, vorba colegului de mai sus, 3 ani la rand sa vii cu aceeasi masina, acelasi kit exterior e ca urat. Multi nu inteleg ca s-a dus moda cu eleroanele de n metrii inaltime, spoilere la fel si astea. Acum se merge pe clean, si nu e atat de usor sa faci o masina clean. Iti ia o zi sa pui un kit de bare, praguri si eleron, dar mult mai mult sa faci o masina clean. Imi pare rau ca nu am ajuns si eu, dar, next time see you there!
|
Frumoos:X
|
Quote:
E greu sa faci o masina sa fie altceva decat stock, dupa aceea e la fel de greu sa o intretii (poate ca ar trebui apreciati "aia" care vin de 3 ani, mereu la show-uri cu aceleasi masini, dar in stare la fel de buna ca acum 3 ani - ca le vopsesc in fiecare an se gandeste cineva?)!!! Cati in tara asta au bani sa faca in fiecare an o masina dupa cum e trendul? Cate proiecte se termina intr-un an? Cati dintre "comentatorii" de aici au reusit sa adune intr-o parcare mai mult de 5 masini? Ce au masinile cu spoilere, ce au masinile cu eleroane, ce au alea cu jante de alta marca decat ce a dat fabrica (ex.: jante de x5 pe passat)? Nu iti place......treci mai departe!!!! Trebuie sa ne placa tuturor aceleasi lucruri? Cred ca ar trebui sa fim mai toleranti si sa apreciem munca, investitia, stradania - felicitari Cora si 4tuning, bravo tuturor celor care au participat, felicitari castigatorilor!!! Sa ne vedem la cat mai multe evenimente de gen! |
|
Quote:
|
+1 Babanu, Ludovic si jay_mgs.
Un eveniment micut dar foarte frumos. Intotdeauna o placere se te reintalnesti cu vechii prieteni din toata tara 8) Respect baietilor care au batut sute de kilometri :!: |
|
Quote:
serios vorbesti cu alea 7000 de boxe ??? pai ai fost acolo ? au fost masini de la 135 db pana la 154+ db.... au fost oameni care aveau difuri de la SAL 4 bucati de 10 sau 12 numai tin minte ...si a dat chiar un scor foarte bun 142 + db ...pe toti ne-a surprins...bv lui ;) adevarat eu sunt omul cu duba si am cel mai ambitios proiect facut vreodata in romania....stii tu ce eforturi fac sa pot duce acest proiect la bun sfarsit??? adevarat suntem o echipa si fiecare contribuie dupa puterile lui . ar trebui sa fim felicitati pentru asta .... dar ce spun aici .... cativa pusti nu sunt de-acord restul ne apreciaza ;) cei care au bani cu galeata nu cheltuie pe nebunii din astea cu masini super tunate ,fie ca este pe parte de audio sau stil ... aia fac bani din bani ....;) ps. da a fost doborat un record national la clasa lui ... MGM cu 2 difuri de 10 toli a dat 153.3 db ...felicitari |
Cred ca cel mai bine fiecare ar da niste sfaturi despre evenimentul ideal pentru ele in asa fel incat, data viitoare, sa fie cat mai putini nemultumiti.
Eu personal nu am deocamdata o masina modificate in vreun fel, dar am fost la multe asemenea manifestatii. Cea din week-end, din punct de vedere al organizatorului Cora, o consider un proiect reusit avand in vedere ca pentru mine a fost o premiera. Din punct de vedere al spectatorului, m vazut erorile si incerc sa le evit data viitoare. Intentionez sa créez un obicei in a aduca comunitatile auto in Cora pentru expo, demonstratii si distractie.Fie ca vorbim de tuning auto, instalatii de sunet, drift, 4x4 sau orice alte proiecte, toate aceste masini merita adunate la un loc pentru a fi admirate de oameni. |
1 Attachment(s)
Cine are pozele cu masina asta ? Attachment 2431504
|
Quote:
Vrei sa imi spui ca masina asta https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1336934145 a durat o zi sa isi faca tuningul? Aberezi crunt. Inteleg ca esti fan al stilului clean, dar da-o-n pastele mamii ei de treaba: tuning este si cu stilul clean, dar si cu bari, praguri si eleroane facute custom. Ce e mai important: conteaza daca e facut cu bun gust, daca e lucrat bine si nu prezinta lufturi. Cat despre persoanele care considera ca o masina nu are ce cauta la mai mult de 3 saloane cu acelasi tuning exterior/interior... faceti-va voi masinile si inlocuiti-i pe cei "vechi" si "expirati". Pana atunci, gurita inchisa si spor la treaba! |
+1 Mustang.Ce tot va umflati in pene atata...voi mergeti cu RATB si bicicleta si mai aveti si curajul sa comentati de anumite masini.Stiti voi oare cat timp,bani,pasiune s-a investit in acea masina?V-ati gandit vreodata cati bani intra in aceea masina in fiecare an?Va spun eu raspunsul NU.Asa ca ciocu mic si joc de glezne.
|
Eu ma referamla acele kit-uri care se gasesc pe orice drum nu cele facute custom
|
Quote:
|
Loganul rosu si skoda fabia de la ghetto tuning m-au impresionat , in rest unele din masini nu aveau ce cauta acolo :lol:
|
Cat despre persoanele care considera ca o masina nu are ce cauta la mai mult de 3 saloane cu acelasi tuning exterior/interior... faceti-va voi masinile si inlocuiti-i pe cei "vechi" si "expirati". Pana atunci, gurita inchisa si spor la treaba![/QUOTE]
Prietene aici nu era vorba de 3 saloane .era discutia de 3 ani. Se pot aduce modificari si alte gadgeturi si la kiturile vechi.dar asta este alta discutie.Daca vrei poti sa vii cu ceva nou in fiecare an.acum depinde si de ce vrea propietarul.Vopsitul in fiecare an ,nu este o optiune de tuning neaparat. Suntem in 2012 si la noi tot se merge doar pe stilul asta de tuning ieftin si bun in cele mai multe cazuri.dar nu prea iese.Acum bineinteles este vorba si de potentialul fiecaruia ,atat material cat si platforma de lucru. Cand vii la o expozitie iti asumi un anumit risc de critici s-au laude in functie de proiect,ca doar de aia ai adus-o,sa o faci publica.Asa ca daca ,crezi ca o sa fii crticat mai bine nu o expui si atunci nu mai ies discutii. Daca nu poti sustine material un proiect iar nu este indicat sa vii la o expozitie doar cu jante vopsite ,folie pe geamuri si un tub de bass in portbagaj,chiar daca nu te opreste nimeni sa participi.Dar aici este alegerea fiecaruia;).Ca sa nu mai zic de deschis capota:D:D:Dcum se poarta mai nou de cativa ani:D.Un tuning la motor costa cat 2-3 exterioare si interioare la un loc,si problema este ca nici nu se vede,doar se simte pe strada; PS.DECI ,DACA SE CRITICA S-AU SE LAUDA O MASINA ESTE UN LUCRU CONSTRUCTIV PANA LA URMA.DACA NU VA CONVINE ,NU VA MAI BAGATI MASINILE LA EXPO.SI NU O SA VA MAI ZICA NIMENI NIMIC. PANA LA URMATORUL SHOW VA DORESC ASFALT USCAT SI SPOR LA TREABA CU MODIFICARILE ,CA SLAVA DOMNULUI VARIANTE SUNT INFINITE:lol: |
bine zis dan
|
Quote:
|
Clubul Bertone Romania tine sa multumeasca tuturor celor care ne-au apreciat munca depusa pentru a participa la acest evniment, anuntat asa din scurt.
Am incercat sa respectam reteta din afara, am avut pavilion cu tot ce trebuie, masini, muzica nu mai era cazul, poze, voie buna si a fost distractie cat cuprinde. Am vrut sa aducem ceva nou in domeniu tuningului autohton, am venit cu 4 masini sambata, iar duminica cu alte 3 masini pentru acest eveniment si am dat si o mana de ajutor (sa nu mai fie locuri libere in parcare). Respect pentru toti cei care au participat. Pozele cat de curand. Contact: [email protected] si www.bertone.ro |
|
Am si eu ''cateva'' poze aici
https://www.facebook.com/media/set/?...9167184&type=3 daca va recunoasteti masina imi dati un PM .. ca am mai multe fotografii decat ce se vede in album |
Quote:
|
https://www.facebook.com/imperial.skillz daca nici asa nu merge .. e urat dati-mi cerere de prietenie .. daca vreti
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:56. |
- Copyright 2026 4Tuning