![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
Aline sa-mi aduci aminte vineri sa stabilim o zi cind poti merge la service pt a face foto cu2 masini din P.N.in lucru
|
Quote:
Despre ce masini este vorba? |
audi coupe 84 ,hyundai lantra(proprietar DAN Obreja mai are Fiatul stilo care face TAXI)
|
Quote:
|
eu sunt curios tare in ce stare e audi-le ala :-? k am si eu 2 si deocamdata nu reusesc sa fac treaba buna cu actele si nu le pot face...fara acte.. dar cand rezolv.. o sa incep sa pun poze cu proiectul :D
ori scoatem fum din orice..ori e degeaba masina.. :twisted: va salut...si raman curios...taree... |
Quote:
Si eu sunt curios :D |
Quote:
:!: |
2 Attachment(s)
Suspensia noua pe spate a BMW-ului ....diferenta...fata...spate...:D
|
cum era si in ce stadiu a adus-o ...bravo lui ...frumoasa masina.;) multa bafta in continuare ... tuturor.
|
Quote:
|
da de HWB ziceam ... dar nici peugeot-ul nu e mai prejos ... niste jante parerea mea ...ca ar rupe stilul Six-ul
|
8 Attachment(s)
Ford Crown Victoria.......aparitie de senzatie la intalnirile saptamanale...:D
|
4 Attachment(s)
Un Logan care nu mai vrea sa fie ca toate celelalte:D
|
6 Attachment(s)
Vestitul Stilo cu neoane ...din oras...il stiti nu?:D
|
5 Attachment(s)
Dacia Nova....;)
|
3 Attachment(s)
una din putinile masini de teren care imi plac....insa mai trebuie umblat la ea;) stiti voi la ce ma refer:twisted:
|
3 Attachment(s)
Skoda Superb...
|
6 Attachment(s)
Opel Astra... mai este de facut cate ceva la masina deci ...mai pun poze pe parcurs...
Scuzati calitatea ..o sa revin cu poze...:D |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Arhicunoscutul Renault Twingo rosu...
|
5 Attachment(s)
Bmw 525 i
Skoda Octavia 1.8T Golf V |
Nova aia alba e buna de sectiunea kitch tuning, cu sanse mari la locul intai. Cand o vad in oras nu stiu ce sa fac, sa rad sau sa plang, pacat de banii cheltuiti(nu multi oricum). E parerea mea sincera si nu renunt la ea indiferent de ce spune lumea. Daca asta e tuning, eu ma las de meserie
|
are dreptate johnson.....e prea incarcata.......ar iesi ceva da numa sa mai dea jos din piese.....asta e....
|
Quote:
|
dap......alea da chiar trebe mai ales beculetzele de la toba...alea chiar is urate......no ofense
|
Kitul De Tuning Mie I-mi Place Spoilerele Pragurile..etc Sunt Faine:!:
|
Quote:
Dane ai vaz mini-van-ul are bord de Golf II...si mie imi place cum o iesit...ce zici?:rolleyes2 |
Quote:
|
Supernova care mi-ai vandut-o mie era facuta cu gust, nu aia! Dar in fine, gusturile nu se discuta!:D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
O Honda Prelude din '95...va intra in lucru cel mai probabil in vara asta ....:D
|
Vezi ca ai uitat sa stergi numerele de la masina
|
Quote:
|
Quote:
Johnson,te-a jignit...te rog...:oops: |
CUSTOM BODY KIT e tare????!!!
asta e tot ,da?...neamtu e tot neamt,da?!:lol: vectre,astre,TDI,passat, golf, superb,Q7,stilo,HDI,logan,nove...PATETIC!!!! ...e mai tare seat-ul ala...sau ce naiba e...papucul bombay-style!:lol: 525i...crown victoria...FRUMOS!!! |
:evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
|
cat mai mult crom posibil :D
|
Quote:
|
eu,prost asa cum ma aflu,as incepe cu ... benzina...mai veche,mai ieftina dar demna...in orice caz nu cu o amarata de scoditza sau un ELEGANT!!! pasat(asa se scrie?!)...apoi un pic motor(filtre,reglaje,macar,poate carburatoare,compresoare,turbine,stiti voi...eu,mai putin)...suspensii,bare stabilizatoare,frane...apoi,jos kilograme!...asta ca sa fie nevoie de aerodinamicitate,stabilitate,etc...po' sa dau cu piatra mai repede decat accelereaza un TDI de 90 kakati de cai...!...si niste muzica,poate...o toba cu galerie!!!...fara woofere,crom 2 bani,etc...CU MANA MEA!!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning