Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   -=Maşini din Piatra Neamţ=- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31284-masini-piatra-neamt.html)

B16SIX 07-02-07 01:34

Re: -=Masini din Piatra Neamt=-

Aline sa-mi aduci aminte vineri sa stabilim o zi cind poti merge la service pt a face foto cu2 masini din P.N.in lucru

Ali_ump 07-02-07 10:40

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 735723)
Aline sa-mi aduci aminte vineri sa stabilim o zi cind poti merge la service pt a face foto cu2 masini din P.N.in lucru

No problem placerea e de partea mea... chiar sunt curios ...:D poate cunosc si proprietarii ca sa stau un pic de vb cu ei...
Despre ce masini este vorba?

B16SIX 07-02-07 19:18

audi coupe 84 ,hyundai lantra(proprietar DAN Obreja mai are Fiatul stilo care face TAXI)

Ali_ump 07-02-07 19:21

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 736840)
audi coupe 84 ,hyundai lantra(proprietar DAN Obreja mai are Fiatul stilo care face TAXI)

aaa Hyundai-ul il stiu ....ce face la el? hai ca o sa incerc sa ajung pe acolo pe la tine intr-o zi ... ca is tare curios si sa fac si niste poze :D

slip 07-02-07 21:28

eu sunt curios tare in ce stare e audi-le ala :-? k am si eu 2 si deocamdata nu reusesc sa fac treaba buna cu actele si nu le pot face...fara acte.. dar cand rezolv.. o sa incep sa pun poze cu proiectul :D
ori scoatem fum din orice..ori e degeaba masina.. :twisted:
va salut...si raman curios...taree...

Ali_ump 07-02-07 22:48

Quote:

Originally Posted by slip (Post 737092)
eu sunt curios tare in ce stare e audi-le ala :-? k am si eu 2 si deocamdata nu reusesc sa fac treaba buna cu actele si nu le pot face...fara acte.. dar cand rezolv.. o sa incep sa pun poze cu proiectul :D
ori scoatem fum din orice..ori e degeaba masina.. :twisted:
va salut...si raman curios...taree...

las ca promit ca merg io cat de repede pe acolo...si vad despre ce ii vb si te tin la curent;)
Si eu sunt curios :D

dangti16v 09-02-07 14:38

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 737288)
las ca promit ca merg io cat de repede pe acolo...si vad despre ce ii vb si te tin la curent;)
Si eu sunt curios :D

tine minte cand urci pozele cu masini pe forum sa scoti numerele;)
:!:

Ali_ump 11-02-07 22:34

2 Attachment(s)
Suspensia noua pe spate a BMW-ului ....diferenta...fata...spate...:D

bullibutton 11-02-07 22:39

cum era si in ce stadiu a adus-o ...bravo lui ...frumoasa masina.;) multa bafta in continuare ... tuturor.

Ali_ump 11-02-07 22:41

Quote:

Originally Posted by bullibutton (Post 744515)
cum era si in ce stadiu a adus-o ...bravo lui ...frumoasa masina.;) multa bafta in continuare ... tuturor.

de masina lu Dan zici?....da mie imi place cum o iesit....si sper sa nu se opreasca aici ...sa continue modificarile la ea:D

bullibutton 11-02-07 22:42

da de HWB ziceam ... dar nici peugeot-ul nu e mai prejos ... niste jante parerea mea ...ca ar rupe stilul Six-ul

Ali_ump 11-02-07 22:49

8 Attachment(s)
Ford Crown Victoria.......aparitie de senzatie la intalnirile saptamanale...:D

Ali_ump 11-02-07 22:53

4 Attachment(s)
Un Logan care nu mai vrea sa fie ca toate celelalte:D

Ali_ump 11-02-07 22:57

6 Attachment(s)
Vestitul Stilo cu neoane ...din oras...il stiti nu?:D

Ali_ump 11-02-07 23:06

5 Attachment(s)
Dacia Nova....;)

Ali_ump 11-02-07 23:13

3 Attachment(s)
una din putinile masini de teren care imi plac....insa mai trebuie umblat la ea;) stiti voi la ce ma refer:twisted:

Ali_ump 11-02-07 23:17

3 Attachment(s)
Skoda Superb...

Ali_ump 11-02-07 23:27

6 Attachment(s)
Opel Astra... mai este de facut cate ceva la masina deci ...mai pun poze pe parcurs...
Scuzati calitatea ..o sa revin cu poze...:D

Ali_ump 12-02-07 01:09

Quote:

Originally Posted by bullibutton (Post 744523)
da de HWB ziceam ... dar nici peugeot-ul nu e mai prejos ... niste jante parerea mea ...ca ar rupe stilul Six-ul

vin si alea ....si inca pe 17" efectu vizual o sa fie criminal...avand in vedere ca masina e mica...:twisted: :yes:

Ali_ump 12-02-07 06:25

5 Attachment(s)
Arhicunoscutul Renault Twingo rosu...

Ali_ump 12-02-07 06:36

5 Attachment(s)
Bmw 525 i
Skoda Octavia 1.8T
Golf V

johnson 12-02-07 10:13

Nova aia alba e buna de sectiunea kitch tuning, cu sanse mari la locul intai. Cand o vad in oras nu stiu ce sa fac, sa rad sau sa plang, pacat de banii cheltuiti(nu multi oricum). E parerea mea sincera si nu renunt la ea indiferent de ce spune lumea. Daca asta e tuning, eu ma las de meserie

bogdan_FVJ 12-02-07 12:14

are dreptate johnson.....e prea incarcata.......ar iesi ceva da numa sa mai dea jos din piese.....asta e....

Ali_ump 12-02-07 12:19

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 745004)
Nova aia alba e buna de sectiunea kitch tuning, cu sanse mari la locul intai. Cand o vad in oras nu stiu ce sa fac, sa rad sau sa plang, pacat de banii cheltuiti(nu multi oricum). E parerea mea sincera si nu renunt la ea indiferent de ce spune lumea. Daca asta e tuning, eu ma las de meserie

Da Nova alba .:sad: ..eram sigur ca o sa fiti de aceeasi parere cu mine ...insa cu putin efort poate il convingem sa de-a jop in primu rand capacele alea ...sunt de prost gust....si ar mai beculetele de la tipsul tobei de esapament ...nush mai ziceti voi....

bogdan_FVJ 12-02-07 12:20

dap......alea da chiar trebe mai ales beculetzele de la toba...alea chiar is urate......no ofense

dangti16v 12-02-07 15:42

Kitul De Tuning Mie I-mi Place Spoilerele Pragurile..etc Sunt Faine:!:

Ali_ump 12-02-07 16:18

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 745594)
Kitul De Tuning Mie I-mi Place Spoilerele Pragurile..etc Sunt Faine:!:

Da spoilerele is ok dar celelalte elemente...is de cacao...
Dane ai vaz mini-van-ul are bord de Golf II...si mie imi place cum o iesit...ce zici?:rolleyes2

B16SIX 12-02-07 18:46

Quote:

Da Nova alba . ..eram sigur ca o sa fiti de aceeasi parere cu mine ...insa cu putin efort poate il convingem sa de-a jop in primu rand capacele alea ...sunt de prost gust....si ar mai beculetele de la tipsul tobei de esapament ...nush mai ziceti voi....
nu ai pe cine....... eu era sa ma bat cu el pe tema asta,dupa ce i-am pus bara pe spate, toba trebuia modificata (daca te uiti mai bine vezi ca vine intr-un unghi naspa) dar nu a vrut sa mai lase masina pe a doua zi ,fiindca era ora23 si trebuia sa ma duc si eu acasa.cit despre ledurile de la tips au fost montate in loc de lampa de ceata.(treaba lui ca nu stie cind e ceata si cind nu) lampa originala ar fi fost in plus

nt98adu 12-02-07 18:58

Supernova care mi-ai vandut-o mie era facuta cu gust, nu aia! Dar in fine, gusturile nu se discuta!:D

Ali_ump 12-02-07 22:11

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 745931)
Supernova care mi-ai vandut-o mie era facuta cu gust, nu aia! Dar in fine, gusturile nu se discuta!:D

Da bine dar majoritatea ar incadra-o altfel masina aia....io nu zic ca nu arata bine dar are niste chestii care pur si simplu nu ddau bine pe masina:rolleyes2

Ali_ump 12-02-07 22:41

7 Attachment(s)
O Honda Prelude din '95...va intra in lucru cel mai probabil in vara asta ....:D

bullibutton 12-02-07 22:42

Vezi ca ai uitat sa stergi numerele de la masina

dangti16v 13-02-07 10:12

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 746432)
O Honda Prelude din '95...va intra in lucru cel mai probabil in vara asta ....:D

inca odata pt alin japan power:twisted:

tin-tinovici 13-02-07 21:17

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 703892)
:lol: :lol: :lol: "nu am avut bani de passat" ...ce sa zic respect pt alegere ...si abia asteptam sa o vedem pe strazi...cateva detalii despre cam ce ai vrea sa faci cu ea ?
Cat despre motor...:shock: asa fac de fiecare data cand te vad prin oras si ma gandesc ce poate sa faca NINJA aia a ta de 250 de kile...
se transforma in....?in....in... OZN?:twisted:

250 KILLEEEEEEEEE ?????????????!!!!!!!!!!
Johnson,te-a jignit...te rog...:oops:

tin-tinovici 13-02-07 21:36

CUSTOM BODY KIT e tare????!!!
asta e tot ,da?...neamtu e tot neamt,da?!:lol:
vectre,astre,TDI,passat, golf, superb,Q7,stilo,HDI,logan,nove...PATETIC!!!!
...e mai tare seat-ul ala...sau ce naiba e...papucul bombay-style!:lol:
525i...crown victoria...FRUMOS!!!

tin-tinovici 13-02-07 21:40

:evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

bullibutton 13-02-07 21:51

cat mai mult crom posibil :D

Ali_ump 13-02-07 23:06

Quote:

Originally Posted by tin-tinovici (Post 748290)
CUSTOM BODY KIT e tare????!!!
asta e tot ,da?...neamtu e tot neamt,da?!:lol:
vectre,astre,TDI,passat, golf, superb,Q7,stilo,HDI,logan,nove...PATETIC!!!!
...e mai tare seat-ul ala...sau ce naiba e...papucul bombay-style!:lol:
525i...crown victoria...FRUMOS!!!

da Custom ...adica facut de mana lui....dupa bunu lui plac...care-i problema c nu inteleg...sincer

tin-tinovici 13-02-07 23:44

eu,prost asa cum ma aflu,as incepe cu ... benzina...mai veche,mai ieftina dar demna...in orice caz nu cu o amarata de scoditza sau un ELEGANT!!! pasat(asa se scrie?!)...apoi un pic motor(filtre,reglaje,macar,poate carburatoare,compresoare,turbine,stiti voi...eu,mai putin)...suspensii,bare stabilizatoare,frane...apoi,jos kilograme!...asta ca sa fie nevoie de aerodinamicitate,stabilitate,etc...po' sa dau cu piatra mai repede decat accelereaza un TDI de 90 kakati de cai...!...si niste muzica,poate...o toba cu galerie!!!...fara woofere,crom 2 bani,etc...CU MANA MEA!!!!

Ali_ump 13-02-07 23:48

Quote:

Originally Posted by tin-tinovici (Post 748656)
eu,prost asa cum ma aflu,as incepe cu ... benzina...mai veche,mai ieftina dar demna...in orice caz nu cu o amarata de scoditza sau un ELEGANT!!! pasat(asa se scrie?!)...apoi un pic motor(filtre,reglaje,macar,poate carburatoare,compresoare,turbine,stiti voi...eu,mai putin)...suspensii,bare stabilizatoare,frane...apoi,jos kilograme!...asta ca sa fie nevoie de aerodinamicitate,stabilitate,etc...po' sa dau cu piatra mai repede decat accelereaza un TDI de 90 de cai...!...si niste muzica,poate...o toba cu galerie!!!...fara woofere,crom 2 bani,etc...CU MANA MEA!!!!

da asta e adevarat insa deocamdata astea sunt masinile ...astia sunt oamenii care probabil ca daca ar dispune de bani ar face si ceea ce ai enumerat tu mai sus...si pana la urma asta e scopul intalnirilor intre pasionati ...sa schimbe o idee ...o parere ...sa mai schimbam mentaliatea asta gen "DACIA NOVA" daca intelegi la ce ma refer;)

All times are GMT +2. The time now is 09:11.

- Copyright 2026 4Tuning