Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Craiova....santier sau mina de aur? (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/31132-craiova-santier-mina-aur.html)

t1grul 28-08-07 00:53

Re: Craiova....santier sau mina de aur?

asa era sa dau aseara intr`o "sapatura" din aia...pt ca si`a tras omu apa sau ce si`o fi tras...pe strada aia care urca pe langa parc (am impresia ca se num Corneliu Coposu)...dar am avut noroc ca a dat unul din fata mea in ea si eu am ocolit`o :-P

ponny 28-08-07 00:55

io am jeep :)) m-am lasat de masini sport ca nu se merita :))

dinteus 28-08-07 01:06

Parcul N Romanescu nu este parc natural...Este AMENAJAT de un mare arhitect peisagist francez pe la 1900,perioada in care a castigat si marele premiu la concursul international bla bla (nush kre...unu f f f important) de la Paris...--->>>concurs cu parcuri/peisagistica,normal...Chestia cu bazinul olimpic mi se pare foarte tare...desi este cam rasuflata...Mai intai as vrea sa vad si eu Sala Polivalenta terminata,pentru ca tot de municipalitate tine si aia...chiar e pacat de ea,bataie de joc.

Se pare ca lui Solomon ii place sa se joace cu cuvintele...duma cu centrul sau piatza umana ---->>> adik centrul Craiovei,Piatza Prefecturii....asta e un mare joc de cuvinte,ca omu sa fie imprsionat...ganditi-va!!!:::BAZIN OLIMPIC!!!!!!WWWOOOOOOOOOOWWWWWWWW:shock: ......AQUA PARK!!!!WOOOOOWWWWW:shock: ....chestia cu hotelul ala de 5 stele nush cum ma ajuta...sa vedem si cum apare parcarea aia de 700 locuri...pentru ca e dubioasa...sper sa fie adevarat.
In arhitectura toate proiectele au initial foarte multe parcari ca sa se supuna "legii"...dar,in mod bizar..la finalizare nu mai sunt parcarile...schimbari de "plan" etc etc...asta s-a intamplat in frumosul Bucuresti in ultimul deceniu...acolo e mare mare criza,ce e in Craiova e minciuna...
AQUA PARK!!!!!!!WOOOWWWW:shock: .... chestia cu magazinele este buna...dar are dublu taish:D...magazinele fac rau unei comunitati daca acestea fac parte dintr-un lantz national etc...adica...acolo este o sugativa care trage banii din orash...cine shtie ceva economie (globala...sau nush d kre) isi da seama despre ce vbesc...efectele nu sunt vizibile,dar circuitul banilor este daunator orasului in cazul asta...
Eu, ca individ...normal k vreau sa apara multe magazine,pentru ca cele de acum sunt de-a dreptul mizerabile...preturi mari,putine reprezentantze ...iar astea te rup...
La naiba!!!!!Nu mai continui , ca m-am intins rau de tot si oricum nu citeste nimeni...Mai scriu si alta data:D:D:D

Pare rau ca te-am suparat,Vialy....

:)

p.s. Parcul Romanescu e de nota 10!!!! Solomon rules anyway:D

Vialy 28-08-07 13:42

dinteus stai linistit frate , nu e nici o suparare , pur si simplu discutam .. fiecare cu parerea lui ... incercam sa intelegem ce se petrece in orasul nostru minunat ! :)

dinteus 28-08-07 14:28

Pai tu zici de bine...eu zic de rau...(in mare parte)...oricum...orasul "creshte" si la propriu si la figurat...o sa fie din ce in ce mai bine...nu exista alta directie...

feline 28-08-07 14:43

oricum, sa faci atatea in parcul ala ar inseamn sa-l razi cel putin 70% si ar mai ramane totusi ceva dar daca lucrurile sa fac tot in sitlul romanesc adica asa ca sa fie...
poate are de gand sa le combine si sa imprastie toate astea prin tot parcul si atunci ar fi ceva interesatn dar nu-i vad in stare de asa ceva.

si pana la urma, orasul asta e o mina de aur pentru ei.:D

dinteus 29-08-07 01:46

off... de parc nu se poate atinge...ce vrea el sa faca vrea sa faca in spatele parcului,dar e totul cam vrajeala..pentru ca acolo terenurile sunt ale nu-stiu-cui...zona deja a inceput sa explodeze...probabil pentru noul cartier de acolo o sa fie toate astea...o puternica zona rezidentiala...e deja o portiune asfaltata in spatele parcului,acolo...totul are sens...

ponny 29-08-07 01:53

io-s convins ca parcul ala o sa dispara :)) deci daca o iei logic terenul ala valoreaza enorm , comisioanele sint enorme , + ca nu mai au voie cu zoo pt ca nu e spatiu pt a tine animalele deci toate motivele pt a face parcul praf. si da e vorba sa se faca un mall sau ceva de gen prin spatele parcului cu carefour etc am inteles ca cel mai mare mall ...asta ti-o spun siguranta pt ca am vazut schita cu spatiile sau cum se numeste pliantul ala etc si e undeva linga parc si singurul loc e in spate dar daca terenurile sint ale cuiva nu mai stiu care o sa fie smecheria

dinteus 29-08-07 02:00

omule...hai sa facem un pariu pe termen scurt...nu shtii ce inseamna MONUMENT NATIONAL?parcul asta nu o sa dispara niciodata...de-asta crezi ca il ingrijesc astia la greu si Solomon se plimba aproape in fiecare seara prin el...Parcul asta nu o sa dispara!!!!!

ponny 29-08-07 02:04

Mai mult, am un proiect indraznet. Desfiintez gradina zoologica din Parcul Romanescu. Ma obliga Comunitatea Europeana sa asigur animalelor un habitat corespunzator sau o vor inchide. De aceea o vom definta pe cea din Parcul Romanescu si vom incerca sa realizam un Jungle Park in parcul din Lunca Jiului. Trebuie sa avem grija de tot ce inseamna comunitate locala.

In curand Parcul Romanescu va prinde viata - si nu este o poveste ce spun acum - va lua nastere o zona comerciala si distractiva unica in tara: un bazin olimpic, un teren de joaca, unul de de sport, magazine tip mall dezvoltate pe orizontala, cinematograf, hotel de 5 stele, parcare de 700 de locuri, un aqua parc. Zona de langa hipodrom va deveni o zona extrem de bine mobilata. Proiectul insa este intr-o sa zic asa prima faza de dezbatere.

n-am zis eu asta ca nu-s io primar ..... + ca zi-mi tu mie unde poate el sa faca toate astea.... un mall pe orizontala stii cit loc inseamna ? sau o parcare de 700 de locuri ? sau aqua parc ?hotel ? gindeste-te bine si da-mi un raspuns :)))

dinteus 29-08-07 02:07

Zona de langa hipodrom va deveni o zona extrem de bine mobilata.]

Nu se referea nicidecum ca taie copacii...etc etc...este vorba de zona de la hipodrom spre camp....
"Zona de langa hipodrom va deveni o zona extrem de bine mobilata."....se refera la mobilier urban...este foarte bine ca zice "zona de langa hipodrom"...asta inseamna ca hipodromul nu se desfiinteaza...
Tu crezi sincer ca dispare parcul asta,atractia principala a orasului?....fantana e o minciuna fatza de parcul asta...plus ca au mai pus si arteziana in mijlocul lacului...crezi ca mai investeau in arteziana?:))))))))
Shtiu sigur k nu s desfiinteaza si gata....locurile de parcare sunt foarte bune,pentru ca astia parcau masinile pana la mine in fatza blocului cand era nush ce concert sau eveniment la velodrom...dar am zis...stai sa ma gandesc care e nordul...parcarile si toate draciile o sa se costruiasca la est de parc,in zona noului cartier...totul face sa creasca pretul terenului de acolo, teren care este al unuia care e pus pe bune cu primarul....matematica:))

dinteus 29-08-07 02:10

ai vazut zona aia despre care vorbesc?eu am trecut de cateva ori pe acolo...este muuuuuuulllllttttttt camp:)....zona frumoasa...libera...cu mult spatiu sa construiesti inca un oras....aoleu....cred ca acolo este de fapt sudul parcului:D...my bad...oricum...este foarte mult spatiu si tot ce trebuie:D

ponny 29-08-07 02:10

informeaza-te mai bine http://www.editie.ro/mod.php?mod=sti...&idstire=44498 citeste acolo iar ce vezi tu in poza aia eu am vazut acum luni de zile :)) o avea mititelu ala ceva cu solomon dar aia cu mallul e adevarata nu e inventata de aia de la ziarul ala ...iar atita timp cit hipodromul ala face parte din parc si el vrea sa-l darime ce te face sa crezi ca-i e greu sa mai lase jumate de parc ? pt ca oricum zoo se desfiinteaza. crezi ca de nebuni zic arhitectii aia ?

dinteus 29-08-07 02:12

nu stiam de asta,dar iti garantez ca nu o sa se intample...shtii ca Solomon vroia sa construiasca un mare mall chiar in spatele teatrului,langa Aleea Personalitatilor(cred)....nu a putut...si chestia aia era o porcarie mai mica decat asta...iti zic eu ca nu o sa se intample...singura zona unde poate face ceva de genul asta e mai in colo de hipodrom...

ponny 29-08-07 02:14

o sa vedem :))) adu-ti aminte ca in buc au facut astia case linga pista de la baneasa pe alea de semnalizare :))) si daca ma gindesc bine au zis ca le demoleaza si parca nu le-au mai demolat :))) sint in joc bani multi asta vreau sa-ti zic

umf_student 29-08-07 09:26

Salut!Ma baieti, eu zic sa nu va faceti atatea griji,ganditiva logic, voi stiti kti indiani sunt p la noi p aic,i nu o sa s construiask ceva nici in o mie d ani, k c construiesc ei ziua fura ciorile noaptea.Asa k eu sunt foarte linistit din punctul asta d vedere!Va salut!

Vialy 30-08-07 21:28

poza aia din Editie speciala ... e cam socanta ! Eu unu nu cred ca o sa distruga tot parcul pt a face tot ce arata in poza aia ... la dimensiunile alea !

Sincer nu cred ca o sa se taie mai mult de 80 la suta din copaci ca sa se construiasca ce arata acolo !

ponny 30-08-07 23:51

pai daca taie 80% din pomi inseamna ca e dus tot parcul :))))))

Vialy 02-09-07 15:44

Quote:

Originally Posted by ponny (Post 1073767)
pai daca taie 80% din pomi inseamna ca e dus tot parcul :))))))

e IMPOSIBIL , nu o sa se ajunga aici!

eu ma gandeam pe ici pe colo sa se mai construiasca cate ceva ..... dar nici de cum ce spun reporterii in editie speciala !

feline 03-09-07 22:27

mama lor de tampiti, nu putem si ei sa aduca la nivel capacul ala de canal de la bila? ca de-abia au turnat asfaltul.

dinteus 04-09-07 00:36

:)))....de parc nu au cum se atinga....chill

feline 01-10-07 19:31

mama, Doamne, da` ce santier avem!

dj01fad 10-10-07 01:34

la ce sa mai faca jungle park la lunca? oricum, cum ajungi in capatul bulevardului si faci stanga, incepe jungla si pe stanga si pe dreapta... ce sa mai faca el?
hai ca parcarile sunt utile, fantanile sunt frumoase, dar cum dreaq sa distruga parcul? chiar asa de cretin sa fie? eu nu cred ca o sa se atinga de el, si mai presus de asta, cred ca o sa fie obligat sa mentina gradina zoologica acolo si sa o modernizeze. ca vrea el sa faca la lunca, treaba lui, (cu toate ca o sa fure indienii animalele sa le manance), dar sa il lase pe asta in pace. cum dreaq sa fii asa de idiot sa distrugi spatiul verde in favoarea betoanelor? in toata lumea asta spatiile verzi din oras sunt ocrotite prin legem dar la noi le taie astia cum au chef...mall si bazin olimpic ne mai trebuia, ca in rest le avem pe toate. in loc sa arunce banii distrugand, mai bine ii foloseste dreaq sa refaca polivalenta, ca suntem de rasul curului.

t1grul 11-03-11 15:04

Nu s-a mai postat deloc aici, asta nu inseamna că nu s-a mai spart prin Craiova. Strada Pelendava este varză, numai zic de altele + se aud zvonuri că vor incepe pasajul de la km 0 :)

Gabi 11-03-11 15:18

Nu sunt zvonuri. Pe 18, adica de azi intr-o saptamana, incep lucrarile.

RideTheRiddle 12-03-11 18:50

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 4161426)
Nu sunt zvonuri. Pe 18, adica de azi intr-o saptamana, incep lucrarile.

e clar! cand veneam acasa ma bucuram ca e cat de cat liber orasul si nu stai cu anii la cozi, acum pana termina minunatia o sa fie mai rau ca in mizeria asta de bucuresti. sa speram ca termina repede si o sa fie mai bine cu pasajul asta.

gbry_el_05-RSG 14-03-11 10:25

sa vezi dupa 18 aglomeratie. o sa facem o ora de la universitate la gara. atunci sa vezi soferi nervosi, spoilere julite si consum la masina. dupa ce ca era destul de aglomerat centrul o sa fie si mai aglomerate strazile adiacente.

Dj_kyd 14-03-11 13:15

Ma gandesc la o ruta alternativa nu se poate? Pe stradute... printre blocuri eu si acuma folosesc rute alternative:D

dydy-andrey 17-03-11 02:52

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4168806)
Ma gandesc la o ruta alternativa nu se poate? Pe stradute... printre blocuri eu si acuma folosesc rute alternative:D

iti dai seama ca acum toata lumea o sa caute ruta aia alternativa si tot aglomerat o sa fie...
Sunt curios pe unde o sa bage autobuzele, ca de tramvai sunt sigur ca o sa-l opreasca de tot.
Cam cat o sa dureze pasajul? 10000 de ani?

t1grul 18-03-11 18:04

Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 4176091)
iti dai seama ca acum toata lumea o sa caute ruta aia alternativa si tot aglomerat o sa fie...
Sunt curios pe unde o sa bage autobuzele, ca de tramvai sunt sigur ca o sa-l opreasca de tot.
Cam cat o sa dureze pasajul? 10000 de ani?

maxim 9.999 ani...MAXIM am spus! :))

Dj_kyd 20-03-11 08:48

Eu sper ca in 2 ani MAXIM sa il termine mai ales ca vor sa inchida centrul. Ce doresc la toti participantii la trafic bafta si nervi de otel:lol:

gbry_el_05-RSG 23-03-11 21:16

deci s-a dat peste cap traficul in craiova. au zburat p....lele din gura soferilor pe carol I. ma i-a groaza cand ma gandesc ca am drum pe acolo. de la universitate la gara timpul este de cel putin o ora. e praf orasul asta....

Starty 23-03-11 22:43

prima zi DEZASTRU.. si nici macar nu inchisera de tot se putea circula bresti A I CUZA paltinis stefan cel mare... cand o sa se inchida si traseu asta am dat de naiba.... o sa ne prezentam bicicletele pe aci ca masinile raman in parcare

bobocu91 23-03-11 23:54

Azi pe la ora 13:00 pe calea bucuresti, in intersectia la KFC 3 politisti "locali" dirijau circulatia...intersesctia era blocata mai tot timpul, se circula bara la bara, se inainta ca melcul, claxoane si nervi intinsi la maxim. :shock:

Dj_kyd 24-03-11 14:23

Parerea mea ocoliti pe cat cu putinta centrul chiar daca vreti sa ajungeti de la gara in romanesti si trebuie normal sa treceti pe acolo alegeti rute ocolitoare si luati toate stradutele la rand;) daca chiar aveti treaba in centru incercati sa o lasati mai departe gen piata mare si gata eu asa am facut astazi si pana la universitate nu am mai avut dureri de cap si in acelasi timp am facut si un picut de miscare:D

Gabi 24-03-11 14:26

Ce bine e la servici :lol:

dydy-andrey 26-03-11 09:16

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 4196822)
Ce bine e la servici :lol:

nu ai dureri de cap de la atatea masini?

Am inteles gresit sau asa e?
Cand se va termina pasajul suprateran, se vor apuca sa faca unul subteran venind de pe Bvd. Carol si urcand spre Universitate... in intersectia de la KFC
E adevarat?

Gabi 26-03-11 09:26

Sincer, nu :)

Pasajul de la universitate va trece pe sub A.I. Cuza si va iesi undeva in zona Luxor, sau chiar mai jos, aproape de Sofia Bistro / Casa Studentilor.

t1grul 27-03-11 10:31

Ce bine se potriveste acum numele thread-ului :D

DarkMan03 11-07-11 20:24

ma uitam ca thread-u e din 2007 :) si de atunci situatia deloc schimbata...
asta spune multe despre orasu asta... :)
desi au fost cateva luni bune...prin 2009 sau 2010, nu mai stiu...cand 80% din strazi aratau chiar bine...
pacat de oras...ca ar avea ceva potential...sau poate doar asta vrem noi sa credem ca suntem prea orgoliosi...

All times are GMT +2. The time now is 16:23.

- Copyright 2026 4Tuning