![]() |
Re: Opel Calibra Turbo......asteapta provocari
Se joaca pe lovele si destul de serios....:)
Tu de unde crezi ca produc banii pentru masina...:):) |
Quote:
|
sal..|GTA..ai facut masina/..la buc. cand mai vi sa facem odata?:-) ai avantajul ca a mea e diesel..!!!facem?:lol:
|
Quote:
si unde pui ca sunt si din Bucuresti... |
eu la buc vin apropae saptamanl cu treaba..si intr-una din zile putem sa facem:D
|
Yoda cu ala cu Passatul W8 te-ai dat?
|
Nu stiu cum sunt altii dar cand ma apuca lenea foarte greu imi revin....
Ma chinui de cateva saptamani sa montez turbina pe masina si singurul impediment ar fi 2 fitinguri.....de cand a venit turbina am o mare dilema.....sa comand fitinguri originale din state sau sa le fac la strungar?? Poate mai are cineva o alta varianta pentru mine ca eu pana acum nu am ajuns la o concluzie...:) |
Quote:
|
Quote:
|
mescarici e senzatia anului....ii spusese lui zgb ca se da cu el cu golful si ca ii crapa capul dar ca pe mine nu ma onoreazaca ii e frica de a5 :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Alooo.....Domnu` cu Hash De Iiul va rog foarte brusc sa va faceti un topic separat pentru provocari exclusiv adresate dumneavoastra si masinii pe care o detineti.
Iar daca arzi de nerabdare sa ardem un cauciuc eu sunt la Slobozia ..... |
Quote:
|
Quote:
@mesarici De unde ai dedus tu ca masina mea e una din cele mai slabe??? |
poi scuza-ma dar se compara cu audi A5?..in nici-un caz na-m vrut sa-ti zic ca e slaba doar ca nu e asa noua si cu astea am curaj sa ma dau si eu..in plus a mea e grea si ia suta mai greu..si e si deiesel..iar cu calibra am mai facut si deaia...scuze inca o data n-am vrut sa-ti jicnesc masina!!:lol:
|
omfg....mestere......vrei cadou un abecedar? lasa-ne frate cu avionul tau de miliarde de cai diesel....noi aici sutem mai modesti.....cauta-ne cand iti iei o masina cu care sa ne putem masura si noi...pana atunci nu mai polua topicu` omului
|
Quote:
|
:D
daca stau sa fac un calcul sincer.....daca vinzi carutele astea de peugeoturi iti iei si tu un a5 ca al meu....peste vreo 10 ani cand s-o devaloriza complet acum nu mai polua topicul.... ultimul avertisment verbal ca sa zic asa |
Quote:
Quote:
scuze de OT:) |
Quote:
|
Quote:
|
AFA..care valoare? imi arati mie 1 pejo care face cat un A5?
voi chiar va uitati in gura lui? |
Moama, fratilor... ori face misto de noi omu, ori e pe dinafara rau de tot...
Acum sa fim sinceri... Cand auzi Peugeot bi-turbo, parca se inmoaie toate in tine... :D Acum, nu vreau sa fiu rau, masina poate fugii bine (poate e modificata un pic) dar mai trebuie sa ne vedem lungul nasului ;) P.S.: Scuze, GTA, de poluare... dar omu' e... @Bogdan_wrc - genul opus lui W8... :D Sau nu... |
eu cred ca e ruda cu ala cu W8. :) gata nu mai postez offtopic.
cat misto sa faca mah de noi? mai citetse posturile lui... |
Quote:
|
Fratilor eu cred ca ar trebui sa-l luati pe baiat mai usurel .....
Din cate vad eu,omul pur si simplu nu se pricepe si in consecinta isi da cu parerea. Cel mai bine ar fi sa-i explice cineva cum e cu caii putere si cuplul....turatia motorului....benzina si diesel.....greutatea masinii....turbo si aspirat.....si alte nimicuri care nu au nici cea mai mica legatura cu pretul masinii.......... |
N-am stiut ca are A5 nu eram nicic eu chiar atat de prost sa zic o asemenea aberatie..ho incett...l-am confundat pur si simplu cu altcineva!:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Aha......am inteles.Ce sa zic......bafta si ucide toate DTI,TDI,CDI,HDI-urile pe care le prinzi......
|
Quote:
|
Quote:
|
pejoistule eu zic ca tu vrei sa faci curse si nu ai cu cine....si in continuare...nu ai cu cine...
|
frateee...plm...ala e cu capu' rau de tot!de acum propun consultatii la medic inainte de a se activa vreun cont!!!!!!!!!!!!!!:D
oricum ...daca mai vrea eu il astept cu "autobuzul" meu ! |
Quote:
Oricare ar fi din astea nu poate fi dat de un HDI decat daca e vb de ala care vor cei de la Pejaules sa participe la Le Mans! |
Offtopic: Nenea Cortez afla ca pejosul de 1.6HDi 110CP modificat poate face multe masini de 150CP, ma refer aici la varianta mai usoara 307.
|
doc si asa n-au cum sa inteleaga ei cat de bun e peugeot dar in fine..poluam topicul degeaba..las-i ca ei nici pe astea nu le au ..majoritatea nu au masini chiar sau viseaza sa el aiba..asa ca ciocu mic!astia care vbesc aiurea..cand oti aVEA SI HDI deastea jafuri cum le ziceti atunci sa mai vorvbiti!:x
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning