Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Speedline vs Anonymous (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/30955-speedline-vs-anonymous.html)

Alfa_band 18-10-07 20:21

Re: Speedline vs Anonymous

Pai atunci nu mai spune nimic .....ce ar fi sa scoti masina odata pe strada sa vedem ce poate si sa lasam vorbele multe si aiurea..eu unu te provoc cu ce am adica un urs ruginit.

CZR 18-10-07 20:35

eu astept sa vina sonda lambda desteptule kre nu e p stoc nikieri in tara
vine p original si dak nu stii,te anunt eu k de obicei dureaza 4-5 zile
vezi kte asteapta alfa cu ursu,poti sa-l refuzi?

Lucian 18-10-07 20:37

Momentan inca nu am dat jos cutia facuta praf la Buzau. Cum o scot te anunt. Ne dam cu cea mai mare placere . Dar renunta la "sa VEDEM ce poate" ... nu cred ca sunteti vreun juriu la concursul asta . Cine trebuie si a cui parere a contat ... a vazut cum trage masina .

P.S. Nu am spus care erau acele 2-3 masini ;)

Lucian 18-10-07 20:38

Quote:

Originally Posted by B 99 CZR (Post 1155944)
eu astept sa vina sonda lambda desteptule kre nu e p stoc nikieri in tara
vine p original si dak nu stii,te anunt eu k de obicei dureaza 4-5 zile
vezi kte asteapta alfa cu ursu,poti sa-l refuzi?

2 zile daca platesti curierul rapid ... asta nu stiai ... intelectualule ? Cum sa refuz un urs ? Nu am facut-o cand avea 1.4 si imi dadea BOH-ul o masina vrei sa refuz acum ? :lol:

CZR 18-10-07 21:08

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1155953)
2 zile daca platesti curierul rapid ... asta nu stiai ... intelectualule ? Cum sa refuz un urs ? Nu am facut-o cand avea 1.4 si imi dadea BOH-ul o masina vrei sa refuz acum ? :lol:

eu nu am banii tai,nu-mi permit
topcmai d aia zic,ce frumos k nu-l refuzi p alfa :)

Lucian 18-10-07 23:07

Cezarica ... chiar daca nici macar nu a spus ce motor are pe masina si s-a limitat la ultramodestul "urs ruginit" ... nu il refuz ...

200SX 18-10-07 23:34

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1156263)
Cezarica ... chiar daca nici macar nu a spus ce motor are pe masina si s-a limitat la ultramodestul "urs ruginit" ... nu il refuz ...

si tu esti atat de necunoscator incat nu stii ce 800cc 3 pistone are sub capota

Alfa_band 19-10-07 02:41

2500 24v este motorul...lasa tastele ca vad ca devii profesor la asa ceva!

Lucian 19-10-07 10:00

Quote:

Originally Posted by Alfa_band (Post 1156515)
2500 24v este motorul...lasa tastele ca vad ca devii profesor la asa ceva!

Sunt si profesor de sex. Vrei sa-ti arat ? Esti cam nesimtit si eu nu-mi amintesc sa te fi deranjat personal cu ceva. Momentan masina nu se poate misca fizic . Daca nu poti procesa cognitiv asa ceva e cam trist ... Daca ai chef sa fii tare in gura ... e problema ta. Oricand pot spune ca nu vad rostul cursei cu tine ...e prea slab ce ai tu pe masina .

ady_gti 19-10-07 11:49

uite ca m-am trezit si eu :)) pt cei din anonymous ... ce masina aveti la grupa C???,,, .. :) cu mine acolo :)

ady_gti 19-10-07 11:52

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 811939)
pentru mine un toledo de 170 cai si aia cam bolnavi aveti ceva?

avem un peugeot 205 turbat ..:)) sa traiti domnul PIA si numai respect

ERY 19-10-07 12:00

Pai cu nos sari o treapta....deci la Andrei WRC..cu el tre sa te dai.

ady_gti 19-10-07 12:07

ERY stai asa ..... EU fara nos am 147 de cai ... adica grupa C... si dupaia cu NOS o sa intru sa ma dau cine o sa mai fie ;)

ERY 19-10-07 12:37

Pai atunci ..dar fara NOS poti cu Chris cu Cupra neagra ...dar sa ii vina ambreiajul.

Lucian 19-10-07 16:32

Nu stiu de ce dar am un feeling ca ira vom vorbi doar pe forum si acest battle nu se va face . Nu de alta dar cu vremea asta e mai greu ...

ady_gti 19-10-07 18:34

vom vedea .,..:L(

Alfa_band 19-10-07 18:51

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1156679)
Sunt si profesor de sex. Vrei sa-ti arat ? Esti cam nesimtit si eu nu-mi amintesc sa te fi deranjat personal cu ceva. Momentan masina nu se poate misca fizic . Daca nu poti procesa cognitiv asa ceva e cam trist ... Daca ai chef sa fii tare in gura ... e problema ta. Oricand pot spune ca nu vad rostul cursei cu tine ...e prea slab ce ai tu pe masina .

Nu tzin minte sa te fi jignit ...in fine sa zicem ca ma abtin de data asta ...daca e prea slab ramane sa vedem.Vezi ca stai de 2 ani pe tusa si pentru cursele de pietoni nu se dau premii!Masoaratzi cuvintele !!!

Lucian 19-10-07 21:25

Am stat 2 ani pe tusa pt ca de la un motor de 65 cai cu chiuloasa de turbo am trecut la unul de 120 cai care inca nu e la capatul modificarilor si pt ca am vrut sa aibe un kit de caroserie unic facut cu mana mea dupa ideile mele . Tu momentan asta ai provocat - o dacie cu motor de 120 cai . Daca aveai ceav personal cu mine sau vroiai o cursa cu nova ai gresit topicul. Stai linistit ... am luat premiu si ca pieton la tuning show ;) . Pe tine te astept la urmatoarea legala ... ne dam la libere. Speedline vs Anonymous ramane valabil . La fel de amical , la fel de serios ... sper ca Toba sa se gandeasca la ce i-am spus azi la tel si sa o rezolvam .

Catalyn 20-10-07 00:24

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 1155644)
offfff.....noi suntem prea multi ca sa avem si ce alege....:D

f bine si combina e singura in lanul de grau...nu te uita la aparente..lasind vorbele la o parte ....poate facem putina practica

TOBA^ 20-10-07 04:49

nu vreau sa jignesc pe nimeni !!!!! dar vad ca spiritele sunt aprinse...nu inteleg de ce nu vorbeste si pepy ,cel mai activ membru speedline... hay sa nu vb mult si prost si sa nu facem nimic....
hay sa incepem pe grupe...
Ce are speedline :A1 75cp (max 100cp)
A 100cp (+ 75 pana la 100cp)
B 130cp (+100 pana la 130cp)
C 165cp (+130 pana la 165cp)
D 200cp (+165 pana la 200cp)
E 250cp (+200 pana la 250cp)
F 300cp (+250 pana la 300cp)
G 350cp (+300 pana la 350cp)
J 400cp (+350 fara limitare )

si mai este o varianta .... cea mai puternica masina SPEEDLINE cu cea mai puternica masina ANONYMOUS...:))))se stie rezultatul???:))))

X-Ray-Eyes 20-10-07 05:39

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 1156833)
uite ca m-am trezit si eu :)) pt cei din anonymous ... ce masina aveti la grupa C???,,, .. :) cu mine acolo :)

Pune NOS-ul si te dai cum mine ... Ce zici ?
:P

P.S. : Nu cu Astra ... ca are vreo 250 Cp ...
Cu BMW-ul ca are doar 193 de gloabe obosite .

Lucian 20-10-07 11:31

Cea mai buna idee e pe grupe cum a zis Toba . Cu un singur amendament ... o masina de grupa B se poate da la C ? Sau la D ? Cat despre cele mai tari masini ... nu se stie inca rezultatul ... sau depinde cat de veche vrei sa fie cursa ...

ady_gti 20-10-07 11:37

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1158119)
Pune NOS-ul si te dai cum mine ... Ce zici ?
:P

P.S. : Nu cu Astra ... ca are vreo 250 Cp ...
Cu BMW-ul ca are doar 193 de gloabe obosite .

DA .. vreau .:)

X-Ray-Eyes 20-10-07 12:44

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 1158325)
DA .. vreau .:)

Good ...
:D
Ne auzim ...
Imi dai un semn cand ai masina gata ... ca mai vrea si GNT sa se dea cu tine o data.

Bigu 20-10-07 15:45

hop si eu.... la sq si db nu se baga nimeni ??? :-/

B|shOp-VR6 20-10-07 16:54

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1158313)
Cea mai buna idee e pe grupe cum a zis Toba . Cu un singur amendament ... o masina de grupa B se poate da la C ? Sau la D ? Cat despre cele mai tari masini ... nu se stie inca rezultatul ... sau depinde cat de veche vrei sa fie cursa ...

Pai se ia in calcul ultima cursa :D

Iar va certati degeaba :)) puneti-va la linia de start si gata :P

Lucian 20-10-07 19:27

Si daca CZR nu se mai da ... ramane nebatut ... nu ? :)) Cine se cearta ?

Ernest 20-10-07 19:59

poate ma bag aiurea...da .... nu e CZR ala sa nu se dea :)))

Lucian 20-10-07 21:11

Chiar te bagi aiurea pt ca nu ai inteles ce am vrut sa spun.

Ernest 21-10-07 01:45

am inteles ce vrei sa zici si k glumeai.. da referitor la el... chiar nu e cazu.. adik puteai sa faci gluma asta referitor la oricine altcineva din Anonymous... da exact la el nu :)))

ady_gti 21-10-07 03:19

fapte domne nu vb ... super cursa andrei wrc ... respect ... si domnul GNT sa nu mai fie nervos ca al meu este un amarat de 205 turbat :))

X-Ray-Eyes 21-10-07 04:52

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 1159635)
fapte domne nu vb ... super cursa andrei wrc ... respect ... si domnul GNT sa nu mai fie nervos ca al meu este un amarat de 205 turbat :))

Cum ti-am spus de la inceput , eu sunt cat se poate de fair-play si nu am de ascuns nimik ...
Si ca dovada , ti-am spus ce poti sa ii faci ca sa traga bine de tot la startul de pe loc ... asta cu anumite riscuri ( planetarele sa cedeze ) ...
Respect ...
Cand mai vrei sa mai facem inca una ca in seara asta cu cea mai mare placere ...
Insa incearca sa perfectionezi plecarea de pe loc ca acolo pierzi ... din mers ai vazut ca e pe acolo ...
Intr-un cuvant a fost o seara talent !!!
P.S.1 : Tare curios sunt cum iti trage cu NOS !
P.S.2 : Ce motor ai ? Si de pe ce masina e luat ?

ERY 21-10-07 13:44

Hai Luci...next ca avem una deja...:)

ady_gti 21-10-07 13:48

motorul este de 2.0 T 8 v .. este de pe un citroen XM din 94 ,, motorul la baza are 147 de cai cu turbina T25 .. are potential motorul ..:)

M Y U 21-10-07 13:59

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1159655)
Si ca dovada , ti-am spus ce poti sa ii faci ca sa traga bine de tot la startul de pe loc ... asta cu anumite riscuri ( planetarele sa cedeze ) ...

... din mers ai vazut ca e pe acolo ...

Toata lumea stie SLICK...

Cand o sa iesi la curse cu astra ai sa vezi ca nu poti avea plecare cu fwd in boost mare...se poate ameliora cu lunch control..

Imi pare rau ca a fost in graba plecarea mea din tara,vroiam sa incerc si eu cu 5u meu cu tine,zma si gnt.

Si daca tot au fost confruntari,nu ne spune si nou celor de mai departe de toate astea niste rezultate,cine pe cine cu ce...

pepy 21-10-07 15:41

voi cind pierdetii nu numarati?

X-Ray-Eyes 21-10-07 16:16

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 1160291)
voi cind pierdetii nu numarati?

Constanta sau Bucuresti ?

ady_gti 21-10-07 17:43

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1160072)
Hai Luci...next ca avem una deja...:)

despre cine este vorba??
daca este vb despre mine vreu sa stiu si eu cate curse au fost aseara .. si cate au fost castigate de mine si cate au fost castigate de el ... si vreau sa intre sa posteze aici si oamenii care au stat la finish ,... va multumesc

X-Ray-Eyes 21-10-07 18:02

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 1160512)
despre cine este vorba??
daca este vb despre mine vreu sa stiu si eu cate curse au fost aseara .. si cate au fost castigate de mine si cate au fost castigate de el ... si vreau sa intre sa posteze aici si oamenii care au stat la finish ,... va multumesc

1~ Tu VS GNT = Ai castigat tu

1 = De pe loc = Eu
2 = Din Mers de la 40Km/h = Tu
3 = De pe loc = Ai ratat a 2-a = am pus frana ( Fair - Play ) si m-am intors
4 = De pe loc = Am plecat in drift = Tu
5 = Din mers de la 30 Km/h = a-1a , a-2a,a-3a la final (6000R/min) ( 400M in cap = a 3-a la mine la sfarsit ) = Eu
6 = De pe loc = Eu

E asha ?

Daca vrei sa ne mai dam ( eu tot la fel de corect am sa fiu ) cu cea mai mare placere ...
Daca ai putea sa pui si butelia de NOS in actiune ar fi mult mai tare.

X-Ray-Eyes 21-10-07 18:12

Cum Decidem Castigatorii ???
Din Mers Sau De Pe Loc ?
Intrebare Valabila Si Ptr Speedline Si Ptr Anonymous !

All times are GMT +2. The time now is 20:20.

- Copyright 2026 4Tuning