![]() |
Re: Speedline vs Anonymous
Pai atunci nu mai spune nimic .....ce ar fi sa scoti masina odata pe strada sa vedem ce poate si sa lasam vorbele multe si aiurea..eu unu te provoc cu ce am adica un urs ruginit.
|
eu astept sa vina sonda lambda desteptule kre nu e p stoc nikieri in tara
vine p original si dak nu stii,te anunt eu k de obicei dureaza 4-5 zile vezi kte asteapta alfa cu ursu,poti sa-l refuzi? |
Momentan inca nu am dat jos cutia facuta praf la Buzau. Cum o scot te anunt. Ne dam cu cea mai mare placere . Dar renunta la "sa VEDEM ce poate" ... nu cred ca sunteti vreun juriu la concursul asta . Cine trebuie si a cui parere a contat ... a vazut cum trage masina .
P.S. Nu am spus care erau acele 2-3 masini ;) |
Quote:
|
Quote:
topcmai d aia zic,ce frumos k nu-l refuzi p alfa :) |
Cezarica ... chiar daca nici macar nu a spus ce motor are pe masina si s-a limitat la ultramodestul "urs ruginit" ... nu il refuz ...
|
Quote:
|
2500 24v este motorul...lasa tastele ca vad ca devii profesor la asa ceva!
|
Quote:
|
uite ca m-am trezit si eu :)) pt cei din anonymous ... ce masina aveti la grupa C???,,, .. :) cu mine acolo :)
|
Quote:
avem un peugeot 205 turbat ..:)) sa traiti domnul PIA si numai respect |
Pai cu nos sari o treapta....deci la Andrei WRC..cu el tre sa te dai.
|
ERY stai asa ..... EU fara nos am 147 de cai ... adica grupa C... si dupaia cu NOS o sa intru sa ma dau cine o sa mai fie ;)
|
Pai atunci ..dar fara NOS poti cu Chris cu Cupra neagra ...dar sa ii vina ambreiajul.
|
Nu stiu de ce dar am un feeling ca ira vom vorbi doar pe forum si acest battle nu se va face . Nu de alta dar cu vremea asta e mai greu ...
|
vom vedea .,..:L(
|
Quote:
|
Am stat 2 ani pe tusa pt ca de la un motor de 65 cai cu chiuloasa de turbo am trecut la unul de 120 cai care inca nu e la capatul modificarilor si pt ca am vrut sa aibe un kit de caroserie unic facut cu mana mea dupa ideile mele . Tu momentan asta ai provocat - o dacie cu motor de 120 cai . Daca aveai ceav personal cu mine sau vroiai o cursa cu nova ai gresit topicul. Stai linistit ... am luat premiu si ca pieton la tuning show ;) . Pe tine te astept la urmatoarea legala ... ne dam la libere. Speedline vs Anonymous ramane valabil . La fel de amical , la fel de serios ... sper ca Toba sa se gandeasca la ce i-am spus azi la tel si sa o rezolvam .
|
Quote:
|
nu vreau sa jignesc pe nimeni !!!!! dar vad ca spiritele sunt aprinse...nu inteleg de ce nu vorbeste si pepy ,cel mai activ membru speedline... hay sa nu vb mult si prost si sa nu facem nimic....
hay sa incepem pe grupe... Ce are speedline :A1 75cp (max 100cp) A 100cp (+ 75 pana la 100cp) B 130cp (+100 pana la 130cp) C 165cp (+130 pana la 165cp) D 200cp (+165 pana la 200cp) E 250cp (+200 pana la 250cp) F 300cp (+250 pana la 300cp) G 350cp (+300 pana la 350cp) J 400cp (+350 fara limitare ) si mai este o varianta .... cea mai puternica masina SPEEDLINE cu cea mai puternica masina ANONYMOUS...:))))se stie rezultatul???:)))) |
Quote:
Pune NOS-ul si te dai cum mine ... Ce zici ? :P P.S. : Nu cu Astra ... ca are vreo 250 Cp ... Cu BMW-ul ca are doar 193 de gloabe obosite . |
Cea mai buna idee e pe grupe cum a zis Toba . Cu un singur amendament ... o masina de grupa B se poate da la C ? Sau la D ? Cat despre cele mai tari masini ... nu se stie inca rezultatul ... sau depinde cat de veche vrei sa fie cursa ...
|
Quote:
|
Quote:
:D Ne auzim ... Imi dai un semn cand ai masina gata ... ca mai vrea si GNT sa se dea cu tine o data. |
hop si eu.... la sq si db nu se baga nimeni ??? :-/
|
Quote:
Iar va certati degeaba :)) puneti-va la linia de start si gata :P |
Si daca CZR nu se mai da ... ramane nebatut ... nu ? :)) Cine se cearta ?
|
poate ma bag aiurea...da .... nu e CZR ala sa nu se dea :)))
|
Chiar te bagi aiurea pt ca nu ai inteles ce am vrut sa spun.
|
am inteles ce vrei sa zici si k glumeai.. da referitor la el... chiar nu e cazu.. adik puteai sa faci gluma asta referitor la oricine altcineva din Anonymous... da exact la el nu :)))
|
fapte domne nu vb ... super cursa andrei wrc ... respect ... si domnul GNT sa nu mai fie nervos ca al meu este un amarat de 205 turbat :))
|
Quote:
Si ca dovada , ti-am spus ce poti sa ii faci ca sa traga bine de tot la startul de pe loc ... asta cu anumite riscuri ( planetarele sa cedeze ) ... Respect ... Cand mai vrei sa mai facem inca una ca in seara asta cu cea mai mare placere ... Insa incearca sa perfectionezi plecarea de pe loc ca acolo pierzi ... din mers ai vazut ca e pe acolo ... Intr-un cuvant a fost o seara talent !!! P.S.1 : Tare curios sunt cum iti trage cu NOS ! P.S.2 : Ce motor ai ? Si de pe ce masina e luat ? |
Hai Luci...next ca avem una deja...:)
|
motorul este de 2.0 T 8 v .. este de pe un citroen XM din 94 ,, motorul la baza are 147 de cai cu turbina T25 .. are potential motorul ..:)
|
Quote:
Cand o sa iesi la curse cu astra ai sa vezi ca nu poti avea plecare cu fwd in boost mare...se poate ameliora cu lunch control.. Imi pare rau ca a fost in graba plecarea mea din tara,vroiam sa incerc si eu cu 5u meu cu tine,zma si gnt. Si daca tot au fost confruntari,nu ne spune si nou celor de mai departe de toate astea niste rezultate,cine pe cine cu ce... |
voi cind pierdetii nu numarati?
|
Quote:
|
Quote:
despre cine este vorba?? daca este vb despre mine vreu sa stiu si eu cate curse au fost aseara .. si cate au fost castigate de mine si cate au fost castigate de el ... si vreau sa intre sa posteze aici si oamenii care au stat la finish ,... va multumesc |
Quote:
1~ Tu VS GNT = Ai castigat tu 1 = De pe loc = Eu 2 = Din Mers de la 40Km/h = Tu 3 = De pe loc = Ai ratat a 2-a = am pus frana ( Fair - Play ) si m-am intors 4 = De pe loc = Am plecat in drift = Tu 5 = Din mers de la 30 Km/h = a-1a , a-2a,a-3a la final (6000R/min) ( 400M in cap = a 3-a la mine la sfarsit ) = Eu 6 = De pe loc = Eu E asha ? Daca vrei sa ne mai dam ( eu tot la fel de corect am sa fiu ) cu cea mai mare placere ... Daca ai putea sa pui si butelia de NOS in actiune ar fi mult mai tare. |
Cum Decidem Castigatorii ???
Din Mers Sau De Pe Loc ? Intrebare Valabila Si Ptr Speedline Si Ptr Anonymous ! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:20. |
- Copyright 2026 4Tuning