Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Intalnire Pasionati Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/30807-intalnire-pasionati-dacia.html)

NightDevil 24-01-07 23:22

Re: Intalnire Pasionati Dacia

Cine ii da talonul ka sa-l ridice ... eu daca ii dau actele i-mi ia si buletinul...

fastbiker 25-01-07 07:18

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 714160)
Cine ii da talonul ka sa-l ridice ... eu daca ii dau actele i-mi ia si buletinul...

6puncte...nu-l dai de 3ori si ramai fara permis 30zile....

mie mi-a luat talonul pe 22.01 am fost la r.a.r. sa-mi omologheze jantele pe 17' si am intilnit un bou la omologari care imi spunea zimbind..trebuie sa ma duc la producatorul masinii u.a.pitesti si sa-mi dea un certificat in care sa scrie ca constructorul (cacaofonie voita deoarece sit este de kk) permite montarea jantelor respective pe dacia,cu certificatul sa merg la r.a.r si ei le trec in carte...frumos nu..si imposibil in acelasi timp...
SCUZE DE OFF TOPIC DAR AM CONSIDERAT K CE AM SPUS ESTE DE INTERES GENERAL

UniculSGM 25-01-07 10:55

Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul!

AAlpine1 25-01-07 11:36

si in alte tari e la fel ........
daca nu ai omologat ceva pe masina => talon suspendata numai ca aici amezile sunt mici pentru aceste probleme si nu iti ridica masina :P

mikkai 25-01-07 14:17

pe ce masina ai jante de 17?

BAGYKID 25-01-07 14:22

[propunerea mea este sa ne constituim in persoana juridica sa ne aparam si noi intr-un fel,asa vom avea si noi un punct de vedere..si mai am multe de spus dar nu aici....daca militia vrea poate sa ne ridice taloanele la toti deoarece fiecare avem ceva neomologat la masini si probabil k stiti majoritatea modificarilor nu sunt incluse pe lista r.a.r. si in concluzie nu se pot omolaga[/QUOTE]

cred ca degeaba constituim " persoana juridica " , cred ca ar fi si mai greu de negociat cu ei ( statul) .
cum a fost si vinerea trecuta : ne-am strans cu daciile au venit si ei (politzia ) , daca ar fi fost acolo baietzii demnitarilor cu bmw-urili si cu mertzanele , nu cred ca ar fi calcat ci ar fi stat la coltz sa-i pazeasca de vreo dacie in derapaj .

asa ca cea mai buna solutzie ar fii sa cootam un fiu de stab care sa vina si el cu dacia la intalniri:lol: , in concluzie eu cred ca o combin pe baseasca junior sa vina cu noi

fastbiker 25-01-07 15:22

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 714819)
pe ce masina ai jante de 17?

dacia din 1985

mikkai 25-01-07 16:18

vii la meeting?ca vreau si eu sa vad cum arata masina

B-83-DAC 25-01-07 16:31

el asa a spus ca vine...drept urmare va rog pe acest topic doar confirmati nu postati DECAT daca VENITI

1300Racing 25-01-07 16:38

scuze offtopic Sa puneti si niste poze de la intalnire pt cine nu vine
respect

MOUZE 25-01-07 21:36

se vor pune si poze cum s-au pus de fiecare data...va rog lasati rar-u,politia si off-topicu'

ne vedem la intalnire cu totii...

Magos 26-01-07 16:54

dar pana la urma si la urma am intrat in UE... de ce mama masii nu ne omologheaza elementele de tuning pe masini?? :|

AAlpine1 26-01-07 17:58

:))))))))))))))
iti dai seama ca daca ar omologa toate daciile "tunate" cate pericole ar fi pe sosele ??????????????????
se omologheaza orice si cu dacia daca te duci si arati ca vine de la alta masina si nu ai taiat nimic si etc o sa iti omologheze ce vrei u............

nu cred ca s-a dus nimeni cu un bmw e30 (urs) sa faca o omologare de la 4 prezoane la 5 prezoane ..............

u iai da o omologare lu unu pt o dacie care si-a pus un motor turbu si e foarte excitat de realizarea lui si nu a facut nimic la frane , suspensie si curge tabla de pe masina ?

mikkai 26-01-07 18:22

Pai si daca nu le omologheaza ce inseamna?ca nu mai circula cu ele asa?

fastbiker 26-01-07 18:41

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 716660)
dar pana la urma si la urma am intrat in UE... de ce mama masii nu ne omologheaza elementele de tuning pe masini?? :|

pentru k oficial nu existam ..daia...trebuie sa fim reprezentati,sa propunem....sa mergem in audienta la politie...la r.a.r. eu asta doream sa spun..daca nu facem NOI nimic credeti k or sa vina ei sa ne pofteasca,dar hai sa nu stricam topicul,k nu-i frumos..cum zicea si DAC-ul daia facem intilniri sa vorbim acolo,oricum eu am multe idei si imi face placere sa ma lupt cu sistemul

AAlpine1 26-01-07 18:51

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 716781)
Pai si daca nu le omologheaza ce inseamna?ca nu mai circula cu ele asa?

ba da, dar unii cu capul pe umeri circula incet ca sa nu bata la ochii iar restul cocosilor se dau in spectacol si scapam de toti asii soselelor cu ocazia asta

ma bufneste rasul cand se mai ia unu cu mine in trafic fiind in dacie si el la fel, o vede lasata etc si nu stiu ce e in capul lor , taie fata, diverse artificii care te lasa masca,
daca au o toba, un filtru niste jenti gata nu mai stiu de altele......
cel mai periculos e cand sunt pe motor si ma uit la ei cat de tembeli sunt ca se iau cu mine...........ii las sa se duca sa zica ca au ars si ei ceva intr-o seara, mai ales cei cu gagicile in masini aia sunt cei mai tari......cat de vitezi sunt in trafic......sa nu mai vorbim de cei cu masini straine care nu merita sa ii lasi sa scape daca sunt cu gagica in masina :)))))))))))))))))))))))))))))

mikkai 26-01-07 19:12

aia pe motor sunt cei mai enervanti dintre toti.Demaraje nebune la toate semafoarele si alte cascadorii periculoase.Si dup-aia zic ca de ce dam cu masina peste ei.Ma rog daca tot fac off-topic vreau sa mai zic ca daca ai o Dacia facuta nu te dai periculos.

AAlpine1 26-01-07 19:28

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 716860)
aia pe motor sunt cei mai enervanti dintre toti.Demaraje nebune la toate semafoarele si alte cascadorii periculoase.Si dup-aia zic ca de ce dam cu masina peste ei.Ma rog daca tot fac off-topic vreau sa mai zic ca daca ai o Dacia facuta nu te dai periculos.

si voi toti astia cu masinile cu cercuri, fite prin trafic etc........ eu nu am vb la general........

ideea ca sunt mai multe accidente intre masini decat intre masini si motociclisti sau intre motociclisti

intotdeauna ma amuza cand se ia vre unu cu mine in trafic .....

cat am avut dacie cu motor pe ea am fost destul de cumintel in trafic ca imi placea cu talonul in buzunar.........

mikkai 26-01-07 19:45

nici motocicletele nu sunt asa multe in trafic ca masinile ca sa poata fi mai multe accidente.

NightDevil 27-01-07 12:38

a sosit Ziua cea mare :) Va asteptam la academia militara :D

George_P. 27-01-07 13:20

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 717638)
a sosit Ziua cea mare :) Va asteptam la academia militara :D

Si eu va astept :D

solo24 27-01-07 14:13

vin si eu
chit ca st mic,tot vin sa vad niste masini frumoase

ANM 27-01-07 14:18

vin si eu...un logan rosu, murdar ...si dak e garda probabil cu semne d incepator:))

fiderzen 27-01-07 17:37

frumos...destul de frumos...:P...astept pozele >:)

mikkai 27-01-07 17:56

4 Attachment(s)
singurele poze pe care le-am facut

fiderzen 27-01-07 18:04

ma da i`ai facut,la a mea care era in fata la asta dc nu i`ai facut poze? :))))

AdySoLenZa 27-01-07 18:10

Pacat ca au fost prea putini TAU s-a lasat asteptat si nu a mai venit... :(

mikkai 27-01-07 18:11

nu i-am facut nici la a mea :))Stiu masina ta.Era singura cu stopuri bicolore dintre toate.

NightDevil 27-01-07 18:19

Vara ies adevaratele intalniri asta a fost ceva de inceput de an sa ne vedem pe 2007 ....

caphonne 27-01-07 18:23

ooh uite si KAP-ul meu in spate aia rosie supernova :)

UniculSGM 27-01-07 18:29

Hai baieti cu pozele! cazanu meu l-a pozat cineva?

Nubyan 27-01-07 18:39

21 Attachment(s)
Niste poze din partea mea ;) Scuze celor care nu le-am pozat masina :-)

caphonne 27-01-07 18:41

beleaaaa bravo

Nubyan 27-01-07 18:41

E si "cazanul" tau :D

UniculSGM 27-01-07 18:44

mersi, le-am salvat.

Nubyan 27-01-07 18:59

Vreti si niste filmulete?

UniculSGM 27-01-07 19:01

da serifule, urca tot ce ai.

morcov_ssl 27-01-07 19:02

iupiiiiiii...... io raman inca un anonim... :) pana acum nu am aparut in pozeeee!!!

Nubyan 27-01-07 19:11

19 Attachment(s)
Uitati si filmulete ( aveti de unde alege :lol: )
;) Scuzati calitatea

B 53 BAN 27-01-07 19:26

26 Attachment(s)
poze care mai de care

All times are GMT +2. The time now is 12:44.

- Copyright 2026 4Tuning