Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Concurs de tuning virtual (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3030-concurs-tuning-virtual.html)

ffocus 07-01-05 13:57

ce caterinka...e peugeocus...buna tipa..cine e :?:

cox 07-01-05 14:10

de fapt era vorba despre un forgeot (a se citi \"forjo\") si....gagica tot una forjata este

ALXutz 07-01-05 15:17

Sa inteleg ca bag urmatoarea poza? wow... ce onoare pe capu` meu :D
diseara o postez... ca acum nu am nici timp si nici idee ce masina sa pun... cred insa ca va fi o mazda 3 sa imbolnavesc un prieten care vrea sa isi ia :D
pe diseara!

tng 07-01-05 15:22

Hai ca vad ca se da in diverse..se incurca trb pe aici..
Nimeni nu te-ai desemnat castigator ALXutz(decat FFocus) ,nu te supara pe mine dar trb sa-si dea si restu' lumii cu parerea despre munca noastra la \"Rezultate\" asa ca nu grabi lucrurile.

Poate se mai \"baga\" careva...ex. dadi,art,criss....

ALXutz 07-01-05 15:36

ok, chill! am vazut ca lumea cerea masina noua de tunat...
Asteptam rezultatele oficiale atunci...

criss 07-01-05 15:50

please! asteptati-ma si pe mine. :D
am fost la servici astea 2 zile.daca nu mai aveti rabdare... no problem. oricum postez si eu poza dupa aia chiar daca nu mai intra in concurs. :D

ALXutz 07-01-05 16:01

oricum xxdadixx zisese ceva de duminica la pranz parca... so... hai sa il asteptam si pe criss si pe cine mai vrea sa se bage... Sa se anunte frumos castigatorul la rubrica de rezultate, si apoi acela sa puna noua masina!
Na ca sa vedeti cat de fairplay sunt, sa nu ziceti ca sunt carcotash! :D

CT-03-ART 07-01-05 17:11

eu nu cred ca particip pt ca nu prea imi iese... dar daka va fii urmatoarea poza...sa fie una cum a fost cu bmw fara unghiuri...ca suntem inca incepatori...

andrey2003 07-01-05 18:58

CT-03-ART: :x si eu la fel... :oops: . Daca urmatoarea va fi din fatza, spate sau lateral... ma bag... :wink:

Al3xius 08-01-05 01:07

subscriu pentru fata sau spate ca lateral am avut :wink:

criss 08-01-05 09:45

1 Attachment(s)
Am reusit si eu in graba,tnx ca m-ati asteptat.
Ok hai c-am plecat la servici :D

tng 08-01-05 10:23

Criss yo zic ca ai depasit stadiul de incepator. :)
Poza este marpha rau,bravos :peace:

xxdadixx 08-01-05 10:55

Cea mai tare fara defecte vizibile!! Baga poza din fatza!

Piry 08-01-05 12:15

1 Attachment(s)
mdeh ...... :roll: :roll: :roll: :cry:

nu ca nu as stii sa rezolv problema da mii chiar lene sa reinstalez windowsu ca numa asa pot rezolva problema din libraria c++

ALXutz 08-01-05 12:24

Mijto rau! Felicitari! Baga urmatoarea...

EvLSant0S 08-01-05 12:29

e la servici omul acum ;) :D

Piry 08-01-05 13:18

1 Attachment(s)
am vrut ceva mai artistic si ceva mai special , nu vreau sa castig si nici nu este tuning is doar vreo 4 ore de lucru ;)

tng 08-01-05 15:00

1 Attachment(s)
Mai bine asa ? :?

MaF|OtU 08-01-05 15:34

tng
eu zic ca arata mult mai bine prima :wink:
bravo , mie imi palce ce ai facut - mai bine ca prima data :wink:

ALXutz 08-01-05 17:20

piry, no offence, dar aia e munca de 5 minute a unui copil de gradinita care s-a crezut picasso si a aruncat 5 culori in photoshop... Mie mi0a luat mai putin de 4 ore sa fac focusul negru, si nu am pretentia ca a iesit cel mai bine dar macar are ceva tuning! Iti dau un sfat, daca vrei sa tii seama de el bine, daca nu sa nu ma injuri prea tare ca imi permit sa dau sfaturi: nu iti mai irosi timpul si resursele pentru prostii din astea, mai bine incearca ceva care sa poata intra in concurs! Si reinstaleaza odata windoza ca vad ca de acolo ti se trage in primul rand! :wink:

EvLSant0S 08-01-05 21:52

mda , eu tzin sa cred ca facea pe amuzantu ...

criss 08-01-05 22:22

....si pana la urma care e situatia?
s-a incheiat concursul?

Piry 08-01-05 22:24

lol chiar nu cred ca terminai in 5 minute nu conteaza ideea ii ca am vrut demult sa fac ceva de genu asta si acuma chiar nu mai aveam chef sa fac wrc ca vad ca o facut lacer deja si plus ca uitate la lucrarile mele anterioare care is ceva de capu lor asa ca nu venii tu sa-mi dai lectii ca nu ai nici pe jumate experienta de phtoshop cat am eu plus ca nu ma cred nici picasoo si vreau sa zic ca imi place,asa ca nu mai face tu pe interesantu si daca vrei sa dai sfaturi gaseste o alta metoda.Nu am vrut sa fac nici tuning pe ea nici nimica

iar cu erorile daca eu vreau sa le postez le postez ca momentan aicea conteaza si vechimea.lasa-mi tu windowsu in pace ca ii bun.

aici punem punct si offtopicului si o sa incerc sa imi fac timp pentru urmatoarea masina numa de aia ca sa iti fac tie pe plac si sa fac TUNING [doamne ce omini]

daca mai ai ceva de comentat nu scrie aicea si cauta-ma pe yahoo

tng 09-01-05 11:30

Acu postez \"Rezultatele\"

\"castigatorul\" votat de catre voi va posta urmatoarea masina (de preferat sa fie poza spate/fata sau profil) ca sa fie mai accesibil si altora

:peace: Respect !

xxdadixx 09-01-05 13:24

Ce zicetzi de asta? http://wallpaper.speedycars.net/bent...e_2005_005.jpg Binentzeles micsorata la 800/600!

ALXutz 09-01-05 13:54

piry, as vrea sa stiu si eu de ce esti tu asa de sigur pe tine ca ai mai multa experienta in photoshop decat mine? Daca ti-as spune ca eu lucrez zilnic la serviciu cu photoshopul ti-ai mai schimba un pic parerea? :P
Oricum daca tu kiar zici ca focusul ala ti-a luat 4 ore kiar incep sa ma indoiesc de experienta ta in photoshop! Ejti PENIBIL! Si ai face bine ca data viitoare cand cineva iti critica o lucrare sa nu mai sari asa ca nu am dat cu parul! Vad ca lumea pe aici ia totul mult prea personal si are mult chef de scandal... eu unul ma voi abtine de acum de la orice comentariu si voi posta doar masinile tunate, subliniez TUNATE! PUNCT.
Iar urmatoarea masina eu zic ca ar trebui postata de criss, nu de xxdadixx. In fine...

xxdadixx 09-01-05 14:00

Da dar Criss vine numai deseara la 23 de la lucru :oops:

tng 09-01-05 20:15

Criss mi-a zis mie (pe mesager) ca daca el va iesi castigator,sa postez yo in locul lui o masina,un mercedes de preferinta,dar nu voi face treaba asta pt ca asta e dreptul lui si il respect.

In plus acu' incepe si scoala si yo personal nu o sa mai am timp de \"tuning design\" decat in week-end.

Propun ca timpul de lucru sa fie acum de o saptamana.Ce ziceti?

:peace: Respect !

ALXutz 09-01-05 22:15

Subscriu si eu ideii, la mine se apropie si sesiunea...
In orice caz, astept poza lui criss, in primul rand pt ca el este castigatorul si in al doilea rand pt ca bentleyul ala dupa parerea mea nu se poate tuna! Numai cand ma gandesc la idee mi se face rau... Bentley cu tuning :?:

criss 09-01-05 22:33

1 Attachment(s)
imi pare rau ca ati asteptat,acum am ajuns de la servici. :oops:
Dupa cum am observat am iesit castigator,multumesc mult pt. aprecieri
:D :peace: :D

Acum cu pozele:
-asa e am vorbit cu tng pt ca am vazut ca graba e mare.
-mie imi place poza aleasa de DADI dar nu vreau sa supar pe nimeni asa ca pun si eu poza

tng 10-01-05 13:19

Deci \"hai cu mercedesu' \" :lol:
Ramane o saptamana timp de lucru !
Adica pana duminica la pranz.
Asa-i mai bine pt toti.
Bafta !

ALXutz 10-01-05 21:09

Hmmm... okey... hai cu Mercedesul... Dar masini mai tunabile nu ati gasit mah ?!? adika pooii mei, numa M5, S Klass... focusul ala ce a fost bine venit, ca la barci din astea nu prea sta bine cu tuning, decat ceva foarte finutz...
Si hai sa ne intelegem putin... Aici e concurs de masini sau de grafica? ca nu am prins ideea... avand in vedere ca suntem pe un forum de masini ar trebui sa conteze in primul rand aspectul masinii, complexitatea tuningului, bunul gust si cat de reala pare masina... Aia cu focusul cabrio m-a dat pe spate, a fost super originala ideea si kair parea destrul de reala poza! Dar acum nu cred ca tre sa cautam erorile cu lupa in photoshp... daca per total arata okey masina si nu se vede ca e tunata pe calc at e ok! Lasati dreq detalii de ordinul pixelilor! Vorba ceea, parerea mea mosule, ca nu-s din zona :wink:

criss 10-01-05 21:15

1 Attachment(s)
off topic :D

ALXutz 10-01-05 21:19

:shock: damn fuckin` cool!

xxdadixx 10-01-05 22:38

1 Attachment(s)
Coupe veritabil, jante ala Santos :D si o vopsea perlata :shock: !

cox 11-01-05 16:34

1 Attachment(s)
INIMITABILII

ffocus 11-01-05 16:48

1 Attachment(s)
:arrow:

ALXutz 11-01-05 20:54

nice, iar se anunta lupta stransa... asteptati pana duminica, da? ca incerc sa vin si eu cu ceva! Numai bine...

tng 12-01-05 18:25

Da man,asa ziceam si yo,pana duminica dar vad ca nimeni nu a zis nimic..
Ramane duminica :wink:

xxdadixx 12-01-05 18:41

DA mai pana duminica am zis!

All times are GMT +2. The time now is 22:36.

- Copyright 2026 4Tuning