![]() |
Re: VW Golf II
senZatie
|
Quote:
intrebarea 1.....stikerele mi-au cazut in iarna iar baiatele de pe zona de aici nu s-au gandit si la mine cand au fost prin bucuresti ca sa ia ori un parasolar ori sa ia pe o discheta scrisul vectorizat..... intrebarea 2.....trebuia sa imi scriu si eu numele undeva :lol: iar intre intrebari......multumesc de apreciere ;) |
Anaaaaa vere ce masina.....e triesel?.......
|
da domne....diesel....diesel :D
|
bhaaa...bhaaaa...."racitorul ala de a.c."............buna asta!!!
|
Felicitari pentru upgrade!!!
De pe ce mercedes ai luat compresorul si ce model e, cumva Eaton M45? Si daca da cu ce presiune mergi? ;) |
felicitari blondule....dupa atata munca....era cazul sa apara si rezultatele ...oricum ai ramas dator cu plimbarea aia la belvedere :)
p.s. bafta in continuare si la cat mai multe cupe |
modelul chiar nu il stiu la compresor dar o sa il aflu zilele astea.....presiunea e masurata la 0.8.....exact ce ai facut u cu al tau am facut si eu numa ca nu i-am facut soft-ul si inca mai sunt cateva luicruri de pus la [email protected] ce o fac te dau si o tura la belvedere :lol:
|
Sa inteleg ca ai micsorat deja fulia de la compresor?:D Nice! Eu "momentan" merg in 1.3 bari, dar e 1.6... Sunt curios cum se misca a ta! :p
Si inca o data felicitari! |
multumesc........da ...despre fulie vorbeam.......normal ar fi mers la 0.6 ca si cel de fabrica........de miscat o sa se miste asa putin dar dupa ce reusesc sa o pun la punct k acum imi merge intrerupt si consum de 35 + %
|
Masina este de vanzare......accept si variante............TEL.:0744265334
|
:) ce ce???? dupa atata munca???
|
aspir la ceva mai intepat ;)
|
sa dea domnu sa nu il dai pana in sept :D ...sa il mai apuc si eu nitel :))))
|
daca nu il dau pana in septembrie cred ca o sa m-a apuce si vara viitoare cu el :d
|
DECI .... :lol:
no comment ! Cred ca e cel mai tare golf 2 din Romania ... timp de 2 luni am avut ca wallpaper pe telefon poza cu masina ta ( din fata , sa se vada intercooler-ul cu "Kamikaze" ) si nu stiam ca ai cont pe 4Tuning :shock::oops: Mult noroc , drumuri fara gropi si sa o detii sanatos ! |
ms dar nu mai am masina :lol:
|
Quote:
In cazul asta ar trebui sa se dea T/C |
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning