Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 MEETING 2012?! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/301999-e36-meeting-2012-a.html)

21UKS 14-04-12 20:50

Re: E36 MEETING 2012?!

1. Parerea mea e ca organizatorii au dat de greu si s-au retras elegant (din punctul lor de vedere). Nu astept confirmare la treaba asta, este doar un punct de vedere:D,
2. Daca s-a votat Darste eu as zice sa ramana Darste, mai ales ca s-a si confirmat ulterior ca este foarte OK ptr niste oameni pasionati de BMW E36 nu rolls-royce sau sau mai stiu eu ce maybach. Adica se poate dormi la casute, cort sau chiar in masina.
3. Din cate vad eu pe aici Dani Smarandescu ar fi cel mai recomandat sa se implice, DACA DORESTE, cu conditia ca nici inainte nici dupa, sa nu existe reprosuri si discutii/comentarii inutile...nu se organizeaza un festival de film ci se intermediaza o intalnire intre niste oameni normali, deci nu cred ca este o ORGANIZARE in adevaratul sens al cuvantului
4. Eu as proceda in felul urmator:
a) pana in 01.05.2012 confirmare/infirmare lista de prezenta dupa ce in prealabil se afisaza pretul pe persoana/camera
b) pana la 01.06.2012 se trimit banii INTEGRAL intr-un cont deschis de cel care se va ocupa (pastrati chitantele ;))
c) se fac rezervarile la camping platindu-se doar avansul obligatoriu, (ptr a evita eventuale neplaceri), urmand ca restul sa se achite la prezentare ptr a nu pierde banii toti in cazul in care se desfiinteaza campingul etc :-). CEI CARE AU TRIMIS BANII IN CONT SI NU AJUNG NU VOR AVEA NIMIC DE RECUPERAT DEOARECE PLATA SE VA FACE CONFORM REZERVARII, IAR DACA SE VA PUTEA OPRII CEVA SE VOR CHELTUII IN FAVOAREA PARTICIPANTILOR (bere, suc, mancare...o zi in plus ptr cine vrea sa mai stea...la alegerea organizatorului, dar fara sa-i ramana in buzunar ;))
d) cine vine ulterior, fara sa se inscrie pe lista si sa plateasca, se descurca la fata locului daca are placerea sa fie alaturi de restul participantilor
e) nu in ultimul rand, se stabileste din timp programul de acolo(ce am scris mai sus ar fi ca si organizare in legatura cu cazarea, iar cel care se va ocupa de asta este bine sa fie cineva de acolo care sa poata face treaba asta cu banii si cu rezervarea (de asta am zis Dani, in ideea ca este de acolo si ar putea face asta fara alta raspundere decat sa faca rezervarile si sa se ocupe de bani ;) ) restul programului se poate stabili de pe forum: un traseu ptr poze filmulete ...o plimbare relaxanta si in timpul careia se prezinta masinile sa vada lumea ce pisici frumoase exista in romania, iar in rest, din cate am inteles de la colegul cu E30, in camping se poate face cam orice....gratare, bere discutii, povesti...ptr. asta nu e nevoie de organizare.

Sunt convins ca se poate face treaba asta, fara atatea comentarii rautacioase si inutile. Si bineinteles ca nu trebuie respectate toate cele ce am zis eu mai sus. Eu am vrut doar sa dau un impuls, o mana de ajutor, o idee pe care sa o preia cineva si sa o dezvolte chiar. Asa vad eu o minima organizare si, cred ca ar iesi foarte frumos, daca nu ar fi persoane care sa fie un fel de Gigi Contra si am fi un pic mai relaxati si mai putin orgoliosi.

Deci....hai ca se poate...imi pare rau ca nu cred ca o sa pot ajunge si eu. Nu trebuie sa imi raspunda binevoitorii care vor gandi ca nu sunt pe lista dar imi dau cu parerea, dar, sper sa se faca ceva si, sa vad si eu niste poze cu masini frumoase si ceva filmulete sexy:lol:

singurul lucru ce trebuie organizt este partea cu cazarea, dupa ce se stabileste data si nr de zile, ca sa nu isi faca fiecare rezervare pe cont propriu. De asta ar fi nevoie de un "organizator"' ca sa faca rezervarea ptr toti ca sa poata sta la un loc...in rest....acolo in afara de traseul oficial ptr "figuri" :lol: ... se vor forma bisericute, gratare si alte cele, in sensul bun al cuvantului zic "bisericute" ca doar nu vor putea sta 100 persoane in jurul unui singur gratar:lol:

BAFTA MULTA!!!;)

Lulaa 14-04-12 22:03

si eu cred ca cel mai in masura ar fi dani fiind si aproape ar putea usor sa organizeze......dar asta ramane la aprecierea lui daca vrea sa se implice
si nu in ultimul rand un paste fericit

21UKS 14-04-12 22:15

Mi-am permis sa citez un coleg de la E30 (sper sa nu se supere):

"Daca anul acesta vom fi intr-un numar mult mai mare am sa pun ferm aceasta problema si eu zic ca se va rezolva..directorul campingului este un om de inteles si dupa eveniment mi-a trimis un mail in care si-a exprimat feed-back-ul pozitiv si dorinta de a ne mai gazdui si in anii urmatori...deci omul va fi deschis la negocieri, mai ales ca acum are incredere in mine si a vazut ca nu i-am creat probleme si toata lumea a fost multumita

Noi va trebui sa facem lista clara de participanti cu macar o luna inainte si daca vom fi majoritari in camping la acel moment vom putea discuta altfel

Eu sustin tot camping Darste ca si locatie (ganditi-va ce frumos a fost la gratar, toti in aceasi locatie cu spatiu adecvat pentru asa ceva) si dupa aceea toti s-au retras la casutele lor in acelasi spatiu inchis si privat.

Daca colegul ******* va regasi aceleasi conditii ca la Darste eu nu am nimic impotriva pentru o schimbare..dar stiti cum e...daca intr-un loc a fost bine data viitoare nu poate fi decat si mai bine"

am citit topicul tot cu intalnirea celor de la E30 (respect si consideratie fata de ei :-)) si, un lucru important de stiut ca se plateste taxa de intrare in camping...de vazut ce se poate face in sensul asta, adica daca sunt multe masini si oameni poate se poate renunta la aceasta taxa, avand in vedere faptul ca se cam umple camerele cu oameni intr-un weekend, sau sa se plateasca doar ptr masina ceva nu si ptr persoane(acestea oricum platesc cazarea)....de vb si de instalarea corturilor...etc.....

stiu ca e Pastele, dar dupa.....sigur poate iesi ceva frumos

Un Paste Fericit va doresc tuturor

florineluspr 14-04-12 22:23

Eu de 2-3 saptamani plimb afisul pe masina!!Asteptam detali.Poate accepta baietii sa organizeze ceva frumos.

RIcKO 14-04-12 22:37

Quote:

Originally Posted by florineluspr (Post 4981767)
Eu de 2-3 saptamani plimb afisul pe masina!!Asteptam detali.Poate accepta baietii sa organizeze ceva frumos.

ce afis??
:)))))

rzt_ro 15-04-12 11:20

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4981653)
1. Parerea mea e ca organizatorii au dat de greu si s-au retras elegant (din punctul lor de vedere). Nu astept confirmare la treaba asta, este doar un punct de vedere:D,
2. Daca s-a votat Darste eu as zice sa ramana Darste, mai ales ca s-a si confirmat ulterior ca este foarte OK ptr niste oameni pasionati de BMW E36 nu rolls-royce sau sau mai stiu eu ce maybach. Adica se poate dormi la casute, cort sau chiar in masina.
3. Din cate vad eu pe aici Dani Smarandescu ar fi cel mai recomandat sa se implice, DACA DORESTE, cu conditia ca nici inainte nici dupa, sa nu existe reprosuri si discutii/comentarii inutile...nu se organizeaza un festival de film ci se intermediaza o intalnire intre niste oameni normali, deci nu cred ca este o ORGANIZARE in adevaratul sens al cuvantului
4. Eu as proceda in felul urmator:
a) pana in 01.05.2012 confirmare/infirmare lista de prezenta dupa ce in prealabil se afisaza pretul pe persoana/camera
b) pana la 01.06.2012 se trimit banii INTEGRAL intr-un cont deschis de cel care se va ocupa (pastrati chitantele ;))
c) se fac rezervarile la camping platindu-se doar avansul obligatoriu, (ptr a evita eventuale neplaceri), urmand ca restul sa se achite la prezentare ptr a nu pierde banii toti in cazul in care se desfiinteaza campingul etc :-). CEI CARE AU TRIMIS BANII IN CONT SI NU AJUNG NU VOR AVEA NIMIC DE RECUPERAT DEOARECE PLATA SE VA FACE CONFORM REZERVARII, IAR DACA SE VA PUTEA OPRII CEVA SE VOR CHELTUII IN FAVOAREA PARTICIPANTILOR (bere, suc, mancare...o zi in plus ptr cine vrea sa mai stea...la alegerea organizatorului, dar fara sa-i ramana in buzunar ;))
d) cine vine ulterior, fara sa se inscrie pe lista si sa plateasca, se descurca la fata locului daca are placerea sa fie alaturi de restul participantilor
e) nu in ultimul rand, se stabileste din timp programul de acolo(ce am scris mai sus ar fi ca si organizare in legatura cu cazarea, iar cel care se va ocupa de asta este bine sa fie cineva de acolo care sa poata face treaba asta cu banii si cu rezervarea (de asta am zis Dani, in ideea ca este de acolo si ar putea face asta fara alta raspundere decat sa faca rezervarile si sa se ocupe de bani ;) ) restul programului se poate stabili de pe forum: un traseu ptr poze filmulete ...o plimbare relaxanta si in timpul careia se prezinta masinile sa vada lumea ce pisici frumoase exista in romania, iar in rest, din cate am inteles de la colegul cu E30, in camping se poate face cam orice....gratare, bere discutii, povesti...ptr. asta nu e nevoie de organizare.

Sunt convins ca se poate face treaba asta, fara atatea comentarii rautacioase si inutile. Si bineinteles ca nu trebuie respectate toate cele ce am zis eu mai sus. Eu am vrut doar sa dau un impuls, o mana de ajutor, o idee pe care sa o preia cineva si sa o dezvolte chiar. Asa vad eu o minima organizare si, cred ca ar iesi foarte frumos, daca nu ar fi persoane care sa fie un fel de Gigi Contra si am fi un pic mai relaxati si mai putin orgoliosi.

Deci....hai ca se poate...imi pare rau ca nu cred ca o sa pot ajunge si eu. Nu trebuie sa imi raspunda binevoitorii care vor gandi ca nu sunt pe lista dar imi dau cu parerea, dar, sper sa se faca ceva si, sa vad si eu niste poze cu masini frumoase si ceva filmulete sexy:lol:

singurul lucru ce trebuie organizt este partea cu cazarea, dupa ce se stabileste data si nr de zile, ca sa nu isi faca fiecare rezervare pe cont propriu. De asta ar fi nevoie de un "organizator"' ca sa faca rezervarea ptr toti ca sa poata sta la un loc...in rest....acolo in afara de traseul oficial ptr "figuri" :lol: ... se vor forma bisericute, gratare si alte cele, in sensul bun al cuvantului zic "bisericute" ca doar nu vor putea sta 100 persoane in jurul unui singur gratar:lol:

BAFTA MULTA!!!;)

Hristos a Inviat!
Interesant punct de vedere...
Din cate am discutat cu Dan Smarandescu, stiu ca a luat deja legatura cu administratorul campingului, urmand sa se stabileasca detaliile privind numarul de participanti care sa si plateasca rezervarile in avans!
Am inteles ca si echipa E36.ro se va implica in aceasta organizare, deci putintica rabdare si toate vor fi rezolvate in timp util si vor fi postate noutatile...pregatiti masinile si banii de cazare!!!:lol:

zoly_bike 15-04-12 11:26

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4981475)
si eu la aceiasi pisica ma gandeam, stiam si eu zicala, nu traiesc in pestera

Si atunci care e problema??? Nu are voie omu sa zika o zicala pe forum??? Chiar nu inteleg care e problema ta si de ce ai lasat comentariile alea.... daka nu ai ocupatie dute si gaseste altceva nu sa te legi de oamenii de pe forum!!!

Nastase Bogdan 15-04-12 16:02

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4981762)
Mi-am permis sa citez un coleg de la E30 (sper sa nu se supere):

"Daca anul acesta vom fi intr-un numar mult mai mare am sa pun ferm aceasta problema si eu zic ca se va rezolva..directorul campingului este un om de inteles si dupa eveniment mi-a trimis un mail in care si-a exprimat feed-back-ul pozitiv si dorinta de a ne mai gazdui si in anii urmatori...deci omul va fi deschis la negocieri, mai ales ca acum are incredere in mine si a vazut ca nu i-am creat probleme si toata lumea a fost multumita

Noi va trebui sa facem lista clara de participanti cu macar o luna inainte si daca vom fi majoritari in camping la acel moment vom putea discuta altfel

Eu sustin tot camping Darste ca si locatie (ganditi-va ce frumos a fost la gratar, toti in aceasi locatie cu spatiu adecvat pentru asa ceva) si dupa aceea toti s-au retras la casutele lor in acelasi spatiu inchis si privat.

Daca colegul ******* va regasi aceleasi conditii ca la Darste eu nu am nimic impotriva pentru o schimbare..dar stiti cum e...daca intr-un loc a fost bine data viitoare nu poate fi decat si mai bine"

am citit topicul tot cu intalnirea celor de la E30 (respect si consideratie fata de ei :-)) si, un lucru important de stiut ca se plateste taxa de intrare in camping...de vazut ce se poate face in sensul asta, adica daca sunt multe masini si oameni poate se poate renunta la aceasta taxa, avand in vedere faptul ca se cam umple camerele cu oameni intr-un weekend, sau sa se plateasca doar ptr masina ceva nu si ptr persoane(acestea oricum platesc cazarea)....de vb si de instalarea corturilor...etc.....

stiu ca e Pastele, dar dupa.....sigur poate iesi ceva frumos

Un Paste Fericit va doresc tuturor

Cei cu E30 care au participat la intalnire nu au platit intrare...s-a perceput o taxa de 10 lei sau cam asa ceva pentru vizitatori, si cu conditia sa paraseasca campingul dupa ora 22;)

Cine a intrat cu ursul si a luat cazare in Camping (fie ei si 5 persoane in masina) nu au platit taxa de intrare, ci doar cazarea:idea:
Multumim si Paste Fericit tuturor:-)

m.top 16-04-12 14:52

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4947744)
Mai este cale lunga de batut; eu zic ca va pripiti in legatura cu retragerea de la intalnire !
Am incredere in gusturile lui jointu', iar pana la final cred ca se va gasi solutia .... salvatoare !

Voie buna !

Salut.Sa ma mandresc ca folosesti poza cu masina mea la avatar,sau sa ma supar?
Te rog sa o schimbi.Multumesc mult.

sorin.lupascu 18-04-12 17:18

Salutare baieti. As vrea sa vin si eu la o intalnire de genul asta sa va cunosc. Se fac si intalniri saptamanale sau lunare ? Am si eu un 318is dar nu arata asa bine precum ale voastre. Mi-ar placea sa stau de vorba cu oameni care stiu mai multe lucruri despre e36 si care tin la masinile lor asa cum tin si eu la a mea.

adi_mao 18-04-12 18:46

Quote:

Originally Posted by sorin.lupascu (Post 4986813)
Salutare baieti. As vrea sa vin si eu la o intalnire de genul asta sa va cunosc. Se fac si intalniri saptamanale sau lunare ? Am si eu un 318is dar nu arata asa bine precum ale voastre. Mi-ar placea sa stau de vorba cu oameni care stiu mai multe lucruri despre e36 si care tin la masinile lor asa cum tin si eu la a mea.

bine ai intrat in acest cerc vicios ;)....urmareste aici sa afli mai multe despre ''E36 MEETING 2012''

si aici pentru bucuresti.... https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...anala-e36.html

incet incet si vei fi dependent de forum :))

21UKS 18-04-12 19:00

Quote:

Originally Posted by adi_mao (Post 4986997)
bine ai intrat in acest cerc vicios ;)....urmareste aici sa afli mai multe despre ''E36 MEETING 2012''

si aici pentru bucuresti.... https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...anala-e36.html

cata dreptate ai....:lol::lol::lol:

sorin.lupascu 19-04-12 07:48

Quote:

Originally Posted by adi_mao (Post 4986997)

Bine v-am gasit ! :) Multumesc pentru link. Am sa incerc sa ajung si eu la intalnirile de la Academia Militara sa va cunosc. Sunt sigur ca am ce invata de la voi. Asa cum sunt sigur ca voi deveni "dependent de forum".

320 Cabrio PWR 24-04-12 22:53

Se mai organizeaza intalnirea anul asta? Nu am citit tot thread-ul dar din ce am vazut nu prea suntem pe drumul cel bun...pacat. Ar fi frumos sa fie macar ca anul trecut.

Z E K Y 25-04-12 07:42

cei care ati dorit sa mergem la Darste, ar trebui sa va implicati mai mult, asa ar fi normal pentru ca in stilul asta nu se va mai tine nicio intalnire.......eu unul am vrut Transalpina si daca se alegea acest traseu eram unul dintre cei care se implicau...

luci4n_vl 25-04-12 08:59

deci sa va zic eu o vorba din popor....."vorba multa,saracia omului" parerea mea este ca nu se va tine nimic,si stiti de ce? pt ca anumiti "useri" au orgolii prea mari!
eu zic ca este urat ca sa ajuns aici,multi dintre noi au sperat ca v`om petrece 2 zile de vis impreuna,dar nu cred ca se v`a intampla asta.
pacat ca nici`unu nu are "cojones" asa cum a avut SHARKY!!!
el a fost un unic!!!
a facut tot posibilu` si singur a reusit sa stranga cateva zeci de masini!!
nu inteleg dc oare din cati am postat aici nu au acelasi "chestii" ca ale lui sharky.....haide`ti fratilor astia cu capu` mai mare....ca daia aveti capul mare...sa va seta mintea lejer,faceti ceva pt comunitatea e36,ceva CONCRET!!!.
nu "labareala" si "vrajala"....stiu ca se poate....dar nu stiu daca se si vrea aceasta intalnire.....
acesta este ultimul meu post pe meeting e36.
o zi buna sa avem!

Z E K Y 25-04-12 09:07

eu si multi altii am vrut tnasalpina insa majoritatea a ales darste...nu este normal sa se implice/ocupe cei care au ales darste?????

de ce sa ma ocup eu, jointu sau oricare altul cand nu doresc/dorim darste????

voi fi prezent oriunde in tara insa personal nu ma voi implica decat acolo unde cred ca trebuie...

Tot respectul pentru Sharky!

P.S. Stiu ca nu o sa placa multora insa au trecut mai bine de 2 luni de cand se incearca ceva si stam pe loc....domnilor, ati vrut Darste, pai faceti si ceva in privinta asta....daca nu sunteti in stare, renuntati la Darste si mergem spre transalpina si ne vom ocupa cei care dorim acest traseu..

GOGU_VL 25-04-12 10:09

Quote:

Originally Posted by Z E K Y (Post 4996890)
....daca nu sunteti in stare, renuntati la Darste si mergem spre transalpina si ne vom ocupa cei care dorim acest traseu..

CUVINTELE CORECTE !!!!!!!!!!!!!!!

66NFS 25-04-12 17:54

Foarte bine a punctat Zeky,pacat ca se va mai scrie inca un post,doua ,cinci si dupa iar pauza.
In concluzie domnilor organizatori(care sunteti ?...ca eu nu am vazut nici un fel de initiativa in afara de Dani care a fost sa vorbeasca la camping) se mai intampla ceva sau luam initiativa noi pentru Transalpina? Dupa aia sa nu incepeti cu vorbe ca incercam sa dezbinam,etc

motzu 25-04-12 18:01

1 Attachment(s)
o sa revina maine Narcis cu detalii legate despre meeting s-a vorbit cu oamenii de acolo data 17-19 e perfect;)
atasez o lista de preturi sa vedeti despre ce este vorba in camping

sharkylete 25-04-12 22:15

Preturile sunt fixe sau in functie de masini/persoane se negociaza?! Pana la urma ramane batut in cuie?! 17-19 august?
Intreb mai ales pentru data ca asa este destul timp sa te organizezi,sa nu mai apara discutii dupaia ca a fost din scurt sau mai stiu eu ce altceva si pretul daca ramane acelasi banii pot fi virati in cont oricand,asa ca daca unu vrea poate sa ii puna de acum ca sa isi ia o grija de la cazare...

Pana la urma cine se ocupa de meeting?

P.S.: Multumesc baieti!:oops:
Numai bine!

motzu 26-04-12 08:15

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4998235)
Preturile sunt fixe sau in functie de masini/persoane se negociaza?! Pana la urma ramane batut in cuie?! 17-19 august?
Intreb mai ales pentru data ca asa este destul timp sa te organizezi,sa nu mai apara discutii dupaia ca a fost din scurt sau mai stiu eu ce altceva si pretul daca ramane acelasi banii pot fi virati in cont oricand,asa ca daca unu vrea poate sa ii puna de acum ca sa isi ia o grija de la cazare...

Pana la urma cine se ocupa de meeting?

P.S.: Multumesc baieti!:oops:
Numai bine!

sharky data e 17-19 asa s-a decis si am inteles ca asa va ramane
legat de preturi am trimis un mail azi sa vedem daca negociaza ceva
cum aflu detalii o sa scriu aici
o zi buna!

gaby0606 26-04-12 10:11

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4997714)
o sa revina maine Narcis cu detalii legate despre meeting s-a vorbit cu oamenii de acolo data 17-19 e perfect;)
atasez o lista de preturi sa vedeti despre ce este vorba in camping

Unde au gasit frate traducerea asta la "autoutilitara" :)) :)) :)) :))
asta-i maxima :))

rzt_ro 26-04-12 10:50

Citesc posturile anterioare ale unor useri si ma intreb daca mai are rost sa facem acest meeting...se tot spune ca daca s-ar fi facut intalnire pe Transalpina ar fi fost cel putin 10 organizatori si totul ar fi fost deja clarificat! OK, atunci acei care se bat cu pumnul in piept ca ar mutat muntii pe Transalpina, de ce nu dau o mana de ajutor pentru organizarea evenimentului asa cum au decis majoritatea? Sau e mai usor sa stai in fata unui monitor si sa te dai erou!!
Atat eu cat si Dan Smarandescu si mai ales Motzu am dorit sa dam o mana de ajutor, insa vad ca e inutil...multi avem un job, o afacere sau familie si nu avem timp de sacrificat cat ar dori unii de pe aici ca sa le rezolvam problemele...nu e nimeni obligat sa joace rolul de organizator, dimpotriva eu as vedea o implicare din partea unui numar mai mare de useri si sa ducem la final ce ne-am propus...Nu e normal ca unul sau doi oameni sa se ocupe de tot pentru ca nu va iesi asa cum ne dorim toti...nu mai aruncati cu pietre, mai bine veniti cu idei si solutii concrete!!
Acum aveti listele de preturi si cam toate detaliile despre locatie...sunt curios cine va achita in avans cazarea astfel incat sa se stie cate locuri rezervam!!!

Z E K Y 26-04-12 13:32

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4998801)
Citesc posturile anterioare ale unor useri si ma intreb daca mai are rost sa facem acest meeting...se tot spune ca daca s-ar fi facut intalnire pe Transalpina ar fi fost cel putin 10 organizatori si totul ar fi fost deja clarificat! OK, atunci acei care se bat cu pumnul in piept ca ar mutat muntii pe Transalpina, de ce nu dau o mana de ajutor pentru organizarea evenimentului asa cum au decis majoritatea? Sau e mai usor sa stai in fata unui monitor si sa te dai erou!!Atat eu cat si Dan Smarandescu si mai ales Motzu am dorit sa dam o mana de ajutor, insa vad ca e inutil...multi avem un job, o afacere sau familie si nu avem timp de sacrificat cat ar dori unii de pe aici ca sa le rezolvam problemele...nu e nimeni obligat sa joace rolul de organizator, dimpotriva eu as vedea o implicare din partea unui numar mai mare de useri si sa ducem la final ce ne-am propus...Nu e normal ca unul sau doi oameni sa se ocupe de tot pentru ca nu va iesi asa cum ne dorim toti...nu mai aruncati cu pietre, mai bine veniti cu idei si solutii concrete!!
Acum aveti listele de preturi si cam toate detaliile despre locatie...sunt curios cine va achita in avans cazarea astfel incat sa se stie cate locuri rezervam!!!

narcis, atata timp cat nu s-a miscat un deget de cei care doar au votat darste SI NIMIC MAI MULT, nu vad de ce sa sara in ajutor cei care au votat transalpina....daca se vedea un minim de interes din partea celor cu darste atunci fi sigur ca venea si sprijinul celorlalti...

Nu esti nici tu, si nimeni obligat sa se ocupe de aceasta intalnire dar haideti sa nu ne mai cacam pe noi si sa aruncam mingea de la unul la altul ca tot noi suntem aia care pierdem....smarandescu a fost singurul care a facut un minim de efort si atat...in rest zero...

P.S.

1. Zeky - o camera dubla, adica pentru 2 persoane (astept confirmarea contului pentru a face plata!)
2. emu - o camera dubla (2 persoane)
3. marius- o camera dubla (2 persoana)

sharkylete 26-04-12 15:43

Daca locatia a fost aleasa de majorite ca fiind Darste lipseste decat bunavointa fiecariua pentru a se implica la acest meeting.
Putea sa fie si pe Marte,daca se vrea se face,dar e mai misto sa ne scuipam in gura unu pe altu'!
Chiar imi pare rau ca nu sunt acasa ca eu din experienta de anul trecut chiar am avut de invatat ceva! Nu stiu cati din cei care au participat anul trecut sunt constienti de ce este nevoe la un meeting de genul asta!

Oricum, daca vrem sau nu timpul nu sta, si uite asa in 4 zile o sa vina si luna 'lu'' Mai! Care prima parte o sa treaca cu anumite iesiri gen mare sau tot felu' de motive de a nu face nimic si jumatea cealalta pentru revenire, sa vedem ce o fi in Iunie... A,da.. Ziua copilului...

rzt_ro 26-04-12 16:03

Quote:

Originally Posted by Z E K Y (Post 4998984)
narcis, atata timp cat nu s-a miscat un deget de cei care doar au votat darste SI NIMIC MAI MULT, nu vad de ce sa sara in ajutor cei care au votat transalpina....daca se vedea un minim de interes din partea celor cu darste atunci fi sigur ca venea si sprijinul celorlalti...

Nu esti nici tu, si nimeni obligat sa se ocupe de aceasta intalnire dar haideti sa nu ne mai cacam pe noi si sa aruncam mingea de la unul la altul ca tot noi suntem aia care pierdem....smarandescu a fost singurul care a facut un minim de efort si atat...in rest zero...

P.S.

1. Zeky - o camera dubla, adica pentru 2 persoane (astept confirmarea contului pentru a face plata!)

Gandeste-te ca majoritatea userilor au votat Darste si deci locatia nu mai trebuia sa intre in discutie..Corect ar fi fost sa lasam orgoliile si sa contribuim la organizarea acestui eveniment atat cat putem fiecare...

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4999165)
Daca locatia a fost aleasa de majorite ca fiind Darste lipseste decat bunavointa fiecariua pentru a se implica la acest meeting.
Putea sa fie si pe Marte,daca se vrea se face,dar e mai misto sa ne scuipam in gura unu pe altu'!
Chiar imi pare rau ca nu sunt acasa ca eu din experienta de anul trecut chiar am avut de invatat ceva! Nu stiu cati din cei care au participat anul trecut sunt constienti de ce este nevoe la un meeting de genul asta!

Oricum, daca vrem sau nu timpul nu sta, si uite asa in 4 zile o sa vina si luna 'lu'' Mai! Care prima parte o sa treaca cu anumite iesiri gen mare sau tot felu' de motive de a nu face nimic si jumatea cealalta pentru revenire, sa vedem ce o fi in Iunie... A,da.. Ziua copilului...

Foarte corect...si mie imi pare rau ca nu poti contribui la organizarea meeting-ului de anul acesta!

Ar fi bine ca fiecare din cei care vor participa si vor trimite banii in avans sa specifice valoarea camerei pe care vrea sa o rezerve...vom reveni cu numarul de camere disponibile in functie de pretul platit pe zi!

Z E K Y 26-04-12 16:10

locatia este stabilita, CLAR ramane Darste fara nicio dicutie....insa am spus-o si o mai spun pentru ultima oara, daca vreti sa intelegeti de bine, daca nu nu...

NU MI SE PARE NORMAL SA MA IMPLIC EU (CARE DOREAM TRANSALPINA) INTR-UN LUCRU PE CARE VI-L DORITI VOI (DARSTE) ATATA TIMP CAT VOI NU FACETI NIMIC IN PRIVINTA ASTA.

ESTE ULTIMA MEA POSTARE....VOI FI PREZENT ORIUNDE!

Lulaa 26-04-12 20:23

4.lula ocamera dubla(2 persoane)

Provenzano 26-04-12 20:26

Provenzano -prezent

bebe no1 26-04-12 20:53

5 bebe o camera dubla (2 pers+fii-mea:) )

BMnWA 27-04-12 01:18

5 bebe o camera dubla (2 pers+fii-mea:) )
6. NWA-camera dubla 2 persoane (astept confirmarea contului pentru a face plata!)

dani_smarandescu 27-04-12 01:42

ma bucur ca in sfarsit incepem sa ne miscam si noi , haideti sa nu mai existe discutii ca daca , ca parca , ca daca era , etc cu atat mai mult ambitii , cine vrea sa vina cine nu sa stea acasa ca doar nu se supara nimeni , haideti sa fim putin mai pacifisti si o sa vedeti ca o sa iasa ceva frumos , inca o data spun ca va stau la dispozitie la ori care dintre voi care ma roaga sa ma implic intru-n fel sau altul

dj_eros 27-04-12 02:04

5 bebe o camera dubla (2 pers+fii-mea )
6. NWA-camera dubla 2 persoane (astept confirmarea contului pentru a face plata!)
7.eros -o camera dubla

luci4n_vl 27-04-12 04:17

7.eros -o camera dubla
8.SOB-o camera dubla(2 persoane)

gaby0606 27-04-12 08:27

7.eros -o camera dubla
9.Kokusay (IF 04 WFL ) - o camera dubla (2 persoane)

adi_mao 27-04-12 08:49

7.eros -o camera dubla
10. adi_mao - o camera dubla (2 persoane)

xxdadixx 27-04-12 11:36

7.eros -o camera dubla
11. XxDADIxX - o camera dubla (2 persoane)
----
Niste intrebari:
-Contul asta despre care se vorbeste, e contul intalnirii sau contul celor de la Darste?
-Asteptam sa vedem cati ne strangem sa vedem daca se pot face negocieri?
-Cat va asteptati sa se negocieze?
-Daca ne strangem 200 si toti vor camera dubla, cum ne impartim?
-Daca sunam acolo si facem rezervarile apoi postam aici, nu e mai ok? Macar asa stim cine vine sigur nu doar vorbe.

motzu 27-04-12 11:51

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 5000291)
7.eros -o camera dubla
----
Niste intrebari:
-Contul asta despre care se vorbeste, e contul intalnirii sau contul celor de la Darste?
-Asteptam sa vedem cati ne strangem sa vedem daca se pot face negocieri?
-Cat va asteptati sa se negocieze?
-Daca ne strangem 200 si toti vor camera dubla, cum ne impartim?
-Daca sunam acolo si facem rezervarile apoi postam aici, nu e mai ok? Macar asa stim cine vine sigur nu doar vorbe.

7.eros -o camera dubla
12 motzu-o camera dubla( 2 persoane)

din cate stiu eu preturile nu sunt negociabile...dar dupa ce avem o lista putem incerca sa vedem daca se negociaza.
sa facem prima data lista sa vedem exact cati suntem si apoi vedem si cu contu si restu

caddy26alex 27-04-12 14:28

[QUOTE=motzu;5000308]1. Zeky - o camera dubla, adica pentru 2 persoane (astept confirmarea contului pentru a face plata!)
7.eros -o camera dubla
12 motzu-o camera dubla( 2 persoane)
13.Caddy-o camera dubla (2 persoane)

All times are GMT +2. The time now is 23:10.

- Copyright 2026 4Tuning