![]() |
Re: Mercedes S vs. BMW 7
Aaaaaaaaaa si f430 , parca BMW era esenta si nu aparenta???. hmm poate ca aici au schimbat standardele (cel putin pentru tine). Oke de acilea incolo nu mai zic nik.
|
mercedes S600....nu neaparat ptr motor k rupe asta de 6000....da' la capitolu confort,siguranta,si dotari.....BMW-u nici pe departe nu ajunge......pey toate sistemele kre le avea S-u de era cea mai sigura masina in plm......
|
S-ul, cel vechi. acesta nou este mai avandgardist, ***urist. cel vechi era masina ideala pt multi, si este in continuare, ex EU. S-500 e suficient aproape pt orice.
|
eu as alege mercedesul fiindca la lux si la motoare fiabile nu se compara cu nimeni...oricum s600 e mai bolid si mai titan decat 760 cu toate ca bmw-ul pare mai rigid , mercedesul are totusi o forma nu o cearta de designeri(bmw)
|
la capitoulu "taticii lor" evident mercedes trebuie sa castige...design, performanta, si evident ceea ce face mercedes cel mai bine S CLASSE
|
fan bmw nu renunt la bmw is the best
|
Quote:
uite cum sta treaba vrei limuzina mai sportiva e mai bine 745 , daca vrei limuzina "lux" e mai bine S class |
ce treaba are 745 cu S500???
745 este un diesel.. benzina este 740 si 750 (8 cilindrii) |
Ma duc pe mana S-ului pentru ca aice avorbim de o clasa lux.. business in care mercedesul se incadreaza mult mai bine.. trebuie sa recunoastem ca seria 7 are forma de semi tanc, s-ul e mult mai fluid, mai bine inchegat mult mai potrivit pentru ceea ce vrea sa fie :)
|
mercedes este totusi vorba de clasa premium...bmw nici la clasa asta nu a reusit sa faca cu modeul lor de top mercedesul ceea ce e cam aiurea...daca era de e55amg si m5 tot e55amg, e mai rar si are luxul unui s-classe
|
Quote:
745Li 8 cylinder 333 HP 250 km/h 2001 - 2005 745d 8 cylinder 330 HP 250 km/h 2005 - present Quote:
|
sa-i dam Cezarului ce e al Cezarului.
bmw e mai sportiv dar dupa o zi de alergatura mai sportiva se aprind toate beculetele de la bord ce semnaleaza avarii. |
1 Attachment(s)
[QUOTE=wtcvictim;807038]745i 8 cylinder 333 HP 250 km/h 2001 - 2005
745Li 8 cylinder 333 HP 250 km/h 2001 - 2005 745d 8 cylinder 330 HP 250 km/h 2005 - present in fine.. eu ziceam de prezent; 745 este diesel.. |
Sunt 2 limuzine cu un plus de eleganta pentru mercedes si un plus de sportivitate pentru bmw, chiar daca cea din urma poate fi comparata cu un elefant alergator. Daca ar fi sa aleg intre cele doua cred ca as alege bmw-ul. Chiar daca am unul in oras care la o luna de zile dupa achizitie a mers in service pentru a schimba injectoarele. Ambele masini sunt pentru oameni de afaceri, nu pentru oameni de rand, ca mine de exemplu. Le-am vazut una langa alta la mine in oras. Sunt mortale si nu m-as satura niciodata sa le privesc ......... poate atunci cand m-as urca intr-una. Si aceea va fi Bmw. Care este. Bye
|
am ales S-ul
pt mai multa clasa ambele au mai mult decat trebuie ca echipare standard, sunt mari sigure si luxoase, dar parca mercedes are mai multa clasa ;) |
Quote:
Quote:
|
grea alegere....pt. autostrada mercedes....pt. dus la servici si iesiri din orash bmw
|
deci nici la sportivitate nu e bmw peste mercedes la clasa asta...un s55,sau65 sau ce au mai scos ei e un pic cam demential...parerea mea e ca masinile astea fac pipi/caca pe multe masini foarteeee sport...
|
S classe clar.....e mult mai tare
|
S - Klasse,clar.
Mai elegant,mai rafinat... Dupa gusturi.. |
[QUOTE=boy_wonder;807395]
Quote:
|
eu sun fan mercedes.asta nu inseamna k nu imi plac si bmw-urile.din clasa S de la mercedes cel mai mult imi plac modelele din 91-96(balenele)mi se par mai mari si mai impunatoare.
|
Aleg S-Klasse. Avand in vedere ca performantele si dotarile sunt apropiate, alegerea se poate face numai subiectiv. Citez un prezentator care se referea la masinile de lux germane "...shaped like briefcases.."
|
Mercedes S
|
dotarile, performantele si preturile sunt asemantoare. eu zic ca aici diferenta o face desingnul...
eu aleg S-Klasse |
am o intrebare,am vazut k Brabus a preparat un S classe de l-a scos la 730cp,motor de 6.3l,o adevarata ciumegarie.........la BMW n-a umblat nimeni sa faca si ei un 760 sportiv?......Hamann nimic?..
|
am votat cu bmw...s class-u; asta nou nu prea imi place...ca design
|
s-ul nou e criminal...credeam ca e vorba de alea vechi doar
|
s-ul a castigat la mustata!
mercedes -pt lux,doatari,confort bmw -pt mai multa sportivitate |
In clasa asta nici nu se pune problema sportivitatii, si chiar daca ar fi asa Mercedes-ul este tot peste BMW, noul motor V8 6.3 aspirat de 514 cai este cel mai performant motor aspirat din ziua de azi.
|
ce concurenta intre mertz si bmw.asa o sa fie mereu.
mai trebuie sa mai castige si mertzul,nu?mai ales pt noi care suntem fara familie si responsabilitati "iubim" mai mult bmw,dar acum am votat mercedes-ul S. |
Am un prieten cu 730d din 2004 cu 65000 km , masina ingrijita exemplar.....e normal ca la acest nr de km sa cada caseta de directie ?....nu mi se pare
|
Mertzul...la categoria asta sunt de partea lui...din toate punctele de vedere in afara de rapiditate...pe o masina de lux, sta mai bine o stea;)... lipseste A8-ul:D
|
Quote:
as vrea sa vad un versus intre Audi A8, BMW Serie 7, Lexus LS si Mercedes S Class |
S-ul e mai rapid (ma refer la 0-100) ca 7 sau A8 in orice clasa de motoare. LS-ul nu stiu ce timpi scoate, dar din cate stiu are doar o varianta de motorizare, una pe le 380 hp din cate stiu.
|
S clar!!!!
|
Avand in vedere clasa din care fac parte, as prefera Mercedes-ul pentru ca mi se pare peste BMW ca design (chestie pur subiectiva), ca finisari interioare, ca materiale folosite la interior.
O asemenea masina as cumpara pentru bucuria/placerea pe care ti-o ofera confortul (in nici un caz pentru liniute) ... si, din acest punct de vedere, cred ca Mercedes puncteaza mai bine. |
Quote:
|
bai fratilor daca vreti viteza ganditi-va la masini precum ferrari, lambo, etc...aici clar Mercedes e peste BMW, ce o tot dam in liniute...
|
BMW ....
simplu marca cu traditie sportiva ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning