![]() |
Re: Sticker 4tuning.ro!!!!
mno las fra ca nui bai..totu'i bine knd se termina cu bine :D
|
Domnu' moderator sef, ne mai trebuie stickere :)
|
Am dat un mesaj la ZoliaT ...acuma asteptam... sper ca pe urmatoarea intalnire sa fie aici si o sa le impartim ;)
|
Re: Sticker 4Tuning.RO!!!!
Ar trebui sa stranga Bogdan poze cu toate masinile cu stiker si sa le posteze.... sa vedem cum stam la numaratoare...:)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Super idee..fiecare sa faca un post aici in care sa ataseze o poza cu masina stickerita... corect? incep eu? :)
(cine nu are aparat sa roage pe cineva) |
1 Attachment(s)
pun acum poza cu stickerul 4tuning.ro. saptmana vitoare cand il primesc pe cel de la AfterDark voi face o poza sa le cuprinda pe amandoua:D
|
1 Attachment(s)
Asta am gasit-o la repezeala:
|
2 Attachment(s)
hop si eu cu masina mea care arata ca un porc
|
2 Attachment(s)
|
Mai Fratilor Stati Asa K Nu I Asa , Si Eu Vreau Stiker ,k La Fosta Intalnire Nu Ati Mai Avut ,pe Cand Ma Fac Si Eu Cu Unul ,adik Masina Mea ;))
Quote:
Da Cred K Ar Trebui Sa Si Puna Cate O Poza Si Cei Kre N Au K Sa Stiti Cate Ar Mai Trebuii;)) Da Cred K Ar Trebui Sa Si Puna Cate O Poza Si Cei Kre N Au K Sa Stiti Cate Ar Mai Trebuii;)) |
2 Attachment(s)
:D ..........................
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
.......................................
:) |
2 Attachment(s)
dublu stickerita8)
|
1 Attachment(s)
Azi au sosit 10 stickere
|
imi dai si mei unu plzzz [-o<
|
Plssssss F.R.Sonic imi dai si mie unul?????
As vrea si eu sa-mi pun pe masina:D:D Ms anticipat!!! |
What's wrong with you people? Au fost trimise din Bucuresti pana in Hunedoara! Voi nu cititi pe unde ai nimerit???
|
Atunci macar sa-mi spuna si mie cum lea luat
|
Fiind moderator pe zona Hunedoara/Deva, le-a primit de la 4tuning din BUCURESTI, de unde sunteti si voi!!!!
|
Nu am de unde sa trimit..astea o sa se termine imediat aici..v-au mai zis si ceilalti...de la bucuresti le-am primit ...Vedeti Aici : https://forum.4tuning.ro/showthread.p...90#post1202190
|
Quote:
deci cum fracem sa ajung si eu la unul:))) |
intinde mana
|
Quote:
sigur merge ,si tu ai facut la fel skylin?:))))la mine ink nimic.. |
mie nu-mi trebuie :)
|
Quote:
ssergynio am o rugaminte la tine!!! Incearca sa-ti concentrezi ideile intr-un singur post, nu 2 la un interval de 1 minut ca nu se premiaza dak ai posturi mai multe !!!! |
Quote:
|
Unul imi ti mie Fast-ule
|
...bai moderatoru', de ce nu raspunzi la privat???
Vezi cum faci sa-mi trimiti unul pt sageata rosie :)) |
salut...as fi si eu interesat de un sticker cu 4tuning.ro ...poti sa-l trimiti, cumva? astept raspuns pe mail sau pm. [email protected] . sper sa ma ajuti ;)
|
cum putem intra si noi in posesia a 2 sau 3 stikere? Suntem din brad...Merci
|
Am doar 1 sticker si e deja promis la cineva de pe forum...
bik3rBoy ti-am mai dat atunci la intalnirea din HD la artima(mai demult) ..cand ati venit mai multi din Brad(polo ala verde si opelul vectra visiniu tin minte)..sorry dar chiar nu mai am. cand o sa mai primesc de la Bucuresti o sa va anuntz ;) |
Am si eu o intrebare la dumneavoastra:e cineva interesat sa plateasca intre 3,5-5 ron pentru un sticker 4tuning?Ideea e cam aceasta:am fost la o firma de publicitate (Alma Print-din Hunedoara parca) si mi s-a zis ca se poate face ,asa ca am luat sigla vectorizata de pe forum si ma voi prezenta acolo intr-una din zilele urmatoare,dar, se pot face odata minim 8-10 bucati depinde cat intra pe un metru de autocolant.Asa ca voi reveni cu informatii ulterioare.Pana atunci,astept doritori.
|
Quote:
|
eu o sa fac unul poate pun si o poza cu el
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Din pacate cum sunt lenes nu am mai facut nimica ,asa ca l-am lasat pe Tadasus sa se ocupe de tot,adica 5 lei/sticker+costul de transport,rezultatul:
|
Vreau si eu unul ca al meu sta sa zboare. Da-mi te rog un P.M. si zi-mi cum facem sa ne vedem ;)
|
un sfat puneti sticker-ul pe luneta pe dinauntru cu banda dublu adeziva sta super :D.Plus nu mai sta sa zboare:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning