![]() |
Re: De CE iubim FEMEILE? :)
eu discriminez multa lume si nu mi-e rusine sa o spun, asa cum discriminez homosexualii....
|
Mangos Sincer tu niciodata nu ai simtit impulsu sa saruti o fata ?? :D
Si gay nu ii discriminez doar k sincer noi nu suntem obisnuiti sa vedem barbati tinandu-se de mana si ni se pare ceva iesit din tipar si credema yo ma uit dupa gay la fel de ciudat cum ma muit dupa 2 fete lesby da sincer fetel M-as uita la ele knd ar fi la treaba :lol: :lol: :lol: |
Quote:
?? ... !! ham... deci: ... adica totusi... vrei sa zici ca tu nu ai o problema daca ai vedea asa ceva? wtf... that's to gross... why? i don't know.. it's just 2 gross!!!!!!! adica totusi 2 fete merge treaba(e chiar nice sa iti ofere 2 fete un astfel de spectacol :-" ) dar 2 odata? dam... cred ca asi da afara jur... :| adica nuj e o chestie de hormoni adica nah... masculinu pur si simplu nu se integreaza in imaginea asta... adica femininul e asa mai delicat mai nah.. parca mai merge impreuna da nu numa impreuna ca deja ne suparam... asa cate putin de .. na... intelegi tu :) ... da 2 odata... come one!!!! that's fuckin grosssssssss!!!!! intelegi... e gross!! p.s. am zis ca e gross?? |
Pastiluta... MAGOS tata... Nu Mangos, Mogos si cum m-a mai botezat lumea pe aici...
Ce te face sa crezi ca nu am facut-o...??? Din pura curiozitate, nu alta.... |
Aham deci vezi deaia voi aveti curiozitatea sa va sarutati si alte fete au curiozitatea mai mare si dupa descopera k le place uite eu niciodata nu am avut curiozitatea sa sarut un alt baiat :) SI scz k am spus Mangos si Magos:lol:
|
Quote:
|
sa va explic eu cum e faza cu homosexualii: e una din intrebarile cheie ale vietii mele am mai pus-o aici pe forum si tot n-am primit raspuns la ea:
de ce dak f#ti in c#r un barbat e perfect legal, iar dak f#ti in c#r o femeie e perversiune? huh? answer me :D |
pfff =))) probabil ca barbatul n-a venit inzestrat cu o caldare ci cu un furtun .... daca si fetele aveau doar o gaura atunci era legal si la ele :peace:
|
de ce iubim femeile ? ...
pentru ca merita sa fie iubite. totusi pacat ca cele care merita cu adevarat nu le iubim cand trebuie ... :( |
Spark adevarat ai spuso pe asta k nu le iubim knd trebuie dar sa recunoastem k si noi barbatii suntem mai nesi din firea noastra.
|
Quote:
si din clipa in kre ti-ai dat tu seama d asta...ai toate sansele sa nu gresesti f des..;) |
lasa trixi ca mai sunt is baieti care nu sunt iubiti desi ar merita spre deosebire de restu ;)
|
de obicei asa se intimpla,k ai' kre ar merita...aia nu au noroc...indiferent k e femeie sau barbat ;)
...si,ia mai spuneti voi,ce v-i s-a mai intimplat sa primiti d la o femeie ce v-a facut sa o apreciati deosebit d mult?(aici nu ma gindesc la comportament,nu la cadouri..numai k sa se inteleaga :-) ) |
Quote:
|
Quote:
plm, dak sunt numai unul, si ele-s asa d multe? :lol: |
facatura!zici k e o conspiratie impotriva ta!:D :D :D
si totusi,cum te descurci lately??? |
lately?
jalnic, don't ask... oricum, se putea si mai rau, deci... sunt optimist :) |
dc,meyyy????au facut cunostinta intre ele????:shock:
|
so... de ce iubim femeile? pt ca suntem straight... k dak eram gay, iubeam barbatii :D
am i right? |
atat!!!!!!!!!
|
le iubim in speranta ca ne vor iubi si ele ;)
|
De ce iubim femeile? De proshti!
Nu merita efortul de a iubi o femeie. Femeia e o felina mai parshiva decat orice pisica. Si alea care sunt dulci..., sunt shmekere ca te atrag in plasa si pe urma se skimba si itzi vei face programul dupa cum vor ele. |
dap....asa e mah ...ai dreptate,te freak fara sa iti dai seama kiar dak u zici k esti tare k pe tine nu te poate skimba o femeie.....TE FACE DE NU-TI DAI SEAMA!!! si in scurt timp ajungi un mic sclav :P
|
depinde ...sunt cazuri cand baiatul devine catel sau cand ea devine catelush :) e bine ca nimeni sa nu ajunga aici ... altfel iti poti baga o|o in ea de relatie ;)
|
Quote:
va zic io raspunsu,femeia e un rau necesar P.S. femeia perfecta si mos craciun nu exista :D |
eu sa imi bag p**a in ele de femei k numa de fraieri le iubim, si mai ales k ultima prietena mia dat tzeapa vietzii mele ma face sa ma gandesc de 3 ori la iubire, si cred k constintza invinge si ma f** in ea de iubire k traiesc si fara, k doar nu am sa mor...
|
hai mah k rau cu ele...rau fara ele..,...va spun eu.nu putem sa stam fara ele.orice ati zice...........ne regasim in bratele lor ;)....asta dak nu sunteti pe invers ,atunci n-aveti nici o treaba :D
|
Femeile...
Am mai scris eu in alte posturi. Cu femeile e ca la loterie frate. Ori ai noroc si ai de castigat, ori pierzi de te duci draq. Inainte sa te implici ca lumea intr-o relatie trebuie sa belesti bine okii ca sa nu belesti mai tarziu o|o. Multi se arunca in bratele lor ca vai ce frumoasa si ce bine ma inteleg cu ea..., si din prima clipa ai fost sigur ca o sa mearga. Fratilor. Nu e de joaca..., mai ales pentru cei care vor ceva serios fiindca topicul spune de iubire, da? Cercetati bine terenul, familia, frati, surori, prieteni, comportament, priviri, situatia ultimei relatii. De ce s-a terminat...; incercati sa faceti o fisa a persoanei. Iubirea e o capcana super shmekera. Daca pici in ea esti terminat. Norocul este atunci cand iubire e din partea amandurora. Dragoste cu sila nu se poate, sau iubire din partea unei sigure persoane. Aveti grija. Iubirea e mai periculoasa decat orice. Si daca nu merge treaba si se termina relatia... ranile se vindeca greu rau de tot. |
hm..ale tale inca nu s-au vindecat
|
donu....ma lasi fara cuvinte...ai foarte mare dreptate
|
Femeile si barbatii se iubesc DOAR daca sentimentul este 100% reciproc ... Amandoi trebuie sa se "chinuiasca" in a-l face pe celalalt fericit si mandru ca e cu el/ea.
Cand unul e dezinteresat, iar celalalt pune foarte mult suflet, balanta trage intr-o parte, iar partea care e mai grea va avea de suferit in timp ... |
Quote:
a... buna comparatia cu balanta... dap.cam asa e... ideal ar fi .sa iti intalnesti "aceeasi greutate..sau sa devi sau sa devina...acele 2 greutati mai indentice daca nu indentice..." |
bla bla bla... ajungem iar sa facem teoria chibritului.... :|
|
eu si nici gaby n-am facut nici o teorie... nici chiar a chibritului...
poate nu ne-am facut intelesi pentru toata lumea... dar teorii nu.. |
Quote:
Nicio teorie a chibritului ... CI A SCOBITORII ... Ce esti asa ... ? |
eu spun sa mai ascultati odata ce spune cartarescu despre femei...
nu-l pot contrazice la NICIUN punct.... |
Quote:
|
ms ms de sustinere :)
|
acum o pauza mai mare sa se intereseze lumea ce zice cartarescu despre femei :)))))...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:53. |
- Copyright 2026 4Tuning