Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   SPANIA (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/29125-spania.html)

adrian gavrila 21-12-07 09:50

Re: SPANIA - tuning

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 1253704)
adri da mi si mie adresa de mesenger pe yahoo ca aia de mai sus nu merge sunt eu ''varu''

varuuuuu ai ajuns acasa???
scrie pe [email protected]
sa nu faci liniute ca te cunosc... hai salut

[email protected]

adrian gavrila 21-12-07 10:02

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1108991)
spuer cool body kitu, si imi place foarte mult priza de aier pe capota.. e super.. dar.. inca parerea mea.. ar mai trebuii coborata... putin...

Tio adrian... poti sa pui niste poze.. cu seatul ala.. ibiza.. alb.. care se vede in ultima poza... ms si spor la munca !!

seat ibiza cupra 200cv

CJ-01-WOB 21-12-07 10:13

va ocupati si de interioare ?
tapiterie / bord custom etc ..

madicioco 21-12-07 13:29

Quote:

Originally Posted by adrian gavrila (Post 1256326)
varuuuuu ai ajuns acasa???
scrie pe [email protected]
sa nu faci liniute ca te cunosc... hai salut

[email protected]

nu fac nu ca e frig aici hai cu sanatate si mai vorbim

Fixius 21-12-07 18:12

super frumos.. seatul.. si interiorul.. e super..
dar.. spatele.. e prea.. impodobit... ms.. mult.. si Felis Navidad :P

madicioco 21-12-07 19:52

o fi el prea impodobit spatele dar daca ai sti ce bine se aude!!!!

Fixius 22-12-07 14:55

poti sa faci... sa sune.. bine.. si calitativ, si sa arete si bine...

DoDo NSL 29-12-07 01:38

Felicitari pentru toate masinile care ti`au iesit din mana ... d`abea astept sa vad ce o sa iasa din calibra aia :-D ...

MC Mate 20-01-08 00:31

salut, spune-mi si mie te rog dak ai montat airbag suspension si dak da de la ce firma iei kiturile ? pe mine ma intereseaza pentru un e36 insa ce am gasit pana acum sunt foarte contrariate pe un forum din UK k cica au ramas oameni cu suspensia blocata la masini

adrian gavrila 21-01-08 14:56

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1302551)
salut, spune-mi si mie te rog dak ai montat airbag suspension si dak da de la ce firma iei kiturile ? pe mine ma intereseaza pentru un e36 insa ce am gasit pana acum sunt foarte contrariate pe un forum din UK k cica au ramas oameni cu suspensia blocata la masini

Din pacate nu am montat airbag suspension, nici nu aduc asa ceva ca nu se cere.

adrian gavrila 24-01-08 09:00

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 1256354)
va ocupati si de interioare ?
tapiterie / bord custom etc ..

da. facem totul de la cap la coada dar nu tot aici in atelier. aici facem doar ce are de aface cu vopsitoria,aerografia,jenti,suspensi,lsd,accesorii ...si audio sau tapiteria le facem in alte ateliere.
salutari

georges14 24-01-08 15:58

salut , ceva opeluri astra mai ai? da nu cu kituri largi

adrian gavrila 25-01-08 08:29

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 1311821)
salut , ceva opeluri astra mai ai? da nu cu kituri largi

opel astra nu prea am , dar astea sunt citeva:

DoDo NSL 30-01-08 16:26

in ce stadiu mai esti cu calibra ta ... niste poze ? :D oricum o sa iasa ceva .... NEBUNIE !!! spor la treaba ...

adrian gavrila 13-02-08 13:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Buggatty (Post 1323515)
in ce stadiu mai esti cu calibra ta ... niste poze ? :D oricum o sa iasa ceva .... NEBUNIE !!! spor la treaba ...

proyectul merge inainte dar mai incet...cind este timp.
vrem sa il prezentam la in Madrid tuning show, acum in martie.

Fixius 15-02-08 12:34

frumos a3-iul, te rog.. pune mai multe poze cu el :P

Villy ATS 20-02-08 21:37

tuning de calitate in spainia....au si pe ce :)

adrian gavrila 21-03-08 16:00

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1358775)
frumos a3-iul, te rog.. pune mai multe poze cu el :P

Audi a3 1.8 turbo

Kedy 22-03-08 09:57

Foarte reusit A3-ul bafta la show la Madrid ;)

Fixius 23-03-08 22:42

daca ar fii si mai mari pozele.. ar fii si mai bine.. :D oricum e foarte frumos a3-iul :D

( muchas horas de llave inglesa )

Victor_WRC 24-03-08 08:02

Destul de misto dar jantele de care sunt ca mi se par cunoscute din NFS:lol::lol::lol:!!!

adrian gavrila 12-05-08 10:55

In 25-26-27/04/2008 a avut los in Madrid :madrid tuning show, si va dau un link unde puteti vedea niste poze:
http://www.tu.tv/videos/madrid-tunin...-festival-2008
http://pctc.foroactivo.com/concentra...ow-t157-15.htm
http://pctc.foroactivo.com/concentra...ow-t157-30.htm

sper sa va placa. Salutari la toti

Fixius 15-01-09 01:13

sunt cateva.. care's kitch tuning pe acolo... dar in rest sunt ok

2fasttofurios 15-02-09 22:50

39 Attachment(s)
frumoasele masinile Adrian... va arat si eu niste poze cu masinile pe care le-am vazut azi 15 feb 09 la un concurs de tuning aici in spania ( mollerusa catalunya)

2fasttofurios 15-02-09 23:09

10 Attachment(s)
have a nice day

morpheusmaster 18-02-09 00:17

Unele is foarte frumoase...altele sunt mai kitchuroase decat cel mai kitchuros Vitan Tuning!!!

CJ-01-WOB 18-02-09 00:30

Hesus ce aratanii.
munca pe ele exceptionala , rezultatul dezastruos

morpheusmaster 18-02-09 01:29

Incontestabil munca si calitatea lucrarii este exceptionala...fara sa fiu subiectiv...nu cred ca la noi scoate cineva asa calitate...sau is pe degetele de la 1 mana...dar de ex din al IIlea set de poze...Audi alb...e dezastru...daca as fi politist ias da amenda pur si simplu ca sia batut joc de masina si e kitchuroasa...e orb omul ala? e prost? sau pur si simplu a vrut sa strice o masina...oricum diferenta dintre el si un Vita Tuning e ca dp ala te astepti sa cada toate la o groapa mai zdravana...dar ala arata f bine lucrat...Peace out...

@adrian: romanasule ai facut niste masini foarte frumoase iar unde gusturile noastre nu se impaca cred ca nu a fost decizia ta ;) in curand am sa iti lansez pe PM niste intrebari daca imi permiti...dar acum iti spun Mult Succes!!! Si poate ne faci o surpriza si trimiti in tara o creatie pe la showuri ;)...ar fi ceva...nu??? Vezi ca in aprilie sunt Tuning Days ...poate poate :)

CJ-01-WOB 18-02-09 02:02

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2077149)
I...Audi alb...e dezastru...daca as fi politist ias da amenda pur si simplu ca sia batut joc de masina si e kitchuroasa...e orb omul ala? e prost? sau pur si simplu a vrut sa strice o masina...oricum diferenta dintre el si un Vita Tuning e ca dp ala te astepti sa cada toate la o groapa mai zdravana...dar ala arata f bine lucrat...Peace out...

ala e un Seat Toledo :lol:

morpheusmaster 18-02-09 02:04

Adica asta? https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1234735303

CJ-01-WOB 18-02-09 02:05

yes yes

morpheusmaster 18-02-09 02:06

Dios Mios =)))

CJ-01-WOB 18-02-09 02:33

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 2077180)
ala e un Seat Toledo :lol:

imi cer scuze .
e un Renault Laguna

http://www.barryboys.co.uk/photos14/...1e280aafea.jpg

http://www.barryboys.co.uk/photos14/...476d043736.jpg

2fasttofurios 18-02-09 13:31

dap este un renault laguna I

yulasinio 19-02-09 22:49

Firma de vandut fiberglass sa ai in spania si te-ai scos pe viata :lol:
Oricum sunt foarte lucitoare daca pot spune asa, daca ar fi sa aleg una....poate 350z-ul dar macar cu alta bara fata :-P
Spor in continuare ;)

wu_vladutz 19-03-09 14:48

8 Attachment(s)
Salutare ... prin Madrid nu se strang baietii la liniute, barfe, jmecherii ?
Eu momentan sunt aici fara masina, dar as avea cu ce sa ajung. Poate ma anuntati si pe mine daca va strangeti pe undeva.

Mai stau in Madrid pana pe 27 martie ...
Am pus si cateva poze cu buburuza mea , care e facuta in romania ( VW Polo, 1.6 , 75 cp :chainsaw: )

madicioco 19-03-09 19:57

daca am avea si cine ne am strange bine ar fi sa ne gasim cativa o discutie una alta ,eu mai ma duc pe la concentratii pe aici prin jurul madridului dar n a stiti cum e daca n ai unu doi de al tau n are farmec ,astias fricosi

wu_vladutz 19-03-09 23:36

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 2165033)
daca am avea si cine ne am strange bine ar fi sa ne gasim cativa o discutie una alta ,eu mai ma duc pe la concentratii pe aici prin jurul madridului dar n a stiti cum e daca n ai unu doi de al tau n are farmec ,astias fricosi

Pacat, se putea face ceva frumos .. eh, lasa ca atunci cand am sa vin cu masina poate o sa ne vdm mai multi ... sa vada si spaniolii astia cei frumos ... romanian style :D:D:D

madicioco 19-03-09 23:48

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 2165950)
Pacat, se putea face ceva frumos .. eh, lasa ca atunci cand am sa vin cu masina poate o sa ne vdm mai multi ... sa vada si spaniolii astia cei frumos ... romanian style :D:D:D

chiar ma gandeam intr o zi ,cum ar fi sa facem un club si sa ne intitulam ''romanian style''si sa mergem si noi la fel cum fac toti prin concentratii de masini,dar n ai cu cine domne ,romani care ii stiu eu cu masini tunate si cu adevarat frumoase sunt putini ,ii numeri pe degete si nu stau ei de asa ceva ,dar in fine vedem noi ce o mai fi:-):-)

wu_vladutz 20-03-09 01:17

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 2166000)
chiar ma gandeam intr o zi ,cum ar fi sa facem un club si sa ne intitulam ''romanian style''si sa mergem si noi la fel cum fac toti prin concentratii de masini,dar n ai cu cine domne ,romani care ii stiu eu cu masini tunate si cu adevarat frumoase sunt putini ,ii numeri pe degete si nu stau ei de asa ceva ,dar in fine vedem noi ce o mai fi:-):-)

Pai si .. care`i problema ... asa se aduna , 1-2 , 10-20 :)
Apropo, ai idee daca maine e deschis La Torre, pt ca vreau sa ma duc sa`mi iau cateva piese ! Cum azi a fost sarbatoare ma gandesc ca maine poate sa fie inchis, si nu vreau sa`l pun pe prietenu` asta al meu pe drumuri degeaba:)

PS : In madrid, fara masina esti mort ! e ca si cum nu ai avea picioare :D

All times are GMT +2. The time now is 17:28.

- Copyright 2026 4Tuning