![]() |
Re: SPANIA - tuning
Quote:
scrie pe [email protected] sa nu faci liniute ca te cunosc... hai salut [email protected] |
7 Attachment(s)
Quote:
|
va ocupati si de interioare ?
tapiterie / bord custom etc .. |
Quote:
|
super frumos.. seatul.. si interiorul.. e super..
dar.. spatele.. e prea.. impodobit... ms.. mult.. si Felis Navidad :P |
o fi el prea impodobit spatele dar daca ai sti ce bine se aude!!!!
|
poti sa faci... sa sune.. bine.. si calitativ, si sa arete si bine...
|
Felicitari pentru toate masinile care ti`au iesit din mana ... d`abea astept sa vad ce o sa iasa din calibra aia :-D ...
|
salut, spune-mi si mie te rog dak ai montat airbag suspension si dak da de la ce firma iei kiturile ? pe mine ma intereseaza pentru un e36 insa ce am gasit pana acum sunt foarte contrariate pe un forum din UK k cica au ramas oameni cu suspensia blocata la masini
|
Quote:
|
Quote:
salutari |
salut , ceva opeluri astra mai ai? da nu cu kituri largi
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
in ce stadiu mai esti cu calibra ta ... niste poze ? :D oricum o sa iasa ceva .... NEBUNIE !!! spor la treaba ...
|
1 Attachment(s)
Quote:
vrem sa il prezentam la in Madrid tuning show, acum in martie. |
frumos a3-iul, te rog.. pune mai multe poze cu el :P
|
tuning de calitate in spainia....au si pe ce :)
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte reusit A3-ul bafta la show la Madrid ;)
|
daca ar fii si mai mari pozele.. ar fii si mai bine.. :D oricum e foarte frumos a3-iul :D
( muchas horas de llave inglesa ) |
Destul de misto dar jantele de care sunt ca mi se par cunoscute din NFS:lol::lol::lol:!!!
|
In 25-26-27/04/2008 a avut los in Madrid :madrid tuning show, si va dau un link unde puteti vedea niste poze:
http://www.tu.tv/videos/madrid-tunin...-festival-2008 http://pctc.foroactivo.com/concentra...ow-t157-15.htm http://pctc.foroactivo.com/concentra...ow-t157-30.htm sper sa va placa. Salutari la toti |
sunt cateva.. care's kitch tuning pe acolo... dar in rest sunt ok
|
39 Attachment(s)
frumoasele masinile Adrian... va arat si eu niste poze cu masinile pe care le-am vazut azi 15 feb 09 la un concurs de tuning aici in spania ( mollerusa catalunya)
|
10 Attachment(s)
have a nice day
|
Unele is foarte frumoase...altele sunt mai kitchuroase decat cel mai kitchuros Vitan Tuning!!!
|
Hesus ce aratanii.
munca pe ele exceptionala , rezultatul dezastruos |
Incontestabil munca si calitatea lucrarii este exceptionala...fara sa fiu subiectiv...nu cred ca la noi scoate cineva asa calitate...sau is pe degetele de la 1 mana...dar de ex din al IIlea set de poze...Audi alb...e dezastru...daca as fi politist ias da amenda pur si simplu ca sia batut joc de masina si e kitchuroasa...e orb omul ala? e prost? sau pur si simplu a vrut sa strice o masina...oricum diferenta dintre el si un Vita Tuning e ca dp ala te astepti sa cada toate la o groapa mai zdravana...dar ala arata f bine lucrat...Peace out...
@adrian: romanasule ai facut niste masini foarte frumoase iar unde gusturile noastre nu se impaca cred ca nu a fost decizia ta ;) in curand am sa iti lansez pe PM niste intrebari daca imi permiti...dar acum iti spun Mult Succes!!! Si poate ne faci o surpriza si trimiti in tara o creatie pe la showuri ;)...ar fi ceva...nu??? Vezi ca in aprilie sunt Tuning Days ...poate poate :) |
Quote:
|
|
yes yes
|
Dios Mios =)))
|
Quote:
e un Renault Laguna http://www.barryboys.co.uk/photos14/...1e280aafea.jpg http://www.barryboys.co.uk/photos14/...476d043736.jpg |
dap este un renault laguna I
|
Firma de vandut fiberglass sa ai in spania si te-ai scos pe viata :lol:
Oricum sunt foarte lucitoare daca pot spune asa, daca ar fi sa aleg una....poate 350z-ul dar macar cu alta bara fata :-P Spor in continuare ;) |
8 Attachment(s)
Salutare ... prin Madrid nu se strang baietii la liniute, barfe, jmecherii ?
Eu momentan sunt aici fara masina, dar as avea cu ce sa ajung. Poate ma anuntati si pe mine daca va strangeti pe undeva. Mai stau in Madrid pana pe 27 martie ... Am pus si cateva poze cu buburuza mea , care e facuta in romania ( VW Polo, 1.6 , 75 cp :chainsaw: ) |
daca am avea si cine ne am strange bine ar fi sa ne gasim cativa o discutie una alta ,eu mai ma duc pe la concentratii pe aici prin jurul madridului dar n a stiti cum e daca n ai unu doi de al tau n are farmec ,astias fricosi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Apropo, ai idee daca maine e deschis La Torre, pt ca vreau sa ma duc sa`mi iau cateva piese ! Cum azi a fost sarbatoare ma gandesc ca maine poate sa fie inchis, si nu vreau sa`l pun pe prietenu` asta al meu pe drumuri degeaba:) PS : In madrid, fara masina esti mort ! e ca si cum nu ai avea picioare :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning