![]() |
Re: Daewoo Cielo '97
pai exact ce ziceam daca tie iti place e ft bine asa trebuie sa fie :-) noi doar ne dam cu parerea :lol:
|
6 Attachment(s)
cateva cadouri pe care mi le-am facut de ziua mea :D
-discuri fata Brembo MAX + placute Brembo -discuri spate Brembo + placute Brembo -saboti pt frana de mana Brembo -cd-player Pioneer DEH-7200SD -aripa dreapta cu priza de aer (primita cadou de la prieteni) scuzati claritatea pozelor (sunt facute cu patentul :)) ) |
La Multi Ani ! :P Hai sa le vedem pe masina :>
|
La multi ani!Pe spate ai gasit modelul ala de punte cu discuri intr-o bucata?
|
la multi ani :) treaba buna cu discurile... cat te-au costat?
|
multumesc frumos, playerul l-am montat, restul astept sa vina primavara/vara! da modelul asta de punte am si eu...nu am dat prea mult pe piese...pana in 1000 lei
|
7 Attachment(s)
sa revenim:
-montat bara rigidizare TA-Technix -montat suport pt ochelari de Astra H -rama de la grila, bara de rigidizare si ovalele de la usi imbracate in sticker bomb -grila fara sigla |
Quote:
Se simte ceva diferenta cu bara de rigidizare? Imi place ca ai grija de ea, bravo. (E cielo cu gaz , nu? 700 de euro :lol: :lol: :lol:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut, ai aranjat frumos masina bravo, am si eu o furie visine:) poti sa imi spui te rog la cati banuti te-a ajuns vopsitul? mersi
|
Quote:
|
Pune poze cu noile "felinare"
Arata super, le-am admirat ieri. Bafta in continuare 8) |
10 Attachment(s)
sa revenim cu noutati:
-schimbat baterie rombat 70A -faruri cu lupa + xenon home made -cumparat amplificator spl de 1200w RMS -cumparat pompa frana de 22 -grunduit portbagajul, schimbat mocheta, ornamente portbagaj, montat 3 module cu 3 smd-uri, montat priza suplimentara portbagaj -schimbat radiator + termostat -schimbat colier la toba (atarna toba) -si am trecut la jante de tabla...(deocamdata) cam atat pe sezonul asta...masina a intrat la garaj pana la primavara anului 2015 |
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning