![]() |
Re: Revista 4TuningRO nr.4
Quote:
incearca in alte OMV-uri, AGIP-uri, PetromV-uri, Diverta-uri, Inmedio, Rodipet etc. |
e super ultimu nr imi place in special partea de virtual tuning:)da eu zik pt nr viitor sa bagati eventual un calendar cu niste masini tunate
|
Carrefour Orhideea este un centru de presa si reviste - ieri mai erau 3 exemplare.
Diverta din Plaza Mall - se pare ca au un stoc mare. |
de fiecare data cand ma duc in OMV in CRAIOVA intreb si de revista si next....
@gabi...unde draq gasesc revista???...tu stii mai bine,am intrebat si la gara si in OMV Severinului si OMV C.bucurest...inca nu a ajuns in craiova? |
Quote:
|
In Focsani nu a aparut si am fost si la rodipeturi si la OMV
|
"LA MULTI ANI"
Poate cineva sa-mi spuna cum pot intra in posesia numerelor 1,2,3 caci nr.4 l-am luat, poate un moderator. Mersi. |
dc nu vretzi sa cititzi sau sa datzi un search .... arunca un ochi la :
COMENZI si abonamente ON-line pentru Revista 4TuningRO https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=16856 |
Quote:
Am vazut talonul de la sfarsitul revistei dar ma gandeam la o alta modalitate de a le putea achizitiona, oricum revista e super. Un nou an fericit. |
cei care se duc la diverta in mall vitan...sa caute bine , nu pe raft...pe polita...ca sunt sub alte reviste...eu era sa abandonez locul daca nu cautam mai bine :)
|
Quote:
|
la multi ani!!!!vreau sa va felicit pt aparitia nr.4 a revistei este superba chiar daca am vazut cateva critici parerea mea e ca criticile se accepta doar de la cei ce fac eventual in cazul asta o revista mai buna!!!!calitatea revistei creste de la un nr la altul si sper sa o tina asa in continuare!!!!!!
va urez un an nou fericit si plin de showuri si evenimente 4 tuning. cu respect Robert. |
In buzau s-a si dat cred. Am apucat-o :D Cum pot sa fac rost de nr. 1 ca 2,3, 4 le am.
|
pe ce data apare revista si cat costa?
|
Quote:
ciprian-21 avand in vedere ai ai doar 15 anisori... revista a ajuns deja la nr 4. Nr 4 care se mai gaseste inca pe piatza la un pretz de 7.5 ron |
inca 3 bucatzi 4TuningRO la Agip Timpuri Noi ;)
|
Uh...prin Iasi am cautat nr 3 de am innebunit...sper ca-l gasesc acu cu aparitia numarului 4...si poate il gasesc si pe asta cand apare numarul 5 :)
|
Pot sa comand acest numar prin posta ?? Puneti si 2-3 stickere langa el daca il trimiteti prin posta ? :P
|
aaaaaaaaaaa :-(
vrem mai multe reviste ca sa ajunga la toti eu nu am apucat nici macar nr.3 |
Am gasit in final aseara revista . Am deschis-o si o mica problema : a inceput imediat sa se desprinda si sa cada foile din ea.Nu prea e prinsa bine...pacat ! Si spun asta pentru ca revista e bine realizata si se vede un evident plus calitativ.Cel mai bine ar fi sa semnalati asta la tipografie ! ;)
|
pai in iasi unde se gaseste sigur?? ca o caut ca nebunu
|
pai dupa cum s-a mai zis... se gasea sigur cand a aparut in OMV, PetromV, AGIP, Diverta, inmedio si chioscuri rodipet... acum depinde daca mai au...
|
nu ne puneti si noua stikere cu 4 tuning ..? uma sa gasesc si io revista...ca nu prea gasesc...la unele rodipet or zis ca nu au avut nicioadta...de mai anume se poate gasii sigur sigur ..? sa stiu si io ..ca de restu de alte reviste is satul...
|
caut-o in benzinarii tre sa fie in una din ele...;)
|
Mai sunt cateva bucati la Agip de pe traseul lui 5 de langa Billa - BArbu Vacarescu !!!
Am inteles ca am o revista cadou din partea 4Tuning si va intreb cand pot trece pe la sediu sa o ridic ? Ma intereseaza numarul 4 ... sa stiu daca fug sa o cumpar sau e cadou ? |
Quote:
Nu imi trimiteti si mie 2-3 exemplare va rog? daca tot am ajuns si eu in revista :). Am incercat cu PM dar nu ati raspuns, si la oradea am cautat (cand am fost in rom acum 2 saptamani) dar nu am gasit |
ca de obicei....in bv zona centrala nu am gasit-o iarasi, incerc azi in sb..daca nu imi fac abonament....
|
eu nu am avut probleme cu paginile si culorile sunt perfecte eu am gasit revista la romana;)
|
baietzi are revista la benzinaria de langa reprezentantza mercedes din berceni ;) apropo dc nu datzi si stikere cu 4tuning? eu am toate 4 numerele :D si la 4 tuning la cora mia zis ca tree sa cumpar o revista si am deja toate 4 numerele;)
|
cosmin92...daca te referi la articole ce fac parte din lumea auto internationala...acestea apar in mai toate revistele de profil din lumea intreaga..;)
|
ar fi o ideee ca revista sa contina si un stiker !!
|
poate in numarul din aprilie, pe cand o sa fie 4Tuning Day, o sa puna un cadou :D
|
Quote:
|
Quote:
|
ar fii buna ideea cu stickerul... eu as plati si cu 5-1o ooo mai mult pt sticker inclus...
P.S. Asteptam calendarul... |
Quote:
|
super tare... si cat la suta vor fi masini si cat femei?? =))
|
salutare...spuneti-mi si mie toate centrele de unde pot cumpara revista si cat costa...
|
Quote:
Pret: 8.5 RON , 85.000 ROL |
ms mult...ma duc sa mi-o cumpar....ReSpEcT
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning