Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

killer23 30-11-11 15:25

Re: Masina Mea Virtuala V2

3 Attachment(s)
Revin si eu dupa ceva zile...Am mai lucrat la masina,am facut urmatoarele:

-Vopsita rosu 500$
-Am luat bara de pe fata originala e36 100$
-Faruri 50$

R.Equinox---Frumoase masini
Darius---Frumos BMW///

Ps:Mi sa stricat transmisia :twisted::twisted:

Cam asa arata masina in momentul de fata::oops::oops:

Eu_Darius 30-11-11 18:08

3 Attachment(s)
Am pregatit pisicuta pentru vopsit!o sa fie gri ,si mai am o surpriza pentru voi !

Tomas_SlrR 30-11-11 18:25

2 Attachment(s)
Vopsire Ford...
500$-black
400$-luciu pentru vopsea
roti de bmw pana vin cele noi...:D
pe cele vechi am luat 200$ la dezmembrari
maine montez aripile,spoilere,faruri,capota,
portbagaj,rotile,parbriz,luneta,geamuri laterale,faruri,lampi,semnalizari si cel tarziu maine seara montez interioru SA SPERAM !!!:!::!::!: !!

R.Equinox 30-11-11 18:28

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 4750827)
Vopsire Ford...
500$-black
400$-luciu pentru vopsea
maine montez aripile,spoilere,faruri,capota,usa portbagaj,rotile,parbriz,luneta,geamuri laterale,faruri,lampi,semnalizari si cel tarziu maine seara montez interioru si motoru sa speram !!

Mda...Intr-o zii pui si motor si piese si interior....Regurile au fost facute ca sa fie respectate....CITITILE

Tomas_SlrR 30-11-11 18:32

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 4750827)
Vopsire Ford...
500$-black
400$-luciu pentru vopsea
pe cele vechi am luat 200$ la dezmembrari
maine montez aripile,spoilere,faruri,capota,
portbagaj,rotile,parbriz,luneta,geamuri laterale,faruri,lampi,semnalizari si cel tarziu maine seara montez interioru SA SPERAM !!!:!::!::!: !!

vrei sa zici ca in realitate nu poti monta piesele intr-o zi?
am zs "SA SPERAM" adica sa speram ca pot monta macar jumate din alea maine...nu am zis neaparat ca montez motoru ispre maine...poate il montez doar daca nu montez piesele
sau ca montez toate alea maine...

R.Equinox 30-11-11 18:54

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 4750840)
vrei sa zici ca in realitate nu poti monta piesele intr-o zi?
am zs "SA SPERAM" adica sa speram ca pot monta macar jumate din alea maine...nu am zis neaparat ca montez motoru ispre maine...poate il montez doar daca nu montez piesele
sau ca montez toate alea maine...

Ultimu post ca off..

Ma fii atent...Uitate la mine...Vezi ce greu ma misc?...ca in realitate...sau ca krypton,Radu aka Grm....

E masina mea virtuala...esti in stare sa montezi atatea lucruri in realitate?...In joc e simplu...dar vreau sa fie ca in realitate..AZI PUI O USA...o reglezi plm...MAINE PUI UN FAR>...il reglezi...MOTORU IL VERIFICI ...CUREti..etc...Cei asa de greu ma omule?..E valabil si pentru ceilalti....Sper ca ati inteles....daca nu se intelegi topicul va fii inchis..clar?....

ionut.alex63 30-11-11 21:12

2 Attachment(s)
Astazi am montat pe masina portbagaju capota si pragurile urmand ca vineri sa le vopsesc.

portbagaj-100euro
capota-150euro
praguri-200euro

Frumoase masina baieti!!! BRAVO!!!:twisted:

utzu02 30-11-11 21:16

3 Attachment(s)
Salut,sunt nou pe aici cu un viitor prieten.(Viitorul Honda Civic)
In acest moment nu seamana deloc cu un Honda Civic mai putin partea din spate care nu a suferit mari daune dupa accidentul povestit de proprietar,exceptand pierderea barii din spate.Am cumparat masina din Anglia la pretul de 1200 de Lire.
Masina a fost lovita serios pe autostrada.
Proprietarul,un om mai in varsta a lasat masina o lunga perioada in curtea sa,si asta se vede pentru ca rugina a inceput sa predomine.Nu prea are rost sa discut de motor pentru ca a fost avariat si el in accident,norocul meu fiind ca am adus-o pe platforma,altfel nu cred ca faceam 10km in starea in care se afla acum.
Singurele lucruri mai ok sunt interiorul,jantele si caucicurile.
Am vorbit cu un prieten de familie si a spus sa o duc la atelierul unde lucreaza el pentru a indrepta partile avariate.Sunt putin ingrijorat de usa de pe partea stanga pentru ca e lovita serios,si sper ca nu o sa fie nevoie de una noua.
In acest moment nu am ganduri prea mari cu masina din cauza starii in care se afla,singurul gand e sa o trimit cat mai repede la atelier.
Maine dupa ce voi duce masina la atelier si o sa vada ce poate repara din ea voi da comanda de piesele necesare.As putea sa dau comanda chiar astazi de bara fata/spate,stopuri(stanga dreapta),faruri(stanga dreapta),oglinzi(stanga/dreapta),poate si o usa stanga noua daca nu se va repara cea veche.

Plesa 30-11-11 21:37

1 Attachment(s)
Cam asta am facut eu la Logan, urmeaza sa ii modific usa de la portbagaj si sa ii pun o folie daia care imita carbonu. Dupa care niste jante care tre sa ajunga maine dimineata, si etrierele vopsite si la inmatricular si asta e..

SST 06 01-12-11 00:28

Quote:

Originally Posted by utzu02 (Post 4751214)
Salut,sunt nou pe aici cu un viitor prieten.(Viitorul Honda Civic)
In acest moment nu seamana deloc cu un Honda Civic mai putin partea din spate care nu a suferit mari daune dupa accidentul povestit de proprietar,exceptand pierderea barii din spate.Am cumparat masina din Anglia la pretul de 1200 de Lire.
Masina a fost lovita serios pe autostrada.
Proprietarul,un om mai in varsta a lasat masina o lunga perioada in curtea sa,si asta se vede pentru ca rugina a inceput sa predomine.Nu prea are rost sa discut de motor pentru ca a fost avariat si el in accident,norocul meu fiind ca am adus-o pe platforma,altfel nu cred ca faceam 10km in starea in care se afla acum.
Singurele lucruri mai ok sunt interiorul,jantele si caucicurile.
Am vorbit cu un prieten de familie si a spus sa o duc la atelierul unde lucreaza el pentru a indrepta partile avariate.Sunt putin ingrijorat de usa de pe partea stanga pentru ca e lovita serios,si sper ca nu o sa fie nevoie de una noua.
In acest moment nu am ganduri prea mari cu masina din cauza starii in care se afla,singurul gand e sa o trimit cat mai repede la atelier.
Maine dupa ce voi duce masina la atelier si o sa vada ce poate repara din ea voi da comanda de piesele necesare.As putea sa dau comanda chiar astazi de bara fata/spate,stopuri(stanga dreapta),faruri(stanga dreapta),oglinzi(stanga/dreapta),poate si o usa stanga noua daca nu se va repara cea veche.

a avut tangente cu un tir mai mult ca sigur :))))

R.Equinox 01-12-11 00:40

2 Attachment(s)
ionut.alex63-100 lei si ti le vopsesc toate..:D:D...

utzu02-E destul de lovita si ruginita...Scoti oare ceva din ea?

Plesa-Arata bine

Azi am facut 15 milioane...doar atat,,,reparat 2 motoare si foliat 2 masini....

Maine cred ca ma duc la remat sa gasesc punte spate si brate pentru t1

Intre timp am reconditionat toba si am facut o proba...Eu zic ca da bine..

SST 06 01-12-11 00:52

3 Attachment(s)
Astazi dupa ce mi-a venit toba cu capatu inflacarat care apropo are un sunet fantastic :X si n-am mai fost la liceu in schmb am trecut pe la un prieten si sulpriza avea in garaj 2 golfuri unu functional si unu dupa care isi lua piese si am observat un spoiler fata super smecher si o grila smechera aman2 din fibra ! In weekend posibil sa imi vina scaunele care le-am facut pe comanda si saptamana urmatoare sper sa achizitionez si eu niste praguri si un spoiler spate sa ma apuc sa modific aripile si sa evazez la ea ce se poate ma duc in vitan poate gasesc un eleron .... pe grila si pe spoileru fata am dat o sticla de cola si 500 ron ! .... Macar sa fie golfu frumos ! Pareri ?

KrYpToN 01-12-11 03:39

frumos equinox

SST Nu ti se vad pozele omule...

ionut.alex63 01-12-11 08:17

Azi dimineata la ora 6 mi-au sosit parbrizu luneta si geamurile de la usi.Pela 8 am terminat de montat. De maine ma voi ocupa de interior .

Si R.Equinox ma intereseaza oferta ta pentru vopsit. Cum putem vorbi mai detaliat?

Tomas_SlrR 01-12-11 08:23

3 Attachment(s)
Am Gasit Un Golf II Cu Caroseria in stare perfecta...
cu cateva piese lipsa cum ar fi :
o roata cu tot cu punte...
brat dreapta fata lipsa...
spoiler spate lipsa...
far stanga lipsa
pana vine motoru la mustang montez alte suspensi si le reglez mai jos
golfu a costat 10 milioane

utzu02 01-12-11 09:38

@SST - M-am gandit sa nu iau varianta asta in considerare stiind ca v-a fii costisitoare reparatia dupa un asemenea accident...

@R.Equinox - Asta sper de cand am vazut masina.

Ma scuzati pentru lipsa detaliilor despre masina.Masina este fabricata in 2000 in ciuda faptului ca arata groaznic.Este un hatchback cum toata lumea observa,cu motor numai bun pentru dimensiunea ei de 1.6 care dezvolta nu mai putin de 106 cai putere.Putin probabil pentru ca nu le-a mai dat nimeni de mancare si au mai plecat din ei.(O mica gluma)
Sa revenim la subiect.Dupa o noapte in care nu am putut sa dorm gandindu-ma doar la masina am plecat la atelier cum s-a facut ora 8 pentru a examinat masina acel prieten,ca sa-mi spuna ce piese sunt necesare,sa am o idee cati bani trebuie sa scot din buzunar.Dupa 2 ore in care am stat de vorba cu el in timp ce imi explica starea masinii in mare am ajuns la concluzia ca motorul nu mai are viata prea lunga,aripa stanga fata nu mai poate fii reabilitata,la fel si capota si usa din stanga.Asta insemnand ca v-a trebuii sa ma chiunui putin sa le cumpar plus bara/fata spate,stopuri(stanga dreapta),faruri(stanga dreapta),oglinzi(stanga/dreapta) si cred ca intreg motorul v-a fii schimbat cu ceva mai "sport?".
A mai spus ca astazi spera sa indrepte usa si aripa dreapta,urmand ca maine sa isi continuie treaba si eu sa incep sa chituiesc "in urma lui".

autOcty 01-12-11 13:05

1 Attachment(s)
@ utzu02 - daca vrei poti face masina aia dar cel mai probabil te-ar costa mai mult decat daca ai lua una in stare ok... tu alegi!
@ R.Equinox - faina toba si fain T! spor la lucru'
@ Tomas_SlrR - te-a costat cat un tichet de rabla....vroia sa il dea la rabla fostu' proprietar?

revin cu forduletu' care inca asteapta suspesniile de cosworth.
intre timp am comandat si un set de arcuri -40 si sper sa imi ajunga in weekend!
pana una alta am schibat colantele de pe portbagaj si acuma arata astfel..plictiseala nu alta!

R.Equinox 01-12-11 14:56

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by autOcty (Post 4752258)
@ utzu02 - daca vrei poti face masina aia dar cel mai probabil te-ar costa mai mult decat daca ai lua una in stare ok... tu alegi!
@ R.Equinox - faina toba si fain T! spor la lucru'
@ Tomas_SlrR - te-a costat cat un tichet de rabla....vroia sa il dea la rabla fostu' proprietar?

revin cu forduletu' care inca asteapta suspesniile de cosworth.
intre timp am comandat si un set de arcuri -40 si sper sa imi ajunga in weekend!
pana una alta am schibat colantele de pe portbagaj si acuma arata astfel..plictiseala nu alta!

Frumos...Intra pe mess sa imi explici si mie cum ai facut:D.....

Intre timp cat am cautat punte spate si brate pentru t1 am vazut un t2 am luat bratele si bordu..l-am reconditionat si cam asa arata....Bord-200Lei
Brate si punde-150lei...

Bratele le voi monta mai pe seara.....Suspensia Va fii una K&R +Discuri Brembo cu etrieri brembo 6 pistonase...Astea toate cadou de la domnul silver si Domnul Kryp de ziua romaniei

La Multi Ani ROMANIA

ionut.alex63 01-12-11 15:00

3 Attachment(s)
astazi am mai montat stopurile si farurile si am reusit sa o vopsesc.

autOcty 01-12-11 15:40

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4752455)
Frumos...Intra pe mess sa imi explici si mie cum ai facut:D.....

hai lasa T-u in pace si hai sa iti dau farurile odata....sticla e cam najpa ca nu pot sa o inegresc ca e tratata special dar interioru' e negru ;)

Tomas_SlrR 01-12-11 19:27

2 Attachment(s)
Am Montat Aripile....Spoilerele Fata si grila cu Logo De Mustang :D
Si Am Mai Pus Si Noile Roti De Mustang :D de la 10Am tot lucrez la ea
motorul este scos din cutie gata pregatit sa fie montat mai trebuie doar sa montez cutia de viteze pe motor si gata de montat

SST 06 01-12-11 20:35

Quote:

Originally Posted by ionut.alex63 (Post 4752461)

poate i pui si tu niste jenti mai mici ca iti freaca in aripi....si la ce gropi sunt la noi nu cred ca iti da bine sa loveasca in aripi

autOcty 01-12-11 20:41

1 Attachment(s)
dupa un mic schimb cu equinox masina arata asa...
acuma astept suspensiile, sper sa le primesc in weekend!

R.Equinox 01-12-11 20:50

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ionut.alex63 (Post 4752461)

Am eu niste jante perfecte pentru masinuta ta--800lei si sunt ale tale cu tot cu cauciucuri..

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 4753027)
Am Montat Aripile....Spoilerele Fata si grila cu Logo De Mustang :D
Si Am Mai Pus Si Noile Roti De Mustang :D de la 10Am tot lucrez la ea
motorul este scos din cutie gata pregatit sa fie montat mai trebuie doar sa montez cutia de viteze pe motor si gata de montat

Pana acum arata bine

Quote:

Originally Posted by autOcty (Post 4753239)
dupa un mic schimb cu equinox masina arata asa...
acuma astept suspensiile, sper sa le primesc in weekend!

Arata bine..Asteptam poze cu ea low.:X:X

Am montat Bratele si puntea cu domul autOcty....mersi de ajutor..maine dimineata imi vine scaunele si bancheta...Volanul il am...poze:arrow:

KidForDrift 01-12-11 22:37

4 Attachment(s)
R.Equinox Am o pereche de faruri de T1 dacă le vrei....150 lei(recondiționate)

Dupa 3 zile de munca la urs.....am scăpat de rugina(a dat Domnul):x si deocamdată mașina este gri.....alaltăieri mi-au venit discurile de frana(Gold Style) si le-am și montat....am dat jos toba...era sparta(tre sa ajungă aia noua) ca în ziua de azi....dai 3 click-uri pe net.....și iți vin piesele o data pe ora:)):rolleyes2:lol:
Cumpăr Piese De E30 M3! Deoarece aripile si spoilerul spate sunt lovite/ciobite/zgariate!Cine are sa ma anunțe va rog! THANKS:!:

quick_silver2 02-12-11 11:06

Vand piese pentru orice masina,noi sau second hand
(Contra cost,asigur si montaj)
(atat optice cat si mecanice)
De asemenea aduc si jante la comanda,dimensiuni intre 16 si 19
Deci baietii,am revenit :lol:

autOcty 02-12-11 12:26

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 4754243)
Vand piese pentru orice masina,noi sau second hand
(Contra cost,asigur si montaj)
(atat optice cat si mecanice)
De asemenea aduc si jante la comanda,dimensiuni intre 16 si 19
Deci baietii,am revenit :lol:

salut
m-ar interesa daca ai 4 gume pe 18! noi sau second nu conteaza! latime <245!! cu cat mai inguste cu atat mai bine!
mersi

quick_silver2 02-12-11 12:37

Quote:

Originally Posted by autOcty (Post 4754394)
salut
m-ar interesa daca ai 4 gume pe 18! noi sau second nu conteaza! latime <245!! cu cat mai inguste cu atat mai bine!
mersi

Ma uit sa vad daca nu am,facem sa fie bine!

Tomas_SlrR 02-12-11 15:20

2 Attachment(s)
Am Montat Si Eu Usile....trebuie sa montez motorul ca sa pun capota :shock:

R.Equinox 02-12-11 15:57

8 Attachment(s)
KidForDrift-Arata bine ursu..Despre faruri am gasit niste faruri cu pleoapa putin ..le reconditionezi si daca nu imi place vorbim;)

Tomas_SlrR-Arata binisor..

Bun...Azi am muncit toti 3 din greu....

Incepem cu fordu...

Plesa a acoperit scrisi de pe porbagaj /dat cu chit etc..

La T1

Silver s-a ocupat de suspensie si jante...(vad si eu masina pe pamant in sfarsit)

Iar eu de Interiror..a iesit binisor...

Masina va fii si mai joasa...e coborata putin sa vedem cum da....pana ce iese pe strada mai este drum lung...la ford am o surpriza uriasa...(motor)..:))..deja am blogu motor,,,,poze mai pe seara..

Tomas_SlrR 02-12-11 16:14

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4754764)
KidForDrift-Arata bine ursu..Despre faruri am gasit niste faruri cu pleoapa putin ..le reconditionezi si daca nu imi place vorbim;)

Tomas_SlrR-Arata binisor..

Bun...Azi am muncit toti 3 din greu....

Incepem cu fordu...

Plesa a acoperit scrisi de pe porbagaj /dat cu chit etc..

La T1

Silver s-a ocupat de suspensie si jante...(vad si eu masina pe pamant in sfarsit)

Iar eu de Interiror..a iesit binisor...

Masina va fii si mai joasa...e coborata putin sa vedem cum da....pana ce iese pe strada mai este drum lung...la ford am o surpriza uriasa...(motor)..:))..deja am blogu motor,,,,poze mai pe seara..

frumos .... si fordu si t1

killer23 02-12-11 16:58

5 Attachment(s)
Joi miau venit suspensiile sport SH si jante Borbet....De azi de dimineata de la 6 mam apucat sa le montez.....

-Am eliminat sigle fata---spate

Am gasit un renault clio la 1800$ fara roti si geamuri,ce ziceti merita?

Ps:R.equinox zimi si mie un pret pt. foliere: luneta,laterale + parasolar.....Si schimbat kit ambreaj.?

KrYpToN 02-12-11 17:09

2 Attachment(s)
a iesit bine raducule :D Am dat si eu masina la un prieten sa mearga putin si ... uitati cum mi-o aduce... a prins polei si ... pooc nu mai am ce repara e dauna totala

killer-o sa vedem la final cand o termini daca a meritat :))

akaeu 02-12-11 17:09

scuzati ca intervin in acest topic, dar in topicul "Overspeed" nu am primit inca niciun raspuns
si anume : cum poti sa joci overspeed multiplayer cu un prieten
eu am facut server , dar el nu-l vedea

cer scuze inc-o data

R.Equinox 02-12-11 17:41

killer23-15 milioane cu piesele noastre...

KrYpToN-Vezi daca miai stricat atunci fordu..:))...naspa...

akaeu0-Daca nu ti-a raspuns nimeni pana acum mai astepti...;)..scuzele sunt acceptate..se vede ca esti incepator...

KrYpToN 02-12-11 18:37

4 Attachment(s)
Grass or ASS

autOcty 02-12-11 18:57

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 4754938)
a iesit bine raducule :D Am dat si eu masina la un prieten sa mearga putin si ... uitati cum mi-o aduce... a prins polei si ... pooc nu mai am ce repara e dauna totala

killer-o sa vedem la final cand o termini daca a meritat :))

najpa... vezi ce si cum rezolvi cu el acum!

Tomas_SlrR 02-12-11 19:23

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 4755106)
Grass or ASS

vreau sa o vad si pe asta cum e golfu ala :))=)) frumoasa dar si bestie

GeO_0pel 02-12-11 21:42

Quote:

Originally Posted by killer23 (Post 4754906)
Joi miau venit suspensiile sport SH si jante Borbet....De azi de dimineata de la 6 mam apucat sa le montez.....

-Am eliminat sigle fata---spate

Am gasit un renault clio la 1800$ fara roti si geamuri,ce ziceti merita?

Ps:R.equinox zimi si mie un pret pt. foliere: luneta,laterale + parasolar.....Si schimbat kit ambreaj.?

urca si tu clio te roooooooog! te rog frumos!

R.Equinox 03-12-11 08:32

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 4755106)
Grass or ASS

Sexi:X

Uite pe ce am dat eu 250lei....2 aripi...de Cosworth..

Motoru se anuleaza....sa termin tablaria apoi motoru...

Asa se prezinta masina la 8.00 :))

All times are GMT +2. The time now is 19:37.

- Copyright 2026 4Tuning