Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fetelor le plac doar banii?! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2895-fetelor-plac-banii.html)

CT-03-ART 28-03-05 20:43

nu frate...eu am una buna...shi care ma intzelege...nu sta dupa banii mei...(cred shi sunt aproape sigur)shi am o relatzie super...care ash vrea sa dureze cat se poate de mult de akum in colo...1...2...3...4...5...6 ani...poate chiar mai mult...

C r i s t i 28-03-05 23:50

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
nu frate...eu am una buna...shi care ma intzelege...nu sta dupa banii mei...(cred shi sunt aproape sigur)shi am o relatzie super...care ash vrea sa dureze cat se poate de mult de akum in colo...1...2...3...4...5...6 ani...poate chiar mai mult...

Eh, nu toti suntem \"norocosi\" ca tine... desi nu prea tine de noroc. In general sunt putine asa... :roll:

Hiroshima 16-06-05 11:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
sunt cam asa

alea bune
90% dupa bani, 9 % dupa p*la satisfcatoare, 1% dupa alte chestii(inteligenta, suflet bun etc)

alea naspete
20% dupa bani (alea care cred ca sunt bune dar nu sunt), 20% dupa p*la, 60 suta dupa alte chestii

poate ai dreptate...dar voi barbatii:100% dupa sex,chiar daca sunteti nashpa sau faini

Ema 16-06-05 11:28

Da, mie imi plac banii! Hai pe bune acum, cine nu vrea sa o duca mai bine?Oare de ce il vad pe Columbeanu la el la firma zilnic?Oare de ce Ion Tiriac isi deschide firme peste firme? Nu tot din dorinta de a face mai multi bani? Chiar daca au garamezi tot mai vor sa puna ceva acolo peste.
Eu pot sa spun ca parintii mi-au oferit o situatie materiala peste mediu, dar as vrea sa am mai multi bani, nu zic nu.

P.S Si chiar asa intrebarea asta e numai pt femei? ia spuneti baieti, voua va plac banii?

iasi_drifter 16-06-05 13:16

cum era bancul ala, vrei tu Jaguar in garaj, o vulpe la gat si un bou care sa le plateasca pe toate dar nu-mi spune mie ca nu vrei si un tigru din ala care sa te f#t@ cu patima in toate pozitiile si in toate felurile pana se rupe patul si va reclama vecinii ca s-au saturat sa auda atata urlat la 5 dimineata ;)

zarathustra 17-06-05 08:38

mie-mi plac banii.... diferenta e ca femeilor le plac banii pentru a-i cheltui.... eu vreau bani ca sa fac altii cu ei :twisted:

zarathustra 17-06-05 08:40

si acum replica cu care poti agata oricand, orice femeie de pe planeta asta, cu conditia sa te bazezi:
\"honey, i've got more money than you spend\"

iasi_drifter 17-06-05 13:42

tu chiar folosesti genul asta de replici?
iti zic eu ca iti dai cu firma in cap cu asa replici, cum mai era si aia ce ziceai tu ca daca nu se indragosteste de tine la prima vedere sa mai treci odata pe langa ea.
astea-s bune pt. gradinita dar dupa aia nu-s bune de nimic decat daca le zici asa la misto sa-si dea seama fata ca zici la caterinca.
iti zic eu ca femeile au o parere destul de proasta despre genul asta de replici.
aia cu \"am mai multi bani decat poti tu cheltui\" o fi mergand cu alea materialiste pt. ca la urma urmei poti sa le zici orice daca sari cu banu'...

zarathustra 18-06-05 00:58

asta nu o pot folosi eu pentru ca n-ar fi adevarata... trebuie sa fie adevarata pentru asa ceva... la noi in tara cred ca doar tiriac ar putea afirma asa ceva. oricum chestia asta e foarte puternica... nimeni n-ar rezista... si te rog sa te abtii de la a ma ataca pentru ca nu ma cunosti, chiar daca vezi acolo in coltz ca scrie 18 ani la varsta

iasi_drifter 18-06-05 07:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zarathustra\"
... si te rog sa te abtii de la a ma ataca pentru ca nu ma cunosti, chiar daca vezi acolo in coltz ca scrie 18 ani la varsta

lol. asta ti se pare atac? :lol:
nici macar nu ma refeream neaparat la tine ci mai mult la replicile alea.
dar in fine, daca tu te simti atacat...

xxdadixx 18-06-05 13:25

Parerea mea e ca nimeni nu are bani cat poate sa cheltuiasca o femeie http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons6/24.gif

HyPnOsE_EyE 20-06-05 22:39

sa fim seriosi...tuturor ne plac banii..dar este o diferenta in a dori sa-ti faci proprii bani si sa fii pe cont propriu ,sa nu depinzi de nimeni..si sa stii ca tot ceea ce ai este din munca ta...si tot meritul este al tau...si alta este sa astepti bani de la altii...si sa traiesti ca un parazit din munca altora...

XoRRo 06-07-05 02:00

sunt fete care stau numai dupa bani... (ceea ce mi se pare destul de logic... viata e grea), sunt si fete frumoase care stiu sa iubeasca (dar majoritatea sunt combinate), sunt si fete frumoase.. care stiu sa iubeasca si sunt si libere (dar cred ca s-au ascuns toate in muntii ca eu nu prea am vazut asa ceva)

BlueEyes 06-07-05 02:56

lol ........ chiar daca nu mai credeti exista si femei ( fete-in cazul meu =ink nu ma simt femeie)kre nu umbla dupa banii pritenului....intr-adevar doresc s m realizez .. dar am considerat k ULTIMA solutie in cazul in care nu sunt in stare sa-mi fac BANII mei poate fi un tip cu super bani.
deocamdata cam asta e situatia mea .... nu mai primesc bani de la parinti de la 17-18 ani.. din contra cotizez in fiecare zi ...ies in oras p banii mei .... imi iau toale din banii mei ....am avut o tentativa d afacere tot pe banii mei ( esuata ..dar vor mai fi ocazii) ....
si.... stau cu pretenul meu nu ptr bani .....ci ptr k iubesc ....a avut olcit ....numi era rusine s m plimb CU OLCITU !!!! ( chiar era marfa .. k i se mai oprea motoru` .... mai era si fara tobe ....am ramas si fara benzina )....da` ....cand cobora D_M_X cu 2-3 p***e din masina ( eu si niste pretene) ramaneau cam toti :shock: :shock: ....acum are espero .....si da rusini la BMW-uri :):):) (boala lui ) si pe viitor .. va urma si alta masina mai buna ..... in MOD sigur ..... ptr k suntem impreuna! asa kkk.... baieti ,va rog frumos !!!! NU MAI generalizati !!!

XoRRo 06-07-05 10:43

asta incercam sa zic si eu... toate fetele frumoase, destepte, si iubitoare... au deja pe cineva... de aici si impresia ca toate fetele umbla dupa bani... ceea ce nu e adevarat

HyPnOsE_EyE 06-07-05 16:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"XoRRo\"
asta incercam sa zic si eu... toate fetele frumoase, destepte, si iubitoare... au deja pe cineva...

eu nu am pe nimeni.... :)

EvLSant0S 06-07-05 16:52

:D corect
hunedarenilor ....
dezamagitori sunteti ...
lasatzi fata asta singura , nu v-ar fi rusine ...

XoRRo 06-07-05 17:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HyPnOsE_EyE\"
Quote:

asta incercam sa zic si eu... toate fetele frumoase, destepte, si iubitoare... au deja pe cineva...

eee... mai sunt si exceptii :wink:

TM-84-DMX 07-07-05 02:03

1:1000 cam asta este rata!Cam greu in ziua d azi sa gasesti o fata klumea.Trist dar adevarat.

EvLSant0S 07-07-05 02:33

da , asta nu ne face sa ne gandim decat la ... how lucky we are :D

pimp_lex 07-07-05 03:55

Re:

Quote:

Quote:

ai acum :lol: :lol: :lol:

xxdadixx 07-07-05 11:34

Re:

Quote:

Quote:

Ghinion! Eu am 4 :lol:

HyPnOsE_EyE 07-07-05 11:40

asta e....unii sunt mai norocosi altii mai putin...dar asta depinde si de cum privesti lucrurile...ca asa pot sa am si eu cati vreau....dar nu ma intereseaza genul acela de baieti(stitzi voi care)... :lol:

HyPnOsE_EyE 07-07-05 11:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Quote:

Quote:

sa ai cat mai multe....iti tin pumnii....si iti fac cunostiinta si cu altele....daca vrei :lol: :lol: :lol:

xxdadixx 07-07-05 11:50

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

sa ai cat mai multe....iti tin pumnii....si iti fac cunostiinta si cu altele....daca vrei :lol: :lol: :lol:

Nu mersi, nu-mi plac prietenele tale :wink: ( oricum am fost offtopic ) La ale mele nu le plac banii le place de mine!

yamahaer1cip 07-07-05 15:49

sa basit mireasa :P:D
:wink: :lol: bafta si respect la toata lumea eu nu am pe nimeni :( pacat am avut dar nu mai traieste din pacate am inchis subiectu :((

HyPnOsE_EyE 07-07-05 17:20

Re:

Quote:

Nu mersi, nu-mi plac prietenele tale :wink: ( oricum am fost offtopic ) La ale mele nu le plac banii le place de mine!

pai atunci e bine...si nu imi amintesc ca sa fii mentionat ceva de bani...poate ai ceva admiratoare care te plac asa cum esti..nu pt bani... :roll: :lol: :lol: :lol: ....ahh si nu ma refeream la prietenele mele....ele nu-s de tine... :lol: .....scuze pt offtopic...

needBrain 07-07-05 21:00

pai tie hypnose_eye ce fel de baietzi iti plac? :lol:

orlando 07-07-05 21:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TM-84-DMX\"
1:1000 cam asta este rata!Cam greu in ziua d azi sa gasesti o fata klumea.Trist dar adevarat.

intradevar este greu sa gaseshti o fata iubitoare serioasa...dar si cand o gaseshti si incepi sa te bashici sa faci fitze cum e?
fata cat te-ar iubi daca incepi sa faci figuri iti da cu flit...
deci in concluzie nu trebuie sa dai cu picioru la nishte okazi si fete...din ce am zis eu se intzleg mai multe...da de asta e...macar sa nu afle ocaziile :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

needBrain 07-07-05 22:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
macar sa nu afle ocaziile :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

corect spus

EvLSant0S 07-07-05 22:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"

aia care nu se gandesc 24/24 la sex... ;)

HyPnOsE_EyE 07-07-05 23:03

Re:

Quote:

nu pot sa spun ca am standarde dupa care ma ghidez...pur si simplu trebuie sa-mi placa....clar trebuie sa fie destept,hotarat(sa stie ceea ce vrea),frumos(nu cine stie ce...dar acceptabil :) )...si sa ma faca sa rad.nu-mi plac persoanele egoiste...care se gandesc numai la ele si pt ele.imi plac cei cu capul pe umeri...imi plac cei care stiu sa fie si copil dar sa dea dovada si de maturitate...ahhh si imi mai plac cei care nu se opresc numai la aspectul fizic ci vor sa cunoasca si calitatile ce tin de interior... prin urmare imi plac raritatile...sau cel putin nu prea am avut eu ocazia sa intalnesc astfel de baietzi... :) :)

HyPnOsE_EyE 07-07-05 23:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

aia care nu se gandesc 24/24 la sex... ;)

true :)

:D , hehe , stiam eu ce stiam , mi s-a suflat in casca :P , sant0s

aleks 08-07-05 13:26

rrright, fetelor le plac banii
si baietilor de altfel :lol: :lol:
topicul spunea altfel.. fetelor le plac doar banii?
pai nu cred ca le plac doar banii, eu am gasit suficiente fete care sa ma placa fara sa stie ce-i cu mine si ce bani am

needBrain 09-07-05 01:17

Re:

Quote:

Quote:

nu pot sa spun ca am standarde dupa care ma ghidez...pur si simplu trebuie sa-mi placa....clar trebuie sa fie destept,hotarat(sa stie ceea ce vrea),frumos(nu cine stie ce...dar acceptabil :) )...si sa ma faca sa rad.nu-mi plac persoanele egoiste...care se gandesc numai la ele si pt ele.imi plac cei cu capul pe umeri...imi plac cei care stiu sa fie si copil dar sa dea dovada si de maturitate...ahhh si imi mai plac cei care nu se opresc numai la aspectul fizic ci vor sa cunoasca si calitatile ce tin de interior... prin urmare imi plac raritatile...sau cel putin nu prea am avut eu ocazia sa intalnesc astfel de baietzi... :) :)

dar u ai incercat sa-i cunosti mai bine?doar asa iti poti da seama ce anume cauta ei sa obtina de la tine.si in felul asta aflii daca iti ofera ceea ce u cauti

HyPnOsE_EyE 11-07-05 18:50

am incercat...si nu am gasit pe nimeni.... :(

EvLSant0S 11-07-05 19:50

stai linistita
mai bine ca tine
STII CUM E SA AI ....
si sa nu poti sa ai parte de acel lucru ?

LEXUS 11-07-05 20:47

multe fete s-au saturat de baietashi cu bani cu nivel ridicat de testosteron, incultura generala :wink: ..si incep sa caute altceva...dar totdeauna cand e si cva cascaval la mijloc...e mult mai bine... :wink:

needBrain 11-07-05 21:07

pai da mah lexus.mi se pare si normal sa traga si la ceva cascaval......daca li se face foame? :lol:

LEXUS 11-07-05 21:11

da mah..ai dreptate:))))...oricum le apreciez pe cele care \"sustin\" k nu mai conteaza asa de mult $ la un baiat..ci persoana sa...macar de fatada ....

All times are GMT +2. The time now is 09:01.

- Copyright 2026 4Tuning