![]() |
Re: Street Legal Racing Redline - Help
Are cineva motorul vw vr6?
Cum se aplica decals-urile? Am cumparat dar nu apar deloc sa le instalez sau ceva de genu. Multumesc :D Later edit : am gasit motorul vr6 chiar pe topicul asta :D |
Quote:
|
Am si eu nevoie de fraps ! mersi
|
PE site nu este permis a se posta "torent, crack, site-uri piratate" ,ca urmare se primeste ban.
Regret baieti dar daca vrea sa va ajute cineva sa o faca prin pm |
Sall , am cumparat o masina de la "masina mea virtuala" si mi-a dat baiatu' salvarea cu masina , cand dau pe salvare imi da crash! Ce este de facut? Multumesc.
|
Quote:
|
De mers,merge si cu salvare dar
poate piesele ce are tipu pe masina,nu le ai tu in joc! De aceea mai mult ca sigur iti da crash. |
Quote:
Dar tiganu de Adi ii place pe calea mai grea:)).. |
Quote:
|
Quote:
Opportunity PS-Dary e tigan de al nostru..mai "discutam "cu el si scapam:)) |
are cineva slrr-editor pentru 2.3.0?
|
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: |
Am si eu o problema la Golf 5. Bine, nu stiu daca este chiar o problema. Cand intru sa cumpar sistemul de evacuare nu il gasesc decat pe cel stock. Am vazut ca sunt mai multe spoilere spate care au nevoie de doua evacuari. Cine stie ce sa fac, pe unde sa umblu, etc.
|
Quote:
|
2.21 le mwm sau cum ii spune. Este cel al lui Crazy Kid daca nu ma insel. Oricum, este unul din torrentul acela.
|
Mai se ocupa cineva pe aici, sau v-ati lasat toti de joc? daca da ...va rog datimi un private mesaj cu id`ul vostru care se pricepe bine la joc. As retine persoana respectiva cateva minute, eu ma pricep la aproape tot cate putin din ceea ce inseamna pc..*****ipt,dos,linux,sisteme de operare,etc, 3sdmax si toate astea dar am cateva probleme cu slrr si probabil voi care sunteti amatori de acest joc de mai mult timp decat mine ma puteti ajuta, daca vreti desigur. . Noroc...
|
Quote:
Voi intra pe Yahoo Messeger in 20 de min |
Quote:
Intra pe threadu de la slrr si vezi acolo ce masini facem fiecare si etc... Bafta:-P |
Quote:
|
pai chiar nu stiu care ar fi problema extasy.
o sa incerc azi sa vad daca eu am |
as dori si eu daca se poate un jetta este urcat de curand pe cealalta pagina plz
|
Quote:
|
Salut
Baieti eu am destule nelamuriri:D 1.Mi se inchide jocu dupa 2-3 minute si spune ca mu mai raspunde sau nu mai functioneaza ori se blockeaza complet si scris ca imi lipseste ninja_data. aici nu mai tin pinte si pe ent asa ecva nu am gasit 2.As avea nevoie de Dacia Logan pentru varianta 2 3 0 redline 3.-l l - https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1326804168 modelu asta de bmw cu 2 usi si jante bbs modelu acela :D 4.La varianta 2 3 0 redline avem la ENGIEN>ENGINE KITS .. aici apar cutiile alea care spune ca sunt motoare cum le folosesc .... si aceias problema la Body Kits Mutumesc |
1 Attachment(s)
Quote:
ia-l de aici, ai daca nu ma insel si jantele pe care le vrei incluse. http://www.girlshare.ro/2278622.5 cutiile alea sunt motoare deja montate.. scoti motoru de la masina ,iti cumperi o "cutie" si o montezi :-? ti-am uploadat si un logan ,nu stiu daca merge cu 2.3.0. |
Chiar nu stie nimeni care i problema cu inchisu jocului inca nu inteleg.........
Puteti sa imi dati un sait de unde sa dau masini pt 2 3 0 redline??? |
Quote:
Esti atat de incapatanat sa iei ultima veriune? Nu inteleg de ce preferi sa ai 2.3.0 care e plin de erori in loc sa iei 2.2.1 lemwm care e curat si nu da eroare? Pe scurt: ERORILE SI INCHISU JOCULUI ITI DAU DIN VINA JOCULUI,BAGI MODURI CARE NUS PT VERSIUNEA TA. |
Aveti aici jocul perfect fara erori si daca nu ma insel are si vreo 2 masini in el
http://www.girlshare.ro/2278622.5 |
salut ma ajuta si pe mine cineva ca vreau sa imi dau upgrade la joc si nu stiu cum ca abia acuma am luat jocul.va rog frumos. multumesc anticipat
|
in primul rand ce veriune de joc ai?:|
In al doilea rand nu vezi ca ai un post mai sus cu jocul fulll.. |
am exact jocul postat mai sus.dar cand dau pe unele lucruri imi iese din joc sau se blocheaza.ai un id de mess sau skype??daca ai timp sa ma ajuti si pe mine
|
salut ... ajutati-ma si pe mine va rog frumos...
Vreau sa fac si eu de ex. o masina, un volan, o toba sport etc. pentru slrr cum pot sa fac acest lucru?? plz help me!!! |
Quote:
daca ai versiunea de joc de mai sus (un post de-al meu) mai buna de-atat nu stiu daca merge .. in cel mai rau caz ai tu probleme cu calculatorul , dar aici nu ma bag ca nu ma prea pricep :lol: succes cu bugurile :-) Quote:
dupa te duci pe cosul acela de cumparaturi ( browse the catalog ) si acolo ai sectiuni. si le iei la rand, la engine ai piesele motorului,tobe etc , running gear ai suspensii si roti, la body ai spoilere... etc. le cumperi , apoi te intorci in garaj , iei cheia ( install /remove parts) si de exemplu : vrei toba noua: scoti toba veche (click stanga pe ea cu cheia), o cauti pe cea noua jos in inventory , si dupa dai click stanga pe ea si voila! ai toba noua. faci la fel pentru tot ce vrei sa bagi pe masina ( unele trebuie puse intr-o anumita ordine ) |
Quote:
|
Jink de ce mi-ai spus tu stiam dar eu vreau sa creez eu propria mea masina sau toba de ex vreau sa fac un ford focus break intelegi??
|
aa.. scuze , greseala mea , n-am citit bine :oops:
pai cum zicea si s0r1n. se pot face in programul 3dsmax. |
chiar nimeni cu un id de mes sau skype care sa ma ajute cu cateva detalii legate de joc??
|
iti dau pm cu idul meu. da-mi add.
|
1 Attachment(s)
salutare, caut garajul din imaginea de mai jos pentru 2.2.1 mwm sau macar numele modului si masinile: Pontiac GTO '65, Nissan 200/240 sx tot pentu 2.2.1mwm
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning