![]() |
Re: CLUB NISSAN
Cum as fi putut sa vad cand nu te cunosc ;) (Sau poate te cunosc :rolleyes2 )
Raidul cu mare placere. |
Celalalt SX rosu cu care am venit cand am luat SX-ul ala negru de la tine
el e propietarul, daia iti ziceam ca vreau neaparat haionul deja era "planificat" |
Ahaaa.Gata acum stiu.Cum merge treaba ati terminat masinile ?
|
Noop e ceva de munca
|
mah da totusi iti bate linia la masina
apropo ai terminat rodaju :D |
te intreb ca sa ii dam bataie cu raidu ...
ce zici 200sx te bagi si tu ? poate vineri |
Vineri asta care vine sau ? Duminica facem o intalnire Japan Team...poate ne vedem atunci ;)
|
mda ios pe langa 4ss oricum vad ca japan team ia amploare :D
|
io vin spuneti cand si imi fac eu aparitia (cel mai bine e pe 2 dec)
PS: cam prea pe langa unii te-au dat deja la pers disparute |
doamne ajuta sa termin si eu pana duminica...
|
Ce sa termini criss nissanul.Fii mah serios :lol:
Ar fii ceva sa ili termini...care mai e progresul...mai fa si tu o poza cu celemobilul si da sa vada si okiul natiunii. |
treceti-ma pe lista celor disparuti :D (np.)
la mine e timpul unui RK poate la primavara iese la start depinde de lenea pe care o voi avea pana atunci. |
nissanica al meu are acum pompa de 6 bari, pacat ca inca nu are turbo
|
mai multe detalii pls.......
chiar ma faci curios |
Nissanica al tau are pe pompitza...dar nissanica al meu are pompa de Mistrubishi 3000GT motor 3000 V6 BITURBO Oare catzi bari o avea ? :-P
|
sal too all!!!
am o problemitza mica pt voi mare pt mine,are idee cineva cum se deslipesc geamurile de la faruri de la almera 97 n15 |
ce pot face la a mea ca sa pot sa ii optimizez performantele si sa storc toti calutii din motor fara sa am costuri mari...adica pana in a schimba pistoanele???
|
Quote:
in mod normal motorul asta (CA18DET) se ridic la 300CP fara pistoane biele ("recordul" fiind de ~400CP). |
se poate aduce un 200sx de afara (germania ca doar acolo am cautat momentan :-P ) cu legile de acum? se poate inmatricula daca e mai veche de 8 ani?
si inca o intrebare...e scump de reconditionat/imbunatatit si de intretinut un 200sx?...mai ales k prima masina, ca la primavara vine carnetu si nu ma atrage clasicul golf 1,9tdi cu 100000km la bord :evil: |
ramai la 1.9 tdi macar un an ca cu sx-ul ajungi in santz
|
inca o zi si ma pot bucura de a mea pe deplin...nu mai am rabdare:D:D
|
Quote:
cum mere ce turbina ai pus ......balari deastea :D |
o balarie mica daca altceva nu am gasit :D...maine ma duc sa pun si evacuarea pentru care am gasit o solutie
|
caut si eu niste arcuri sport pt Sunny N14 '94 ....aaaa si am mai auzit de un Sunny Gti 2.0 16 v pe la badsi nissan , ar fi fost rasturnat stie cineva ce sa mai intamplat cu masina , a mai ramas ceva din ea???
|
Quote:
|
masina este momentan la master tuner cum am scos-o m-am bucurat de ea doar 8 km si dupa care mi-a facut poc motorul...:(
|
Quote:
|
avea probleme blocul motor ?????:O
|
daca vrei bloc iti dau io ...:D sau chiar tot motoru bineinteles 1.8 nu cel de 2 ltr :)
|
Quote:
SCHIMBA BLOCUL........... |
Idee mai buna...schimba masina aia ;)
|
nu tarnafes,masinaarata binisor interior-exterior.nu merita vanduta ci necesita o mare investitie de bani in motor-cutie.
nu o sa traga inveci masina aia cu acel motor.are si cutia de s13 dar diff de s14.nu stiu cum se pupa in rapoarte |
ai mers cu ea??? daca nu iti zic eu ca se pupa chiar bine masina merge foarte bine acum nu stiu exact care e problema de imi tot fierbe apa dar din cate am aflat este vascocuplajul termostatul si un furtunas care pare a fi plin de nush ce chestie si trebuie schimbat, toate acestea se vor intampla maine sper
|
Quote:
intreabal pe tarnafes ca are lsd de s14 pe s13 al lui ..... dupa parerea mea este destul de potent tipul asta de motor ca18det a fost oprit din productie pentru ca era foarte costitor la productie nicidecum ca era net superior sr20det...... |
da,masina aia a stat la mine 2 saptamani.si o cunosc f bine
am avut un s13 si stiu cum trage.nu am ceva de reprosat motorului s13 ci am de reprosat acelui motor de pe masina.acum nu stiu cat de bine merge cutia de pe s13 cu diful de s14 .asta am vrut sa spun |
Quote:
|
Quote:
masina e criminala la exterior ..........si ii sta bine cu jantele pe 18" OZ dar cum i-am zis fostului propietar ii zic pe aceasta cale si actualului ca trebuie ceva banet sa o puna pe picioare .... din cate stiu io a avut motoru de 2 ori spart :D |
bai da termostatul cica e buba ei...si presiunea imi urca la 0,5 care e cam putin dar trebuie schimbat nush ce cacatel acolo la turbina sa mearga calumea...sper sa o termin cat mai repede
cica masina a fost suita pe dyno cu termostat nou si nu mai face probleme |
nush ce treaba are termostatu cu dyno dar spune cat a scos la dyno ......
parca am inteles ceva de unichip.... chiar m-ai facut curios avand in vedere ca tarnafes zice ca are 280cp |
pai nu a scos inca ca nu era westgate-ul bun si trebuie schimbat ei au urcat-o sa vada la cat ajunge presiunea si nu depasea 0,5 bari
deci trebuie facut cateceva la ea mi-au zis ca maine pot sa vin sa o iau foarte bine se misca baietii sper sa se miste si eficient |
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning